Doğuma Hazırlık 2012 eylül ekim anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canlarım biraz önce doktordan geldim .bebiişin gelişimi gayet iyi bebişin cinsiyeti erkek dedi (erkekim oluyor:) birde bebişimin önünde kordon vardı yanılma payı olabilir dedi ama erkek diyorum önümüzdeki ay kesinleşir diye söyledi............buarada 15 hafta1 günlüğüm...

ayyy hiç sorma ben kız hissediyorum ama devlet hastahanesinde bir doktor %90 erkek dedi tami tatmin olamadım 9 mayısda benim doktorum söyleyecek

selam hamişler. Bende eylül annesi olucam ınş. 12 haftalıkken %80 kız dediler 16+4 gittim yine kız dediler 16 cm 150 gr olmuş yerimonuben . Şuan 17 haftalık olduk bebişm

slm kızlar bende 12 haftalıkken doktor kız diyoeum ama sen duymamış ol dedi
sonra 17 haftalık gititğimde kesin kız olacağını öğrendik.adını bile düşündük duru muz 10 eylül de bizimle olucak kısmetse :))

bende bugun gıttım arkadaslar doktora tam emın degılım ama erkek dedi.bir ay sonra birdaha bakacaz hayırlısı artık....

bende gecen hafta perşembe gittim %90 erkek dedi gittigim de 13+4 tüm

bende dün gittim ve şoka uğradım. daha önceki doktor bana kız demişti. Dün gittiğim doktor %100 erkek dedi ve herşeyini tek tek gösterdi. eşimle beraber dumura uğradık bir aydır bebeğimi kızım diye seviyordum. şimdi sanki bu çocuk benim değil gibi ama alışırım inşallah. Allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsinde ....

ben 12+1de gittim son kontrolume doktor hiç tereddüt etmeden erkek dedi. bana biraz erken gibi geldi ama emin olmasa erkeğe benziyo falan derdi heralde.bende oğluma isim düşünüyorum mehmet isminin yanına güzel bi isim:)

bende kısmetse 16 17 eylül gib doğum yapıcam 5 yaşını dolduracak bir kızım var bu bebeğimde erkekmişş Allah cümlemize hayırlı doğumlar versin . bu arada bebişe murat isminin yanına isim arıyorum önerisi olan varmı muratla birlikte söylenicek bi isim olursa güzel olur kızımın adı berranur...

neden herkes iki isim kullanmaya başladı? benim eşimde Ömer KAyra yada Emir Haktan Diye tutturdu. sizce nasıl isimler?

bende iki isme sinir olmaya başladım.İki isim genelde kayınpederin ismi ikinci isimde ailenin istediği isim oluyor ama bana itici geliyor iki isim.

bende iki isme sinir olmaya başladım.İki isim genelde kayınpederin ismi ikinci isimde ailenin istediği isim oluyor ama bana itici geliyor iki isim.

vallahi ne yalan söyleyim bende sevmiyorum benim 6 yaşında oğlum var kısmet olursa ağustosta 7 girecek ismi ömer dedemizin ismi falanda değil uyduruk yeni nesil isimlerini sevmiyorum ikincisinide doktor erkeğe benzetti sağsağlim kucağıma alırsam onun isminide yusuf koyacağız

bizim ki 15 haftalıkken göstermedi,bakalım birdahakine çikolata ye hareket eder diyorlar,öyle yapıcaz inş

bizim tahmini doğum tarihi kasım gözükse de önceki bebeğim gibi erken doğum olma ihtimali yüksek.muhtemelen bende ekim annesi olacağım.biz daha cinsiyetimizi öğrenmedik.ama herkes kızın olacak diyor.oğlumda ekşi,şimdiyse tatlı istiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…