2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kizlar selam,
3 gundur yazamadim keyfim yok. 3 gundur bebis cok deli gibi hareket etmiyor. Sadece ufak tefek tekmeler ve donusleri var. Bu sabah kalbini dinledim gayet iyi atiyordu.
Sizce normal mi yaa? Napsam doktorumda tatilde.

canm normaldr bence öle kafana takma kalp atıslarını da duymusun... bazı dönemlerde hareketleri azalabiliyormus. bide artık yerleri gitgide daralıyor hareketleri kısıtlanıyordur bence.
ama yinede için rahat edecekse dr ara bir sor

Kizlar selam,
3 gundur yazamadim keyfim yok. 3 gundur bebis cok deli gibi hareket etmiyor. Sadece ufak tefek tekmeler ve donusleri var. Bu sabah kalbini dinledim gayet iyi atiyordu.

Canim buyudukce hareketleri azalirmis ondandir ama yinede takipte tutmakta fayda var.bu arada kalbini nasil dinliyorsun

İstanbuldayim canim hastaneler muhakkak alisiktir ole seylere ama ben gormedim dogrusu bana abarttigimi soyluyorlar bende birkere dogurucam deyip kapatiyorum agizlarini ama mantikli geldi cok incili boncuklu olmasa sade sik bir bohcanin icinde verebilirim bebislerin kiyafetlerini dogum haneye . . Lutfen bari hastane cikolatasinigorelim azracigin fotografini koy bak meraktan evine gelicez topikcek toplanip cok guzel dusunmusunuz canim kurban isini rabbim simdiden kabul etsin insallah

Aradaslarinda pek hevessizmis canim okadarda degil artik bakma bana kalsa karasunun pesinden giderdimden bizim prensesimiz gundemimizi farkli yonlere tasidi saglikli olsunlarda hayirlisiyla geriside oldugu kadar artik bugun kontrole gittik doguma gelen birsuru insan vardi kucucuk cantalarla gelmislerdi ben sasirdim dogrusu

Son düzenleme:

Naza cekmis demek kendini bebegimiz yada yuz gorumlugu istiyor. .
Herkese hayirli ramazanlar arkadaslar dualarimizda birbirimizide unutmayalim

Canim buyudukce hareketleri azalirmis ondandir ama yinede takipte tutmakta fayda var.bu arada kalbini nasil dinliyorsun

SAgolun kizlar yaa vallahi icim rahatladi. Acaba basasagi pozisyona mi gecti ne bilyiim...

Angelsounds diye bir doppler cihazi var canim, kocam ondan almisti kafayi yedigim bir donemde onunla dinliyorum

ya inanmıyorum 2 gün girmedim ne hızlı ilerlemiş :)
ailem yanımdalardı saolsunlar birde doktora gittim dün çok süper geçti Bora cengiizi tavsiye ederim herkese yarım saat 45 dakika ilgilendi benimle,keşke bütün doktorlar onun gibi olsaa

Akasya
bence ondan d yüksek çıkmış olabilir,bende şeker testine gitmeden 1 gün önce dünya kadar nutella yemiştim şüphelenmedim değil açıkçası birde ben bildiğin hareket ettim dün gittiğim doktor hiç kıpırdamadan otur şeker hareketle değişir değeri dedi..
bugün tekrar test yaptırdım
açlık 84
tokluk 1. saat 157
2.saat 135
3.saat 90 çıktı
açlık değeri 60 ile 110
tokluk 175 miş sınır..bilmiyorum eşim doktoru arayıp soracak ama sanki bana yüksek değilmiş gibi geldi benimkiler
happywomen
canım hiç ağlama ne olur,bak geçen kızıma bi hatim indirdim duasını yaparken özellikle ismini zikrettim inşallah gerek kalmaz müdaheleye(tabii tüm topiği ve evlat sahibi olmak isteyeneride unutmadık :) ),şayet öyle olsa bile sıkıntısızca hallolur Rabbimin izniyle..mübarek günlerdeyiz bizim böyle durduğumuza bakma başımıza ne geleceğini bilemeyiz Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin..

Nil82
tebrik ederim seni de,şaşırdım birden beklemiyorduk bebek erkenden :) Rabbim sana nasib etmiş ne güzel gülerek ağız tadıyla evlatlarını büyüt inşallah..

kızlaar kızımın odası yarın geliyormuş çok şaşırdım bu kadar erken gelmesinee

Hayırlı uğurlu olsun odanız şimdiden. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Teste gitmeden önceki akşam tatlıyı çok yedim. ayrıca test sırasında çok olmasada hareket ettim. bugünki testimde hiç kalkmadım yerimden hemşire söyledi hiç hareket etmeden otur dedi.Testi devlet hastanesinde yaptırdım.
Açlık 79. Tokluk 130 çıktı doktor normal dedi. yine tedbiri elden bırakmıcam. yediklerime dikkat edicem 10 ağustosta kendi doktoruma gidene kadar. Bence senin şekerinde normal.

çok sağol canım seninkininde normal olmasına sevindim çok şükür..evet doktorla görüştük normalmiş hamdolsun..
sadece hamilelik için değil neyi aşırı yersek zararımıza bende daha ölçülü tatlı ve meyve yemeye gayret edicem inşallah..

