2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

arkadaslar hamilelik süresi hesaplanırken adet tarihimi baz alınıyor transfer tarihimi. transfer tarihine göre 18 günlük sat a göre 4+2

Slm annecikler bugün bizim ilkbulusmamiz var insllhh size gusel hbrlr vericez dua edin lütfen öptüm sizii

Kislar biz geldik sukurler olsun rabbime keseyi gorduk hersey mukemml dedi dr icindeki bakin buda york harika dedi fasulyecik gibi bebegim bizimle rabbimherkese nasip etsin insllh hadi bakalim sira sizde bizi 27ocakta tekrr gidicez superdi esim cook duygulndi surekli bni anlimdan opuyordu alttan muayne oldum evet simdi hissediyorum aile olmaya basladik darisi herkesin basina

Canım çok sevindim gözün aydın sıra dünyanın en güzel sesine geldi desene hadi bakalım alahın izniyle onlarıda duyucaz rabbim meleklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn aminnnnn

ayyy çok sevindim canımmm..gözün aydınnn çok şükür..maaşallah size...

darısı bizim başımıza inşallahhhh

biz bugün kesemizi gördük çok şükür 6+1 im aslında ama tüp bebek olunca işler değişiyor demekki ultrason cihazı 4+5 gösterdi.benim doktorum alttan muayene sevmiyo pek galiba :) göbekten baktı kesemizi gördük haftaya tekrar gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah yada kendisini görürüz .kesemiz güzelmiş ama maşallah :)

canımmmm gözün aydın çok sevindim. herşey sorunsuz gider hep böyle inşallah. ben salı günü gidicem dr a. umarım bende senin gibi mutlu dönerim.

gözünüz aydın olsun. darısı daha göremeyenlere ins :))

gözün aydın canım çok sevindim hayırlısı ile kalp atışlarınıda duydukmu iyice rahatlarız artık rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn

QUOTE=ggulomm;22653169]arkadaslar sizlerde ilaç kulanıyormusunuz hala??[/QUOTE]

selam canım evet bende hala ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…