Günaydın güzel anne adayları.. sıcaktan uyuyamadık biz yine. bu sabahta iki vişneli milföy ve bir şeftali ile günü açtık. Hamilelerin son üç ay kilo alıyor demeleri ondanmış sanırım. Bizim iştahımız azaldı ve tatlıya düştük..
sertlesmeyi ara sıra hissediyorum,bu haftalarda bebişler oturmayı cok severmiş yani o sertlik genelde bası oluyor bebişlerin,ama magnezyumu içmeyi ihmal etme ..arkadaşlar benim size bi sorum olucak. karnımda öğleden beri bi sertlik var. her hangi bi bölgede değil. karnımın her yeri sert.nefes alıp verirkende zorlanıyorum. doktorumu aradım ulaşamadım kendisine. sizlerde böyle bişeyle karşılaşan oldumu.. çok fena hissediyorum kendimi(
cnm merak ettim nerelerdesin...dün kontrol vardı ..Slm kIzlar bnm minik cok harektsiz yani oynuyorda herzamnki gibi degil dundn bericok az hissediyorum dr la konustum belki aksm ustu nts ye giricem birde sag kasigimda sizlama gibi agrim var
cnm gecmiş olsun bende de oluyor arada,demir ilacını aksattığımda olduğunu farkettim,nefes darlığı ve bacak sızısı demir eksikliğinden oluyormus öle dedi doktorumGünaydın bende öyle hem sıcak, hemde karnımdaki şişlik ve nefes alamama ve uykusuz bir gece :)) Afiyet olsun :)) evet bende çok sık acıkıyorum ama midem çabuk dolduğu için yemek yemeye korkar oldum :))
Günaydın güzel anne adayları.. sıcaktan uyuyamadık biz yine. bu sabahta iki vişneli milföy ve bir şeftali ile günü açtık. Hamilelerin son üç ay kilo alıyor demeleri ondanmış sanırım. Bizim iştahımız azaldı ve tatlıya düştük..
sertlesmeyi ara sıra hissediyorum,bu haftalarda bebişler oturmayı cok severmiş yani o sertlik genelde bası oluyor bebişlerin,ama magnezyumu içmeyi ihmal etme ..
ohhh afiyet bal seker olsun
sekerli isteğimi dondurmayla bastırıyorum genelde
cnm sen sormustun 'seven seas omega 3' kullanıyorum
doktorum bunu tavsiye etmişti
yalnız hergün dillde hafta da 4 gün filan almaya dikkat ediyorum
o zaman baya arastırmıstım bazı balık hapları balıkların karaciğerinden elde ediliyormus
bu da fazla a vitamini demekmiş bebek için
fazla a vitamini de zeka geriliğine neden olabiliyormus
evet azda olsa kanama riski yapabiliyormus ama hergün diilde
hafta da 4-5 kez kullanınca sorun olmazmıs
(kuzenim doktor o söledi böle kullanılabileceğini)
buara da ben artık farkedebiliyorum
dün resmen ayağına dokundum..Cok güzel duygular ,kimbilir kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz
insallah o günler de cabucak sağlıkla gelir
ohhh afiyet bal seker olsun
sekerli isteğimi dondurmayla bastırıyorum genelde
cnm sen sormustun 'seven seas omega 3' kullanıyorum
doktorum bunu tavsiye etmişti
yalnız hergün dillde hafta da 4 gün filan almaya dikkat ediyorum
o zaman baya arastırmıstım bazı balık hapları balıkların karaciğerinden elde ediliyormus
bu da fazla a vitamini demekmiş bebek için
fazla a vitamini de zeka geriliğine neden olabiliyormus
evet azda olsa kanama riski yapabiliyormus ama hergün diilde
hafta da 4-5 kez kullanınca sorun olmazmıs
(kuzenim doktor o söledi böle kullanılabileceğini)
buara da ben artık farkedebiliyorum
dün resmen ayağına dokundum..Cok güzel duygular ,kimbilir kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz
insallah o günler de cabucak sağlıkla gelir
SLm kizlar buz saglik ocagina gittik 1 hadtadr beni ariyrlar neden gelmitrsun diye kizimin kalp atislarini dinledik harika masallhFakat bnm ayaklarin ve atak bileklerim cok sis cok komik bir haldeyim srek gibi olduk pufidik pufidik ayaklarim birazdn babamizla kizimiza mobilya bakmaya gidiyorz buzden daha heyecanli esum hayatta agsts tan once almam diyen babamz bugun sabh baktim girdi pat diye odaya basladi prigrama onumuzdeki hafta boya isi biticek insallh duvar kagudi olucakti ama ben vazgectim seker pempe istiyorum o dasinin rengini buarada bende kizimin poposunu seviyorum surekli dayiyor sol tarafa cok belirgun
bugün 16,30 da bizim de kontrolümüz var, hayrlısı bakalım inşallah iyi şeyler duyarız.
Mobilyanın resmini çekmeyi unutma!
Bitanem anca evimize gelince resim çekebilirim çünkü bügü bayan izin vermedi shwroomdakini çekmeme evimize gelsin hem ben tillerini kendim begenmicem öyle anlaştık ay sonu bitmiş halini eklerim odasının
Slm biz geldik kızlar prensesime ciciler aldık bebek arabamızı beğendik agsts ta alıcaz çünkü o zaman gelicek istediğimiz rengi ve yatağımızı beğendik dört tarafı cbinlikli bası tacli yatağın icin de sirt tarafı süper cok sık babası anlaştığını kokos süslü olucak kızım diyor Rabbim kullanmayı nasip etsin en geç Ağustos'un ilk haftası ya da Temmuz sonu odamız artık hazır olucak bebeğimin Odası'n daki dolabım kapakları değişecek pembe beyaz lake kapak gelicek dolap alıcaz haftaya cuma enge. Boya ısı bitecek babamz biz den hızlı çıktı biranda heyecan yapti kocam şükürler olsun agsts basında süsleme ısını ve çikolata kurabiye secimini birakicaz biz den hbrler böyle Rabbim kucağımıza saglikla almayı kullanmayı nasip etsin insallh
Canim hayirli olsun yataginiz biz en kisa zamanda resimlerini istiyoruz artik odasini yerlestirirp fotolarsin biliyorsun azracigin biz henuz cicilerinide goremedik bir kac parca haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?