Kizlar selam,

canım endişelenmee,hepimiz yaşadık..artık yerleri daralıyor ve hareketleride kısıtlanıyor haliyle...önemli olan hareket etmeleri gerisini düşünme....

kızlar ya ben nasılsa tutulmaz herhalde su içmemiz gerek vs diye doktoruma sormayı ihmal ettim aranızda oruç tutabilir miyim diye doktoruna soran ve oruç tutacak olan var mı ona göre tutmak isttiyorum bende..

kızlar ya ben nasılsa tutulmaz herhalde su içmemiz gerek vs diye doktoruma sormayı ihmal ettim aranızda oruç tutabilir miyim diye doktoruna soran ve oruç tutacak olan var mı ona göre tutmak isttiyorum bende..

ben sormadım ama tutamıycam...son haftalardayım...zaten normalden erken doğum olacak,kilo almaları lazım,hele hele su çok önemli....ama sahura kalkıcam yine,eşim için...

Kİzlar rabbimhepimizin dualarını kabul etsin insallh herkese hayrli ramazanlar diliyorum oruç icin birsey diyemiyorum Benm ailem de herkes karsı Benm oruç tutmama Dr umda izin vermedi yani bebeklerimiz de bize Rabbimin emaneti insallh ileriki aylarda öderiz borçlarımızı

Arkadasım biz bu bebekleri cok zor bulduk bulana kadar açmadığımız dr da kalmadı aynen ben de senin gibi diyorum birkeredoguruyorum diye Benm etrafındaki bütün tüp bebek anneleri aynen benim gibi heyecanlı ve hazırlık icin de bana pek hoş gelmiyor bebeğimin kıyafetlerini posetle dogumhaneye vermek Benm bohçam da öyle Allli pulu çingene işi değil cok sık sade bu bebeğine olan olan özenle ilgili diye düşünüyorum bohça derken Nisan bohçası değil yani zaten bebegin kıyafetleri bidamlacik iki de bez koyduk ozel steril poşete öyle vericek annem istediklerin de ben engel 10 agustos gibi bütün herseyini resimlicem cnm insallh bizim istanbulda evimiz var orası da doğumdan sonra hazır olucak yolun düşerse beklerim Florya ya insallh ah keske birbirimize gidip gelebilsek bana cok takılma seni de yoldan çıkarırım Kocan da kızar bana sonra benim kocam yeter artık diyor kurban ısı bana da cok mantıklı geldi bugün bir arkadasım geldi bana onlarda gecen yıl Ramazan cadirin da da 2 gece yemek vermişler sadece çikolata ve kurabiye yapmıştım geriye kalan yapılacak bütün masrafları çadır icin kabul ettim diyor cok mantıklı Rabbim hepimize hayrli dogum nasip etsin insallhh bugün gelen arkadas dgum fotoğrafçısının çektiği resimleri gösterdi bayıldım herkes cok özeniyor bebeklerine ne guzel Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallhsaglikla bu guzel günler de dua edelim. Hepimiz birbirimize buarada babamiz kızımızın adını bugün yatsı ezanı okunurken kabe de aradi once ezanı dinletti bize kızimla sonra da rüyam da gordum ismi Esra olucak kizimn dedi bebeğimizin ismi kesin olarak Esra oldu teyzeleriiii ben de kabul ettim Ben hep diyordum esime sen koy sana bırakıyorum ben diye biz simdinamaz kılicaz kızimla sonra Kur'an okuruz bu gece ilk gecemiz Ramazan ayın da cok iftar sofrasında da ağladığım günleri bilirim dan ezan okunurken Rabbim seneye bu zamanlarda soframız da bize bebeğimiz le olmayı nasip et diye hamdolsun Rabb'ime bu Ramazan kızımız bizimle Rabbim isteyen bütün yuvalara nasip etsin insallh

Cnm bnde doktoruma sormadim ama bende tutmayacagm. butun gun suya ihtiyacimiz var.icti ilaclarim var. ALLAH nasip ederse dogumdan sonra tutarim. bence sende tutma.esimi kaldirdim sahura bende oruc tutcakmis gibi yedim firsatan istifade :) Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

Cnm insallh vakti geldiğin de tutarız Benm eşimde kabede suanda sudeys le teravi kılmışlar şimdide sabh namazı kılacaklar Rabbim suanda kabe de yapılan kabul olunan duaların hürmetine bizimde dualarımızı kabul etsin seneye bu günlere bebeklerimzle ulaşmayı nasip etsin sormaya gerek yok günler cok uzunbizi zorlayabilir oruç bebeklerimizde bize Rabbimin emaneti yapacak birsey yok Allh kabul etsin dualarımızı insallh bizde bu ay bol bol sadaka veririz insallh

Bebeğin o kadar saat aç kalmasını doktorlar sağlıklı bulmuyor canım maalesef canım..

benim doktorum da oruç konusunda tutamazsın dedi
ama sahura kalktık esim için
büyük bi iradeyle 1 dilim karpuz yedim sadece
tabi ki en basta bebeklerimizin sağlığı ama son 3 ay cok kilo alınıyormus diye duyduğumdan beri
dikkat ediyorum yediklerime veee 20 gündür aynı kilodayım ( 67 )
tabi ki diyet yapmıyorum ama ekmek kepek ekmek bikaç dilim
makarna pilav yemiyorum
tatlıyı zaten sevmiyorum,meyve ve arada yediğim dondurma kesiyor
bol salata,yoğurt,süt,su,meyve tüketiyorum..
dün bi arkadasın bebişini görmeye gittik cok tatlıydı
doğumdan sonra sadece 4 kilo gitmiş
3 aylık bebişi yani 10 kilo hemen gider gider diyorlar yaa
hem bebişlerimiz sağlıkla olsun hem de fit anneler olalım insallahhhh

Afiyet olsun :)) Maşallah canım iyi besleniyosun ve kilonda bence iyi.doğumdan sonra mutlaka kilo verilir ,kilonun gitmediği yerde düzenli spor bence işe yarar diye düşünüyorum.
Aminn canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…