öteki topiğe de yazdım ama o kadar sevindimki burayada yazmak istedim.. seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayrıca tabloda ki nazar boncuğunu çift yap senin iki meleğin var iki nazar boncuğun olmalı
canım bende bu içtenliğin için tekrar teşekkür ediyorum...çok sağol canım benim
Cnmmm diyr sayfa da yazmıştım sana hadi bizim sayfadan da yazyim tebrik eriyen seni lutfn kendine Cook dikkat et annecik Rabbim tamamına erdirsin insallh
Herkese günaydın nasılsniz kıslar ben yatmaya devam sıkıcı yatmk ama başka şansım yok bebeğim için dua edin bizlere ay biran onca 27 Ocak olsun insllh atlaticaz bu kanamayı azonce Fox TV'de izledim 45yasinda bir kadn menepoz Döneminde bebis doğurmuş Cook tatlı ay duygulndim gusel bebek Rabbim bizlerede kucağımda almayı nasl etsin
Herkese günaydın nasılsniz kıslar ben yatmaya devam sıkıcı yatmk ama başka şansım yok bebeğim için dua edin bizlere ay biran onca 27 Ocak olsun insllh atlaticaz bu kanamayı azonce Fox TV'de izledim 45yasinda bir kadn menepoz Döneminde bebis doğurmuş Cook tatlı ay duygulndim gusel bebek Rabbim bizlerede kucağımda almayı nasl etsin
tabiki atlatıcaksınız bunu, bebişin ne zorluklarla geldi annesinin göbüşüne şimdi rahatı buldu 9ayı tamamlamadan bırakmaz sıcacık yatağınıdualarım sizinle...
burdanda yazayım canım geçmiş olsunnnn...rabbim brbişini koruyor...bebişinde senin için mücadele veriyor..canım herşey düzelecek inşallahhh
geciktim çokkama haberlerim güzel...
rabbim izin verirse ikiz annesi olacağım inşallah..kalp atışlarını gördük ama dinletmedi...bunada şükür..tam 6 haftalıklar ikiside 4mm bayunda...
SELAM KIZLAR DR. GELDİK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARIMIZIDA DUYDUK RABBİME ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ BİZE DARISI SİZLERİN BAŞINA ARKADAŞLAR DÜNYANIN EN GÜZEL SESİ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN BUGÜN 6+1 İZ AMA ULTRASONDA 6+6 ÇIKIYOR BİRAZ BÜYÜGÜZ HERŞEY NORMAL DEDİ DR.HİÇ BİR SIKINTI YOK ESTOREFEM İLACI KESTİ AMA DİĞER İLAÇLARIMIZ DEVAM
SELAM KIZLAR DR. GELDİK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARIMIZIDA DUYDUK RABBİME ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ BİZE DARISI SİZLERİN BAŞINA ARKADAŞLAR DÜNYANIN EN GÜZEL SESİ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN BUGÜN 6+1 İZ AMA ULTRASONDA 6+6 ÇIKIYOR BİRAZ BÜYÜGÜZ HERŞEY NORMAL DEDİ DR.HİÇ BİR SIKINTI YOK ESTOREFEM İLACI KESTİ AMA DİĞER İLAÇLARIMIZ DEVAM
slm arkadaslar bugün keseyi gördük bizde kalp atısları için 15 gün sonra gidecez iki kese olusmus birini sonradan fark ettik dierine göre ufak. muhtemelen tutunmus ama gelişimi durmus vudut atar, kanaman olursa korkma dedi doktorum ama ne bilim belkide gelişimi devam eder, gec tutunma olmustur. olabilirmi böle bişey
ilk bekleyişi geçirdin sende tebrikler. iki tane oluşmuş demek inşallah o da tutunur cnm. ikisini de kucağına alırsın bebişlerini.
slm arkadaslar bugün keseyi gördük bizde kalp atısları için 15 gün sonra gidecez iki kese olusmus birini sonradan fark ettik dierine göre ufak. muhtemelen tutunmus ama gelişimi durmus vudut atar, kanaman olursa korkma dedi doktorum ama ne bilim belkide gelişimi devam eder, gec tutunma olmustur. olabilirmi böle bişey
çok tebrik ediyorum ikizlerin annesi. kocaman da olmuşlar yaaaa. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Günaydın herkese bizim 11de Dr randvumz var kıslar kanamn yine başladı dün aksam per değiştiyorum sürekli sanki adet oldum gibi ilginç birde ara ara sancılar var sanki adet olmadn burgun önce yaşadığımız sancılar gibi hmn Anlıyorum kanama başlıyor insllh kanama alanımız temizlenmistir hbr vericem size öğlen insllh herkese hayrli cumalar
canım hayırlı olsun..hiç umudunu yitirme..sen sanırım kalp atışları daha göremedin..inşallah ikisininkinide görürsün..benimde iki kese var ve biri diğerinin 3 katı kadar (kese olarak) ikisininde kalp atışını gördük...
tsk ederim canm. ewet daha kalp atıslarını duymadık 15 gün sonraya gün verildi. hayırlısı olsun ins bizde de öle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?