- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süksükcüğüm hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullansın elifcik
marjicim maşallah merte çok güzel boyuda kilosuda bizimki çağırmadı hayırdır ne aşısı canım bu.
bu arada ben bikaç aydır veriyorum eline kaşık döke sça iyor. mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum sorun olmuyor. tabi çorba faln değilde makarna pilav falan köfte balık tavuk susuz şeyler koyuyorum önüne.bazen kaşık la yiyor bazen eliyle çok komik oluyor izlemek yemek yerken kaanı hele çubuk makarna yaptığım zaman baya çabalıyor.![]()
tskler cnmmçok şirin güle güle giysin.
masalah gayet ıı kg boyuuuburalarda yine in cin top oynuyor kimsecikler gelmemiş.
bugün bizi sağlık ocağından çağırdılar kontrole boyumuz 87 cmkilomuz 12,200 gram
iyi dedi şükür
boyda üst sınırdaymış kiloda normalmiş,bıldağa daha tam kapanmamış ufacık bir açıklık var 18 aya kadar tamamen kapanması gerek
dedi.eline kaşık verip kendi kendine yemesine izin veriyormusun dedi ben yoo dedim oda ver kendi kendine yemeyi alışkanlık edinsin
dedi,15 şubatta da aşıya çağırdı.
18 aylık asıdır cnmsüksükcüğüm hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullansın elifcik
marjicim maşallah merte çok güzel boyuda kilosuda bizimki çağırmadı hayırdır ne aşısı canım bu.
bende uzun zamandır verıyorumm herseyıı .. doke saca yıyor bazen lokmalık seyler koyuyorumm onune kendısı yemesı daha cok hosuna gıdıyorr .. heryer ustu bası batıyorr napalım canı sagolsunbu arada ben bikaç aydır veriyorum eline kaşık döke sça iyor. mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum sorun olmuyor. tabi çorba faln değilde makarna pilav falan köfte balık tavuk susuz şeyler koyuyorum önüne.bazen kaşık la yiyor bazen eliyle çok komik oluyor izlemek yemek yerken kaanı hele çubuk makarna yaptığım zaman baya çabalıyor.![]()
ewt kesınlıkle heryer batıyor :)maşallah kaanabende balık tavuk eline veriyorum yesin diye ama daha kaşıkla yiyeği birşey vermedim ebede zaten makarna,pilav filan ver dedi çorba versem heryer çorba olur heralde.
![]()
tskler cnmm
masalah gayet ıı kg boyuuu18 aylık asısı olmalı 3 adet 2 kkol bı ddamla bazı ebeler bacaktanda yapıyormuss asıyı benım kızce cok aglıyor bakalım neyapıcz
18 aylık asıdır cnm
bende uzun zamandır verıyorumm herseyıı .. doke saca yıyor bazen lokmalık seyler koyuyorumm onune kendısı yemesı daha cok hosuna gıdıyorr .. heryer ustu bası batıyorr napalım canı sagolsun
ewt kesınlıkle heryer batıyor :)![]()
selam lar kızlar ebrardab vakıt bulup gıremıyrm uyududa baknıyım dedım
elıfoykumm nasılsın canmmm pasamız nasıll??
ıns tum bebısler ıyıdır
ebrarda azı dıslerı cıkıyo huysuz uyku duzenı yok artık yemekte yemıyo pekk bıcırık baya konusuyo gorumcem bızdeydı sabhlrı spor yapıyo ebrarda ondn kapmıs bısıler bı bı dye yapıyo kendılgnden anne baba dede artık aarablrn hepsnı sayıyo banyo yapmak ıstedgnde godteryo evde bırımızı gormesın annenerde baba nerde soruyo aksamları babamız ebe gelınce bı dans gosterısı yapıyooosnra babam dıye sarılıp opup duruyooo bana hep annemmm annemmm dıye seslenıyoo
bızden bole ıste
ebrarn bı kac resmını koycam albümmm![]()
18 ay aşısı için erken değilmi canım bizimki martta daha 15-16 aylık bizim bebeler.
selam canım iyiyiz şükür bizde azı dişi çıkarıyoruz uykularımız falan baya kötü ama idare ediyoru işte.
maşallah canım ebrara cimcime baya baya dillendi.
benimkide anca şimdi uyuyorda girebildim günde 1sefer uyuyoruz ve geç yattığımız için geç kalkıyoruz öğle uykusuda ikindiye kayıyor hatta akşama.
18 ay aşısı için erken değilmi canım bizimki martta daha 15-16 aylık bizim bebeler.
selam canım iyiyiz şükür bizde azı dişi çıkarıyoruz uykularımız falan baya kötü ama idare ediyoru işte.
maşallah canım ebrara cimcime baya baya dillendi.
benimkide anca şimdi uyuyorda girebildim günde 1sefer uyuyoruz ve geç yattığımız için geç kalkıyoruz öğle uykusuda ikindiye kayıyor hatta akşama.
kımseler gelmemıss bızım yıne dıs sıkıntımız varr![]()
Herkese selamlar
Biz Ara sira dükkan a gidiyoruz oglusla yapisik ikiz gibiyiz.muhasebeciler odasinin yemegine gittik kaynanam bakti ogluma ve gittigimden beri aglamis mahvolmus geldim eve nasil kucagima atliyor ustumu degistirmeme bile izin vermedi aglayarak pesimden gelior 3 gun oldu bu olay olali hala wc yebile gitsem ağlıyor kapida duruyor kisaca başımı bekliyor babasina bile gitmiyo.gidicemsaniyor .nezaman duzeliricek bilmiyorum:26:
2014 yilininn
Huzurlu saglikli parali ve guzel gecmesi dilegiyle hepinizi opuyorum![]()