bizim kuzucuklar çok yakın doğumları birbirine benim miniğimde ptesi 1871 di maşallah onlarahatta süksükde bizimle yakın tarihi ama onun elif coşmuştur
![]()
cnm şükriye ve elif ikilisini tutabilene aşk olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim kuzucuklar çok yakın doğumları birbirine benim miniğimde ptesi 1871 di maşallah onlarahatta süksükde bizimle yakın tarihi ama onun elif coşmuştur
![]()
ben bu ramazan misafir ağırlamayacağım çağırmayacağım kimseyi.kendimize zor yetiyourm.zaten kimsede gelmez yormamak için. biz gideriz artık.
2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz![]()
ben maşallahh 3 haftadır hiç kg almadım cok mutluyummmmama cok su içiyorum sıcaklarda doru duzgun bişi yiemıorum sanırım ondan ama oğluşum alsın kg.ları benim alcaklarımı da o alsın :)) haftaya gorcez bakalım hangi bebiş kaç kg olmuşşş :)))
![]()
bende 4 haftadır 11 kilodayım doktora gittim bugün oğluşum 400 gr almış 1900 olmuş.doktor 15 kiloyla bitirirsin dedi.
Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????
Suksuk bende pilav kavurma yapicam tesadufe bk:)corba yapicam.sabah nohut yemegi yaptim kizimla bana esim yemez.sanki been orucluyum heyecanliyim sabahtan kemalpasa tatlisida yaptim esime yeter sanirim.
kızzzlarr , oruc tatmasakta herkeste bi yemek telaşı var bende onumuzdeki günlerde iftara misafir almayı planlıyorum bi yerden sevap kazanmak lazım :)) tabi kndimi sağlıklı ve ii hissedersem en azından oruclu oruclu yemek yapmaz tanıdıklarım iftarı bende acarlarr :))
2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz![]()
Benim de doğum 31 ağustos görünüyo. Ama şuan kilosunu bilmiyorum. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. 2 kiloyu geçmiştir...
Banada doktor 31 ağustos dedi canım.. aynı sayılırı ben iki hafta önde gittiğimde 2 2oo dü. seninkide muhtemelen öyledir. haftaya perşembe gidcem bakalım nasıl tosuncuğum :)
Büyük ihtimalle öyledir. Ben de haftaya salı gidicem. Bakalım kaç olmuşşş
yok canım şu ana kadar oruçlu bi arkadaş gelmedi bildim kadarıyla
FilizYavuz , MavisMavis , kızlarrr doğumlarımız yaklasık aynı zamanlar benim de 29 ağustos şimdilik haftaya dr. randevumuz var bebiş kaç kg oldu cok merak ediyoruumm
![]()
Ben varim da uyumaktan soyleyemedim. Gozumu acip forumu okuyorum sonra yine uyuyorum. Orucu da uykuya tutturdum. Bakalim doktor teyzemiz duyunca kizacak ama...
Ben varim da uyumaktan soyleyemedim. Gozumu acip forumu okuyorum sonra yine uyuyorum. Orucu da uykuya tutturdum. Bakalim doktor teyzemiz duyunca kizacak ama...
allahyardımcın olsun zor olmuyomu nasılsın.bari iftarda boool su iç bebiş sususz kalmasn