Rabbim tamamina erdirsin insllh rabbim kucagina almayi masip etsin
slm cnm. evt yaaa darısı başımıza. bende duymak istiyorum o sesi bir an önce. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah.
Cnmm biz gayet iyiyiz aslunda cidden ben cok huzurluyum aslunda kanama alanu buyumus insllh hic birsey olmick bebegime dua ediyorum hergun cevsen okuyorm ona 6mm olmus buyuyor yaramazlik yaparak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla hepimize ooo seninkilerde buyumus annesii bak cnm sende ne olur k d et cok dolanma dr um dediki iste ben bu yuzden ikiz gebelik sevmiyorum simdi anladinmi beni dedi ben hep ikiz ikiz diyordum lutfn cok yorma kendini heleki sakin ikinma birde coraspirin cidden damar catlatabiliyrmus ben sesimi cikarmiyrm ama pazartesi sabh corasprn icmistim ben bugun dedik ki neden olur bu kanama bolgesi damar catlamis olabilir zorlamis olabilirsin hersey olabilir iste bu sebbten kestim aspirn dedi bizden hbrlr boyle cnm
arkadaşlar artık beni listeden silebilirsiniz çünkü artık ne eylülde nede ekimde doğum yapıcam malesef bebeğim gelişmemiş kalp atımlarını duyamadık doktorum gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi çok üzgünüm
arkadaşlar artık beni listeden silebilirsiniz çünkü artık ne eylülde nede ekimde doğum yapıcam malesef bebeğim gelişmemiş kalp atımlarını duyamadık doktorum gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi çok üzgünüm
Cnmmm çok g olsun zor bir durum Rabbim yardımcın olsun insllh Cnm peki sen bugüne kadar hiç Dr gitmemismiydin m ettim yenimi fark edildi ne olur kendini yiprtmk yok dua et üzüldüm salla Cnm Rabbim herseyin hayrlisi olsun
canım çok sevindim çok şükür maaşallahhh...ben hala 36 saatte bir corasprin alıyorum...bidaha 3 hafta sonraki kontrolde herşey iyiyse kesilcek hepsi...zaten fazla dolanamıyorum..hiç hal yok bende..azcık dolansam bel,karın ağrısından kendime gelemiyorum..inşallah bu durum çabuk geçer..çünkü hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum...zor valla,Allah yardımcımız olsun canım
canım çok üzüldüm. insan söyleyecek birşey bulamıyor bu durumda. sadece acını anlıyorum. allah sabır versin.
Cnm sen nasilsin ay bn dustum kendi derdime ihml ettim sizi insllh iyisin artik dimi nezamn duyucaksin pitpitlari
slm cnm. ben seni takip ediyorum sürekli. ben daha iyiyim. şişliğim azaldı baya. şimdi hamilelik belirtileri başlıyo yavaş yavaş. midem bulanmaya başladı akşamları. birde halsizlik ve uyku hali var sürekli. 31 inde gidicem pıtpıtları duymaya. sen nasılsın? başladımı sende de bulantılar?
slm arkadaşlar öncelikle hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.. sizler tecrübelisinniz 10 gün betahcg 106 12 gün 150 çıktı yarın tekrar bakılacak aranızda bu sekılde olup yukselen oldumu degeri cvp verirsenz sevinirim çok tedirginim...
canım sen bu 2 testi aynı yerdemi yaptırdın.? eğere farklı yerlerde yapıldıysa endişelenme..ama aynı yerdeyse yorum yapmak çok zor..iki katı olmadan devam edenlerde çok gördüm o yüzden şimdiden moralini bozma sanırım tekrarlıycaksın testini inşallah herşey yolunda gider..bizleride haberdar ett
canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?