Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sonuçlar güzel çıkar canım sorunun çözümünüde bulur doktor.çocuklarda iştahsızlık demir ve çinko eksikliğinden olabiliyormuş canım.geçen tv de doktor sölemişti.basit bir vitamin verip çözebiliyorlarmış bu sorunu.
o programı bende izliyorum çokta hoşuma gidiyo.en yaramaz çocukları bile dize getiriyorlar valla.tabi bu işte en önemlisi bilinçli bi şekilde yapmak bunları.bende onun yöntemini uygulayarak kendi başına uykuya dalmayı öğreticem bakalım sonuç ne olucak.
birde orda önemli olan zaman bi zaman sonra çocuk sızıp kalıyo zaten.:))
iş konusu ucu açık bi konu.zorunluysa ihtiyaç varsa çalışmaya yapıcak bişey yok.kreş erken bencede bakıcı bulabilirseniz hatta tanıdık biri olursa akraba falan senin için daha iyi olur.
vay vay mertoşa bakınallah korumuş canım ahmeti iyi boğulmamış.
bide hastaymış sanırım geçmiş olsun.
bu bebeler böyle nerde tehilke var onu kurcalıyorlar bizde neler atlattık mertin merakı yüzünden.
bende pcye zor giriyorum mertin ulaşamayacağı biryere kaldırdım da ancak öyle yoksa çoçuk hasta bilgisayara gördüm mü koşa koşa
gelip tuşlarına basmaya başlıyor.
kaç kere internet erişimini kapattı.
ne ağır abisi canım ya keşke öyle olsa 1 dk totosunun üzerine otursa şükredicem şimdi yürüyor ya boşaltmadığı dolap kurcalamadığı
delik kalmıyor.hiç yorulmuyor da sıpa sanki enerji içeceği içiyor bende çok çok yoruluyorum peşinde
sakin bebelere özeniyorum valla şöyle eline birşey versem de 5 dk oynasa diyorum ama nerde.![]()
vay vay mertoşa bakın
ahmette bütün çekmeceleri boşaltıyo yapma diyincede yerden alıp içine geri atıyo![]()
hayatımız aksiyon oldu vallaevet kızlar eylülün kulakları deldirdik küpeleri taktırdık 1 hafta sonra degiştiricez anneannesinin aldıgı küpeleri takıcaz süsülü bir kızız biz:)
stres Allah korumus walla ahmette nerden buluyo onları nasıl cıkardı hayret yahu:)
yesimcim masallah yagıza
karam Allah yardım etsin bacım sanada ögleden sonra efeye kv bakarken yat azıcık uyu dinlen
bizimkde öyle canim pepee hastasi annemde oyuncagini almis cok seviyor bu pepeeyi sakinlestiricievet cnm acayıp duskun babaya babsı oyun oynuyo cnm mouse onada tutryo bı sevınıyo sıpa bızımkı bıde pepe hastası pepeyı gorsun baslıyo pepe pepe butun gun ızletsem kıpırdmdn oturyoo:))
karamdogum gnunuz kutlu olsn cok guzel olmus herseyyy
hayirli si olsun canim insaallah sonuclar iyi cikar uyurma konusunda nekadar kararli olsamda eylül o konuda cok fena ve son iki haftadirvalla cnm dediğin gibi oldu.daha sonuçlar çıkmadan doktor vitamin,çinko ve demir ilacı verdi bile:)
aslında kendi kendine uyutmada kararlı olmak önemli.çocuk senin kararlı olduğunu anlamalı. ben dayanamıyorum. eşim uğraşıyor bir kaç gündür.bakalım. alışacak mı...
bakıcı bir tanıdığımızla görüşeceğim. bir de işin şartlarını konuşacağım ona göre. parası iyi ama şartları bana uyömazsa çalışamam
bende doğumgünü fotosu yükleyecektim boyut büyük dedi. önceden yoktu böyle bir sorun. yeni mi çıktı bu acaba?
