2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Canim masallah sana ama tup bebekleri drlar pek fazlada normal doguma yonlendirmiyor guzel haberlerle gel insallah bakalim prensesimiz ne kadar olmus

Ayy canim kiyamam ben sana bende o ani cok yasamak isterim ama epidurali da kaldiramam diye korkuyorum sen degerlendirebilirsin benim arkadasim yapti cok rahat oldugunu soyluyor eside girdi doguma fotolari super

Canim masallah sana ama tup bebekleri drlar pek fazlada normal doguma yonlendirmiyor guzel haberlerle gel insallah bakalim prensesimiz ne kadar olmus

Ay cnm ogledn sinra randevu verdi dr umyz bakalim kizimiz nasilmis babamiz tutturdu kizimi gorucem diye evt cnm dr lar tup bebegi tercih etmiyor norml dogum

canım ya bende epidral sezeryanı kaldıramam bünyem o sesleri duyacak kadar güçlü değil,ben filmdeki acıklı sahnelerde bile değiştiriyorum :))

ama epidral normal yaptı arkadaşım çok memnun kaldı ama ingilterede yaptı orda genelde bu yöntemle yapıyolarmış zaten..

Karasu valla ben kanım alınırken bile bakmam :)))düşün beni maşallahın var senin gibi ağrı eşiğim olsun isterdim :)

sezeryan yada normal Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hangisine sağlığımız el veriyıorsa artık..

Bnm kide. Biraz fazla cnm farkindayimmm Bak bir tek dis olayina dayanamm kacarim disciden Ay rabbim o gunleri gostersin insallh ben dusununce cok heyecanlaniyorumm cok

bende çook heyecanlanıyorum..

ya bende kızımı görmek istiyordum salıya kaldıı,

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kızınızın,umarım çok güzel geçer doktorun

(buarada ifadeler bende neden yok,kullanamıyorum dolayısıyla )

Ay cnm bnm de pazatesidi fakt kocm dedi ki kizimi gormk istiyorum sabh geldi bende atladim tabiki hemn tamm gideoim diye dr cutum da ok gelin dedi harika bnm dr um hic kirmaz zaten adam coook cekti benden insallh guzl hbrle gelicem ay sende kiyamm bekliceksin insallh sende guzel hbr ver bize sali gunu

Cnm kurabiye yaptırsana cok guzel cubuklu kurabiyeler var ben hem seker ağacı yaptiricam hem de kurabiye seker arabasına dizdiricem bebek arabası seklin de uzerin de bebeğin ismi yazıyor

canım happywomen haklı kurabiye ömrü kısa..bide burda bebek kurabiyesi yapacak yer bulamam..zamanımızda meçhul, bizim sağımız solumuz belli değil malum...o nedenle çikolata daha mantıklı..en azında buzdolabında aylarca durabilir....evime bir yerleşeyim o zaman bu işlere bakıcam....ama bebek şekerini 40 mevlüdünde yaptırmayı düşünüyorum....hastane için çikolatalı bişeyler olacak kesin...

karasuuuuuuuu prensesini gördün bizi unuttun herhaldeeee.....ne oldu ne bitti bekliyoruz....

Slm unutrmuyum sizi hiç kızımız 40 cm ve 1600 gr olmuş tam gunünde yüzünü bize çok göstermiyor ara ara fakt Bnm gibi iri dolgun dudakları ve babası gibi iri iri gözleri var yüz hatları yuvarlak çok şımarık esniyordu sürekli ekinler yüzünü kapatıyor Dr dediki senden erkn dogum beklemiyorum ve 1 Eylül de insallh hersey yolundaolursa kızım canım özlemle beklediğimiz yavrumuz azramiz kollarımızda olucak insallh babamiz çok heyecanlandi aysonu mobilyabakicazhaftaya odası hazırlanmaya başlıyor nasipse kızımızın bizdn hbrle bu kadar

canıım çok sevindim kızının sağlıklı olmasına ve erken doğum beklenmemesine maşallah size

daısı bizim başımıza :)

kızına isim buldun mu karasu?

masallah prensesimize kocaman olmus insallah hep böle devam eder...bende salı günü gitmiştim kontrole 40 cm boyumuz 1450 gr kilomuzdu hersey yolundaymıs şükür bi sorun yok dedi dr. ama benmm bebiş hala dönmemiş bası yukarıdaydı dier aya kadar dönmezse sezeryan olur dedi son ayda zor oluyormus dönmeleri.. size bu konu hakkında bişey dedimi doktorunuz bu aylarda %60 dönüyormus bebeklerin

cnm maşAllah kızının boyuna kılosuna ..hem anneye hem babaya benzeyecek galiba :)Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın

cnm senınde bebegıne masAllah.. benım 27. haftada donmustu bası asagı ama galıba gerı ters dondu cunkı hareketlerı buara hep asagıda hıssedıyorum yıne, haftaya kontrolum var bakalım ne dıycek dr

kızlar bugun memlekette erkek kardesımın dugunu vardı ve ben gıdemedım yol uzak dıye rıske atamadım esım gıttı. uzulmemeye calısıyorum ama cnm sıkıldı neysekı gıdememe sebebım guzel

Masallah canim azramiza insallah hep boyle hersey yolunda gider ve saglikla kucaginiza alirsiniz darisi diger bebeklerimizin basina. . Canim ay sonuna bile birakma derim eger hazir mobilya almicaksaniz burda 1aydan once getirmiyorlar ve en az 15gun havalanmasi gerekiyormus

kızlar bugun memlekette erkek kardesımın dugunu vardı ve ben gıdemedım yol uzak dıye rıske atamadım esım gıttı. uzulmemeye calısıyorum ama cnm sıkıldı neysekı gıdememe sebebım guzel

Canim hayirli olsun ama hic uzulme bebeginle gidersin insallah hatta onlar once yegenlerini gormeye gelirler

Canim sen hala tasinmadinmi ya benim dr bebekler 36ya kadar kendiliginden gelmezlerse 36.haftadan sonra aliriz dedi sana dogum tarihi hakkinda bilgi verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…