2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah sonuçlar güzel çıkar canım sorunun çözümünüde bulur doktor.çocuklarda iştahsızlık demir ve çinko eksikliğinden olabiliyormuş canım.geçen tv de doktor sölemişti.basit bir vitamin verip çözebiliyorlarmış bu sorunu.

o programı bende izliyorum çokta hoşuma gidiyo.en yaramaz çocukları bile dize getiriyorlar valla.tabi bu işte en önemlisi bilinçli bi şekilde yapmak bunları.bende onun yöntemini uygulayarak kendi başına uykuya dalmayı öğreticem bakalım sonuç ne olucak.
birde orda önemli olan zaman bi zaman sonra çocuk sızıp kalıyo zaten.:))

iş konusu ucu açık bi konu.zorunluysa ihtiyaç varsa çalışmaya yapıcak bişey yok.kreş erken bencede bakıcı bulabilirseniz hatta tanıdık biri olursa akraba falan senin için daha iyi olur.

valla cnm dediğin gibi oldu.daha sonuçlar çıkmadan doktor vitamin,çinko ve demir ilacı verdi bile:)

aslında kendi kendine uyutmada kararlı olmak önemli.çocuk senin kararlı olduğunu anlamalı. ben dayanamıyorum. eşim uğraşıyor bir kaç gündür.bakalım. alışacak mı...
bakıcı bir tanıdığımızla görüşeceğim. bir de işin şartlarını konuşacağım ona göre. parası iyi ama şartları bana uyömazsa çalışamam:(

bende doğumgünü fotosu yükleyecektim boyut büyük dedi. önceden yoktu böyle bir sorun. yeni mi çıktı bu acaba?

iyi geceler hanımlar..nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum.yatılı misafirlerim vardı.annemler babaannemler falan...nasılsınız görüşmeyeli?biz iyiyiz çok şükür.yağız da artık yürüyor :nazar: yaşını 1 hafta geçti ama başladı yürümeye çok şükür..

allah korumuş canım ahmeti iyi boğulmamış.

bide hastaymış sanırım geçmiş olsun.

bu bebeler böyle nerde tehilke var onu kurcalıyorlar bizde neler atlattık mertin merakı yüzünden.

bende pcye zor giriyorum mertin ulaşamayacağı biryere kaldırdım da ancak öyle yoksa çoçuk hasta bilgisayara gördüm mü koşa koşa

gelip tuşlarına basmaya başlıyor.:27:

kaç kere internet erişimini kapattı.
ne ağır abisi canım ya keşke öyle olsa 1 dk totosunun üzerine otursa şükredicem şimdi yürüyor ya boşaltmadığı dolap kurcalamadığı

delik kalmıyor.hiç yorulmuyor da sıpa sanki enerji içeceği içiyor bende çok çok yoruluyorum peşinde:37::37::37:

sakin bebelere özeniyorum valla şöyle eline birşey versem de 5 dk oynasa diyorum ama nerde.:31:
vay vay mertoşa bakın :8:
ahmette bütün çekmeceleri boşaltıyo yapma diyincede yerden alıp içine geri atıyo:31:

vay vay mertoşa bakın :8:
ahmette bütün çekmeceleri boşaltıyo yapma diyincede yerden alıp içine geri atıyo:31:

ben genelde iple bağlıyorum dolapları ama mutfak çekmecelerine bir çare bulamadım günde 10 kere boşalıyorlar çekmeceler

biz annelerin işi çok zor canım

ahmet geri içine atıyor haa:9:akıllı çoçuk laftan anlıyor aldığını geri koyuyor demek ki

çok akıllı kuzular insanı her haretleriyle şaşırtıyorlar

Arzu eylülün kulakları delindi demek kızım olaydı ben de deldirirdim ilerde efe isterse deldirsin kulaklarını:9:
Yeşim yagız yürüdü demek maaşallahh darısı bize inş:46:
Çok yorgunum :37:efe bayagıdır uyumuyo ne diş var ne tiş:1:
Atak mı ne son hafta 55.haftada atak var:40:o mu acep recep:44:
O geçirmese biz geçirecez az kaldı :27:dayan karam :kkk:dayan babiş:kkk:

evet kızlar eylülün kulakları deldirdik küpeleri taktırdık 1 hafta sonra degiştiricez anneannesinin aldıgı küpeleri takıcaz süsülü bir kızız biz:)
stres Allah korumus walla ahmette nerden buluyo onları nasıl cıkardı hayret yahu:)
yesimcim masallah yagıza :nazar:
karam Allah yardım etsin bacım sanada ögleden sonra efeye kv bakarken yat azıcık uyu dinlen

