• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah efeye:nazar:
bende z.yağı veriyordum aslındada ishalden sonra bırakmıştım vermeyi aklımdaydı yarın başlıyorum yeniden.
bende bilmiyorum kolum niye böyle anlatamam ağrıyı felaket sızlıyor.:14:bir tane parol içtim şimdi bakalım

düzenli ver ama üstüne de su muhakkak içir inş mert de rahat yapar kakasını:42:
stres de dedi iç bir parol kız ayaklı eczane :48::52:

marjim geçmiş olsun buz uygula azıcık rahatlatır

baktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnm

oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdi

aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükür:nazar:

sağol canım ilk defa bu kadar katı yaptı nasıl ağladı nasıl ağladı yaşlar süzüldü gözünden :14:badem yağı sürdüm göbeğine ve poposuna.

takıntılı sensin:19:bana ne:19:
arabesk takılıcam zevk alıyom diyosun :19: şu şır....tımı konunun muhattabı
baktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnm

oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdi

aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükür:nazar:
bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marji:52: bide o yorumlasın:nazar:

Cok gecmxis olsun canim rabbim sifaniversin
yengecim diye demiyoruum iyi bir burcdurr:1:
Evet dis fobisi olan cok var esimde onlardan biri kirik bir disi var zar zor ikna ettim götürdüm onuda bundada doktor cekmedi önce birkac baska sey yapip sona cekecekmis tabiki esim giderse :52:

Bendensin canim:34:

Evet ya sorma suanda yanimda mikirdaniyorrr kaka sorunu bizimde vardi yavrucaklarin cani cok yaniyor gecmis olsun insaallahbeslenmesi nasil

sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef:50:
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız:1:

aklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbee:52::52:

bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marji:52: bide o yorumlasın:nazar:

evet şır.... kimse de anlamadı sanki ne yazdıgımı:9::9::9:
ikinci eski kocasıyla şimdi de kadın oynak durmuyor ki sabit kazıkta:47:

önemli değil tatlım .benim şimdi kendi saçımda boya yok 7-8 yıl önce hep kendim boyardım saçımı o tonu tekrar yapmak istiyorum kendim yapıcam hangi marka boya tavsiye edersin .hatırlayamadım ben markasınıda kalıcılık açısından

Biz koleston perfect kulanirdik dükkandaama onutoptancidabulursun sade sadekoleston da iyidir wellanin boyasii yada schwarzkopf lorealde iyidir daha cokkaliteli varda hepsi disarda bulunmiyor ne renk istiyorsun

sağol canım.

:52::52::52:
yarın yorumlayım en iyisi bugün benden hayır yok zor yazıyorum.
evet bir zamanlar nuray sayarılığa merak sarmıştım :1:

evet canım o yüzden oldu sanırım bugün çok zorladım maalesef bende tam onu yazdım az evvel içtim birtane.
senin ilaçın ismi neydi bir ara söylersin
minadex ferr ismi ama daha denemedim yani kakayı nasıl etkilediğini bilmiyorum güya kabızlık yapmazmış:26:

sağol canım ilk defa bu kadar katı yaptı nasıl ağladı nasıl ağladı yaşlar süzüldü gözünden :14:badem yağı sürdüm göbeğine ve poposuna.
ahmette sabahtan beri keyifsizdi akşamüstü yapınca rahatladı resmen:32:

sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef:50:
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız:1:

Evet canim:29:
Eylülde öyle olmustu marji hatta kanamisdi totisi doktor anestol pomad ile fito merhemin karistirp sürün demisti tahrisine karsi

Biz koleston perfect kulanirdik dükkandaama onutoptancidabulursun sade sadekoleston da iyidir wellanin boyasii yada schwarzkopf lorealde iyidir daha cokkaliteli varda hepsi disarda bulunmiyor ne renk istiyorsun

şuan saçım kestane rengi bal köpüğü gibi istiyorum tam okadar açılmasada olur çünkü benim saç açılma eğimli belli bir süre sonra açılıyor cnm :16:

aklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbee:52::52:

evet şır.... kimse de anlamadı sanki ne yazdıgımı:9::9::9:
ikinci eski kocasıyla şimdi de kadın oynak durmuyor ki sabit kazıkta:47:
sabit kazık ha one kız:52: :52: :52:

siz çok küçüksünüz ya:22:ben 29 stress 40 :52:seboş 40:52:
:19: :19: :19: :19: :19: :19:yok artık

çıktı bu kıllı kadın yine :47:bir de çirkin :47:
oh olsun sana:47: :22:

Back
X