SUDENAZ merhaba .. Seni ve eşini çok tebrik ederim ... Bu ugurda verdıgın mucadeleyı zaman zaman takıp etmıstım .. Maaşallah ... Hamılelıgıne cok sevındım... İnşallah saglıkla bebegının kucagına alacaksın .. Seni eylul annelerı topıgınden gordum.
Topıgın tum hamılerıne sevgılerımı ıletıyorum ... Bebeklerını saglıkla kucaklarına almalaı dılegıyle ...
Bu arada ben de hamıleyım .. Dogal yoldan sürprız yaparak geldı bebegım .. İnşallah saglıkla kucagıma alabılırım .. Sevgıyle kalınn
Cnm ben buyuk bir ihtimlle yarin kontrile gidicem ara ara sancim var kanamm durdu fakat bugun aksam7de prolutn depot tekrar vurulucak az kaldi seninde bulusmana cnm bebisinle rabbim tamamina erdirsin insallh istiraht et bolca yaaa ne dicem ben deli gibi su iciyorum bazi gunler 6ya da7litre su ictigim oliyor icim yaniyor benimbize gusel hbrler Ver insllh yarin
meraba arkadaşlar bende 2012 eylül annesi olcam inş .bebeğim yarın 4hf lık olcaktüp bebekte bu 3. denememdi
meraba arkadaşlar bende 2012 eylül annesi olcam inş .bebeğim yarın 4hf lık olcaktüp bebekte bu 3. denememdi
Gunaydin kislar. Bizim hastaneye gidisumuz bugun degil dun aksm oldu paldir kuldur merkezi kaptmadilr bizi bekledilr saolsunlr dr da endiselendi sukur ama kesemiz yerinde ve pitpitlar baslamis bebegimizi de gorduk bir oh cektik hepberabr igme vurdurmaya gidickken kanama ile acil merkeze gittik rabbime hamdolsun bebegim benimle dua edin ben yatmk zorundyim sizi takip edicem k bakmayin sudenaz gusl hbr ver bize insllhrabbim bu uzun bekleyisli yolda rabbim hepimze yardimci olsun
Tebrikler canım hoş geldin aramıza allah sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim canım...evet sırada kalp atışı var...bi dahi randevu ne zaman??
gözün aydın canımmm...maaşallah size...inşallah pıt pıt larıda duyarsınız yakında
slm cnm. bir dahaki randevu 31 ocakta. daha çok var o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum :))
Cnmmmt ederim rabbim tamamina erdirsin insllh herseyin yolunda olmasina sevindimm saglikla kucagimiza alalim insllh
Gözün aydın canım çok sevindim inş kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda
hep beklemeyle geçen bir süreç kucağına alana kadar böyle devam edecek...bunlar güzel bekleyişler artık...keyfini çıkarma zamanı...
Cnm ayni seyi dr sOyledi cok erkn gordukteşekkürler cnm. bende seni tebrik ederim. pıt pıtları duymuşsun. ben 31 ocakta gidicem duymaya. sen baya erken duymuşsun. seninki hemen büyüyecek anlaşılan :))))
Kendine dikkat et canım aman yat kalkma hadi bakalım pıt pıtlarıda duymuşsun gözün aydın
Cnm ayni seyi dr sOyledi cok erkn gordukDedi cok sevindim agladim biz kotu olrk gittik cunku yatiyorm hic kalkmiyorum aslinda hic kalkmiyrdum yatyrdum hep tv nin karsina gecip aksma kadr keyf yapiyrdum oldu iste calisiyr olsaydim demk kotu olucakti sen de kndine dikkt et cnm hava soguk bizde 27dinde tekrr gidicez o zamn daha net duyucaz dEdi insllh rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insll sende gorucksin bebegini bnm bebegim kocamn olmus 3mm teyzesi darisi herkesin basina
bende bütün gün evdeyim cnm. hava çok soğuk gerçekten hasta olmamak lazım. ama şubatta başlarım artık işe daha fazla rapor alamam. kıyamam ben onaa demek 3mm olmuş. ay sonunda kalp atışlarını duyarız inşallah. sonra cinsiyetini öğrencez. çok güzel ve heyecanlı bekleyişler demi. kendine iyi bak cnm. öpüyorum.
Gunaydin kislar. Bizim hastaneye gidisumuz bugun degil dun aksm oldu paldir kuldur merkezi kaptmadilr bizi bekledilr saolsunlr dr da endiselendi sukur ama kesemiz yerinde ve pitpitlar baslamis bebegimizi de gorduk bir oh cektik hepberabr igme vurdurmaya gidickken kanama ile acil merkeze gittik rabbime hamdolsun bebegim benimle dua edin ben yatmk zorundyim sizi takip edicem k bakmayin sudenaz gusl hbr ver bize insllhrabbim bu uzun bekleyisli yolda rabbim hepimze yardimci olsun
teşekkürler cnmmm. sen bugün görecektin değilmi? güzel haberlerini bekliyoruz.
merak ediyorum ne zaman geleceksin kontrolden...sabahta topikte yazdım sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?