selamlarr bende ist medicine hospitalde doğum yapacağım nasip olursa dr neslihan alan
pendiktee yazmayı unutmuşumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarr bende ist medicine hospitalde doğum yapacağım nasip olursa dr neslihan alan
selam kızlar doktordan geliyorumm, bebeğim yine 3 hafta eksik çıktı hala zayıfmış, ilk nst deneyimimi yaşadım 2 kere nstye girdim 5 dk aralıklı sancılarım çıktı doktor erken doğum riskin var dedi sonuçlarımı bide kendi doktoruma göstereceğim umarım kötü bişey çıkmaz benden haberler böyle
:):) onlar ne duymak isterlerse ona cevap veriyorlar bence:) yaş ilerliyor ondan oluyor galiba:) sonuçta seni düşünüyorlar en azından niyet iyi:)
hayırlısıyla vaktinde gelsin bıdıklarr şekerim yaaaBugün 33 BİTTİ 34. Haftama girdim 38 de doğarsa 4 hafta kaldı ameninnnnnnn
37+ 0 DA DOĞARSA DOĞUM GÜNÜM![]()
aman boşver miiletin dediiklerine bakmaa püfss cins bu millettherkese merhaba
bugün patlıcak gibiyim kızlar sanki bebek karnıma sığmıyormuş gibi.oturamıyorum iş yerindeyim çok zorlanıyorum.
bana da hiç kilo almamışsın karnın hiç büyümemiş bebeğin küçük kalmasın sakın dedi birisi hafta sonu.cumaya olan randevuyu yarına mı alsam nasıl sinir ediyolar insanı
kızlar, sızde de ara ara vajınal agrılar basladı mı ?
ben de ara sıra vajınadan bır agrı saplanıyor gıbı oluyor.
4-5 sanıye suruyor yaklasık ama bırden geldıgı ıcın benı zorluyor.
gecen hafta da yasamıstım bunu, kendı dr um tatılde oldugu ıcın ( kendı dr um florence nıghtıngale kadıkoyde ), atasehır şifa hastanesıne gıttık.
benı nst cıhazına bagladılar, bebegın kalp atısları normal cıktı ve sancı belırtısı cıkmadı.
bunlar yalancı gebelık sancıları dedı dr.
sanırım artık sıklasmaya baslıyorlar.
bu arada ıstanbul'da olan arkadaslar hangı hastanelerde dogum yapacaksınızve dr unuz kım *
ben florence nıghtıngale'de yapacagım. Kadıköy'de.
dr um mehmet nuri delikara
arkadaşlar ben de 28+ dayim galiba,
malesef hem sat ımla uyumlu değil hem sezeryan 10gun önce alinacak, doktorumun veridği tarih 22 eylül gibi dedi, simdi arkadaşlar sorum şu, 32.haftada sgk ya 36. hftaya kadar çalışabilir raporu almam lazım ama haftam ne bilmiyorum,
4 temmuzda aylık kontrole gittigimde 27+ 4 mü öle bisi demişti, şimdi raporum için 30 temmuza randevu alayım değil mi haftalarım yanmasın.
ayyy bir hesap yapamadım.
filizcim bende öğetmenm bugün milli eğitime gittim. aynen dediğin gibi rapor almana gerek yok sen zaten izindesin dediler..sadece sat a göre 37.hftnda git raporunu al dediler. ama bebek rapor aldığın günde gelse o 3 haftayı eklemiolar. sadece 8 haftayı resmi olarak kullanabilioruz bilgin olsun cnm
ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..
Canım sen 10 kilo aldın diye laf ediyolar ben sadece 4 kilo aldım gerçi 76 kiloyla hamile kaldım ama olsun benim eltimde kalkmış geçen gün senin bacaklarında şişmiş vs laflar ediyo sinir oldum herkes zayıf olacak değil ya istersem 30 kilo alırım sanane.Ama bunlar böyle illa laf sokup moralini bozacaklar insanın..
1 400 küsür dedi doktor kilosuna, kesinlikle sırt üstü yatma fln dedi,, inş arayı biraz da olsa kapatır sanırım yapısal olabilir birde kendi takibimi yapan doktora göstereceğim, beslenmeme dikkat de inanın ki şimdide şu sancı işi kafama takıldı ama bu doktora pek güvenemedim doğrusu.canım sıkma canını düzelir yakalar o haftasını inşallah. beslenmene dikkat et stresten uzak dur ve bol bol dinlen. Kaç kilo çıktı bebişin
ayy maşallah tontişleree
benimde geçen hafta 1 hafta gerieydi canım. sağlıklı olsunlarda varsınlar zayıf olsunlarr. takma kafayaa lütfen bebeğini ve kendini düşün. bende girdim geçen gün nstye nabzı çook yüksekti oğlumun sonra kendi doktorum baktı bu haftalarda normal dedi. inşallah bi sorun çıkmaz bool bool dinlen..
canım mrb....
öncelikle geçmiş olsun.....
sakin moralini bozma tatlım,biliysun bi doktorun dediği ,ikincisini tutmuyor...o yüzden kendi dr. danış ,sonuçlarını göster ,sonuçta senin bu zamana kadar kontrollerini yapan o.daha iii bilir....
sen bebişine dikkat et tatlım, kendini ve onu üzme....
herşey olucağına varır......
canım mrb....
öncelikle geçmiş olsun.....
sakin moralini bozma tatlım,biliysun bi doktorun dediği ,ikincisini tutmuyor...o yüzden kendi dr. danış ,sonuçlarını göster ,sonuçta senin bu zamana kadar kontrollerini yapan o.daha iii bilir....
sen bebişine dikkat et tatlım, kendini ve onu üzme....
herşey olucağına varır......
canım sancı kaçlarda çıktı yani kağıdı sana verdiler demi en üst kaça kadar çıkıyoo sancı değeri. benim nstye girdiğimde 25e kadar çıktı doktorum gayet normal bebek küçük olduğu için dedi..1 400 küsür dedi doktor kilosuna, kesinlikle sırt üstü yatma fln dedi,, inş arayı biraz da olsa kapatır sanırım yapısal olabilir birde kendi takibimi yapan doktora göstereceğim, beslenmeme dikkat de inanın ki şimdide şu sancı işi kafama takıldı ama bu doktora pek güvenemedim doğrusu.
evet cnm sağlığı önemli 2 kere nst istedi birinde hiç hareket etmedi diğerinde biraz iyiydi hareketleri ama 5 dk arayla sancı çıktı bol bol![]()
canım sancı kaçlarda çıktı yani kağıdı sana verdiler demi en üst kaça kadar çıkıyoo sancı değeri. benim nstye girdiğimde 25e kadar çıktı doktorum gayet normal bebek küçük olduğu için dedi..
valla normal mi bilmiyorum canım. sen en iyisi bool boool dinlen en kısa zamanda doktorunaa göster sonuçlarınıı.. söyle bebişinee dursun az daha içerdee40ı gördüm canım normal mi bilmiyorum ama doktor panik yaptı beni acile git mutlaka fln dedi bende korktum kaçtım hastaneden..
selam kızlar doktordan geliyorumm, bebeğim yine 3 hafta eksik çıktı hala zayıfmış, ilk nst deneyimimi yaşadım 2 kere nstye girdim 5 dk aralıklı sancılarım çıktı doktor erken doğum riskin var dedi sonuçlarımı bide kendi doktoruma göstereceğim umarım kötü bişey çıkmaz benden haberler böyle
canım sakın moralini bozmaaaa güzel beslenmeyle çözeceksin son 6-8 hafta bebişler iki kat artıyorlarmışşş1 400 küsür dedi doktor kilosuna, kesinlikle sırt üstü yatma fln dedi,, inş arayı biraz da olsa kapatır sanırım yapısal olabilir birde kendi takibimi yapan doktora göstereceğim, beslenmeme dikkat de inanın ki şimdide şu sancı işi kafama takıldı ama bu doktora pek güvenemedim doğrusu.
evet cnm sağlığı önemli 2 kere nst istedi birinde hiç hareket etmedi diğerinde biraz iyiydi hareketleri ama 5 dk arayla sancı çıktı bol bol![]()
hoşgeldin tatlım ayy pardoon hoşgeldiniiiizzteyzoşlar biz geldik..kontrole gittim bu gün. ama doktorumuz izne çıkmış.. başka bi doktora girdim bende bu seferlik.. kuzum 1.500 kg olmuş.. doktora dedim bir hafta geriliği vardı diye ölçümleri iyi fazla geri sayılmaz dedi çok şükür.. ama ben yinede biraz daha tombik olması gerektiğini biliyorum..
doktordan çıkarkende doğumla ilgili aklıma takılanları sordum.. ben ağrısız doğum istiyorum bunun için vücudum müsaitmi falan diye muayene ne zaman olacak dedim son ayda dedi.. yani önümüzdeki ay çatı kontrolü var sanırım..:18::18:
hayırlısı olsun bakalım... bi gün olacaktı nasılsa :) bizden haberler böyle... işte birazdaha tombik olsaydı kuzum faha bi sewincektim ama bunada şükür..sizler nasılsınız?
teyzoşlar biz geldik..kontrole gittim bu gün. ama doktorumuz izne çıkmış.. başka bi doktora girdim bende bu seferlik.. kuzum 1.500 kg olmuş.. doktora dedim bir hafta geriliği vardı diye ölçümleri iyi fazla geri sayılmaz dedi çok şükür.. ama ben yinede biraz daha tombik olması gerektiğini biliyorum..
doktordan çıkarkende doğumla ilgili aklıma takılanları sordum.. ben ağrısız doğum istiyorum bunun için vücudum müsaitmi falan diye muayene ne zaman olacak dedim son ayda dedi.. yani önümüzdeki ay çatı kontrolü var sanırım..:18::18:
hayırlısı olsun bakalım... bi gün olacaktı nasılsa :) bizden haberler böyle... işte birazdaha tombik olsaydı kuzum faha bi sewincektim ama bunada şükür..sizler nasılsınız?
teyzoşlar biz geldik..kontrole gittim bu gün. ama doktorumuz izne çıkmış.. başka bi doktora girdim bende bu seferlik.. kuzum 1.500 kg olmuş.. doktora dedim bir hafta geriliği vardı diye ölçümleri iyi fazla geri sayılmaz dedi çok şükür.. ama ben yinede biraz daha tombik olması gerektiğini biliyorum..