Kizlar selam,
3 gundur yazamadim keyfim yok. 3 gundur bebis cok deli gibi hareket etmiyor. Sadece ufak tefek tekmeler ve donusleri var. Bu sabah kalbini dinledim gayet iyi atiyordu.
Sizce normal mi yaa? Napsam doktorumda tatilde.
Kizlar selam,
3 gundur yazamadim keyfim yok. 3 gundur bebis cok deli gibi hareket etmiyor. Sadece ufak tefek tekmeler ve donusleri var. Bu sabah kalbini dinledim gayet iyi atiyordu.
Amin cnm Rabbim Rabbim hepimize nasip etsin insallhh sen nerde yasıyorsun ki neden dalga gecsinler cok sık oluyor bohça ozel çeyiz Mağazası'n dan alındı yani sen de hazırlaya bilirsin posetlemi vereceksiniz bebeklerin elbiselerini dogumhaneye bu sonradan görmeli, değil bence bebeğine ozenmekle alakalı sen de hazırla istiyorsan cnm gercekten cok sık bak kimse dalga geçemez sen de bir moda başlatarsın iste
Oooo ben odamıza masa hazırlaticam insallh yarın annemle aksam çikolatasını seçicez hafta sonu da sekerleri hazırlaticam nasılsa badem şekeri bozulmaz 1 ayda diye düşündük cunki hergün daha zor dışarı çıkmak odayı organizasyon şirketine vermekten vazgeçirdi esim beni gel kızımızı. Doğduğu gun bolca kurban kestirelim ve hayır olarak dağıtalım dedi ve bana da cok mantikli geldi öyle yapicam en azindn yavrumun sadakası olsun dedik gercekten cok gereksiz bir masrafti organizasyon ısı ama istiyordum neyse ben gerçi kendi adıma diyorum sonradan görmedim diyeNapim 4 yıl sonra gelince kızım oluyor iste böyle
Canım, bende hastane için ufak bir çanta hazırlayacağım. Bebeğin kıyafetlerini temiz bir poşette falan veririm herhalde. Ben de çevremde doğumhaneye bohça verildiğini duymadım. Güler doktorlar gibi geliyor..Benim çevremdeki anne olan arkadaşlarım çalıştıgı için gecelik bile götürmediler hastaneye. Son haftaya kadar çalıştılar dolayısıyla fazla bir hazırlıkları olmadı. Hastane geceliğiyle emzirdi hepsi. Sen bakma biz tüp bebek oldugu için özeniyoruz yoksa bende gereksiz bulmaya başladım bir çok şeyi. Hevesim çabuk geçti herhalde.. Bebeklerimiz sağlıklı, vatana, millete, ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar muhim olan o.
günaydınn
biz dün baska bi doktora gittik
3d ultrasonla gördük minişi
eliyle hep yüzünü kapattığı için net bi fotoğraf alamadık
kime benziyo diye baktık durduk esimle ama bilemedik
ben daha gecelik filan almadım
zaten öle süslü bişiler düsünmüyorum ..
ramazan da geldi hosgeldi
Bu güzel ayda Allah dualarımızı kabul etsin
bebeklermizi korusun...
Canim buyudukce hareketleri azalirmis ondandir ama yinede takipte tutmakta fayda var.bu arada kalbini nasil dinliyorsun
ya inanmıyorum 2 gün girmedim ne hızlı ilerlemiş :)
ailem yanımdalardı saolsunlar birde doktora gittim dün çok süper geçti Bora cengiizi tavsiye ederim herkese yarım saat 45 dakika ilgilendi benimle,keşke bütün doktorlar onun gibi olsaa
Akasya
bence ondan d yüksek çıkmış olabilir,bende şeker testine gitmeden 1 gün önce dünya kadar nutella yemiştim şüphelenmedim değil açıkçası birde ben bildiğin hareket ettim dün gittiğim doktor hiç kıpırdamadan otur şeker hareketle değişir değeri dedi..
bugün tekrar test yaptırdım
açlık 84
tokluk 1. saat 157
2.saat 135
3.saat 90 çıktı
açlık değeri 60 ile 110
tokluk 175 miş sınır..bilmiyorum eşim doktoru arayıp soracak ama sanki bana yüksek değilmiş gibi geldi benimkiler
happywomen
canım hiç ağlama ne olur,bak geçen kızıma bi hatim indirdim duasını yaparken özellikle ismini zikrettim inşallah gerek kalmaz müdaheleye(tabii tüm topiği ve evlat sahibi olmak isteyeneride unutmadık :) ),şayet öyle olsa bile sıkıntısızca hallolur Rabbimin izniyle..mübarek günlerdeyiz bizim böyle durduğumuza bakma başımıza ne geleceğini bilemeyiz Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin..
Nil82
tebrik ederim seni de,şaşırdım birden beklemiyorduk bebek erkenden :) Rabbim sana nasib etmiş ne güzel gülerek ağız tadıyla evlatlarını büyüt inşallah..
kızlaar kızımın odası yarın geliyormuş çok şaşırdım bu kadar erken gelmesinee
Kizlar selam,
kızlar ya ben nasılsa tutulmaz herhalde su içmemiz gerek vs diye doktoruma sormayı ihmal ettim aranızda oruç tutabilir miyim diye doktoruna soran ve oruç tutacak olan var mı ona göre tutmak isttiyorum bende..
İstanbuldayim canim hastaneler muhakkak alisiktir ole seylere ama ben gormedim dogrusu bana abarttigimi soyluyorlar bende birkere dogurucam deyip kapatiyorum agizlarini ama mantikli geldi cok incili boncuklu olmasa sade sik bir bohcanin icinde verebilirim bebislerin kiyafetlerini dogum haneye . . Lutfen bari hastane cikolatasinigorelim azracigin fotografini koy bak meraktan evine gelicez topikcek toplanipcok guzel dusunmusunuz canim kurban isini rabbim simdiden kabul etsin insallah
kızlar ya ben nasılsa tutulmaz herhalde su içmemiz gerek vs diye doktoruma sormayı ihmal ettim aranızda oruç tutabilir miyim diye doktoruna soran ve oruç tutacak olan var mı ona göre tutmak isttiyorum bende..
Cnm bnde doktoruma sormadim ama bende tutmayacagm. butun gun suya ihtiyacimiz var.icti ilaclarim var. ALLAH nasip ederse dogumdan sonra tutarim. bence sende tutma.esimi kaldirdim sahura bende oruc tutcakmis gibi yedim firsatan istifade :) Rabbim herkesin yardimcisi olsun.
benim doktorum da oruç konusunda tutamazsın dedi
ama sahura kalktık esim için
büyük bi iradeyle 1 dilim karpuz yedim sadece
tabi ki en basta bebeklerimizin sağlığı ama son 3 ay cok kilo alınıyormus diye duyduğumdan beri
dikkat ediyorum yediklerime veee 20 gündür aynı kilodayım ( 67 )
tabi ki diyet yapmıyorum ama ekmek kepek ekmek bikaç dilim
makarna pilav yemiyorum
tatlıyı zaten sevmiyorum,meyve ve arada yediğim dondurma kesiyor
bol salata,yoğurt,süt,su,meyve tüketiyorum..
dün bi arkadasın bebişini görmeye gittik cok tatlıydı
doğumdan sonra sadece 4 kilo gitmiş
3 aylık bebişi yani 10 kilo hemen gider gider diyorlar yaa
hem bebişlerimiz sağlıkla olsun hem de fit anneler olalım insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?