2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ay kızlar cok yoruldum kazımın hastane bohçası hazırlandı sayılır aksam da diğer beyazlar utulenicek dolapiclerine girdik ben birsey yapmadım ama yine de yoruldum yaa tuhaflık var aşağıdan ince bir sancım oluyr göğsümün altına kadarvuruyor klimadan modüm bilmyrm ama klimaszda durulmuyor

cnm benim gözün aydın Allah analı babalı buyumelerını nasıp etsın .maşAllah bebeklerine sorun olmamasına sevındım sağlıkla buyut inşAllah... Alahım bizede hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin

bebişlerimizin cicilerini yıkamak utulemek bıle ne guzel dugu Allahım hayırlısıyla gıydırmeyı nasip etsın sancında gecer ınşAllah cnm

bebişlerimizin cicilerini yıkamak utulemek bıle ne guzel dugu Allahım hayırlısıyla gıydırmeyı nasip etsın sancında gecer ınşAllah cnm

Evet cnm gercekten cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallh şimdilik iyiym şükür ama devam eden bir sancı değil ara ara gelip gidiyor.

canım en hayırlı vakıtte gelsınler ınsallah yavrularımız psıkolojık ıste benımkı dr bana demıstı suyun gelecekse sen kımıldamadan yatsanda engel olamazsın cok sıkıntıya sokma kendını agar ıslerden ve tetıkleyecek seylerden koru kendını...klımanın altında dırek oturmak yerıne ortamı ben 26 derecede tutuyorum ve mumkun oldugunca uzakta duruyorum

ayy yerım ben onun bohcasını kokoşum benım ...canım yat dınlen ınsallah klımadandır baska bırsey degıldır sancının sıklıgını takıp et eger bellı aralıklarla oluyorsa drunu bılgılendırmekte yarar var..bızıde haberdar et

Ah teyzesi ah görmen lazım süsledik dogumhaneye verilecek olan kıyafet poşetini ay bezlerin actım küçücük kuzum kıyamam ben ben onlara dogumhaneye de koyduk iki tane yarın biberon kaynayacak onu da hallettik mı kapanacak kızımın büyük bohçası Sonra ben Hazirlicam kendim icin valiz düşünüyorum küçük boy herseyimi rahat rahat koymak istiyorum yaa han ben elbise diktirmistim yaa onu giyemicem galiba cunki cok şiştim esim umreye gidiyor yarın elbiseler ve bir takim gecelik sipariş ettim bakalım becerebilecekmi yoksa ne gelicem onuntelasi sardı beni zaten ayaklarım da kocaman oldu ayakkabılarım da olmuyor yani benim hazırlıklar bosuna gitti gibi bakalım son gun denicem tekrar şimdiden deneyime moralimi bozmak istemiyorum ay ben cooook heyecanlaniyorum insallh erken gelmez kızım Azonce yine sancı girdi dün gece ben sonla uyuyup Kalmışım klimanın altın da ondn olgunu düşünüyoruz annemle ve b aksam klimanız oturuyoruz 3 kere duş aldım yatmadn 4. Olucak insallh şimdilik iyiyim merak etmeyin canlarimmmm

allah kabul etsın canım sımdıden gule gule gıtsın ınsallah ama bızede dua etsın nolur topık adına o yerını bulur allahın ıznıyle allah kavustursun ayrıca...

ayy sen anlattıkca ıcım erıyor bızım burda bohcaa falan yok ole ben desem bohca hazırlıcam dogumhane ıcın dalga gecerler yok gormemısın cocugu olmus dıye:)) bende valız dusunuyorum hersey bıarada olsun ..sıslıklerın ınınce evde gıyersın sende mısafırlerınızı karsılarken platform topuk alırsın heeee al sana topuklu ayakkabı:))) esım dalga gecıyor benımle benım ayakkabılarda olmazsa hastaneye gıderken galosla gıdersın artık yapcak bısey yok dıye:)))sen bıraz klımadan uzak dur bende karsısında oturdugumda hemen sırtım agrıyodu ıkı gundur oturmuyorum korkudan:18:

Amin cnm Rabbim Rabbim hepimize nasip etsin insallhh sen nerde yasıyorsun ki neden dalga gecsinler cok sık oluyor bohça ozel çeyiz Mağazası'n dan alındı yani sen de hazırlaya bilirsin posetlemi vereceksiniz bebeklerin elbiselerini dogumhaneye bu sonradan görmeli, değil bence bebeğine ozenmekle alakalı sen de hazırla istiyorsan cnm gercekten cok sık bak kimse dalga geçemez sen de bir moda başlatarsın iste
Oooo ben odamıza masa hazırlaticam insallh yarın annemle aksam çikolatasını seçicez hafta sonu da sekerleri hazırlaticam nasılsa badem şekeri bozulmaz 1 ayda diye düşündük cunki hergün daha zor dışarı çıkmak odayı organizasyon şirketine vermekten vazgeçirdi esim beni gel kızımızı. Doğduğu gun bolca kurban kestirelim ve hayır olarak dağıtalım dedi ve bana da cok mantikli geldi öyle yapicam en azindn yavrumun sadakası olsun dedik gercekten cok gereksiz bir masrafti organizasyon ısı ama istiyordum neyse ben gerçi kendi adıma diyorum sonradan görmedim diye Napim 4 yıl sonra gelince kızım oluyor iste böyle