evet kızlar eylülün kulakları deldirdik küpeleri taktırdık 1 hafta sonra degiştiricez anneannesinin aldıgı küpeleri takıcaz süsülü bir kızız biz:)
stres Allah korumus walla ahmette nerden buluyo onları nasıl cıkardı hayret yahu:)
karam Allah yardım etsin bacım sanada ögleden sonra efeye kv bakarken yat azıcık uyu dinlen
hayatımız aksiyon oldu valla:9:arkamı dönemiyorum heran dikkatteyim ona ragmen bunlar oluyor:27:
küpeli foto atarsın artık:12:

evet cnm acayıp duskun babaya babsı oyun oynuyo cnm mouse onada tutryo bı sevınıyo sıpa bızımkı bıde pepe hastası pepeyı gorsun baslıyo pepe pepe butun gun ızletsem kıpırdmdn oturyoo:))

karamdogum gnunuz kutlu olsn cok guzel olmus herseyyy
bizimkde öyle canim pepee hastasi annemde oyuncagini almis cok seviyor bu pepeeyi sakinlestirici

valla cnm dediğin gibi oldu.daha sonuçlar çıkmadan doktor vitamin,çinko ve demir ilacı verdi bile:)

aslında kendi kendine uyutmada kararlı olmak önemli.çocuk senin kararlı olduğunu anlamalı. ben dayanamıyorum. eşim uğraşıyor bir kaç gündür.bakalım. alışacak mı...
bakıcı bir tanıdığımızla görüşeceğim. bir de işin şartlarını konuşacağım ona göre. parası iyi ama şartları bana uyömazsa çalışamam:(

bende doğumgünü fotosu yükleyecektim boyut büyük dedi. önceden yoktu böyle bir sorun. yeni mi çıktı bu acaba?
hayirli si olsun canim insaallah sonuclar iyi cikar uyurma konusunda nekadar kararli olsamda eylül o konuda cok fena ve son iki haftadir :27:

ay hayirli olsun cici adasimizin kupesi bende istiyorum ama burda üc yasindan once delmiyirlar onun icin iznimizi bekliyecegiz resim isteriz:21:

hayatımız aksiyon oldu valla:9:arkamı dönemiyorum heran dikkatteyim ona ragmen bunlar oluyor:27:
seni cok iyi anliyorum canim eylulde gecen kumandanin pilini cikartip agzina almis:31: hep pesindeyim internetin fisini cekip duruyor lüzümsüzlük nerdeyse eylülde orda :20:

Dün bir avm gezelim dedik ama eylul bana hic birsey baktirmadi cani sagolsun babaya hic gitmiyor gittigi anda avmyi inletiyordu bana gelmek icin arabasindada oturmadi yürüyecek hanim ben tutacakmisim cok inat oldu coook:31: karamin deyimiyle kudurukk
Herseyi aglayarak elde etmeye calisiyor üst komsumda nezaman disarda görürse bu geceleri niye agliyor diye sorup duruyor sinirlerimi iyice ziplatiyor:41: cocuk bu aglarda gülerde :31:pek giremiyorum eskisi gibi eskiden nasildi burasi bebeler büydü el ayak cekildi:50:
Neysekizlar hepinizi öpüyorum eylul durmuyor :3::10:

merhabalar anneler

umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.bebişlerin yarmazlıklaRI konuşulmuş gerçekten şaşırtıcı derecede zeki ve yaramazlar.dün babası oikniğe götürdü bizi orda kazları ördekleri elleriyle besledi oğluşum çok mutluydu.kocaman oldu bebişler maşallah hepsine.

bizimkde öyle canim pepee hastasi annemde oyuncagini almis cok seviyor bu pepeeyi sakinlestirici

hayirli si olsun canim insaallah sonuclar iyi cikar uyurma konusunda nekadar kararli olsamda eylül o konuda cok fena ve son iki haftadir :27:

ay hayirli olsun cici adasimizin kupesi bende istiyorum ama burda üc yasindan once delmiyirlar onun icin iznimizi bekliyecegiz resim isteriz:21:

seni cok iyi anliyorum canim eylulde gecen kumandanin pilini cikartip agzina almis:31: hep pesindeyim internetin fisini cekip duruyor lüzümsüzlük nerdeyse eylülde orda :20:

Dün bir avm gezelim dedik ama eylul bana hic birsey baktirmadi cani sagolsun babaya hic gitmiyor gittigi anda avmyi inletiyordu bana gelmek icin arabasindada oturmadi yürüyecek hanim ben tutacakmisim cok inat oldu coook:31: karamin deyimiyle kudurukk
Herseyi aglayarak elde etmeye calisiyor üst komsumda nezaman disarda görürse bu geceleri niye agliyor diye sorup duruyor sinirlerimi iyice ziplatiyor:41: cocuk bu aglarda gülerde :31:pek giremiyorum eskisi gibi eskiden nasildi burasi bebeler büydü el ayak cekildi:50:
BUNLARIN HEPSİ AYNI DESENE:5:
benim komşularında hepsi diyor ahmete sen geceleri niye aglıyosun :40:
bende kusura bakmayım diyorum aglatmamaya calışıyorum ama işte oluyor:24:ama sağolsunlar bebek bu tabi ağlıycak kasma kendini diyolar :13:

selam anneler umarum hepiniz iyisinizdir hava kapalı benimde böyle zamanlar hiç bişey yapasım olmuyor amaa mecbur kalkıp yapmam lazım

benim oğlum buara alo diyor telefonu alıyor auuu auuu diyor :)tv de alo yapan olunca auu diye bize göstreiyor yada biz konuşursak oda alo diyor maşallah çokşirin oluyor birde anne diyordu zaten şimdi annemm diyor içim cızzzzzzzzzzzzz ediyor rabbim herkese yaşatsın anneliği çok güzel bir duygu ha kediyede duma gelgel diyor ismi duman:8::8::8::8::8::8:

selam anneler umarum hepiniz iyisinizdir hava kapalı benimde böyle zamanlar hiç bişey yapasım olmuyor amaa mecbur kalkıp yapmam lazım

benim oğlum buara alo diyor telefonu alıyor auuu auuu diyor :)tv de alo yapan olunca auu diye bize göstreiyor yada biz konuşursak oda alo diyor maşallah çokşirin oluyor birde anne diyordu zaten şimdi annemm diyor içim cızzzzzzzzzzzzz ediyor rabbim herkese yaşatsın anneliği çok güzel bir duygu ha kediyede duma gelgel diyor ismi duman:8::8::8::8::8::8:

aynen çok sıkıcı bi hava var canım insanın içi sıkılıyor.

ayyy fatihe bak sen maşallah.benim oğlanda telefonu biliyo kulağına götürüp alo aloo diypr dili döndüğünce.karşıdan ses gelirsede başlıyor gülmeye.oyuncak telefon aldım verdim eline mecbur.
dumanıda biliyor demek erken konuşacak senin oğlan belli maşallah ona.

amin canım aminn allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.

aynen çok sıkıcı bi hava var canım insanın içi sıkılıyor.

ayyy fatihe bak sen maşallah.benim oğlanda telefonu biliyo kulağına götürüp alo aloo diypr dili döndüğünce.karşıdan ses gelirsede başlıyor gülmeye.oyuncak telefon aldım verdim eline mecbur.
dumanıda biliyor demek erken konuşacak senin oğlan belli maşallah ona.

amin canım aminn allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.

Maşallah emire sut icirebildinmi cnm benimki istemiyor inek sutu devam sutunu muhallebisi n e katiyo rum mecburen

dimi cnm ya nasıl haraketliler hangi ara yapıyolar bunları:)
atarım tabi cnm cekeyim bu aralar

cokmu sımarık oldu bebişlerimiz ne
her gördüğündemi soruyo bu komsu cocuk bu aglıycak tabi
3 yas daha zor bi zaman bence eylülnaz o zaman daha cok dikkatli oldugu için sürekli oynar cıkarmak ister bizde hiç sorun olmadı sükür

merhabalar anneler

umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.bebişlerin yarmazlıklaRI konuşulmuş gerçekten şaşırtıcı derecede zeki ve yaramazlar.dün babası oikniğe götürdü bizi orda kazları ördekleri elleriyle besledi oğluşum çok mutluydu.kocaman oldu bebişler maşallah hepsine.
hava kötü olmadan bizde gidelim dedik ama gec kaldık sanırım eliföykü havalar cok bozdu
sizde cok iyi yapmısınız oyy yesinler emiri elleriylemı besledi:)

