canım haklısın birmaxta çok çeşit vardı ve uygundu ama oda asıllı çıkmadı
ben eşimi şarkhana yolladım,burda bu kutulardan bulamazsın demişler,oda eminönünden başka kutu almış ama seninkiler gibi değil..
Kizlarselamlar günaydın doğumdan bahsetmiştiniz ben de normal dogum hiç düşünmedim ağrı eşiğim cok yüksektir kırılan parmağımda bile dalga geçerek iki kere üst üste hastaneye tek basıma gitmisligim var hem de arabamı kullanıp sonrada kafa travması geciriyrmusum hbri yok yine araba atlayıp tek basıma gece hastaneye gitmiştim Dr lar beni görünce sok oldulr o halde aslında uğraşsam düşünebilirsiniz normal dogum fakat zaten kalpten de strese bağlı sorunm var yani beni Sezeryan parklarBUgun kızımı gorucem insallhhhh
günaydııınnn :)
aslında ben canı çok tatlı bi insanımdır,ağrı eşiği zayıf derler ya o cinsten :)
ama o heyecanı yaşamak istiyorum,o ilk çıktığı an onu görmek ağlıyışına tanık olmak stiyorum...
(ve nazennde ağlar :....( )
ben ençok çatı muayenesi ve sürekli açılma olmuş mu kontrollerinden tırsıyorum,
ama benim bu plesenta aşağıda rahmimi gıdıkladıkça bu arzumda yerine gelmiceekmiş gibi..
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyoruz :)
Canim masallah sana ama tup bebekleri drlar pek fazlada normal doguma yonlendirmiyor guzel haberlerle gel insallah bakalim prensesimiz ne kadar olmus
canım ya bende epidral sezeryanı kaldıramam bünyem o sesleri duyacak kadar güçlü değil,ben filmdeki acıklı sahnelerde bile değiştiriyorum :))
ama epidral normal yaptı arkadaşım çok memnun kaldı ama ingilterede yaptı orda genelde bu yöntemle yapıyolarmış zaten..
Karasu valla ben kanım alınırken bile bakmam :)))düşün beni maşallahın var senin gibi ağrı eşiğim olsun isterdim :)
sezeryan yada normal Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hangisine sağlığımız el veriyıorsa artık..
bende çook heyecanlanıyorum..
ya bende kızımı görmek istiyordum salıya kaldıı,
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kızınızın,umarım çok güzel geçer doktorun
(buarada ifadeler bende neden yok,kullanamıyorum dolayısıyla )
Cnm kurabiye yaptırsana cok guzel cubuklu kurabiyeler var ben hem seker ağacı yaptiricam hem de kurabiye seker arabasına dizdiricem bebek arabası seklin de uzerin de bebeğin ismi yazıyor
karasuuuuuuuu prensesini gördün bizi unuttun herhaldeeee.....ne oldu ne bitti bekliyoruz....
Slm unutrmuyum sizi hiç kızımız 40 cm ve 1600 gr olmuş tam gunünde yüzünü bize çok göstermiyor ara ara fakt Bnm gibi iri dolgun dudakları ve babası gibi iri iri gözleri var yüz hatları yuvarlak çok şımarık esniyordu sürekli ekinler yüzünü kapatıyor Dr dediki senden erkn dogum beklemiyorum ve 1 Eylül de insallh hersey yolundaolursa kızım canım özlemle beklediğimiz yavrumuz azramiz kollarımızda olucak insallh babamiz çok heyecanlandi aysonu mobilyabakicazhaftaya odası hazırlanmaya başlıyor nasipse kızımızın bizdn hbrle bu kadar
cnm maşAllah kızının boyuna kılosuna ..hem anneye hem babaya benzeyecek galiba :)Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsınSlm unutrmuyum sizi hiç kızımız 40 cm ve 1600 gr olmuş tam gunünde yüzünü bize çok göstermiyor ara ara fakt Bnm gibi iri dolgun dudakları ve babası gibi iri iri gözleri var yüz hatları yuvarlak çok şımarık esniyordu sürekli ekinler yüzünü kapatıyor Dr dediki senden erkn dogum beklemiyorum ve 1 Eylül de insallh hersey yolundaolursa kızım canım özlemle beklediğimiz yavrumuz azramiz kollarımızda olucak insallh babamiz çok heyecanlandi aysonu mobilyabakicazhaftaya odası hazırlanmaya başlıyor nasipse kızımızın bizdn hbrle bu kadar
cnm senınde bebegıne masAllah.. benım 27. haftada donmustu bası asagı ama galıba gerı ters dondu cunkı hareketlerı buara hep asagıda hıssedıyorum yıne, haftaya kontrolum var bakalım ne dıycek drmasallah prensesimize kocaman olmusinsallah hep böle devam eder...bende salı günü gitmiştim kontrole 40 cm boyumuz 1450 gr kilomuzdu hersey yolundaymıs şükür bi sorun yok dedi dr. ama benmm bebiş hala dönmemiş bası yukarıdaydı dier aya kadar dönmezse sezeryan olur dedi son ayda zor oluyormus dönmeleri.. size bu konu hakkında bişey dedimi doktorunuz bu aylarda %60 dönüyormus bebeklerin
Slm unutrmuyum sizi hiç kızımız 40 cm ve 1600 gr olmuş tam gunünde yüzünü bize çok göstermiyor ara ara fakt Bnm gibi iri dolgun dudakları ve babası gibi iri iri gözleri var yüz hatları yuvarlak çok şımarık esniyordu sürekli ekinler yüzünü kapatıyor Dr dediki senden erkn dogum beklemiyorum ve 1 Eylül de insallh hersey yolundaolursa kızım canım özlemle beklediğimiz yavrumuz azramiz kollarımızda olucak insallh babamiz çok heyecanlandi aysonu mobilyabakicazhaftaya odası hazırlanmaya başlıyor nasipse kızımızın bizdn hbrle bu kadar
kızlar bugun memlekette erkek kardesımın dugunu vardı ve ben gıdemedımyol uzak dıye rıske atamadım esım gıttı. uzulmemeye calısıyorum ama cnm sıkıldı neysekı gıdememe sebebım guzel
canım happywomen haklı kurabiye ömrü kısa..bide burda bebek kurabiyesi yapacak yer bulamam..zamanımızda meçhul, bizim sağımız solumuz belli değil malum...o nedenle çikolata daha mantıklı..en azında buzdolabında aylarca durabilir....evime bir yerleşeyim o zaman bu işlere bakıcam....ama bebek şekerini 40 mevlüdünde yaptırmayı düşünüyorum....hastane için çikolatalı bişeyler olacak kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?