• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:52::52: sen îdmanlısın tek başına bakmaya ben çok zorlanırdım be onsuz bir hiçim:38:
Kbabam eşim balkonda oturuyor eşime dedimki:23:efenin mamasını yedirsene aşkım kbabam bir gülmüş eşine demiş kalk yedir:52:mamasını çocugun onlar gidince konuştuk dedim aşkıma mı güldü mama yedirmene mi:52:

Geldi geldi gitsinler diye bekliyom dedi ama yemezler seviyor görümcesini
En büyük aşkkar nefretle başlar:38:
Foto almıyo telden ya pc ye at yükle pıfff
Face atarsam ordan kopyalar belki ama ne zaman:23:
senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o an :47: hoş benim eşim 2 çocuğumada bişey yedirmedi daha doğrusu korkar yediremez:27:
ama bez bağlar sallar kucaklar daha ne olsun dimi:46:

Dilber dudagı vezir pamagı kol böregi:52:
:52::52::52:acıdım adamaaaaa
Ya keşke saat başı kalksa 20 dk bir aglıyor uyanıyor ya:ssz:
sıkıntılı kesin bence midesi bozuk olabilir

Efeyi emzirmeye mi gittin kız neredsin:52:
ancak cicim malum pc değişmedi
Ses sesss bayanstresss:23:hatırladın mı bu repligi :1:
enseye tokat .............onuda hatırlıyom sende hatırladınmı:52:

senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o an :47: hoş benim eşim 2 çocuğumada bişey yedirmedi daha doğrusu korkar yediremez:27:
ama bez bağlar sallar kucaklar daha ne olsun dimi:46:

Daha ne olsun kız hiç kycaklamayan bile var ben gördüm:27:
Yok valla çok iyiler eşim geçti efeyi uyuttu mesela e ben de oturmuyorum ama:47:onlara hizmet ediyom:51:
Bıldırcınımın hakkını ödeyemem emzirmek dışında her şey yapar:52:
İşin tuhafı diyo ben nasıl işe başlayacam yarın size çok alıştım:5:
Dedim kafa dinlersin rahatlarsın keşke ben gitsem:52:

Midesini niye bozdu acaba stres drum benim sudan mı banyodan mı:5:
Enseye tokat mı:26:hatırlamıyom ya:18:b 12 eksikligi var ben de teşisi koymuştu seboş:27:

Daha ne olsun kız hiç kycaklamayan bile var ben gördüm:27:
Yok valla çok iyiler eşim geçti efeyi uyuttu mesela e ben de oturmuyorum ama:47:onlara hizmet ediyom:51:
Bıldırcınımın hakkını ödeyemem emzirmek dışında her şey yapar:52:
İşin tuhafı diyo ben nasıl işe başlayacam yarın size çok alıştım:5:
Dedim kafa dinlersin rahatlarsın keşke ben gitsem:52:
işe başlasın işinin kıymetini anlar şu an analık güdüsüyle öyle konuşuyor:52: :52:

Midesini niye bozdu acaba stres drum benim sudan mı banyodan mı:5:
Enseye tokat mı:26:hatırlamıyom ya:18:b 12 eksikligi var ben de teşisi koymuştu seboş:27:
kız arkadaşlığımızın ilk haftalarıydı veya ayı felan bana yazdın ya seni çok yakın buluyon nerdeyse enseye tokat ........... parmak
yapasım var diye:52: bende .... kısmı eşime sordum ne olabilir duymadığım bişeydi çünkü oda söyleyince:53: koptum eşimde kopmuştu

kız arkadaşlığımızın ilk haftalarıydı veya ayı felan bana yazdın ya seni çok yakın buluyon nerdeyse enseye tokat ........... parmak
yapasım var diye:52: bende .... kısmı eşime sordum ne olabilir duymadığım bişeydi çünkü oda söyleyince:53: koptum eşimde kopmuştu

:52::52::52: hadi be ne ayıp agzım bozukmuş tüh tühh:52:
İçiniz pis sizin:47:belki gıdıga parmak:47:gıdıklayacam belki de:47:
He çok yakın hissediyom seni:38:

belki yedikleri fazlaydı veya muhallebisi bilemezsin ya sakinleşmesini bekliycen mecbur veya diştir kim bilir kardeşim
kayısı ver yarın 1-2 tane

Bu ne lan:52:üç vakte kadar kısmet var kapında gibi oldu:52:
Kimbilirrr kimbilirrr kimbilirrrrt:24:
Yarın yedirim yok iştahı buara köfte kahvaltı çeyrek kase uyu maması yarım kase bunları yedi :27:

Bu ne lan:52:üç vakte kadar kısmet var kapında gibi oldu:52:
Kimbilirrr kimbilirrr kimbilirrrrt:24:
Yarın yedirim yok iştahı buara köfte kahvaltı çeyrek kase uyu maması yarım kase bunları yedi :27:
çok değilde bilemeyiz
uyku maması ne kız
ahmete bi defa sulu köfteden çeyrek yedirdim 1-2 saat sonra sade köfteyi kusmuştu dr henüz pütürü sindiremiyor vücudu demekki demişti:44: buğün bamya yedi 1-2 tane hemde olmayan dişleriyle ısırarak bide domates suyu içti:46:

Komedi üstünden zaman geçmîş trajedidir ya bak ne anlatacam
Balkon kazamdan sonra tekerlekli sandalyeyle oraya buraya bir görevli eşliginde gidiyoz
Neyse hastane buz gibi içim üşüdü kapının önüne çıktık güneşlenmeye o ara gözüme bir çekirge ilişti 100 metre ilerde
Neyse takipteyim bir kuş geldi çekirgeyi yemeye çalışıyor çanlı yayın takiptekim
Çekirge önde kuş arkada uçuyorlar bana dogru
O ana kadar totomu kaldıramayan ben can havliyle bir kaçtım sorma sonra gururumda oturmadım bir da sandalyeye :52:
Eşim bugün anlattı koptuk diyo şabanın flimi gibi olmuştu:52:

Back
X