QUOTE=ggulomm;22653169]arkadaslar sizlerde ilaç kulanıyormusunuz hala??
biz bugün kesemizi gördük çok şükür 6+1 im aslında ama tüp bebek olunca işler değişiyor demekki ultrason cihazı 4+5 gösterdi.benim doktorum alttan muayene sevmiyo pek galiba :) göbekten baktı kesemizi gördük haftaya tekrar gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah yada kendisini görürüz .kesemiz güzelmiş ama maşallah :)
arkadaslar sizlerde ilaç kulanıyormusunuz hala??
Kislar biz simdi hastsneden geliyoruz igne vurdurdu dr um kanamam basladi cok sancimda var dua edin lutfen bize yatiyorum hepinize t ederim msjlr icin herkese ayri ayri yazmk isterdim ama sancim var o diletim dua edin lutfen ve guselce istirahat edin hepinizz
selam canım evet bende hala ilaç kullanıyorum
Kislar biz simdi hastsneden geliyoruz igne vurdurdu dr um kanamam basladi cok sancimda var dua edin lutfen bize yatiyorum hepinize t ederim msjlr icin herkese ayri ayri yazmk isterdim ama sancim var o diletim dua edin lutfen ve guselce istirahat edin hepinizz
hangilerini kulanıyorsun bende crimone jel estrofem ve claxcane iğne kan cıvıtıcı.
gözün aydın canım çok sevindim hayırlısı ile kalp atışlarınıda duydukmu iyice rahatlarız artık rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn
arkadaslar sizlerde ilaç kulanıyormusunuz hala??
progestan fitil,coraspirin,elevit,follibal,estrafem (doğrumu yazdım bilmem :)) aynen devam
progestan fitil,coraspirin,elevit,follibal,estrafem (doğrumu yazdım bilmem :)) aynen devam
Yaaa kislar nerdesiniz hepinizee gunaydin larr
Slm hyrlu olsun cnmm dikkatimi cekti nedn coradpirn sen de pihtilsma mi var ben heterezigot um fakat benm kesti corasprini lekelenme olunca
Slm sudecik nadilsn yaa dunden beri seni cok goremiyrm baslamissin uykuya negusel keske bende utusan hic fena olmaz kanamn oldugu icin gecen hafta kestik cnm bn igne kullaniyrdum sonrada gerek yok birakicaz dedi bende kullnmiyrm ama korkuyorum cunku herks kullaniyor dua edin lutfen bana bnm azda olsa tekrr geldi sabh aricm dr umu hayrlisi bakalim dua isyiyorum sizdn k d et cnmmcanım corasprini pıhtılaşma olsun olmasın herkese veriyorlar..bendede öyle bir sorun yok ama baştan beri hala kullanıyorum..dediğin gibi kanama olunca kesiyorlarrr
bildiğim kadariyla bende bi sorun yok kan dolasimi embriyo ya kan gitmesi vs diye biliyorum.
Slm sudecik nadilsn yaa dunden beri seni cok goremiyrm baslamissin uykuya negusel keske bende utusan hic fena olmaz kanamn oldugu icin gecen hafta kestik cnm bn igne kullaniyrdum sonrada gerek yok birakicaz dedi bende kullnmiyrm ama korkuyorum cunku herks kullaniyor dua edin lutfen bana bnm azda olsa tekrr geldi sabh aricm dr umu hayrlisi bakalim dua isyiyorum sizdn k d et cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?