- 24 Aralık 2011
- 847
- 1
- 318
bizde seni ve ahmeti ozlemistik karama da soyle onu ve efeyide özledikselam kızlar
bugün albüm yaptım
vee bütün bebelerin resmine baktım
hepsini özlemişim kocaman olmuşlar kızlarımızda erkeklerimizde:2:
hepsine maşallah diyorumrabbim nazarlardan kazalardan korusun
analarıda tütütü maşallahlıktı hani![]()
benim evde 2 bilgisayar var ama 2 sini toplasanız bi tane etmez
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii
kk ağır geliyo heralde:26:
bende beğenilerimi toplu sundum o yüzden![]()
Bide firsat bulduğunda da gelin yaaa
allah korusun bebislerimizi bu di sari sevgisi nedir bunlarda ya eylülde böyle acamiyo ama acilinca bi kosuyokisizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,
bugün bir olay geldi başımıza yine,
normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum
bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.
aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış
merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:

sekoscum ewet 4.veya 6.ayda olduk bak alim bende yarin ararım hemsireyiteşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş