Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
premıun care kullanıyorum eşime demiştim 5 al diye, bu gece bakalımCnm bez numarasini büyüt bende5 e gecicem 4.+kullaniyodum.kiyamam kuzuya
yok kız ortaokullar tatil 4 gün, ama eşim bir gün görevli o yüzden 3 gün, bize yanii güneş yok burada hava kapalı..canım yaa allah kolaylık versin hepimize ne gece ne gündüz uyumuyo bunlar şu dişler çıksaydı hepsi bitseydi rahatlardık biraz.dün yine 100 kere kalktım yanıma alıyorum oyuna geçiyo uyumuyo yanımda çıldırmama az kalmıştı yani.
hangi 3 gün canım ne tatili var ben bişeymi kaçırdım durma zaten gez bacım gez.bugün hava güneşli bizdemi çıksak acaba.
canım geçenlerde bizde yaşadık bikaç kere sonra tekrarlamadı.bu ara çokmu su içiyo acaba yada bezmi küçük geliyor.kaç kilo hivda bez numarasınımı büyültmen gerekiyor acaba.canım uyansa bile değiştir üstünü ıslaklık üşütür hep yavrunu gecenin yarısı alt değiştirip üst baş değiştirmek baya zor oluyo ağlayıp duruuyorlar ama hasta olmalarındansa ağlamaları daha iyi boşver.
uykusuz bir geceden daha sonra herkese slm kızlar
geçmiş hiç bakamadım sadece son sayfayı okudum
herkeste durumlar hemen hemen aynı gözüküyor,
hala uyku düzeni denen birşey yok bebelerde.
bez meselesine gelince biz 4 aydır 5 numara kullanıyoruz prima aktif bebek hiç geçirmiyor çok şükür.
Elifoykum bizde ayni durumdayiz azilardanmi bilmiyorum soguk ter döküyor ates yok mizmiz uyumuyor gunduz gecede kalkıyor bu ara
premıun care kullanıyorum eşime demiştim 5 al diye, bu gece bakalım
mooncum dikkat et hastalanmasın dişlerden dolayıdır
yok kız ortaokullar tatil 4 gün, ama eşim bir gün görevli o yüzden 3 gün, bize yanii güneş yok burada hava kapalı..
11 kilo olmuştur vallahi bu gece uyandırmaya kıyamadım.. değiştirsem o üzülüyor değiştirmesem ben üzülüyorum.. çok zor çook,
slmllarr
ben de 4 numara kullanıyrum bezi ama benim oglum zayıf dr da öyle dedi istah açıcı şurup verdi ama bi faydası olmadı
gece uykularına öyle hasretim kibenim oğlum ilk doğduğu zmnlarda bile böyle yapmazdı :26:
inanılmaz başım agrıyo gün içinde dayanamıyorum perte cıktım
azılar ucunu gösterdi üsttler tamamlanıyo off off hepsi aynı cıkıyo sanki :26:
biz ne zmn dinlenicez yaav bide emziriyorum vitamin depom bitti hissediyorum![]()
bende 5 numara kullanıyorum hatta daha buyuge gecıcez gıbı bakalım .. bıde bızımkıı poposunu surte surte ılerlıyorr emeklemek yerınee kaydırıyor bazenn yaza wc egıtımı verıcekmısınız?
selam canım perte çıkardı bu bebeler bizi ahh ahhhuykusuz bir geceden daha sonra herkese slm kızlar
geçmiş hiç bakamadım sadece son sayfayı okudum
herkeste durumlar hemen hemen aynı gözüküyor,
hala uyku düzeni denen birşey yok bebelerde.
bez meselesine gelince biz 4 aydır 5 numara kullanıyoruz prima aktif bebek hiç geçirmiyor çok şükür.
Selamlar nasilsiniz anneler.
Uykusuzluk herkesin derdi disler cok zorluyo yavrulari. Durduk yere ter basiyo ahmeti de.
Haftasonu misafir vardi bu haftasonu da varmis.
Haftaici zaten kosturmaca
Bakici annanesiyle gezmeye gittiler bugun eve geldim ahmet yok bombostu
Cok sukur halimize. Dedim. Ben ikinciyi cok istiyorum kizlar ya ama duzenli deneyemiyoruz bile :)))
selam eylülnaz
napıyosun canım bebiş napıyo nasıl
hadı hayırlısı cnmm hamıs olursan mujdeyı beklıyoruz bız dusunmuyoruzzSelamlar nasilsiniz anneler.
Uykusuzluk herkesin derdi disler cok zorluyo yavrulari. Durduk yere ter basiyo ahmeti de.
Haftasonu misafir vardi bu haftasonu da varmis.
