2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bu ramazan misafir ağırlamayacağım çağırmayacağım kimseyi.kendimize zor yetiyourm.zaten kimsede gelmez yormamak için. biz gideriz artık.

aynen canım ben kendimize zor yetişiyorum bu sıcakta birde misafirle uğraşamam.günüm günümü tutmuyor zaten birgün iyiysem birgün yatarak geçiriyorum yorgunluktan.hem akrabayı yemeğe davet etmektense ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği için yardım yapmak daha mantıklı geliyor bana.

ben maşallahh 3 haftadır hiç kg almadım cok mutluyummmm:21::21: ama cok su içiyorum sıcaklarda doru duzgun bişi yiemıorum sanırım ondan ama oğluşum alsın kg.ları benim alcaklarımı da o alsın :)) haftaya gorcez bakalım hangi bebiş kaç kg olmuşşş :)))

:55::55:

bende 4 haftadır 11 kilodayım doktora gittim bugün oğluşum 400 gr almış 1900 olmuş.doktor 15 kiloyla bitirirsin dedi.

ben azcık klimanın önüne geçeyim serinleyim.gelirim kızlar.bugün böyle malesef bilgisayarın olduğu oda çok sıcak.klimanın önünde serinleyip geliyorum.öyle dalıyorum ara ara sohbete:9:

yazdım ağzı burnu diye kahve falı gibi yoksa bakan birşey uyduruyo:37:

Eklentiler

• $MMM.webp
    $MMM.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29
bende 4 haftadır 11 kilodayım doktora gittim bugün oğluşum 400 gr almış 1900 olmuş.doktor 15 kiloyla bitirirsin dedi.

oyy maşallahh aman cok almayalım hamilelğin basında korkutmuslardı beni 30 kg alırsın falan die bide 72 le hamile kaldım 100 kg olurum dıe cok korkmustum suan 34 haftadayım toplamda 10 kg aldım ee son ayda alırım illaki ama gozum korkmuo artık :)))

Benim de doğum 31 ağustos görünüyo. Ama şuan kilosunu bilmiyorum. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. 2 kiloyu geçmiştir...

Kizlarya aranizda ipad kullanip resim yukleyebilen var mi konuya?

Selam kizlar gecmisi zor bitirdim ne cok konusmusunuz yaw.ben kutayin kiyafetlerini yikadim utuledim hastaneye gidecekleri ayirdim.mukbeleye gittim geldim.kizimi uyuttum.ayaklarimi uzattim size bakiyorum.aksama iftar menuleri nedir esler icin?????

Suksuk bende pilav kavurma yapicam tesadufe bk:)corba yapicam.sabah nohut yemegi yaptim kizimla bana esim yemez.sanki been orucluyum heyecanliyim sabahtan kemalpasa tatlisida yaptim esime yeter sanirim.

Bende pilav kavurma var ya neydi bu herkeste pilav kavurma diğer kızlar sizde pialv kavurma yapın :)) yanına bide yufka ekmeğinden börek yaptım çorba tamamdır bide üsümmmm :)

kızzzlarr , oruc tatmasakta herkeste bi yemek telaşı var bende onumuzdeki günlerde iftara misafir almayı planlıyorum bi yerden sevap kazanmak lazım :)) tabi kndimi sağlıklı ve ii hissedersem en azından oruclu oruclu yemek yapmaz tanıdıklarım iftarı bende acarlarr :))

Bende çok istiyorum misafir almak da eşim kıızıyo ayaklarım çok fena olduğu için iş yapınca hemen şişiyolar ve sızlıyorlar o da kızıyo bende kendimi yormam diyorum bakalım 3 4 akşam alırım heralde birilerini yoksa ramazan nasıl geçer hem bizde oruçlu değiliz eşime birileri eşlik etsin :)

2300 sanırım ama o tosun kıme aıttı hatırlayamadımm.. tosun anasıı nerdeysen yazz:1::1::1:

Canım benimki 2 200 dü iki hafta önce. Bi tane daha arkadal var o bendende küçük hafta olarak onun 2300 dü sanırsam... Haftaya perşembe gitcem bakalım ne dicek doktor teyzemiz..

Yemeklerimi yaptım pilav kaldı onuda yarım saat kala yapmayı düşnüyorum börekde yaptım dolapta onu yarım saat kala pişircem tamamdırr :56::56:

selam kızlar

Yorgunluktan ölen ana oğul olarak biz geldik:49:

Çalışabilir raporu almaya gittim hastaneye bugün, şansıma tam bana sıra geldi doktor acil doğuma gitti orda bekledim epey bi zaten dakikalık izin almışım, aklım iş yerinde. İkide bir arıyorlar mı:47:

Neyse doktor da bir sinirli bir sinirli bir tuhaf davrandı zaten yüzüne bile bakmıyor konuşurken, özelden sonra devlet hastanesi attan inip eşşeğe binmek gibi bişey ya :50:

Birde demesin mi bana gelmeye devam edecekmisin ben bayrama kadar yokum diye :52: sanki başka doktor varmış gibi!!!

Ben tabi şok kem küm bişey de diyemedim gözlerim doldu hemen evet edicem diyebildim sadece ama nasıl canım skıldı bir an...:43:

Ama sonra düşündüm yolda giderken, ne stres yapıyorsun kendi kendine dedim, olacağı varsa her halükarda her şekilde herşey olur, hayırlısı neyse o olsun, aksilik çıkmaz inşallah herşey yolunda gider de tamamına erdiririz. :nazar:

Bu aradaki merakımı da özel doktoruma giderek geçiririm diyorum, Allahım yardımcımız olsun...

Benim de doğum 31 ağustos görünüyo. Ama şuan kilosunu bilmiyorum. 15 gün oldu doktora gitmeyeli. 2 kiloyu geçmiştir...

Banada doktor 31 ağustos dedi canım.. aynı sayılırı ben iki hafta önde gittiğimde 2 2oo dü. seninkide muhtemelen öyledir. haftaya perşembe gidcem bakalım nasıl tosuncuğum :)

Banada doktor 31 ağustos dedi canım.. aynı sayılırı ben iki hafta önde gittiğimde 2 2oo dü. seninkide muhtemelen öyledir. haftaya perşembe gidcem bakalım nasıl tosuncuğum :)

Büyük ihtimalle öyledir. Ben de haftaya salı gidicem. Bakalım kaç olmuşşş

babamız gelmedı henuzz:ssz: dusumuzu aldık :16:yemeklerın onhazırlıgını yaptık:21: ıftara yetısıcek sıcak olması ıcın.. :8::8:

Büyük ihtimalle öyledir. Ben de haftaya salı gidicem. Bakalım kaç olmuşşş

FilizYavuz , MavisMavis , kızlarrr doğumlarımız yaklasık aynı zamanlar benim de 29 ağustos şimdilik haftaya dr. randevumuz var bebiş kaç kg oldu cok merak ediyoruumm

:55:

FilizYavuz , MavisMavis , kızlarrr doğumlarımız yaklasık aynı zamanlar benim de 29 ağustos şimdilik haftaya dr. randevumuz var bebiş kaç kg oldu cok merak ediyoruumm

:55:

Erkenciler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Hadi bakalım bizden daha önde giden var mı :) SAT'a göre 4 eylül ama erken olmuş sanırım. 4 gün önceden gidiyo sürekli. 31 ağustos çıkıyo ultrasonlarda..

Ben de çok merak ediyorum kaç kilo olmuş

Back
X