2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın....size bomba haber vereyim..oğluşuma kardeşşşşşş geliyoooooooooooooooooooooo :-) :1::1:yeni sanırsam..daha dr.a gitmedim.adetim gecikti.emziriyorum diye düzensizdir dedim ama genede test yaptım..pozitif çıktı..dr.a gidince kesinleşir artık..hayırlısı.bir yandan mutluyum bir yandan kafam karışık..Allah hayırlısını nasip etsin inş.dr.a bayramdan sonra gidiecem heralde.

hayırlı olsun canım çok güzel bi haber bende şüpheleniyorum doğumdan tam 1 sene sonra adet oldum oda eylülde..2. adetimi bekliyorum düzensizlik olması çok normalmiş ama insan şüpheye düşüyor..7-8 gün önce olmalıydım

eliföykü;
çok geçmiş olsun canım,insan bebekler hastalandığında nasıl davranıcağına karar veremiyo,hemen dra götürmek istemiyosun ilaç kullanmamak için,götürmeyince de böyle başka yerlere sıçrıyo,bence imkanın varsa başka bir doktora daha götür,bazıları başından savmak için hemen ilaç verip gönderiyo.geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.

themis;
Allah kolaylık versin canım,mert çok hareketli anladığım kadarıyla,ama yürümesini hatta koşmasını görmek çok mutluluk verici olsa gerek

benim kızım konuşmaya verdi kendini,ne söylesek tekrarlıyo artık,tırtıl,perde,karga,masa,çiçek,gitar,hadi gidelim gibi kelimeleri zorlanmadan söyleyebiliyo,konuşmaya çalışmasını izlemek çok zevkli :) ama hala kendi başına yürümeye başlamadı :( aslında çok güzel yürüyo ama cesareti yok ille elimi tutucak, elini bırakınca çığlık atıp yere oturuyo,ilk arabam aldım,onu da çok güzel sürüyo,ama hemen sıkılyo,sabırsızlıkla kendi başına yürüceği zamanı bekliyorum...

Son düzenleme:
Benimmdee kan beynime sıçradı gittim yorum yaptim anavar anacik var simdi bide katil analar çıktı kiyamet yakindir

Herkese selamlar:16:

selam canım ben yorum bile yapamadım canım ya ağzımdan çıkacakladan korktum.aklım almıyor böle bişeyi.

ilerletti maşallah teyzesi bayağı güzel yürüyor,koşuyor.:nazar:
canım bizimde çekmeceler dolaplar hep kilitli yoksa hiç başa çıkamayız ama o heryer kilitli olmasına rağmen yıkıcak dököcek birşey buluyor geçen mutfak tezgahının oradaki tabureye çıkıp tezgahğın üzerinde ne var ne yok aşağı indirdirdi:53::53:

kanepelere çıkıp çıkıp duruyor düşüyor çok sık bizim yatağa çıkıyor nerde bir örtü var anında çekiyor üzerinde ne var ne yok aşağı iniyor tabiki:37:
annelik çok yorucu şimdi yine yeni dişlerimiz çıkıyor çok mızmız:37::37:

maşallah size mertte emir gibi hareketli maşallah.bzimkide heryere çıkıyor sehpaya çıkıp tv ye uzanıyordu sehpayı falan hep kaldırdık mecbur.geçen babasının ağırlık sehpasına çıkmış bide ayağa kalkmaya çalışmış o sıra düşmüş dar çıktığı zemin.allahtan babası vardı yaında düşerken tutmuş.allah korusun kollarının falan üstlerine düşerlerse kırılabilirde.

eliföykü;
çok geçmiş olsun canım,insan bebekler hastalandığında nasıl davranıcağına karar veremiyo,hemen dra götürmek istemiyosun ilaç kullanmamak için,götürmeyince de böyle başka yerlere sıçrıyo,bence imkanın varsa başka bir doktora daha götür,bazıları başından savmak için hemen ilaç verip gönderiyo.geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.