ay hayirli olsun cici adasimizin kupesi bende istiyorum ama burda üc yasindan once delmiyirlar onun icin iznimizi bekliyecegiz resim isterizevet kızlar eylülün kulakları deldirdik küpeleri taktırdık 1 hafta sonra degiştiricez anneannesinin aldıgı küpeleri takıcaz süsülü bir kızız biz:)
stres Allah korumus walla ahmette nerden buluyo onları nasıl cıkardı hayret yahu:)
yesimcim masallah yagıza
karam Allah yardım etsin bacım sanada ögleden sonra efeye kv bakarken yat azıcık uyu dinlen
seni cok iyi anliyorum canim eylulde gecen kumandanin pilini cikartip agzina almishayatımız aksiyon oldu vallaarkamı dönemiyorum heran dikkatteyim ona ragmen bunlar oluyor
küpeli foto atarsın artık![]()
BUNLARIN HEPSİ AYNI DESENEbizimkde öyle canim pepee hastasi annemde oyuncagini almis cok seviyor bu pepeeyi sakinlestirici
hayirli si olsun canim insaallah sonuclar iyi cikar uyurma konusunda nekadar kararli olsamda eylül o konuda cok fena ve son iki haftadir
ay hayirli olsun cici adasimizin kupesi bende istiyorum ama burda üc yasindan once delmiyirlar onun icin iznimizi bekliyecegiz resim isteriz
seni cok iyi anliyorum canim eylulde gecen kumandanin pilini cikartip agzina almishep pesindeyim internetin fisini cekip duruyor lüzümsüzlük nerdeyse eylülde orda
Dün bir avm gezelim dedik ama eylul bana hic birsey baktirmadi cani sagolsun babaya hic gitmiyor gittigi anda avmyi inletiyordu bana gelmek icin arabasindada oturmadi yürüyecek hanim ben tutacakmisim cok inat oldu coookkaramin deyimiyle kudurukk
Herseyi aglayarak elde etmeye calisiyor üst komsumda nezaman disarda görürse bu geceleri niye agliyor diye sorup duruyor sinirlerimi iyice ziplatiyorcocuk bu aglarda gülerde
pek giremiyorum eskisi gibi eskiden nasildi burasi bebeler büydü el ayak cekildi
Neysekizlar hepinizi öpüyorum eylul durmuyor![]()
selam anneler umarum hepiniz iyisinizdir hava kapalı benimde böyle zamanlar hiç bişey yapasım olmuyor amaa mecbur kalkıp yapmam lazım
benim oğlum buara alo diyor telefonu alıyor auuu auuu diyor :)tv de alo yapan olunca auu diye bize göstreiyor yada biz konuşursak oda alo diyor maşallah çokşirin oluyor birde anne diyordu zaten şimdi annemm diyor içim cızzzzzzzzzzzzz ediyor rabbim herkese yaşatsın anneliği çok güzel bir duygu ha kediyede duma gelgel diyor ismi duman![]()
aynen çok sıkıcı bi hava var canım insanın içi sıkılıyor.
ayyy fatihe bak sen maşallah.benim oğlanda telefonu biliyo kulağına götürüp alo aloo diypr dili döndüğünce.karşıdan ses gelirsede başlıyor gülmeye.oyuncak telefon aldım verdim eline mecbur.
dumanıda biliyor demek erken konuşacak senin oğlan belli maşallah ona.
amin canım aminn allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.
dimi cnm ya nasıl haraketliler hangi ara yapıyolar bunları:)hayatımız aksiyon oldu vallaarkamı dönemiyorum heran dikkatteyim ona ragmen bunlar oluyor
küpeli foto atarsın artık![]()
cokmu sımarık oldu bebişlerimiz nebizimkde öyle canim pepee hastasi annemde oyuncagini almis cok seviyor bu pepeeyi sakinlestirici
hayirli si olsun canim insaallah sonuclar iyi cikar uyurma konusunda nekadar kararli olsamda eylül o konuda cok fena ve son iki haftadir
ay hayirli olsun cici adasimizin kupesi bende istiyorum ama burda üc yasindan once delmiyirlar onun icin iznimizi bekliyecegiz resim isteriz
seni cok iyi anliyorum canim eylulde gecen kumandanin pilini cikartip agzina almishep pesindeyim internetin fisini cekip duruyor lüzümsüzlük nerdeyse eylülde orda
Dün bir avm gezelim dedik ama eylul bana hic birsey baktirmadi cani sagolsun babaya hic gitmiyor gittigi anda avmyi inletiyordu bana gelmek icin arabasindada oturmadi yürüyecek hanim ben tutacakmisim cok inat oldu coookkaramin deyimiyle kudurukk
Herseyi aglayarak elde etmeye calisiyor üst komsumda nezaman disarda görürse bu geceleri niye agliyor diye sorup duruyor sinirlerimi iyice ziplatiyorcocuk bu aglarda gülerde
pek giremiyorum eskisi gibi eskiden nasildi burasi bebeler büydü el ayak cekildi
Neysekizlar hepinizi öpüyorum eylul durmuyor![]()
hava kötü olmadan bizde gidelim dedik ama gec kaldık sanırım eliföykü havalar cok bozdumerhabalar anneler
umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.bebişlerin yarmazlıklaRI konuşulmuş gerçekten şaşırtıcı derecede zeki ve yaramazlar.dün babası oikniğe götürdü bizi orda kazları ördekleri elleriyle besledi oğluşum çok mutluydu.kocaman oldu bebişler maşallah hepsine.
masallah fatiheselam anneler umarum hepiniz iyisinizdir hava kapalı benimde böyle zamanlar hiç bişey yapasım olmuyor amaa mecbur kalkıp yapmam lazım
benim oğlum buara alo diyor telefonu alıyor auuu auuu diyor :)tv de alo yapan olunca auu diye bize göstreiyor yada biz konuşursak oda alo diyor maşallah çokşirin oluyor birde anne diyordu zaten şimdi annemm diyor içim cızzzzzzzzzzzzz ediyor rabbim herkese yaşatsın anneliği çok güzel bir duygu ha kediyede duma gelgel diyor ismi duman![]()
dimi cnm ya nasıl haraketliler hangi ara yapıyolar bunları:)
atarım tabi cnm cekeyim bu aralar
cokmu sımarık oldu bebişlerimiz ne
her gördüğündemi soruyo bu komsu cocuk bu aglıycak tabi
3 yas daha zor bi zaman bence eylülnaz o zaman daha cok dikkatli oldugu için sürekli oynar cıkarmak ister bizde hiç sorun olmadı sükür
hava kötü olmadan bizde gidelim dedik ama gec kaldık sanırım eliföykü havalar cok bozdu
sizde cok iyi yapmısınız oyy yesinler emiri elleriylemı besledi:)
masallah fatihe
annem diyo ha ay yerim ben onu
ayy annelik cok güzellllll