2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Canlarim cook t ederiz kizimla size insallh rabbim hepimize saglikla kucagimuza almayi nasip etsin ruya gibi hersey diyorum ki kizimizi kucagimiza alinca uyanicaz ruya dan rabbim hyrli dogum nasip etsin insallh hepimize kizimizn ismi azra olucak insallh

Günaydın kızlar,
3. trimester'a girince iştahımız çok açıldı. Gece koca bir tabak patlıcan oturtma ve makarna yediğimiz yetmiyormuş gibi, az önce de kalanını götürdük. Saat sabahın 5.00'i . 09.30'da da kahvaltı buluşmamız var arkadaslarımla :)

9 gün önce 2. tetenoz aşımı olmuştum. Ertesi gün kolumda 10 cm. simsiyah leke oldu. Önce morluk zannettim. Geçmeyince bugün Florance'a cilt doktoruna muayene oldum. Kolumun aşıda yandığı tespit edildi. Şu an yanık kremi kullanıyorum.Sürekli gözetim altında olacak kolum yanık lekesi izi kalmaması için ve pigmentasyonunu tamamlaması için. Güneşe çıkmam yasak. Siz siz olun Feneryolu sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmayın.

Afiyet olsun canim ya simdi yemicezde ne zaman yicez ben bazen dalga geciyorum icimi kemiriyorlar diye. .
Hic duymamistim asi yanigini aman deniz can i oraya goturme sakin ben tetenoz asilarimi 4yil once bitirdim elime demir batmisti simdi rahatim ama cok sisiyordu kolum yaptirdigimda onu hatirliyorum ve sadece buz koy demislerdi aklinizda olsun

kızlar maaşallah kuzularınıza....bu arada en son benimkilerde test duruyodu...zaten tepiklerinden çok belli oluyor..aşağı aşağı vuruyolar

Canim sen hala tasinmadinmi ya benim dr bebekler 36ya kadar kendiliginden gelmezlerse 36.haftadan sonra aliriz dedi sana dogum tarihi hakkinda bilgi verdimi

sorma canım daha ev bitmediki...parkeler,mutfak banyo dolapları iç kapılar falan var..onların hepsini bir firma yapıyor hatta bebek odasınıda aynı firmayla anlaştım..bir onlar kaldı bekliyoruz sözde 10 unda teslim edilcek bakalım...onlarda bittimi temizlik ve taşınma inşallah..şimdilik kendi evimi toparlıyoruz...bugün perde işlerini hallettim..bebişlerinkinide seçtim...heyecan hat safhada artık..benim doğum tarihim için 37. haftayı verdiler erken gelmezlerse...o da bayrama denk geliyor..sanırım hemen bayram ertesi olur....yani ağustosun son haftası gibi...

Canım ya buz yanıgı olmus zaten. aşı tam yerine yapılmamış. Buzu da havluya sarmadan direkt koyunca ( ilaç firmalarının tüp bebek ilacıyla verdiği mavi buz kabını) yanık oluşmuş. 4 yıl önce kaç tane tetenoz yaptırmıstın? Bana da 2 sene önce yapılmıstı ama yine de yaptılar..

Canim neyse az kalmis insallah soz verdigi tarihte teslim ederler.hersey gonlune gore olsun insallah. . Benimde artik ruyalarima girer oldu erken dogum olayini cok bilinc alti yapiyorum sanirim suyum gelmis guya nasil agliyorum daha cok erken gelmemesi gerekiyordu diye bi uyandim sukrettimki ruyaymis ayy vakitlice gelirler insallah bebislerimiz

Biliyorum o kaliplari direk tenle temas ettirince yanik olusturuyor gecmis olsun . .5doz halinde yapilmisti toplamda 2yilda bitti yalnis hatirlamiyorsam o zaman ömürlük korur dediler ben asi kartimi kaybettim ama aile hekiminin hemsiresine soyledim yaptirdim diye oda yapildi diye not aldi simdi olmuyorum. .
Kizlar bileniniz vardir muhakkak ama yinede akliniz bir kosesine kaziyin greyfurt ve greyfurt suyu ile asla ama asla. Hic bir ilaci birlikte tuketmeyin hatta ilac icerken mumkunse hic tuketmeyin bir arkadasimin 6yasindaki cocugunun ikisinin etkilesimi ile kalbi durdu gunlerce makineye bagli yasadi rabbim cok sukur annesine babasina bagisladi sonunda ama suan akcigerlerinde sorun olustu tedavi oluyor. .

çok geçmiş olsun. Nasıl bir etki oluşturuyor ki acaba?

Ya kızlar ben. Bebeğim bu haftaya kadar bir kere bası yukarıda duruyordu hep sol tarafta aşağıya doğru başımız onun icin 10 eylülü beklemicektim dogum kanalına girmesinden korkarım dedi

Kızlar ben de hep biseyler yemek istiyorum kızım bugün hiç oynamadı bir kere dişin da bu kiz uyuyor ama annesi surekli yiyor

Ya kızlar ben. Bebeğim bu haftaya kadar bir kere bası yukarıda duruyordu hep sol tarafta aşağıya doğru başımız onun icin 10 eylülü beklemicektim dogum kanalına girmesinden korkarım dedi

Gelişimini tamamladıktan sonra sorun olacağını zannetmiyorum. Benimde plasenta aşağıda oldugu için öyle olacak muhtemelen canım..

günaydınnn
evimize geldik biz
bizim baby büyüdü galiba hareketleri cok net olmaya basladı
hatta bazen öle bi dönüyo ki noluyo ya diyorum
son üç aya girdik bebek en cok bu 3 ayda gelisiyormus
özellikle beyin gelişimi
lale sormustu galiba ben omega 3 kullanıyorum

canım çok geçmiş olsun inşalalh kendilğinden düzelir. benim bebeğimin de böbreğinde hafif reflü var dedi perinatolog. yarın kontrolümüz var. bakalım inşallah ilerleme olmamıştır. bi de benim plesante sıvısının miktarı biraz fazlaymış. onun durumunu da yarın öğreneceğiz. inşallah herşey yolundadır. kafana çok takıp daha çok strees yapma. haberlerini bekliyorum.

happywomen senin doktorun ki? bide hangi şehirdesin?

şeker yükleme test sonuçlarınzı nasıl çıktı ben de geçen hafta yaptırdım. 79-92çıktı normal dedi sonuca doktorum.

Hangi marka omega 3 kullanıyorsun ? Kaç mg? Fazlası kanamayı artırıyormuş..

cnm günaydın erkencisiniz baya

Biz sabaha karsı uyanıp yemek yiyip 1-2 saat takılıp tekrar yatıyoruz. sıcaklardan herhalde..

İstanbulda yasiyorum canim kadikoy acibadem melih atahan guven perinatolagumuz ama bagdat acibademin perinatolagunada gittim bizim bebegimizin kalbi sakat oldugu icin bu konuda melih beyin ihtisasi daha fazla . .
Bizimde sekerimiz gayet iyi cikti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…