bende iki isme sinir olmaya başladım.İki isim genelde kayınpederin ismi ikinci isimde ailenin istediği isim oluyor ama bana itici geliyor iki isim.
bebeklerinizin yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben 10 haftadan itibaren seyirmr şeklinde arada hissediyordum şu iki haftadır arada baya baya hissediyorum:) uy kuzuşum benim................................evet bende sevmememe rağmen eşimin ricasıyla dedesinin ismini koyucam o yüzden bide yanına kendi istediğim bi isim istiyorum önerileriniz varmı
bebeklerinizin yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben 10 haftadan itibaren seyirmr şeklinde arada hissediyordum şu iki haftadır arada baya baya hissediyorum:) uy kuzuşum benim................................
Benim de Allah nasip ederse ikinci gebeligim, 10+5 te kıza benziyor demişti doktorumuz ama Salı günü ögrendik ki kısmetse oglumuz olacakmış:)) çok sevindim çünkü 4 yaşındaki kızıma erkek kardeş gelecek İNşallah... İkinci gebelikte hareketler biraz daha erken hissediliyor sanırım ben de 11. hafta içinde zayıfta olsa hissetmeye başladım çok şükür, şimdi 15. haftamızın içindeyiz ve özellikle akşamları kıpır kıpır ogluşum Maşallah:))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla... herkese saglıklı bebişler, hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim...
kızlar benim %90kızım olucakmısannesinin gülü o yahu.... neyse isimde yardım edin bana bilemedim ben....
elvin istiyorum ama yanına kuranda hadiste gecen bişi eklemem lazım iki isimide sevmiyorum yada diyorum nil koyalım hadislerde geciyor yada bilemedimmmmm yardım edin varmı hos güzel isimleriniz
soyadımız ateş
selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de eylül de doğum yapıcam 22.haftalığım kız bebeğim olacak:)
teşekkürler canım gözdelevent ve selin sizlerin ilk çocuğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?