2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kislar biz simdi hastsneden geliyoruz igne vurdurdu dr um kanamam basladi cok sancimda var dua edin lutfen bize yatiyorum hepinize t ederim msjlr icin herkese ayri ayri yazmk isterdim ama sancim var o diletim dua edin lutfen ve guselce istirahat edin hepinizz

seninde gözün aydın canım...evet bende şaşıyorum bu ultrason cihazları farklı gösteriyor..neyse herşey yolunda olsunda boşver..darısı bize inşallahhh

arkadaslar sizlerde ilaç kulanıyormusunuz hala??

estrofem,elevit,corasprin,crinone jel kullanıyorum hala...

canım geçmiş olsun yaaa..iyi dinlen o zaman sen...çabuk atlatırsın umarım...

selam canım evet bende hala ilaç kullanıyorum

hangilerini kulanıyorsun bende crimone jel estrofem ve claxcane iğne kan cıvıtıcı.[/QUOTE]

estorofem + bemiks c + folbiol + crıno jel + cocuk aspirini daha ne kadar kullanıcam bilmiyorum dr devam ben söyleyene kadar bırakmak yok dedi

geçmiş olsun canım kendine iyi bak aman dikkat et lütfen

cnm endişe etme tabiki dikkqat et ama bizim bebeklerimiz tüp bebek oldugu için bu tarz kanamalar olucak elbette hepimizde oldu.eger saglıklı ise bebeğin asla seni terk etmez korkma ama saglıklı bir bebek diilse zaten allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim..

cok gecmiş olsun canm umarım hersey en kısa zamanda yolunda girer allahım yardımcn olsn

hangilerini kulanıyorsun bende crimone jel estrofem ve claxcane iğne kan cıvıtıcı.

estorofem + bemiks c + folbiol + crıno jel + cocuk aspirini daha ne kadar kullanıcam bilmiyorum dr devam ben söyleyene kadar bırakmak yok dedi[/QUOTE]
bende onu merak etmiştim aslında ne zamana kadar kullanacaz acaba die. gerci bunların hepsi tutunmaya yardımcı ilaçlarmıs ama estrofemin içinde gebelikte kullanmayın yazıyor bu kafama takılıyor dr soramadm 20 sinde ilk muayene bakalım ne diyecek ister istemez tedirgin oluyor insan

allah yardımcın olsun canım ,herşey yoluna girecek inşallah bitecek o kanamalar ,moraller yüksek olsun yeterki ve yat dinlen.

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım corasprini pıhtılaşma olsun olmasın herkese veriyorlar..bendede öyle bir sorun yok ama baştan beri hala kullanıyorum..dediğin gibi kanama olunca kesiyorlarrr

canım corasprini pıhtılaşma olsun olmasın herkese veriyorlar..bendede öyle bir sorun yok ama baştan beri hala kullanıyorum..dediğin gibi kanama olunca kesiyorlarrr
Slm sudecik nadilsn yaa dunden beri seni cok goremiyrm baslamissin uykuya negusel keske bende utusan hic fena olmaz kanamn oldugu icin gecen hafta kestik cnm bn igne kullaniyrdum sonrada gerek yok birakicaz dedi bende kullnmiyrm ama korkuyorum cunku herks kullaniyor dua edin lutfen bana bnm azda olsa tekrr geldi sabh aricm dr umu hayrlisi bakalim dua isyiyorum sizdn k d et cnmm
bildiğim kadariyla bende bi sorun yok kan dolasimi embriyo ya kan gitmesi vs diye biliyorum.

Himm anlafum cnmm bende oyle biliyrm benim kanama olunca kesti dr um hyrludu bakalim

canım kötü düşünme..bak benim kuzenimin eşi 2 aylık hamile olduğunu kanaması yüzünden yeni öğrendi..kesintisiz hep geliyor...doktoru normal demiş..ve kesici bişeyde vermemiş yani...doğal hamile o..
biz tabi pinpirik çok yapıyoruz malum kolay bulmadık ama iyi düşün..bebişin seni bırakmaz annesi o artık sıkıca tutundu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…