• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günde 3 bardak süt içsem mide fesatından geberirim heralde beni mafediyo.bende bu açığı yoğurtla kapamaya çalışıyorum:50:

Bu arada ben bu topik durgun die uğramıyodum ekim annelerinde takılıyorum ama coşmuş burasıda:1:
artık 2 yere yetişirim:52:

Benimde büyük ihtimal ekim başı olacak doğumum :1:

ben doğumda yapamam ki bi kere doktorun biri alttan muayene yapacaktı cihazı daha tam sokmadan çataldan kalktım ağlaya ağlaya :1:

Bir şey yok ki onda korkulacak:1:bende acıcak mı diye sormuştum doktora:60:

2 yer yasak bılmıomusunn :52::52::52::52::52:

yumurta bende haslama olarak yıyorumm.. kadere bıraktık dıosunn .. beebısler rahat verırse tabıkıdee:1::1::1::1:

pek rahat vermezler gibime geliyor:1::1:

korunmuyomuydunuz cnm yaa bende 2 yee kazara kalmaktan cok korkuyorum hatta esıme 2 den sonra baglatalımmı bıle dedım oda cok kızddıı sımdıden bunu dusunme dedıı napıcamm off ben ıstemıyorumm .. kazara kalmam ınss:25::25:dogumdan sonrakıı en buyuk korkumda bu olcak :50:

korunuyorduk canım p.....f şey oldu:17:daha önceden spral vardı
yara iltihap yaptı çıkarttırdım dr. da bidaha taktırma dedi

bende artık bağlatıcam bu sefer

benim önce ekimdi sonra eylül sonu oldu doğum ben napim:52::52:
hem ben sizden eskiyimmmm:1:
başlarda vardım burda sen varmıydınnnnn:52::52::52:

:1::1::1::1::1::1:tmm abla kızmaa
aslında bende eskıden uye olmusum farkında deılım daha bekarkeneee. hamıs kalınca tesaduf buldum bıde baktımm 2oo9 dan berı uyemısm:52::52::52::52::52::52::52:

korunuyorduk canım p.....f şey oldu:17:daha önceden spral vardı
yara iltihap yaptı çıkarttırdım dr. da bidaha taktırma dedi

bende artık bağlatıcam bu sefer

o bıle dayanamamıs demekkkı atesınızee ..:1::1::1::1::1:bencede karısmak gıbı olmasındaa baglatman senın ıcın hayırlısı yoksa seney genee topıcte sana rastlıycaz:9:

Benimde büyük ihtimal ekim başı olacak doğumum :1:

Bir şey yok ki onda korkulacak:1:bende acıcak mı diye sormuştum doktora:60:

pek rahat vermezler gibime geliyor:1::1:
:1::1::1::1::1:bılmıyorum artık okadar uykusuz kalınca bıde onu cekemem gıbı gelıoo hayırlsıı :9::9::9::9::9:
ilk gecemizi yaşayamadıkki biz :1:
ben gene korkmuştum haha:1:
ilk gecemiz rötarlı oldu 2-3 hafta gecikmeli olaraktan :1:
:1::1::1::1:tahmın ettıydım zatenn heheeee
tanıştırıyım şekerim konu sahibimizzzzzzzzz:60:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:tskler zevzekcımmm

brck allah senin yardımcın olsun canım sen bu korkuyla nasıl doğum yapcan ben bile düşünmeye başladımmm:9:

geçen eşim diyor ki tuba sen belin iki büklüm oluncada yazarsın buraya ...çocuk olcak sonra onun şikayetleri büyücek damadını şikayet etcen benide ediyon mu yoksa kız diyo gülüyorrrr

Back
X