cnm benim gözün aydın Allah analı babalı buyumelerını nasıp etsın .maşAllah bebeklerine sorun olmamasına sevındım sağlıkla buyut inşAllah... Alahım bizede hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsinTeyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
bebişlerimizin cicilerini yıkamak utulemek bıle ne guzel dugu Allahım hayırlısıyla gıydırmeyı nasip etsın sancında gecer ınşAllah cnmAy kızlar cok yoruldum kazımın hastane bohçası hazırlandı sayılır aksam da diğer beyazlar utulenicek dolapiclerine girdik ben birsey yapmadım ama yine de yoruldum yaa tuhaflık var aşağıdan ince bir sancım oluyr göğsümün altına kadarvuruyor klimadan modüm bilmyrm ama klimaszda durulmuyor
bebişlerimizin cicilerini yıkamak utulemek bıle ne guzel dugu Allahım hayırlısıyla gıydırmeyı nasip etsın sancında gecer ınşAllah cnm
canım normalde bende pek ağlaan biri değilimdir ama şimdi bir aağlamaya başladımmı durdur durdurabilirsen,imkanı yok şarıl şarıl akıyor yaşlar...nasıl hormon dengesindeysek artık...
ayrıca hepimiz yaşıyoruz erken doğum riskini özellikle ikiz adaylar olarak....ama işte bilemeyizde,yapcak bişey yok...kimi hiç iş yapmıyor geliyor,kimi her işi yapıyor gelmiyor..rabbim bilir canım,bol dua et...inşallah hepimiz zamanında sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz...
buarada bende klimanın altından ayrılmıyorum...valla o olmasa mümkün değil dayanamam sıcağa...
Ay kızlar cok yoruldum kazımın hastane bohçası hazırlandı sayılır aksam da diğer beyazlar utulenicek dolapiclerine girdik ben birsey yapmadım ama yine de yoruldum yaa tuhaflık var aşağıdan ince bir sancım oluyr göğsümün altına kadarvuruyor klimadan modüm bilmyrm ama klimaszda durulmuyor
ayy yerım ben onun bohcasını kokoşum benım ...canım yat dınlen ınsallah klımadandır baska bırsey degıldır sancının sıklıgını takıp et eger bellı aralıklarla oluyorsa drunu bılgılendırmekte yarar var..bızıde haberdar et
Ah teyzesi ah görmen lazım süsledik dogumhaneye verilecek olan kıyafet poşetini ay bezlerin actım küçücük kuzum kıyamam ben ben onlara dogumhaneye de koyduk iki tane yarın biberon kaynayacak onu da hallettik mı kapanacak kızımın büyük bohçasıSonra ben Hazirlicam kendim icin valiz düşünüyorum küçük boy herseyimi rahat rahat koymak istiyorum yaa han ben elbise diktirmistim yaa onu giyemicem galiba cunki cok şiştim esim umreye gidiyor yarın elbiseler ve bir takim gecelik sipariş ettim bakalım becerebilecekmi yoksa ne gelicem onuntelasi sardı beni zaten ayaklarım da kocaman oldu ayakkabılarım da olmuyor yani benim hazırlıklar bosuna gitti gibi bakalım son gun denicem tekrar şimdiden deneyime moralimi bozmak istemiyorum ay ben cooook heyecanlaniyorum insallh erken gelmez kızım Azonce yine sancı girdi dün gece ben sonla uyuyup Kalmışım klimanın altın da ondn olgunu düşünüyoruz annemle ve b aksam klimanız oturuyoruz 3 kere duş aldım yatmadn 4. Olucak insallh şimdilik iyiyim merak etmeyin canlarimmmm
Amin cnm Rabbim Rabbim hepimize nasip etsin insallhh sen nerde yasıyorsun ki neden dalga gecsinler cok sık oluyor bohça ozel çeyiz Mağazası'n dan alındı yani sen de hazırlaya bilirsin posetlemi vereceksiniz bebeklerin elbiselerini dogumhaneye bu sonradan görmeli, değil bence bebeğine ozenmekle alakalı sen de hazırla istiyorsan cnm gercekten cok sık bak kimse dalga geçemez sen de bir moda başlatarsın isteallah kabul etsın canım sımdıden gule gule gıtsın ınsallah ama bızede dua etsın nolur topık adına o yerını bulur allahın ıznıyleallah kavustursun ayrıca...
ayy sen anlattıkca ıcım erıyor bızım burda bohcaa falan yok ole ben desem bohca hazırlıcam dogumhane ıcın dalga gecerler yok gormemısın cocugu olmus dıye:)) bende valız dusunuyorum hersey bıarada olsun ..sıslıklerın ınınce evde gıyersın sende mısafırlerınızı karsılarken platform topuk alırsın heeee al sana topuklu ayakkabı:))) esım dalga gecıyor benımle benım ayakkabılarda olmazsa hastaneye gıderken galosla gıdersın artık yapcak bısey yok dıye:)))sen bıraz klımadan uzak dur bende karsısında oturdugumda hemen sırtım agrıyodu ıkı gundur oturmuyorum korkudan:18:
allah kabul etsın canım sımdıden gule gule gıtsın ınsallah ama bızede dua etsın nolur topık adına o yerını bulur allahın ıznıyleallah kavustursun ayrıca...
ayy sen anlattıkca ıcım erıyor bızım burda bohcaa falan yok ole ben desem bohca hazırlıcam dogumhane ıcın dalga gecerler yok gormemısın cocugu olmus dıye:)) bende valız dusunuyorum hersey bıarada olsun ..sıslıklerın ınınce evde gıyersın sende mısafırlerınızı karsılarken platform topuk alırsın heeee al sana topuklu ayakkabı:))) esım dalga gecıyor benımle benım ayakkabılarda olmazsa hastaneye gıderken galosla gıdersın artık yapcak bısey yok dıye:)))sen bıraz klımadan uzak dur bende karsısında oturdugumda hemen sırtım agrıyodu ıkı gundur oturmuyorum korkudan:18:
Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
Cnm ben öğretmen degilm ama sigortaliyim esimin şirketin de Dr SSK li oldugum icin mutlaka rapor almm gerektiğini söyledi senin de alman gerekecek bence cunki SSK dn dogum parası almk icin dedi dr um yanlış hatırlamıyorsam takip Dr un söyler sana bilgileri var cunki bu konu da yaaa siz masallh hepiniz ne kadar sade ınsanlarınız ben bilmiyorum ama heran gezmeye gidecekmiş gibi oldugum icin açıkça si ben biraz süslüyum kızımda bana benzicek insallh bu bizim aileden kaynaklanıyor ben daha annemi evde siradn bir kıyafetle ve makyajsiz görmedim ee benim kızım da bnm gibi olucakgünaydınn
biz dün baska bi doktora gittik
3d ultrasonla gördük minişi
eliyle hep yüzünü kapattığı için net bi fotoğraf alamadık
kime benziyo diye baktık durduk esimle ama bilemedik
ben daha gecelik filan almadım
zaten öle süslü bişiler düsünmüyorum ..
ramazan da geldi hosgeldi
Bu güzel ayda Allah dualarımızı kabul etsin
bebeklermizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?