themis;
Allah kolaylık versin canım,mert çok hareketli anladığım kadarıyla,ama yürümesini hatta koşmasını görmek çok mutluluk verici olsa gerek

benim kızım konuşmaya verdi kendini,ne söylesek tekrarlıyo artık,tırtıl,perde,karga,masa,çiçek,gitar,hadi gidelim gibi kelimeleri zorlanmadan söyleyebiliyo,konuşmaya çalışmasını izlemek çok zevkli :) ama hala kendi başına yürümeye başlamadı :( aslında çok güzel yürüyo ama cesareti yok ille elimi tutucak, elini bırakınca çığlık atıp yere oturuyo,ilk arabam aldım,onu da çok güzel sürüyo,ama hemen sıkılyo,sabırsızlıkla kendi başına yürüceği zamanı bekliyorum...
aynen öle canım insan ne yapacağını bilemiyor.
maşallah senin kız kendini konuşmaya vermiş demek baya baya konuşuyo maşallah ona.her çocuğun gelişimi farklı oluyo işte.

buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu arada göz atıyordum malum bi koşusturma içine girdik bebeklerimiz büyüyor günden güne yeni şeyler öğreniyorlar yürüyüp koşuşturuyorlar Allahım çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

aynen aynen ne koşuşturmaca ama.akşama kadar yorgunluk neyse bide üstüne gece uyumaması birde hsata şimdi

mahvolmuş bi haldeyim.

amin allah hepimizin evlatlarını korusun uzun ömürler versin inşallah.

buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu arada göz atıyordum malum bi koşusturma içine girdik bebeklerimiz büyüyor günden güne yeni şeyler öğreniyorlar yürüyüp koşuşturuyorlar Allahım çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

evet zaman çabucak geçti büyüdü kuzularımız:nazar:amin inşallah.

eliföykü;

themis;

sağol canım hemde ne hareketli:37:ben daha hamileyken karnımda durmuyordu dışarı çıktı gene aynı:1:çok güzel gerçekten.darısı başınıza bir bakmışsın pat diye yürüyüvermiş .
maşallah kızına:nazar::nazar:bizimkide bayağı kelime söylüyor ama bu kadar değil.nede tatlı konuşuyordur.

selam canım ben yorum bile yapamadım canım ya ağzımdan çıkacakladan korktum.aklım almıyor böle bişeyi.

maşallah size mertte emir gibi hareketli maşallah.bzimkide heryere çıkıyor sehpaya çıkıp tv ye uzanıyordu sehpayı falan hep kaldırdık mecbur.geçen babasının ağırlık sehpasına çıkmış bide ayağa kalkmaya çalışmış o sıra düşmüş dar çıktığı zemin.allahtan babası vardı yaında düşerken tutmuş.allah korusun kollarının falan üstlerine düşerlerse kırılabilirde.

aynen öle canım insan ne yapacağını bilemiyor.
maşallah senin kız kendini konuşmaya vermiş demek baya baya konuşuyo maşallah ona.her çocuğun gelişimi farklı oluyo işte.

aynen aynen ne koşuşturmaca ama.akşama kadar yorgunluk neyse bide üstüne gece uyumaması birde hsata şimdi

mahvolmuş bi haldeyim.

amin allah hepimizin evlatlarını korusun uzun ömürler versin inşallah.

canım emirede maşallah zaten o bu topiğin en hızlı yürüyeni:nazar:
allah korusun gerçekten bizde çok tehilkeler atlatıyoruz çok meraklılar karıştırmadıkları yer yok.

teyzeler albüme mertin bayram resimlerini yükledim bilginize:10:

sizlerin bebelerininkinede bekliyoruz,özledik

bende sizinkine baktım fatihinde maşallahı var çok tatlı ve büyümüş:nazar:

Sagol tatlım rabbim korusun tüm yavrulari büyüdükçe ele avuca sigmiyorlar .gerçi benim gözümde oglum hiç buyumuyor
.:-) ancak gorenler büyümüş deyince ve eski resimlere bakınca anlıyorum:16:

Eliföykü koptum kız :9: sana çekmiş demek:9:
Bayram hazırlıkları son surat devam ediyor:32:9 gün tatilş bir günü bitti
Bile:5: sayılı gün çabuk geçer:
Yeşim hayırlı ugurlu olsun canım saglıkla kucagına al inş:21:
Yardım eden var mı canım yakınında:34:

sağolun kızlar..
evet cnm annemler yakın oturuyor.eşimin mesleği gereği sürekli tayin oluyoruz başka şehirlere..annemlere yakınken 2.ci de olsun dedik..

