Doğuma Hazırlık 2012 eylül ekim anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet bende sevmememe rağmen eşimin ricasıyla dedesinin ismini koyucam o yüzden bide yanına kendi istediğim bi isim istiyorum önerileriniz varmı
bebeklerinizin yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben 10 haftadan itibaren seyirmr şeklinde arada hissediyordum şu iki haftadır arada baya baya hissediyorum:) uy kuzuşum benim................................

canlarım 18 haftalıkken bebişimin cinsiyetini öğrenebildim erkekim oluyorrrrrrrr

hepimiz için hayırlı olsuun kızlarr.dr um banada doğum 19 ekimde dedi :)) günler geçer mi ya.dr randevumu iple çekiyorum.pazartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrenicem allahın izniyle.

ben 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor demişti ben sordum diye söylemişti 15+2de kesin kız dedi muhtemel doğum tarihimde 3 ekim isim konusndada kayınvalidem meryem diyor ama bakalım bu arada doktorumdanda çok memnunum çok cana yakın onunla konuştuğum zaman çok rahatlıyorum keşke bütün doktorlar böyle olsa:):)

bizede 12 haftalıkken erkek gibi demişti, eşim zaten erkek istiyordu, 16 haftalıkken dr um 5 dk nerdeyse baktı, yok göstermıyo cocuk, resim cıkmamaıs makınadan, bidaha tuttu ultrasonu, bi baktık erkek, ayyyyyy ne terbıyelı kuzucumm, kamera varken göstermedı, zorla gorduk cinsiyetini, :)))

20. haftalardan snra dırek hareketini hissediyorsun canım, taklamı atıyoo, tekmemi atıyoo, allahıma cok şükür......

Benim de Allah nasip ederse ikinci gebeligim, 10+5 te kıza benziyor demişti doktorumuz ama Salı günü ögrendik ki kısmetse oglumuz olacakmış:)) çok sevindim çünkü 4 yaşındaki kızıma erkek kardeş gelecek İNşallah... İkinci gebelikte hareketler biraz daha erken hissediliyor sanırım ben de 11. hafta içinde zayıfta olsa hissetmeye başladım çok şükür, şimdi 15. haftamızın içindeyiz ve özellikle akşamları kıpır kıpır ogluşum Maşallah:))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla... herkese saglıklı bebişler, hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim...

evet benimde ikinci gebeliğim ve sanki bunda dahada pinpirikliyim allah devamını getrsin hepimizin bende hemen hemen 10 haftadan beri hissediyorum hareketlerini benim allahım bağışlarsa ikinci oğlişim olacak:)

21. Haftamıza girdik bugün şükür. Ama ben 2li taramada birşey çıkmadı. O yüzden 3lü taramaya gerek duyulmadı. Ama ne şeker yüklemesi ne tetanos aşımı hiç birşey yaptırmadım haftaya ayrıntılı ultrasyon var heyecanla bekliyorum kızımı görmeyi . Kaç cm kaç gram olmuş merak ediyorum 16cm 150gr di 1ay önce . Ayrıca tekme hareket 18haftada başladı. ..

kızlar benımde beklenen dogum 30 ekım 16 haftamız bıttı ama cınsıyet henuz kesınlesmedı
kendı doktorum 13 haftada pipi var gıbı dedı
gecen cts baska bı doktora gıttım %80 kız dedi
haftaya cuma kendı doktorum ne dıycek bakalım:26:

kızlar benim %90kızım olucakmıs annesinin gülü o yahu.... neyse isimde yardım edin bana bilemedim ben....

elvin istiyorum ama yanına kuranda hadiste gecen bişi eklemem lazım iki isimide sevmiyorum yada diyorum nil koyalım hadislerde geciyor yada bilemedimmmmm yardım edin varmı hos güzel isimleriniz
soyadımız ateş

Bu isim konusu en önemlisi aslında. Elvin güzel nilde güzel. Anlamlarını çok araştır yani internette yazanların yarısı yanlış
Bende 21 haftalık hamileyim ve kızım olucak nasipse esila koyucam rabbim bana rüyamda görmeyi nasip etti bizde 2.isim arıyoruz bakalım sağlıklı dogsunda bebegmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…