2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Slm kislar herkese mutlu saglikli bir hafata diliyorumm bebislerinzle ben bugun iyiyim kanama yok fakat yarin bir tane daha proluton depot yaptiricaz dr dedi sancim var cunku kasiklarimda sukur rabbime iyiym grip disinda yatiyorum kalkmiyorum walla rabbim hepimizi kOrusun eee sizler nasilsiniz bakalimmmm

slm cnm. nasıl oldun? daha iyimisin?

Cnmm nasilsin uzun zamndir goremedim seni sen nasilsin yaa nillacm sukur kanama durdu fakt yarin br tane daha vurdurucaz ben dedim kontrl olmk istiyorum ok gel istwdigin zaman dedi cumartesi gibi nasipse gitmeyi dusunuyorum cnm eee sen nasilsin nasul gidiyor annelik

canım çok sevindim iyi olmana. yat tabiii dinlen bebişinide kendine de iyi bak. neden oluyormuş bu kanama ve sancı? ben daha iyiyim. ağrılarım azaldı baya. şişliğimde azalıyo yavaş yavaş. yarın dr a gidicez bizde keseyi görmeye :))) inşallah sorun çıkmaz. bu arada ben kahraman kolday diye bir dr var ona da gidiyorum kent dışında. sonra karar vericem hangisine devam edeceğime.

Cnmm bende senin iyi olmana sevindim bilmmki neden oluyr olmasa daha iyi ama bilmiyorum iste bakalim bu hafta sorarim sebebini insllh sorun yasamayiz keyiflu olur gebelik saglikla kucagimuza alalim insallh korkutuyor sipa beni hele bir dogsun saglikla isiricam heryerindn onuu beni boyle korkutucak galuba hep dua et ne olur bize de sen hamile kalinca gittinmi cnm dedigin bu dr a hadi bakalum bizede yaz kesenin durumunu insllh hersey cok gusel olucak

canım iyi olmana çok sevindim....benim midem hiç iyi değil..çıkarmıyorum ama bulantım var baya..baş ağrımda oluyor çok...bunada şükür razıyız tabi...şu çarşamba gelsede bende bir görsem diyorum...

yakaladım sizi demek siz bizi bırakıp buralara kaçıyodunuz aşk olsun egunel sende yoksa bunlara listemi yapıyosun hiç yakıştıramadım kustüm özelliklede topik sahibine

Cnm ne gusel mide bulntilarinda baslamis hyrlu olsun bulnti hamilelugin saglikli oldugunu gosterir diyorlar sen bence gittiginde pit pitlarida duyucaksin bizden once cunku senim bthcg cok yuksek bizden hadi cnm az kaldi bulusmana hyrli olsun

Cnm ne gusel mide bulntilarinda baslamis hyrlu olsun bulnti hamilelugin saglikli oldugunu gosterir diyorlar sen bence gittiginde pit pitlarida duyucaksin bizden once cunku senim bthcg cok yuksek bizden hadi cnm az kaldi bulusmana hyrli olsun

ay canım inşallahhhh ....sen tekrar ne zaman gidiyosun?

slm kızlarrrrrr. ben bugün keseyi gördüm çok mutluyum :)))) şu anda hiçbir sorun yok. ay sonunda da kalp atışlarını duycaz inşallah.

slm kızlarrrrrr. ben bugün keseyi gördüm çok mutluyum :)))) şu anda hiçbir sorun yok. ay sonunda da kalp atışlarını duycaz inşallah.

çok sevindim canım...evet sırada kalp atışı var...bi dahi randevu ne zaman??

gözün aydın canımmm...maaşallah size...inşallah pıt pıt larıda duyarsınız yakında

benim 3 gündür çok bulantım var....bilgisayarın ekrarnına bile bakamıyom..o yüzden sık girmiyorum...

yarın ilk randevum var..inşallah bir aksilik çıkmaz..dua edin...

SUDENAZ merhaba .. Seni ve eşini çok tebrik ederim ... Bu ugurda verdıgın mucadeleyı zaman zaman takıp etmıstım .. Maaşallah ... Hamılelıgıne cok sevındım... İnşallah saglıkla bebegının kucagına alacaksın .. Seni eylul annelerı topıgınden gordum.

Topıgın tum hamılerıne sevgılerımı ıletıyorum ... Bebeklerını saglıkla kucaklarına almalaı dılegıyle ...

Bu arada ben de hamıleyım .. Dogal yoldan sürprız yaparak geldı bebegım .. İnşallah saglıkla kucagıma alabılırım .. Sevgıyle kalınn

Cnmmm t ederim rabbim tamamina erdirsin insllh herseyin yolunda olmasina sevindimm saglikla kucagimiza alalim insllh

ay canım inşallahhhh ....sen tekrar ne zaman gidiyosun?

Cnm ben buyuk bir ihtimlle yarin kontrile gidicem ara ara sancim var kanamm durdu fakat bugun aksam7de prolutn depot tekrar vurulucak az kaldi seninde bulusmana cnm bebisinle rabbim tamamina erdirsin insallh istiraht et bolca yaaa ne dicem ben deli gibi su iciyorum bazi gunler 6ya da7litre su ictigim oliyor icim yaniyor benim bize gusel hbrler Ver insllh yarin

meraba arkadaşlar bende 2012 eylül annesi olcam inş .bebeğim yarın 4hf lık olcak tüp bebekte bu 3. denememdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…