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.giremedim bayağıdır..ailecek grip olduk :50: yağız çok öksürüyor.dr.a götürdüm ilaç verdi.inşallah biran önce atlatır kuzucum.

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.giremedim bayağıdır..ailecek grip olduk :50: yağız çok öksürüyor.dr.a götürdüm ilaç verdi.inşallah biran önce atlatır kuzucum.

seninde mübarek olsun canım geçmiş bayramın.geçmiş olsun canımn inşallah atlatır kuzucuk sizede geçmiş olsun.canım gripten sonra bi kontrole götür istersen bizim grip kulağa vurmuş itihap olmuş genelde olurmuş önlem amaçlı istersen bi götür.
bizde hastayız emir grip bide kulağa vurdu boğazı iltihaplanmış.bende dünden beri gribim nolucak böle anlamadım oğlan iyileşse bile benden yine geçicek.kısır döngü gibi oldu.ilk ben hastalanmıştım ona geçti sonra o sonra yine ben.

Hepinize gecmis olsun acil şifalar:16:

seninde mübarek olsun canım geçmiş bayramın.geçmiş olsun canımn inşallah atlatır kuzucuk sizede geçmiş olsun.canım gripten sonra bi kontrole götür istersen bizim grip kulağa vurmuş itihap olmuş genelde olurmuş önlem amaçlı istersen bi götür.
bizde hastayız emir grip bide kulağa vurdu boğazı iltihaplanmış.bende dünden beri gribim nolucak böle anlamadım oğlan iyileşse bile benden yine geçicek.kısır döngü gibi oldu.ilk ben hastalanmıştım ona geçti sonra o sonra yine ben.

sağol cnm sizede geçmiş osun..ya kulağa vurmuş demek..aman Allah korusun..bende gripliyim eşimde yağızda :50: zor oluyor valla ya..hiç iş güç yapamıyorum anca bi yemek koydum akşam için bir de yağıza çorba yaptım..ilaç da içemiyorum..üstüne bir de karnımdaki bebiş :1: zorluyor beni..

hasta olan bütün bebeklere ve annelere acil şifalar diliyorum çok zor gerçekten.

internet bağlantımda arıza var kopup duruyor zaten mertten zor bakıyorum tam yazıyorum kopunca hepsi gidiyor sinir oldum.

selam kızlar nasılsınız bebişler ne alemde ?
benim cadı hala yürümüyor 15 aylık olcak :( kendisi elinden tuttuğumuzda yada kendisi biyerlerden tutunarak yürüyor ama tek basına yürümedi offf ....
şimdi uyuyor gece hala uyanıyor deliksz uyuduğu cok nadir. :50:

Hepinize gecmis olsun acil şifalar:16:

teşekkürler canım
napıyosun canım fatih paşa nasıl rastlaşamıyoruz.
sağol cnm sizede geçmiş osun..ya kulağa vurmuş demek..aman Allah korusun..bende gripliyim eşimde yağızda :50: zor oluyor valla ya..hiç iş güç yapamıyorum anca bi yemek koydum akşam için bir de yağıza çorba yaptım..ilaç da içemiyorum..üstüne bir de karnımdaki bebiş :1: zorluyor beni..

teşekkürler canım zor gerçekten yaa hastayım deyip yatamıyosun bile bebişlerde hsata onlarda ilgi bekliyo.hoş hasta olmasalarda yatamayızda neyse.bende doktora gitmedim ilaç kullanmıyorum azda olsa emiyo diye kullanmak istemedim ilaç.
aynen bende iş güç yapamıyorum emir sürekli mızır mızır yanından ayrılamıyorum.