Haftaici zaten kosturmaca
Bakici annanesiyle gezmeye gittiler bugun eve geldim ahmet yok bombostu
Cok sukur halimize. Dedim. Ben ikinciyi cok istiyorum kizlar ya ama duzenli deneyemiyoruz bile :)))
yaza dusunuyorum cnm bendee wc egıtıımını yazın daha kolay olurr ınss kolayca bunuda atlatırızzazılardandır canım ya benim oğlan daha azılara gelemedi ama bunlar bile zorluyor allah kolaylık versin.
profil resimlerin çok güzel canım hepsi birbirinden güzeldi
anladım canım tabi hiç haberim olmuyo böle tatillerden.gez canım gez 3 gün ohh miss.
ben hala 4 kullanıyorum benim oğlan 11.500 kilo ama şuan gayet iyi.bezden beze değişiyo bazne numaralar ben bimin bezini kullanıyorum bi ara başka bi markanın 4 numara bezini getirmişti biri emire o çok küçük gelmişti mesela.
selam canım sizinde dişler sıkıntı yapıyo demek bian önce tamamlansa şu dişlerde bebelerde bizlerde rahatlasak.
bende diyorum benimkide ilk aykar bile böle değildi 7-aydan sonra böle oldu
canım annem başlayalım diyor ama ben cesaret edebilirmiyim bilmiyorum biraz araştırma yapmam laızm internetten.sen napıcaksın başlıyacakmısın.
selam canım perte çıkardı bu bebeler bizi ahh ahhh
sanada selam canım
ikinci için çalışmalar başladı demek olucağı varsa olur canım 1 kez bile olsa ayda hayırlısıysa bi bakmışsın hamilesin.allah gönlüne göre versin inşallah.
Iyi geceler kizlarrr nasilsiniz bizim bugun asimiz vardi artik eylül doktorun odasina girer girmez basli aglamaya daha doktoru görmedenbu son asimizmis okula baslayana kadar istersek iki yasindan sonra kene asisi var onu yaptira bilirmissiz bir süreligine asilar bitti hastaligimizi cok sükür atlattik ama tekrar idrar vermemiz lazimdi veremedik eylül nasil beceriyorduysa hep kaydiriyordu o poseti :26:haftaya birdaha deniyecem !
Sizde banyo yaptirma durumlari nasil eylülüm banyo yapmayi cok severdi ama artik nolduysa bayadir aglaya sizlaya bagira bagira yika iyor sudan korkuyor icine oturmiyor ayakda duruyor basinada dökmiyecekmisimbakalim düzelir insaallah yine
Buarada bende 5 no kullaniyorum bezde bayadir rahat etsin diye ötekiler bacaklarini skiyor
Herkze iyi geceler rahat uykulu bir gece dilerimm HAyirli cumalar![]()
Iyi geceler kizlarrr nasilsiniz bizim bugun asimiz vardi artik eylül doktorun odasina girer girmez basli aglamaya daha doktoru görmedenbu son asimizmis okula baslayana kadar istersek iki yasindan sonra kene asisi var onu yaptira bilirmissiz bir süreligine asilar bitti hastaligimizi cok sükür atlattik ama tekrar idrar vermemiz lazimdi veremedik eylül nasil beceriyorduysa hep kaydiriyordu o poseti :26:haftaya birdaha deniyecem !
Sizde banyo yaptirma durumlari nasil eylülüm banyo yapmayi cok severdi ama artik nolduysa bayadir aglaya sizlaya bagira bagira yika iyor sudan korkuyor icine oturmiyor ayakda duruyor basinada dökmiyecekmisimbakalim düzelir insaallah yine
Buarada bende 5 no kullaniyorum bezde bayadir rahat etsin diye ötekiler bacaklarini skiyor
Herkze iyi geceler rahat uykulu bir gece dilerimm HAyirli cumalar![]()
Iyim canim dizi bakiyorum kizimi uyuttum bir yandanda buraya bir ugrim dedim sen napiyorsun
hadı hayırlısı cnmm hamıs olursan mujdeyı beklıyoruz bız dusunmuyoruzz
yaza dusunuyorum cnm bendee wc egıtıımını yazın daha kolay olurr ınss kolayca bunuda atlatırızz
gecmıs olsunn cnmm .. bızımde martda 1.5 yas asıları neyapcaz bakalım odaya gırınce aglıyor bızımkıde..banyoyaa bızımkı hastaa 2 gunde bır yıkıyorummm ellemesem butun gun durur suyun ıcınde cıkarıcagımız zaman kızıo tam tersı yanıcok sukur bebeklıgınden berı suyu sever. hayırlı cumalar sanada cnm
aletha solter bilinçli bebek
kızlar bu kitabı arkadaşımın pedegogu önermiş ve arkadaşımda okumuş oda bana önerdi gerçekten çok güzle bi kitapmış.ben sipariş verdim yarın gelir sanırım.
uyku sorunları ağlatma ağlatmama genel anlamda bebek psikolojisiyle alakalı bi kitapmış.araştırın isterseniz.
bu arada yine fena halde uykusuzum kaan sabah 6.30 a kadar uyumadı 10 dk yarım saatte bir kalktı 6.30 da uyudu 1.5 saat falan sonra yine kalktı 1 saat salladım geri yattı yine uyudu 2 saat bu kadardı bütün uykumuz.