2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydın annecıklerı ve meleklerı nasılsınz bakalım???

Bugun ısyerınde songunummmm cok sukr ızne ayrılıyrm artıkkkkkk:))))artık bende ev hanımı olucam:1::1::1:

günaydın canım ohh çok şükür ben de 29. hafta ayrıldım izne dinlenmek açısından iyi oluyor ama bu hafta sıkılmaya başladım artık ben ya alışmışım yoğun tempoya boşluğa düştüm sanki deli deli oturup ağlıyorum ya sıkıntıdan heralde:50:

Selaamm annişler ne ver ne yok 15 gündür giremiyorum nete kpss yüzünden. Netimde yok. Heerrkkeesslere kocaman günaydın. Umarım hepiciğiniz ve kuzuuuklarınız iyidir

$DSC_0122.webp$DSC_0123.webp

bunları dün çektirdim annişler :17::17:

günaydın eylül anneleriii nasılsınız bakalımmmmm:nazar:

günaydın canım ohh çok şükür ben de 29. hafta ayrıldım izne dinlenmek açısından iyi oluyor ama bu hafta sıkılmaya başladım artık ben ya alışmışım yoğun tempoya boşluğa düştüm sanki deli deli oturup ağlıyorum ya sıkıntıdan heralde:50:

gunaydın tubacımm .. agustos annelıgınee adayımm benım cadı kızz cıkıverıcekmıs gıbı her an korkyorum artık ole bı vuruokıı annesınee :43::43:

cnm senın bıdee ıkızz cnmmmm allah yardım etsın bız bı bebısle zorlanıoruzz.. tempodan cıkınca ınsan sudan cıkmıs balık gıbı oluo anlıyorum senı..aksamları gezmeye cıkın dıycem ama halın oluomu bılmıyorum buarada cnmm hastane cantanı hazırladınmı benım hemen hemen hazır gıbı.. senın ıkız ya oyuzden sordumm .. ınsbızden once alıcksın kucagınaa:nazar::nazar::nazar:

Kaç yaşındayım bakalım küçük anne

yaş kaç ki?...........................
21 canlarrrr :83:
selam kızlar nasılsınız bakalım, geçmişe bakmadan yazıyorum inşalllah hepiniz iyisinizdir.....
ben bugün doktordaydım.....kızımı gördüm, gerçi yüzünü kapatmıştı tam göremedik :(.
ama önemli olan sağlığı tabi....2 kg 200 g olmuş tatlı kızım.....doktor bacakları uzun bir kız olucak dedi :))) yerim ben onun bacaklarını:))
bizden bu kadar kızlar öpüldünüz.......

oooooo maşşallah yaaa herkesin bebişi tosun olmuşşşş benim ki ne alemde acaba:31:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54:

günaydın canım,,,cadicuk bayadır yok girmiyor nasıl ulaşsam ki ona ben:44:

Gunaydın annecıklerı ve meleklerı nasılsınz bakalım???

Bugun ısyerınde songunummmm cok sukr ızne ayrılıyrm artıkkkkkk:))))artık bende ev hanımı olucam:1::1::1:

ohhhh hadi gözün aydın canımmmm... bundan sonra evinin kadını çocuklarının anası olacaksın uleeeeeeeeeeennnnnnnnn:9::9::9::9::9:
herkese günaydınlarrrrrr,, mutlu güzel bir gün diliyorum hepimize ;))

günaydınn tatlımmm teşekkür ederiz sana mutlu günler dilerizzzz:16:

kızlar geçen hafta ptesi doktora gittim oğluşumun yüzünü görmek için.bnm kendi doktorumda 4 boyutlu usg yok bende başka bi doktora gittim.neredeyse 40 dereceye varan sıcakta 3 saat sıra bekledim.en sonunda ne oldu biliyor musunuz? benim oğluşum poposunun üzerine oturmuş bağdaş kurmuş sırtını dönmüş.yoga yapıyor sanki beyefendi:1:.boşu boşuna o kadar bekledim bi tek totosunu görebildim meraktan çatlıyorum halbuki:18:

aaaa ne çekilişi suksuk bana da söyleyin haberim olmadı hiç:52::52::49:
wala cnm hep duyuru yaptım ayrısayfda actık :)) demekkı denk gelmedın.. hedıye gonderıcezz 14 kısıde kaldılıstemızz ben ısterdımkı herkz katılsın hos bı anı olsunn..bı kısı daha bulursam sızıde eslestrıırım :17:
Selaamm annişler ne ver ne yok 15 gündür giremiyorum nete kpss yüzünden. Netimde yok. Heerrkkeesslere kocaman günaydın. Umarım hepiciğiniz ve kuzuuuklarınız iyidir
gunaudnn cnmmm ..ıyız bızde kızımla tekmelesıyoruzz...:9::9::9::9:sen nasılsın

supersın cnmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:amann haa dıyım dusme ole poz verıcem derken:9::9::9:

gunaydın tubacımm .. agustos annelıgınee adayımm benım cadı kızz cıkıverıcekmıs gıbı her an korkyorum artık ole bı vuruokıı annesınee :43::43:

cnm senın bıdee ıkızz cnmmmm allah yardım etsın bız bı bebısle zorlanıoruzz.. tempodan cıkınca ınsan sudan cıkmıs balık gıbı oluo anlıyorum senı..aksamları gezmeye cıkın dıycem ama halın oluomu bılmıyorum buarada cnmm hastane cantanı hazırladınmı benım hemen hemen hazır gıbı.. senın ıkız ya oyuzden sordumm .. ınsbızden once alıcksın kucagınaa:nazar::nazar::nazar:

ohh benim 30. hafta herşey hazırdı:52: sen ağustos anneliğine talipken benim Temmuz olacak gibi gözüküyor :50: inşallah bekler kuzucuklarım iğne üstündeyim inan en küçük bir ağrım olsa hemen saate bakıp takip etmeye başlıyorum acaba doğuruyormuyum diye paranoya oldum yani anlıyacağın:50:

ağlamaaaaaaa:45:kıyamam evde aç müziği son ses kurtlarını dök canım yavaş yavaş tabi ben sıkılınca böyle yapıyorummmmm:21::21::21:

günaydın canım,,,evet göremiyoruzz seni çok ihmal ediyorsun bizi yaaa:63:iyiyiz iyiyiz bomba gibiyizzz:52:

ohh benim 30. hafta herşey hazırdı:52: sen ağustos anneliğine talipken benim Temmuz olacak gibi gözüküyor :50: inşallah bekler kuzucuklarım iğne üstündeyim inan en küçük bir ağrım olsa hemen saate bakıp takip etmeye başlıyorum acaba doğuruyormuyum diye paranoya oldum yani anlıyacağın:50:

cnm yaa dogumm sancısı sureklı oluomuss sanırsam dun annemle konustumm bıakrabamızz dogum sancısı tutuncaa yuruyuse cıkmıs hastaneye gıtmısler 5 cm acılması varmıss dogumhaneden 15 dkda cıkmıss.. allahta bıze ole dogum nasıp etsın ınss..3150 grmıs bebegı masalah ısmıde elıfff benım kızımın ısmınden :nazar::nazar:

benım daha cok abartılı sancım olmadıı amaa bende tırsmaya basladım nezaman olcak suyum gelıcekmı wcde nısan geldımı dıe hep bakıyorumm paronayak oldum resmen

Günaydın kızlar yoğun sınav ve eğitim maratonundan sonra iş yerindeyim.dün gece 4 günlük geçmiş yaptık kızımla yordunuz bizi :53:geveze topiğimiz :119::119:mrtylz inş kötü birşey yoktur yazmamasının nedeni o her zaman takılmıyor arada bakıp çıkıyor die hatırlıyorum ben ona bağladım inş öyledir kötü bişey olmasın bebişlerimiz çok küçük :31:

kızlar geçen hafta ptesi doktora gittim oğluşumun yüzünü görmek için.bnm kendi doktorumda 4 boyutlu usg yok bende başka bi doktora gittim.neredeyse 40 dereceye varan sıcakta 3 saat sıra bekledim.en sonunda ne oldu biliyor musunuz? benim oğluşum poposunun üzerine oturmuş bağdaş kurmuş sırtını dönmüş.yoga yapıyor sanki beyefendi:1:.boşu boşuna o kadar bekledim bi tek totosunu görebildim meraktan çatlıyorum halbuki:18:

:9::9::9: onun poposunu yerim ben ya.... valla ben ismini de cemre NAZ koydum çekeceğim nazı düşünün artık senin oğlan da nazlı ocak sanırımm:27:

Günaydın kızlar yoğun sınav ve eğitim maratonundan sonra iş yerindeyim.dün gece 4 günlük geçmiş yaptık kızımla yordunuz bizi :53:geveze topiğimiz :119::119:mrtylz inş kötü birşey yoktur yazmamasının nedeni o her zaman takılmıyor arada bakıp çıkıyor die hatırlıyorum ben ona bağladım inş öyledir kötü bişey olmasın bebişlerimiz çok küçük :31:

masallahh cok gevezeyızz nazar degmesınn topıgımız gıbı yok walahhı bır numarayızzz:1::1::1::1::1::1::1: bılmıyorm canım hala haber yok merak ettık cok ... gelınce drdan haber verıcem demstı cunkı ıns kotu bıseyı yoktur oda sanrımm 29 haftadaydı

canım sen nezaman izne ayrılıyorsun?

cnm yaa dogumm sancısı sureklı oluomuss sanırsam dun annemle konustumm bıakrabamızz dogum sancısı tutuncaa yuruyuse cıkmıs hastaneye gıtmısler 5 cm acılması varmıss dogumhaneden 15 dkda cıkmıss.. allahta bıze ole dogum nasıp etsın ınss..3150 grmıs bebegı masalah ısmıde elıfff benım kızımın ısmınden :nazar::nazar:

benım daha cok abartılı sancım olmadıı amaa bende tırsmaya basladım nezaman olcak suyum gelıcekmı wcde nısan geldımı dıe hep bakıyorumm paronayak oldum resmen

kuşumm daha erken ole seyler düşünüp paranoya yapma,,, dun aksam benimde asagı dogru bısıler yaptı, sankı ıdrarımı kacıracak gıbıydım ayy ıyy, deyıp durdum esimde sasırdı, naptıysa velet, kimbilir belkı normal dogum pozısyonuna dönmüştür kuzum :))) umut işte ;)

Back
X