- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
epeydir yazmiyodum bende neler yapiyosunuz anneler
cocuklarla evde nasil vakit geciriyorsunuz nasil oyunlar oynuyorsunuz cocuklariniz oyuncaklariyla oynuyormu tv izletiyuomusunuz ?
baya soru sordum buyrun bakalim cevaplar sizde![]()
canım oyuncaklarından çok benle oynamak istiyor aklına gelebilecek her türlü oyunu oynuyoruz ama çabuk sıkılıyor herşeyden.legolarını çok seviyor en çok onlarla bişeyler yapmak hoşuna gidiyor.evde çok sıkılıyor parka gitmek istiyoru sürekli kapıda bekliyor bağırıyor dışarı çıkalım diye kapıya vuruyor parkı uzaktan görür görmez çığlıklar atıyor çok seviniyor en çok kaydırağı seviyor kendi çıkıp merdivenlerinden kendi kayıyor uzun kaydıraklardan ben tabi her daim peşindeyim.ama tek başıma götüremşiyorum ben onun peşinde oluyorum eşim aşağıda kaydığı yerde tutuyor.4-5 yaşındaki çocuklar korkuyo bazıları abileriyle ablalarıyla kayıyorlar bzimkinde hiç korku yok.ondan çok ben korkuyorum düşücek diye.
tv izliyoruz canım ama sadeve reklamları izliyor oda yemek yerken reklamsız yemek yemiyor genelde mutfakta bizimle yediği zaman yiyor ama ona ayrı öğün yapmışsan onu kendi başına yemiyo reklam olmazsa.çizgi film bile izlemiyor daha dikkatini vermiyor.baby tv yok bizde belki izler ama.
sut yoksa bosuna emmesın bence cnmm sırke yada sabır tasını dene . Arkadasım ole ayırmıs.. Normal sut ıcmesıne sevındım masalahh ..alıskanlık yapmıs bence senı emzık nıyetıne kullanıyor
emzik almıyor beni alıyor bencede alışkanlık yaptı bu sıra zaten dibimden ayrılmıyor sanırım bu şekil daha yakın olduğumuz iç,in hoşuna gidiyor.
Tatlim bossa memen emzirme bencezevk icin yapıyor alisir iyice cnm sut icmesine sevindim darisi basimiza
![]()
canım emzirmiyorum artık her istediğinde dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıyorum çok ağlarsa dayanamıyrum veriyorum ama onu bıraktırıcam inşallah.amin canım darısı fatih paşaya. içiyo canım ama çok az içiyor 100 ml falan anca 500 ml süt içmeleri gerek,yormuş sanırım.ayranı daha çok seviyor suluğuna ayran yapıp yapıp veriyorum ama bu seferde yemekleri çok yemiyor mdesi sütle ayranla dolunca.
ben zaten anlamıyorum uzmanların dedii gibi gün içinde herşeyi yedirmeye kalksam yemiyor sonuçta küçücük ideleri var.mesela aralarda süt ayran falan içirsem bide meyve versem yarım kase çorba anca içiyor bazen 3-5 kaşık.
guzel oyunlariniz var bende kuru boya almayi dusinuyorum tukenmez kalemle heryerimiz cizik icinde kaliyo![]()
ben biraz otursun diye tv izlettiriyorum baby tv onlara uzun bakiyo yoksa surekli hareket halinde hic oturmuyo heryeri yara bere icinde gecen cok fena dustu agzini yere carpti alt dudagini isrdi yarildi baya dikis attırdık dun kafasini vurdu kapiya sisti cizildi off cok zorlasiyo ya akli erse herseye akillansalar biraz ya![]()
canım geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.bizimkide hergün dudağını patlatır ama dikişlik bi durum olmadı daha.çok yaramazlar canım ya sandalyelere çıkıyo çok rahat ordan masaya çıkıyor istediği herşeye ulaşıyor tezgaha çıkmaz için sandalyeyi çekiyor üstüne çıkıp tezgaha çıkıyor hiçbişey bırakamıyorum tezgahta falan kaç kere elinden bıçak aldım şükür fark ettim geç olmadan.
canım akıllansalar nolucak bunlarda bu yaramazlık varken allah korusun biyerlerini kırmasalar bari.
ay geçmiş olsun tatlım baya kötü olmuşfaber castelin silenibilir pastelleri var ben ondan aldım. cnm çizsede siliniyor. aynen akıllınasalar çok iyi olucak
![]()
canım o boyalar yenilirse zararlımı acaba biliyomuusn ben alamıyorum emire boya falan hala herşeyi ağzına götürüyor.herşeyi kemiriyor.ben mıknatıslı yazı tahtası varya yaz sil ondan aldım anca.
İnşallah son olur allah beterinden korusun. Yavrunuda rabbim nazardan korusun cevsen yaptirin cnm ben yaptirdim fatihe iyi oldu o dislerindede hic bisi yokduoglumun kadın in biri dedi çok güzel dişler i var sonra beyaz lekeler oldu.
çok nazar deyiyo canım ya bebişlere biri ohh ne güzel yemek yiyor dese 1 hafta bişey yemiyor mesela.cevşen babaannesi yaptırmışta çok unutuyorum takmayı.