2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

öteki topiğe de yazdım ama o kadar sevindimki burayada yazmak istedim.. seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayrıca tabloda ki nazar boncuğunu çift yap senin iki meleğin var iki nazar boncuğun olmalı

canım bende bu içtenliğin için tekrar teşekkür ediyorum...çok sağol canım benim

Herkese günaydın nasılsniz kıslar ben yatmaya devam sıkıcı yatmk ama başka şansım yok bebeğim için dua edin bizlere ay biran onca 27 Ocak olsun insllh atlaticaz bu kanamayı azonce Fox TV'de izledim 45yasinda bir kadn menepoz Döneminde bebis doğurmuş Cook tatlı ay duygulndim gusel bebek Rabbim bizlerede kucağımda almayı nasl etsin

Cnmmm diyr sayfa da yazmıştım sana hadi bizim sayfadan da yazyim tebrik eriyen seni lutfn kendine Cook dikkat et annecik Rabbim tamamına erdirsin insallh

sağol canım arkadaşım...dinlen tabi sennn..kendinize iyi bakınnn..herşey düzelecek inşallahhh az daha sabırrr

yeni hamişler eklenmiş listemize hayırlı olsun,allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.elimden geldikçe takip etmeye çalışıyorum okuyorum,pek yazamasamda...hepimize hayırlı evlatlar,sağlıklı,sıhhatli inşallah versin allahım.biz gecen ctesi kesemizi gördük şimdi bu ctesi inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez.tatlı telaşlar bekleyişler içindeyiz hepimiz.henüz pek bişe anlamasakta sabah bulantıları dışında,sanırım ilk 3 aydan sonra hareketlerini hissettiğimiz anda çok şey anlıycaz biz bu işten :) bizim gibi annelerin çocuklarıda çok şanslı olacak ,yıllardır beklememizin emeklerimizin karşılığı allahın bir lütfu onlar bize ,onlarada kendimize de iyi bakalım.sevgiyle kalın :)

tabiki atlatıcaksınız bunu, bebişin ne zorluklarla geldi annesinin göbüşüne şimdi rahatı buldu 9ayı tamamlamadan bırakmaz sıcacık yatağını dualarım sizinle...

tabiki atlatıcaksınız bunu, bebişin ne zorluklarla geldi annesinin göbüşüne şimdi rahatı buldu 9ayı tamamlamadan bırakmaz sıcacık yatağını dualarım sizinle...

Cnm rabbim kabl etsin dualrini insllh hepimiz saglikla alicaz bebislerimzi kucagimiza burada sen homozigt mu heterezigotmusun cnm pihtilsma vqr yazmissin da m ettim

çok tebrik ediyorum ikizlerin annesi. kocaman da olmuşlar yaaaa. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Günaydın herkese bizim 11de Dr randvumz var kıslar kanamn yine başladı dün aksam per değiştiyorum sürekli sanki adet oldum gibi ilginç birde ara ara sancılar var sanki adet olmadn burgun önce yaşadığımız sancılar gibi hmn Anlıyorum kanama başlıyor insllh kanama alanımız temizlenmistir hbr vericem size öğlen insllh herkese hayrli cumalar

SELAM KIZLAR DR. GELDİK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARIMIZIDA DUYDUK RABBİME ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ BİZE DARISI SİZLERİN BAŞINA ARKADAŞLAR DÜNYANIN EN GÜZEL SESİ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN BUGÜN 6+1 İZ AMA ULTRASONDA 6+6 ÇIKIYOR BİRAZ BÜYÜGÜZ HERŞEY NORMAL DEDİ DR.HİÇ BİR SIKINTI YOK ESTOREFEM İLACI KESTİ AMA DİĞER İLAÇLARIMIZ DEVAM

Rabbim tamamina erdirsin insllh rabbim kucagina almayi masip etsin

slm arkadaslar bugün keseyi gördük bizde kalp atısları için 15 gün sonra gidecez iki kese olusmus birini sonradan fark ettik dierine göre ufak. muhtemelen tutunmus ama gelişimi durmus vudut atar, kanaman olursa korkma dedi doktorum ama ne bilim belkide gelişimi devam eder, gec tutunma olmustur. olabilirmi böle bişey

slm cnm. evt yaaa darısı başımıza. bende duymak istiyorum o sesi bir an önce. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah.

ilk bekleyişi geçirdin sende tebrikler. iki tane oluşmuş demek inşallah o da tutunur cnm. ikisini de kucağına alırsın bebişlerini.

ilk bekleyişi geçirdin sende tebrikler. iki tane oluşmuş demek inşallah o da tutunur cnm. ikisini de kucağına alırsın bebişlerini.

cok tsk ederim ii dileklerin için allahım olmayan herkese nasip etsin kimseyi boynu bükük bırakmasın insallah

canım hayırlı olsun..hiç umudunu yitirme..sen sanırım kalp atışları daha göremedin..inşallah ikisininkinide görürsün..benimde iki kese var ve biri diğerinin 3 katı kadar (kese olarak) ikisininde kalp atışını gördük...

ay canım hayırlı olsunn..seninkiler pek aceleci anlaşılan bir an önce büyüyüp çıkmak istiyorlarr

çok tebrik ediyorum ikizlerin annesi. kocaman da olmuşlar yaaaa. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

canım çok sağol..hepimiz inşallahhh

canım merak ediyorum seni..herşeyin yolunda olmasını diliyorummm

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]deryacik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cnmm biz gayet iyiyiz aslunda cidden ben cok huzurluyum aslunda kanama alanu buyumus insllh hic birsey olmick bebegime dua ediyorum hergun cevsen okuyorm ona 6mm olmus buyuyor yaramazlik yaparak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla hepimize ooo seninkilerde buyumus annesii bak cnm sende ne olur k d et cok dolanma dr um dediki iste ben bu yuzden ikiz gebelik sevmiyorum simdi anladinmi beni dedi ben hep ikiz ikiz diyordum lutfn cok yorma kendini heleki sakin ikinma birde coraspirin cidden damar catlatabiliyrmus ben sesimi cikarmiyrm ama pazartesi sabh corasprn icmistim ben bugun dedik ki neden olur bu kanama bolgesi damar catlamis olabilir zorlamis olabilirsin hersey olabilir iste bu sebbten kestim aspirn dedi bizden hbrlr boyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…