masallah fatihe
annem diyo ha ay yerim ben onu
ayy annelik cok güzellllll

dimi cnm ya nasıl haraketliler hangi ara yapıyolar bunları:)
atarım tabi cnm cekeyim bu aralar

cokmu sımarık oldu bebişlerimiz ne
her gördüğündemi soruyo bu komsu cocuk bu aglıycak tabi
3 yas daha zor bi zaman bence eylülnaz o zaman daha cok dikkatli oldugu için sürekli oynar cıkarmak ister bizde hiç sorun olmadı sükür

hava kötü olmadan bizde gidelim dedik ama gec kaldık sanırım eliföykü havalar cok bozdu
sizde cok iyi yapmısınız oyy yesinler emiri elleriylemı besledi:)

masallah fatihe
annem diyo ha ay yerim ben onu
ayy annelik cok güzellllll

Sağol cnm :16:prensesin kulaklarını deldirdin kupeli resmi i bekleriz bende kupe cok yakistiriyorum ya benimde kizim olursa ilerde yaşın a girince deldircem :23:

merhaba hanımlarr nasılsınz

cımcımemle bız cok sukur ıyıyız ebrar evde papağan modunda ne dersek tekrlıyo kelıme kurmaya basladı masallh

benı göremedgı zmnlr anne sen nerdeydın dıyo benım ısmımı solemeye basladı babasının ısmını soylynce dırek baba dıyo babasınn ısmını soletemdık daha cok akıllı oldu sıpaa aksamları babasına yemk yedrıyo anne eppek dıye benden akmek ısteyp babasına verıyo :nazar::nazar: allahım neguzel bı mutluluk evlat huzur valla huzur rabbım butun evltlrmızı korusun
kızlar alıntı yapamıyrm ebrar saldryo hemen öpyrm hepınızı:38::38:

kimse yokmuş:(((
neyse çok şükür sonuçlarımız güzel çıktı. demir ilacı kullanmamama rağmen kanımızda iyi çıktı.
zayıflığımızın nedeeniz sağlıksız olması değilmiş çok şükür. yapısı bu sanırım kuzucuğun:))) bende etli butlu değilim zaten:)
uyumamasının nedeni de yok. bazı çocuklar böyle yapacak bişey yok dedi doktor. bitkisel bir şurup verdi. henüz alamadım.
sinir ilacı ya da bağışıklık yapan uyuşturan bişey değilmiş. bebeklerde kullanılan bitkisel bişeymiş. içinde melisa papatya falan var.
hala gece de 1 milyon kez kalkıyorum. şu şurubu bir alayım da biraz rahatlayayım....
kızlar yaaa şimdi bebişler biizimle sofraya aoturuyor tamam da ne kadar yiyor????mesela tabağını ayırıp yemek koyuyor musunuz?
akşam yemeklerini anlatabilir misiniz özellikle?
meslea benim kuzu dün akşam 7 gibi çorba içti.biraz da makarna yedi. ama azıcık. yiyebilsin diye boncuk makarna yapmıştım. ondan eliyle yaklaşık 10 tane falan yemiştir.yemekte patlıcan vardı onun suyundan ekmekle falan verdim ama yemedi.
neyse saat 9 gibi başladı mızırdanmaya.emmek istiyor. sütüm yok. gittim mama yaptım. içti.11 gibi başladı ağlamaya. süt ısıttım bebe büskivisiyle verdim. onu da içti yattı.
yeömekte ne kadar yemeli bilemiyorum???????
açıkçası beslenme konusunda dişinde etkisi vardır. benim kızımın henüz 3 dişi var. 2 tane de yeni patladı. 7-8 dişi olan bebeğe göre daha farklıdır herhalde beslenmesi. ya da yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum:(

Son düzenleme:
Umutluay cnm meyve veyogurtta ver devam sutu verebilirsin sutun yetmiyosa sabah ben biskuvi labne pekmez bal bazen yumurta sarisi katiyorum bZe hepsini yer bazen az yer bizle kahvaltıya da oturuyorum az biside oyle yer eline ekmek veriyorum arada domates falan yiyecek seylerden veriyorum oglen corba yogurt bZen meyve püresi akşam da bi z ne yersek veriyorsum cok yemiyo yatarken muhallebi yada hipp kasik mamasi veryorm arara emiyor tabi gunduz .geçen de sıkıntı yoksa birkere kalkar sabahta emer öğlen uyumadan oncede emiyor emmek istedimi emisiyoz:1::nazar:

Back
X