senin minnak nasıl zorluyormu bulantılar falan başladımı.

hasta olan bütün bebeklere ve annelere acil şifalar diliyorum çok zor gerçekten.

internet bağlantımda arıza var kopup duruyor zaten mertten zor bakıyorum tam yazıyorum kopunca hepsi gidiyor sinir oldum.

teşekkürler canım

selam kızlar nasılsınız bebişler ne alemde ?
benim cadı hala yürümüyor 15 aylık olcak :( kendisi elinden tuttuğumuzda yada kendisi biyerlerden tutunarak yürüyor ama tek basına yürümedi offf ....
şimdi uyuyor gece hala uyanıyor deliksz uyuduğu cok nadir. :50:

selam canım bebişte bende hsatayız valla yinede iyiyiz diyelim.

canın kız erken doğduya fiziksel gelişimi doğduğu zamana göremi doğacağı zamana göremi takip ediliyor canım.hem her bebeğin gelişimi farklı oluyo daha yürümeyen çok bebişimiz var topikte.hepsi farklı alanlarda geliştiriyo kendini maşallah.

bu arada hasta olduk biz teyzeleri burun akıntısı var demiştm en son çok öenmsememiştim bayramda ateşi çıktı ateş düşürücüyle geçti 2 gün falan sürdü.yine çok öenmsemedim düşürünce ateşi gitmek istemedim doktora.en son öksürmeye başladı haftasonu artık korkmaya başladım bugüne randevu aldım götürdüm hastaneye.2 kulağımızda birde boğazımıda iltihap varmış.grip kulağa vurmuş dedi doktor.nasıl olmuş anlamadım bi belirtisi falanda yoktu nasıl anlaamadım bilmiyorum.ilaç verdi bisürü yolladı bizi doktor.öksürüğümüz var hala sanırım balgam öksürtüyor.ciğerlerinde falan bişey yokmuş.birde çok kusuyor sürekli bidesi bulanıyor bugün salondaki halıya komple kustu.sanırım hem kahvaltı hem öğle yemeğiydi çıkanlar çünkü çok çookk kustu.

grip için boşa götürmeyim doktora ilaç kullandırtmayım boşuna derken iltihap çıktı kulaklarında boğazında.belki ilk belirtilerde götürseydim ilaç kullansaydık kulağa vurmayacaktı.
cok gecmis olsun canim ALLAH SIFANIZI VERSIN INSAALLAH canim hastalik kötü oluyor eylülündesol kulag ikizarikmis de tam iltahap olmamis gecenlerde yürim derken düstü kafasini televizyon sehpasina carpti kasiyla gözunün arasi yarildi cok korktum hasatneye götürdügümüzde muayne ederken kulagini farketti hamd olsun onunla atlattik iltahap olmadi sizede cok büyük gecmis olsun farkinda olmadan nekadar dikkat etsen bu havalar simdi mevsim degisiklignde bir sicak bir soguk üsütüyor bebisler
http://www.kadinlarkulubu.com/turkiye-dunya-gundemi-iste-siyaset-meydani/659900-golcukte-dehset.html

şu haberi grünce kan beynime sıçradı resmen nasıl bir insandır bu ya.içimden neler geçiyorda yazamıyorum gerçekten dehşete kapıldım.
bu haberi bende face de okudum cok üzücü cocuk tam 9 gün yanliz kalmis 6gün dayanmis yavrum :14::14::14::5::5:

sağolun kızlar..
evet cnm annemler yakın oturuyor.eşimin mesleği gereği sürekli tayin oluyoruz başka şehirlere..annemlere yakınken 2.ci de olsun dedik..
ALLAHIM tamamina erdirsin saglicakla al kucagina insaallah canim cok sevindim senin icin :49:

