günaydın kızlarr..
ya ben çok çok terliyorum havalar ne sıcak..
normalde bu kadar terlemezdim hamilelikle bağlantılı mı acep bu durum :)
Slm kIzlar bnm minik cok harektsiz yani oynuyorda herzamnki gibi degil dundn bericok az hissediyorum dr la konustum belki aksm ustu nts ye giricem birde sag kasigimda sizlama gibi agrim var
Slm kIzlar bnm minik cok harektsiz yani oynuyorda herzamnki gibi degil dundn bericok az hissediyorum dr la konustum belki aksm ustu nts ye giricem birde sag kasigimda sizlama gibi agrim var
canım bende bu durumdan çok ürküyorum ama sende de olduğunu duyunca acaba normal mi dedim birden..düzenli hareket beklemek doğru mu bunu da bilmiyorum..
benim kuzumda biara çok hareketliydi ama şimdi daha az öyle olunca çok korkuyorum yarın doktora bunuda sorayım inş..
gündüz genelde hafif kıpırtı oluyo akşam daha çok dönüyo yada tekmeliyo ama dediğim gibi bigün çok fazla hissederken hareketlerini bazen iki gün çok net hisetmiyorum kıpırtı olmaktan ileri geçmiyo..
Kızlar, bebekler büyüdükçe hareket edeceği yer azalıyor ve hareketleri daha sakin geliyor. bu dönemde kasık ağrısı da, az hareket etmeleri de normal. Panik yapmayın, rahat olun. Herkesten aynı şeyleri duyuyorum..
mrb kızlar, sizleri okuyunca rahatlıyorum valla sanırım hepimizde aynı endişeler var... bende sizin gibi hareket etmedikleri zaman korkuyorum inşallah kucğımıza aldığımız zaman bunlardan kurtulacaz o zamanda gazıydı mamasıydı gibi sorunlarımızı paylaşırız...
bende annemlerde kalmaya devam ediyorum nete o yüzden fazla giremiyorum dünde alış verişe çıktık çok ayakta kalamıyorum yasak malüm bi kaç bişey aldık acil olanları hastane çantası için geldik... ne kadar güzel bi duyguymuş bebişler için alış veriş yapmak... Rabbim bu duyguyu tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah...
bu arada ikiz anneleri ciğer geliştirici iğne yaptırdınızmı yada yaptıracakmısınız ben bu gidişimde soraca m doktoruma daha erken 28. haftadan sonra yapılıyor sanırım...
günaydın kızlarr..
ya ben çok çok terliyorum havalar ne sıcak..
normalde bu kadar terlemezdim hamilelikle bağlantılı mı acep bu durum :)
canım benim doktor hiç bu konuyu açmadı bugüne kadar..benimde sormak aklıma gelmiyor...
canım hareket etsinde az etsin ne farkederki...hiç hissetmemek daha kötü...benimde kız çok hareketli,oğlanın hareketlerini çok nadir hissediyorum...hatta nette de okudum yer daraldıkça hareketleri daha azalacaktır yazıyordu..
bende aynı klimasız duramıyorum kesinlikle...hatta hep diyorumki Allah kilolulara yardım etsin çok zormuş yaa...benimde hiç terim olmazdı ama şimdi şapır şapır terliyorum...
Evet sudenazcim haklisin enazindn az da olsa hissediyorum ah bu annelik ahh bir kucağımıza alsak saglikla vakitten de yeniden dogucam diyorum kızimla Rabbim hepimize saglik versin insallh yavrularımıza da şimdi daha iyi kızım pit pit başladı gercekten yerleri daralıyor artikk ve stress olurmuş bebekte insallh Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinGecen hafta cok yaramazdi muthis hareket ediyordu, fakat 2-3 gundur eskisi kadar kuvvetli degil hatta uyandirmiyor bile geceleri. Bugun doktora gittim herseyin iyi oldugunu soyledi..
Ama ben rahat etmedim. Surekli beni rahatsiz etmesini istiyorum cunku :)
arkadaşlar benim size bi sorum olucak. karnımda öğleden beri bi sertlik var. her hangi bi bölgede değil. karnımın her yeri sert.nefes alıp verirkende zorlanıyorum. doktorumu aradım ulaşamadım kendisine. sizlerde böyle bişeyle karşılaşan oldumu.. çok fena hissediyorum kendimi(
Canim oncelikle stres yapma yat uzan ve ayaklarini kaldir benimde toplandiklari zaman nefesim kesiliyor ama uzaninca geciyor sanirim diyaframa baski yapiyorlar ve kendilerni kasiyorlar
uzaninca diyAframda uyusukluk gibi bi his oluyor.ayaga kalkinca karnimin her yeri sert nefes alip vermede zorlaniyorum. doktoruma ulasamadim. devam ederse acile gitmeyi dusunuyorum.
hatta biara okadar nefes daralması yaşadım ki kardiyolağa gitmeyi düşünmüştüm,ama sırtüstü uzanmayı bırakınca hafifledi rahatladım,buna bağladım ben..benimde senin haftalarında çok fazla sertleşmem vardı doktorum sürekli yat kalkma dedi ve öyle yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?