Cnm Rabbim saglikla sihatle kucağına almayı nasip etsin insallhhhh haklisin ne guzel size masallh bize de bol bol dua et insallh topigimizn ilk bebekleri geliyor derken nil82 nin paşaları hızlı çıktı senin kuzuların dn masallhhhhh Rabbim hepimize sağlıklı hayrli dogum nasip etsin darısı vakitli olarak bizlerin basına insallhhhhcanım farkındayım 14 ü kadir gecesi...ama biz 15 inde karar kıldık gibi...çünkü kadir gecesinde hastanede olmak istemiyorum..o gece sabaha kadar dua etmeliyiz...sonrasında kucağıma almak istiyorum...inşallah rabbim gösterir o günleri...
ay hiç sorma zaten özellikle kızıma dolap almadım Odası'n da kocaman 3 kapili bir dolabı var dev gibi sadece kapaklarını yaptırıyorum yatağına uygun ee napim süslü olucak benim kızım doğduktan sonra devam edermiym çılgınca almaya bilmiyorum bu isin sonu yok Rabbim saglik versin insallh cok hevesim varmış bebeğim icin alışveriş yapmaya belki de onu tamamlıyorum şimdi aslın da hiç sevmem bu kadar alışveriş yapmayı ama iste sonra dan görmeyiz yaa biz şimdi yai kendi adıma konuşuyorum ondan oluyr ama gercekten kızıma hatıra olarak ayıracaklarim var ileride saklar onun dışındakileri hep ihtiyacı olana vericem insallh buarada cnm Benm dalın aldım sıvı makine icin birde vernl aldım sıvı bebek icin granul sabun alacaktım makine icin satan kiz dediki sikayet geldi sabun kalıyor diye durula,adn sonra ben de ondan sıvı aldım insallh sen de yıka en kısa zaman da cok heyecanlı minicik minicik elbiselerKarasu kizinin cicilerini yikadinmi. Ne kullandin yikarken. ben kararsiz kaldim.zamani gelince yikayacagim zamn granul sabunmu alsam. Massallah senin evinde yer kalmayacak yakinda deseneAnnen dogru soylemis sen simdi boyleysen kizin dogdugunda ne yaparsin dusunemiyorum
Aya masallhhhhhh senin paşalarınaTeyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
Günaydınn,
Sabahın altısında domatesli peynirli makarna ile güne başlayan baska anne adayı var mı acaba?
afiyet olsun..ben de buz gibi karpuzla basladımGünaydınn,
Sabahın altısında domatesli peynirli makarna ile güne başlayan baska anne adayı var mı acaba?
güzel tarih gercekten ama dediğin gibi bi gün sonrası daha mantıklıSlm kizlar bugun de carter s magzasini bosalttikCok guzel ciciler aldim annem diyorki yaabukadar kiyafeti nerde giyicek gunh kizim hic olmayanlar var ayip walla dedi cook utandim ama aldim Ama kizima cok ozel olanlari giydiricem birer kez ve hemen ihtiyaci olan dogum yapn birine hediye edicem bazilarini hic giydrmeden vericem annem cocuk esirgeme kurumuna verelim dedim aklima yatti ahh ahh gercektn hamdolsun neler var sukur rabbime
ben de netten carters dan bisiler almıstım cok orjinal seyler var gercekten,hayırlı uğurlu olsun..
