kızzlaarrr we bücürükleri hepimizee günaydınnben tatilden döndüm dün itibariyle işimin başındayım çok fazla geçmiş yapmadım umarım herkes herşey iyidir
![]()
karam çok geçmiş olsun geçmiş okurken gördüm ama baktım okumakla bitiremiyorum bugüne geri geldım sizleri selamlıyayım dedim![]()
hayrunnisam we ben gayet iyiyz uçakla gittik konyaya we bizi hiç üzmedi akıllı kızım :) epeyde alışmışım ona 1 haftaboyunca bolca wakıt geçirdik şimdi içim burkuluyor ondan ayrı olduğum için ama olsun ewde en azından babasıyla we babası bakıyo kızımıza
wee tatilin en güzel yanı şu oldu kiloo werdim kızlarrr 70 kiloya kadar indimah bi 65 olaydım ne güzel olurdu
68le hamiş olmuştum hey gidi günler
hepinize kolay gelsın öpüyorum sizleri
hg cnmmm ohh negusel tatılınızı yaptınız geldınız bızımde bayram sonrası bır hafta tatılmızz var nasıpsee bakalım benımm kızce napıcakk ınss benıde uzmez... 70 kg olmusunn tebrık ederım ben tatılde kg alırım herhalde sen vermıısısın bende 67 hamıs kaldım suanda 7o kgyumm hemen hemen aynıyızz amacım 6o ama bıraz zor gıbı ..yuruyenlerr emeklıyenler dıs cıkaranlar varr bu aralar bununla mesguluzz