arkadaslar hamilelik süresi hesaplanırken adet tarihimi baz alınıyor transfer tarihimi. transfer tarihine göre 18 günlük sat a göre 4+2
adet tarihine göre alınıyor...doktorlarda aynı şekilde adet tarihini baz alıyorlar...
Slm annecikler bugün bizim ilkbulusmamiz var insllhh size gusel hbrlr vericez dua edin lütfen öptüm sizii
Slm annecikler bugün bizim ilkbulusmamiz var insllhh size gusel hbrlr vericez dua edin lütfen öptüm sizii
herkese selamlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamileyim.SAT 8 aralık.şuanda 5+1 im.ikinci denemem.ilk gebeliğim 32+5 te ölü doğumla sonlandığı için bende mutluluktan çok korku ve endişe var.aslında böyle gruplara bile takılmıcan diodum ama duramadım.aranızdayım.inşallah bu topikte hep mutluluklarımızdan bahsederiz.ben 4+5 te kesemi gördüm rabbim inşallah bu defa kucağıma almayı nasip ederi.tabi hepimize inşallahhh
slm arkadaslar bende tüp bebek yöntemiyle cok şükür 3 denememde hamile kaldm. sat olarak neyi baz alıyoruz bilmiyorum ama transfer tarihim 26 aralık. allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhatlı sag salim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin[/QUOTE
hoşgeldiniz aramıza allah sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnnn
slm arkadaslar bende tüp bebek yöntemiyle cok şükür 3 denememde hamile kaldm. sat olarak neyi baz alıyoruz bilmiyorum ama transfer tarihim 26 aralık. allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhatlı sag salim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin[/QUOTE
hoşgeldiniz aramıza allah sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnnn[/QUOT
aminnnnnn saolasın canm hepimizi sağlıklı sıhatli
Kislar biz geldik sukurler olsun rabbime keseyi gorduk hersey mukemml dedi dr icindeki bakin buda york harika dedi fasulyecik gibi bebegim bizimle rabbimherkese nasip etsin insllh hadi bakalim sira sizde bizi 27ocakta tekrr gidicez superdi esim cook duygulndi surekli bni anlimdan opuyordu alttan muayne oldum evet simdi hissediyorum aile olmaya basladik darisi herkesin basina[/QUOT
cok sevindim herseyin yolunda olmasına.gözünüz aydın olsun. insan sürekli şüphe içinde oluyor duruyormu ne oldugu acaba die sen rahatlamısındr bugün birazda olsa darısı bize ins
Kislar biz geldik sukurler olsun rabbime keseyi gorduk hersey mukemml dedi dr icindeki bakin buda york harika dedi fasulyecik gibi bebegim bizimle rabbimherkese nasip etsin insllh hadi bakalim sira sizde bizi 27ocakta tekrr gidicez superdi esim cook duygulndi surekli bni anlimdan opuyordu alttan muayne oldum evet simdi hissediyorum aile olmaya basladik darisi herkesin basina
Kislar biz geldik sukurler olsun rabbime keseyi gorduk hersey mukemml dedi dr icindeki bakin buda york harika dedi fasulyecik gibi bebegim bizimle rabbimherkese nasip etsin insllh hadi bakalim sira sizde bizi 27ocakta tekrr gidicez superdi esim cook duygulndi surekli bni anlimdan opuyordu alttan muayne oldum evet simdi hissediyorum aile olmaya basladik darisi herkesin basina
gözünüz aydın olsun. darısı daha göremeyenlere ins :))biz bugün kesemizi gördük çok şükür 6+1 im aslında ama tüp bebek olunca işler değişiyor demekki ultrason cihazı 4+5 gösterdi.benim doktorum alttan muayene sevmiyo pek galiba :) göbekten baktı kesemizi gördük haftaya tekrar gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah yada kendisini görürüz .kesemiz güzelmiş ama maşallah :)
gözünüz aydın olsun. darısı daha göremeyenlere ins :))
biz bugün kesemizi gördük çok şükür 6+1 im aslında ama tüp bebek olunca işler değişiyor demekki ultrason cihazı 4+5 gösterdi.benim doktorum alttan muayene sevmiyo pek galiba :) göbekten baktı kesemizi gördük haftaya tekrar gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah yada kendisini görürüz .kesemiz güzelmiş ama maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?