Sudenaz cmm masallh az kaldi sana bisiy diyin 14 agsts secsene kadir gecesi ogun keske bnm de oyle secme hakkim olsaydi o gunu secerdim topigin ilk bebeleri hyrlu gunde gelsin insallh
ayyy hosgelmiş minik prenslerTeyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
:) Afiyet olsun. Bende bi sabah sebzeli bulgur pilavi yemistim :) Yanliz degilsin
Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
gunaydınnn kızlar dun gece uyuyamayıp topıge gırdım ve nıl ın bebeklerının geldıgını ogrendım onun adına cok sevındım ama bana bısey oldu agla agla morardım resmen esımde korktu nıye aglıyosun gecenın bu vaktınde neoldu solesene dıyor bırturlu duramıyorum ama anlatayım esıme neyse uzun bır zırlamadan sonra kendıme geldım cok sukur.. galıba benı erken dogum telası sardı ve bebegımın amelıyat korkusu daha ne zaman olacagı bıle bellı degıl 32. haftada bellı olucak amelıyat vaktı ınsallah o haftayı gorurum sonrada vakıtlıce gelırler hepimızın bebeklerı hastane cantamda hazır degıl kımsede yok suan ıstanbulda herkes tatılde falan bırazda ona sınırlerım bozuldu sanırım ama karar verdım bugun tek basına hazırlıcam cantamı ve artık hıc bı ıs yapmıcam sonrasında ah ah vah vah demek ıstemıyorum
Cnm benimmm ne olurbozma moralini senin kızın da cok sağlıklı olucak insallh Rabbimin izni ile insallh hiç gerek kalmaz ameliyat olmasına bol bol dua et kuran dinlet yavruna hergün de 390 kere ya safi ya Allah cek karnını sev sesli cek bebeklerin de dinlesin Rabbim şifa versin yavruna ağlama insallh vakitli gelicek yavruların cnmm benim
ıste anne yuregı dedıklerı bu olsa gerek guclu olmaya calısıyorum olabıldıgınce ama bazen ıcım tasıyor sanırım rabbıme bınlerce kez sukurler olsun dermansız dert vermedı kımseyede vermesın yasatmasın ınsallah hepımız saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza dua etmekten baska elımızden gelen bırsey yok zaten rabbım su mubarek gunlerın hurmetıne nerede hasta olan varsa sıfasını eksık etmesın ınsallah ..
sanada masallah ne guzel hala alısverıs yapabılıyorsun gule gule gıysın azramız bu arada hala araba kullanıyormusun ben 3 haftadır bıraktım artık esım olursa cıkabılıyorum sadece erkeklerde malum hemen sıkılıyor...
Ağla rahatla tabi ama kendini çok da hırpalama, bebeklerini düşün. Onları yorma. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnsallah herşey çok iyi olacak..
Cnm ben de cok kullanmıyorum esimin arabası olursa ben de arada çıkıyorum hem yüksek hem otomatik sorun olmuyor fakat bana da kullanmak zor geliyor zaten yalnız hiç çıkmıyorum genelde annem ya da eşimle ya da şoför gelip alıyor şirket müsaidse ya da taksi ile çıkıyorum evet hamdolsun halen alışveriş derdindeyim esim bu hafta git seker ısını de hallet dedi ama ben çıkaricam galiba zor nefes aliyorumm yaaKorkuyorum insallhsorun olmaz diye bu nefes alamamam
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben düşünüyorum doğduktan sonra babası hariç kimse dokunmasın istiyorum kızıma sen şe onu vericeksin Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün insallh hiç gerek kalmasın ameliyat olmasına Rabbim bilir bellimi olur gerek yok denilir belki anne olmak daha onun varlığını öğrendiğin anda bütün benliğini sarıyor başlıyor endişe yasıyorum iyi mı diye gözümüzü kapatana kadar Rabbim ömür verdigi sürece bizler anneyiz artık ve cocuğun egitimi anne karnın da başlıyormuş gercekten Cook doğru Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
gunaydınnn kızlar dun gece uyuyamayıp topıge gırdım ve nıl ın bebeklerının geldıgını ogrendım onun adına cok sevındım ama bana bısey oldu agla agla morardım resmen esımde korktu nıye aglıyosun gecenın bu vaktınde neoldu solesene dıyor bırturlu duramıyorum ama anlatayım esıme neyse uzun bır zırlamadan sonra kendıme geldım cok sukur.. galıba benı erken dogum telası sardı ve bebegımın amelıyat korkusu daha ne zaman olacagı bıle bellı degıl 32. haftada bellı olucak amelıyat vaktı ınsallah o haftayı gorurum sonrada vakıtlıce gelırler hepimızın bebeklerı hastane cantamda hazır degıl kımsede yok suan ıstanbulda herkes tatılde falan bırazda ona sınırlerım bozuldu sanırım ama karar verdım bugun tek basına hazırlıcam cantamı ve artık hıc bı ıs yapmıcam sonrasında ah ah vah vah demek ıstemıyorum
kızlar aklınızda olsun ben butun gun klımanın altında oturuyodum dun ust kat komsum geldı unuversıte hastanesınde bebek yogun bakım unitesi baş hemsıresı kendısı dedı klımanın altında oturma bebeklerı gazlandırırsın sonrada cok ugrasırsın dıkkat et dedı DUYURULUR....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?