Günaydın kizlar. Herkese hayirli ramazanlar. Rabbim bir ramazan ayina daha saglikla ulastirdi sukurler olsun. Her gününu layıkıyla elimizden geldiğince ihya edebilmeyi nasip etsin Rabbim. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hepimize sağlikli vakitli doğumlar nasip etsin insallah.

Canım, bende hastane için ufak bir çanta hazırlayacağım. Bebeğin kıyafetlerini temiz bir poşette falan veririm herhalde. Ben de çevremde doğumhaneye bohça verildiğini duymadım. Güler doktorlar gibi geliyor..Benim çevremdeki anne olan arkadaşlarım çalıştıgı için gecelik bile götürmediler hastaneye. Son haftaya kadar çalıştılar dolayısıyla fazla bir hazırlıkları olmadı. Hastane geceliğiyle emzirdi hepsi. Sen bakma biz tüp bebek oldugu için özeniyoruz yoksa bende gereksiz bulmaya başladım bir çok şeyi. Hevesim çabuk geçti herhalde.. Bebeklerimiz sağlıklı, vatana, millete, ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar muhim olan o.

günaydınn
biz dün baska bi doktora gittik
3d ultrasonla gördük minişi
eliyle hep yüzünü kapattığı için net bi fotoğraf alamadık
kime benziyo diye baktık durduk esimle ama bilemedik
ben daha gecelik filan almadım
zaten öle süslü bişiler düsünmüyorum ..
ramazan da geldi hosgeldi
Bu güzel ayda Allah dualarımızı kabul etsin
bebeklermizi korusun...

günaydınn
biz dün baska bi doktora gittik
3d ultrasonla gördük minişi
eliyle hep yüzünü kapattığı için net bi fotoğraf alamadık
kime benziyo diye baktık durduk esimle ama bilemedik
ben daha gecelik filan almadım
zaten öle süslü bişiler düsünmüyorum ..
ramazan da geldi hosgeldi
Bu güzel ayda Allah dualarımızı kabul etsin
bebeklermizi korusun...

Bi de esim sordu doktora
2.bebekte sizce yine tüp bebek mi olur diye
o da sizin sorun neydi dedi ben de tüplerde tıkanıklık var dedim
o zaman sezeryan sırasında tüplere de bakarız dedi
2 ekim gibi olur sezeryan dedi
arkadaslar aranızda öğretmen olan var mı
32. hafta da calısabilir raporu almam mı lazım
3 eylülde okula baslamam gerek cünki..

canım benim çok sevindim gözün aydın olsun sağlıkla büyüt paşaları... erken gelmelerine rağmen iyiymiş durumları çok şükür.... inşallah kendini toparlayınca ayrıntıları bekliyoruz...

herkese hayırlı ramazanlar kızlar mübarek günlerde birbirimiz için çok dua edelim inşallah...topiğimizin ilk bebekleri geldi darısı bizlere...

Cnm ben öğretmen degilm ama sigortaliyim esimin şirketin de Dr SSK li oldugum icin mutlaka rapor almm gerektiğini söyledi senin de alman gerekecek bence cunki SSK dn dogum parası almk icin dedi dr um yanlış hatırlamıyorsam takip Dr un söyler sana bilgileri var cunki bu konu da yaaa siz masallh hepiniz ne kadar sade ınsanlarınız ben bilmiyorum ama heran gezmeye gidecekmiş gibi oldugum icin açıkça si ben biraz süslüyum kızımda bana benzicek insallh bu bizim aileden kaynaklanıyor ben daha annemi evde siradn bir kıyafetle ve makyajsiz görmedim ee benim kızım da bnm gibi olucak Babamiz diyor kizimida kendine benzetme kırarım ikinizinde bacaklarını Cok ta sade birseyler alma cnmm yaa sanki 3 . Dogum yapışın olucak birazcık süslen annesi cok guzel cok abartılı olmayan hamile gecelikleri var takim Ebru ya bakabilirsin nasıl istersen var sade de süslude bulabilirsin

Kizlar selam,
3 gundur yazamadim keyfim yok. 3 gundur bebis cok deli gibi hareket etmiyor. Sadece ufak tefek tekmeler ve donusleri var. Bu sabah kalbini dinledim gayet iyi atiyordu.
Sizce normal mi yaa? Napsam doktorumda tatilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…