2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Rabbim tamamina erdirsin insllh rabbim kucagina almayi masip etsin

AMİN CANIM HEPİMİZİN

slm cnm. evt yaaa darısı başımıza. bende duymak istiyorum o sesi bir an önce. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah.

AMİN CANIM EN KISA ZAMANDA SENDE DUYARSIN HAYIRLISIYLA

ay canım hayırlı olsunn..seninkiler pek aceleci anlaşılan bir an önce büyüyüp çıkmak istiyorlarr

GALİBA CANIM BİRAN ÖNCE ÇIKMAK İSTİYORLAR

canım çok sevindim çok şükür maaşallahhh...ben hala 36 saatte bir corasprin alıyorum...bidaha 3 hafta sonraki kontrolde herşey iyiyse kesilcek hepsi...zaten fazla dolanamıyorum..hiç hal yok bende..azcık dolansam bel,karın ağrısından kendime gelemiyorum..inşallah bu durum çabuk geçer..çünkü hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum...zor valla,Allah yardımcımız olsun canım

arkadaşlar artık beni listeden silebilirsiniz çünkü artık ne eylülde nede ekimde doğum yapıcam malesef bebeğim gelişmemiş kalp atımlarını duyamadık doktorum gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi çok üzgünüm

canım çok üzüldüm söyleyecek birşey bulamıyorum allah sabır versin lütfen kendini yıpratma demekki vakti zamanı gelmemiş inş en kısa zaman meleğine kavuşursun

Cnmmm çok g olsun zor bir durum Rabbim yardımcın olsun insllh Cnm peki sen bugüne kadar hiç Dr gitmemismiydin m ettim yenimi fark edildi ne olur kendini yiprtmk yok dua et üzüldüm salla Cnm Rabbim herseyin hayrlisi olsun

Cnmmm çok g olsun zor bir durum Rabbim yardımcın olsun insllh Cnm peki sen bugüne kadar hiç Dr gitmemismiydin m ettim yenimi fark edildi ne olur kendini yiprtmk yok dua et üzüldüm salla Cnm Rabbim herseyin hayrlisi olsun

Yabangul Cnm üzüldüm wallaa yazidim Cnm ama akıllı klavyede tlfn salla çıkmış o dilerim yanlış olums

canım çok üzüldüm. insan söyleyecek birşey bulamıyor bu durumda. sadece acını anlıyorum. allah sabır versin.

Cnm bnm sende dinlen guselce birkac ay sonra insllh birsorunumz kalmaz bugunde hic kanamm olmadi sukur fakt biraz bulnti var az az 27sinde tekrr gidicez rabbim insllh kucagimiza almayi nasip etsin

inanamıyorum yaa şok lardayımmmm ...çok üzgünüm canım arkadaşımm..sen bizim umudumuz olmuştun... diyecek bişey bulamıyorum...rabbim sana sabır,dayanma gücü versin..

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]deryacik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadasım cok üzüldüm allahım sabrını bol versin ama belki de hayıırlısı böleymiş die düşün ve ne olur fazla yıpratma kendini. biliyorum hiç kolay deil ama elden gelen bişey yok.

Cnm sen nasilsin ay bn dustum kendi derdime ihml ettim sizi insllh iyisin artik dimi nezamn duyucaksin pitpitlari

slm cnm. ben seni takip ediyorum sürekli. ben daha iyiyim. şişliğim azaldı baya. şimdi hamilelik belirtileri başlıyo yavaş yavaş. midem bulanmaya başladı akşamları. birde halsizlik ve uyku hali var sürekli. 31 inde gidicem pıtpıtları duymaya. sen nasılsın? başladımı sende de bulantılar?

Cnm amnn iyi olmana sevindim benim de ayni hafif hafif midem bulaniyr gibi hemn diyrum ki yok yok bulanmiyor halsizlik konusunda yorum yok cunki ben surekli yatiyorum hic is yapmiyrm hersey elime hazir geliyor sadece sinirim azda olsa bozulmaya basladi esime gicij oluyorum dun aksam basladi insalkh gecer hormonlar degistikce olucak demisti dr bende suanda enbelirgin belirti bu cnm sende guselce yat dinlen bulanti olunca soda ic limon sikip bana iyi geliyor hadu bakalim az kaldi seninde pitpitlri duymana ah ahh vakitte gecmiyor dimi cnm ya bekle bekle bizim de27ocakta kontrol hyrli olsyn cnm

çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Rabbim sabır versin Hayırlısı olsun hakkında canım..

herkese slm nasılsınz kızlar bız iyiyiz sükür bırdaha hiç kanama olmadı cuma sabahndn sonra dua da unutmyın benıde herkese iyi pazarlar

slm arkadaşlar öncelikle hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.. sizler tecrübelisinniz 10 gün betahcg 106 12 gün 150 çıktı yarın tekrar bakılacak aranızda bu sekılde olup yukselen oldumu degeri cvp verirsenz sevinirim çok tedirginim...

canım sen bu 2 testi aynı yerdemi yaptırdın.? eğere farklı yerlerde yapıldıysa endişelenme..ama aynı yerdeyse yorum yapmak çok zor..iki katı olmadan devam edenlerde çok gördüm o yüzden şimdiden moralini bozma sanırım tekrarlıycaksın testini inşallah herşey yolunda gider..bizleride haberdar ett

canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…