kimsecikler fazla ugramamiss bizdende haberler eylülyürüyor du tutunarak duvarlar m2 3 gündür MAASALLAH biz görmeden bir kac adim tutunmadan atiyormus :1: dün farkettik yakinda insaallah iyicene sökecek bu isi
cok fena oldu cadim benim tuvalete bile gidemiyorum gittigimi fark ettigi anda kapiya yapisip yumrukliyor bas bas bagriyor aglamaya basliyor ciglik atiyor cok sinirli bir cocuk anlamadim gitti babasi kilikli :9:istedigi olmayinca sinirleniyor bagriscagris yaptiriyor istedigini hic böyle degildi cok Uysal bir bebekti yasinda costu:52:böyle böyle yuvarlanip gidiyoruzpek firsatim olmuyor buraya ugramaya cogumuzun firsati yok belliki cok özledim buranin sohbetini bebisler kücükkken hep burdaydik
umarim herkezler iyi ben cikmaliyim :54: birde marjinin resimlerine bakimm :3:

cok gecmis olsun canim ALLAH SIFANIZI VERSIN INSAALLAH canim hastalik kötü oluyor eylülündesol kulag ikizarikmis de tam iltahap olmamis gecenlerde yürim derken düstü kafasini televizyon sehpasina carpti kasiyla gözunün arasi yarildi cok korktum hasatneye götürdügümüzde muayne ederken kulagini farketti hamd olsun onunla atlattik iltahap olmadi sizede cok büyük gecmis olsun farkinda olmadan nekadar dikkat etsen bu havalar simdi mevsim degisiklignde bir sicak bir soguk üsütüyor bebisler
bu haberi bende face de okudum cok üzücü cocuk tam 9 gün yanliz kalmis 6gün dayanmis yavrum :14::14::14::5::5:

ALLAHIM tamamina erdirsin saglicakla al kucagina insaallah canim cok sevindim senin icin :49:

kimsecikler fazla ugramamiss bizdende haberler eylülyürüyor du tutunarak duvarlar m2 3 gündür MAASALLAH biz görmeden bir kac adim tutunmadan atiyormus :1: dün farkettik yakinda insaallah iyicene sökecek bu isi
cok fena oldu cadim benim tuvalete bile gidemiyorum gittigimi fark ettigi anda kapiya yapisip yumrukliyor bas bas bagriyor aglamaya basliyor ciglik atiyor cok sinirli bir cocuk anlamadim gitti babasi kilikli :9:istedigi olmayinca sinirleniyor bagriscagris yaptiriyor istedigini hic böyle degildi cok Uysal bir bebekti yasinda costu:52:böyle böyle yuvarlanip gidiyoruzpek firsatim olmuyor buraya ugramaya cogumuzun firsati yok belliki cok özledim buranin sohbetini bebisler kücükkken hep burdaydik
umarim herkezler iyi ben cikmaliyim :54: birde marjinin resimlerine bakimm :3:

aynen canım ya bebekler ayaklanmadan herşey daha kolaymış şimdi çok zor.anca uyudukça girebiliyorum yada arada babası bakarken kaçamak yapıyorum.
canım bunlar artık iyice öğrendiler herşeyi öyle yada böle yaptırıyrlar valla istediklerini.

çok geçmiş olsun canım sizede.

teşekkürler canım
napıyosun canım fatih paşa nasıl rastlaşamıyoruz.

teşekkürler canım zor gerçekten yaa hastayım deyip yatamıyosun bile bebişlerde hsata onlarda ilgi bekliyo.hoş hasta olmasalarda yatamayızda neyse.bende doktora gitmedim ilaç kullanmıyorum azda olsa emiyo diye kullanmak istemedim ilaç.
aynen bende iş güç yapamıyorum emir sürekli mızır mızır yanından ayrılamıyorum.

senin minnak nasıl zorluyormu bulantılar falan başladımı.

teşekkürler canım

selam canım bebişte bende hsatayız valla yinede iyiyiz diyelim.

canın kız erken doğduya fiziksel gelişimi doğduğu zamana göremi doğacağı zamana göremi takip ediliyor canım.hem her bebeğin gelişimi farklı oluyo daha yürümeyen çok bebişimiz var topikte.hepsi farklı alanlarda geliştiriyo kendini maşallah.
İyiyiz tatlım oyudu yemekdi ev isiydi geçiyor zaman emir nasıl sen nasilsin evet gorusemedik cnm

Back
X