Cnm insallh vakti geldiğin de tutarız Benm eşimde kabede suanda sudeys le teravi kılmışlar şimdide sabh namazı kılacaklar Rabbim suanda kabe de yapılan kabul olunan duaların hürmetine bizimde dualarımızı kabul etsin seneye bu günlere bebeklerimzle ulaşmayı nasip etsin sormaya gerek yok günler cok uzunbizi zorlayabilir oruç bebeklerimizde bize Rabbimin emaneti yapacak birsey yok Allh kabul etsin dualarımızı insallh bizde bu ay bol bol sadaka veririz insallh
ya negüzl Rabbim kabul etsin inşallah,gözerim doldu cdden,Rabbim bize de tekrar tekrar nasib eylesin inşallah..
kızının ismi hadisesi de çok güzel olmuş..bende isim koyamıyorum Rabbim hayırlı bi isim nasib et kızıma diyorum,bana isim konusunda yardımcı olun ne olur,önerilerinizi beklyorum..
evet bende tutmadım annem doktora sormana gerek yok tutamazsın bebeğin suyu vs zaten sıkıntılı bi gebelik yşıyorsun dedi..hakikaten gece sahur yapmama rağen mdem kazındı sabah,normalde hiç acıkmazdım ramazanda..yine de buruk oluyor işte ramazanda tutmamak Rabbim kuzulara şifa nasb etsin nşallah..
buarada hep kuzu diyorum çünkü kızıma isim koyamadığım için çocuğun adı kuzu kalıcak sanırım
hayırlı cumalar kızlar dualarımızda unutmayalım birbirimizi,kızımla hatime başlıcaz birazdan ramazan bitimine ytiştirmek stiyoruz nş..
ya negüzl Rabbim kabul etsin inşallah,gözerim doldu cdden,Rabbim bize de tekrar tekrar nasib eylesin inşallah..
kızının ismi hadisesi de çok güzel olmuş..bende isim koyamıyorum Rabbim hayırlı bi isim nasib et kızıma diyorum,bana isim konusunda yardımcı olun ne olur,önerilerinizi beklyorum..
evet bende tutmadım annem doktora sormana gerek yok tutamazsın bebeğin suyu vs zaten sıkıntılı bi gebelik yşıyorsun dedi..hakikaten gece sahur yapmama rağen mdem kazındı sabah,normalde hiç acıkmazdım ramazanda..yine de buruk oluyor işte ramazanda tutmamak Rabbim kuzulara şifa nasb etsin nşallah..
buarada hep kuzu diyorum çünkü kızıma isim koyamadığım için çocuğun adı kuzu kalıcak sanırım
hayırlı cumalar kızlar dualarımızda unutmayalım birbirimizi,kızımla hatime başlıcaz birazdan ramazan bitimine ytiştirmek stiyoruz nş..
Kızlar ben kendimi tutamıyorum ağlıyorum elimde değil iftar yaklaştıkça bakıyorum masamız boş babamiz kabe de burukluk var oruç tutamadığım icin esram la kabeyi izliyoruz net kure tv den Rabbimin evinde olmayı nasıl isterdim esram ve babamiz la birlikte Rabbim insallhseneye ailece gitmeyi nasip etsin insallh[/QUOTE ]
Oruc tutamadigim icin benimde icim buruk biraz ama tutamamamizin bi nedeni var hemde sirin bi neden.. oruc tutan arkadaslarin komsularin varsa onlara gidebilirsin iftara en azindan yanliz oldugunu dusunmezsin. seneye kizin ve esinle katilacagin ve evine davet edecegin misafirleri iftar yemeklerini dusun. RABBIM herkese ailece gitmeyi nasip etsin insallah. fazla aglama kizinida uzme annesi.
kızlar merhaba,
ben 27 haftalığım şu an. 12 haftaya kadar crinone jel kullanmıştım. 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı. dr 25 haftadan sonra crinone jel kullancan dedi. benim gibi sonradan kullanan var mı
Bugün oğlumuza Fisher price mutlu düşler dönence aldık..
İyi geceler kızlar nasilsinz oh be babamz donüyor yanımıza az kaldı bize fırsat buldukça ciciler almış neler aldım kızıma annesi cok beğeneceksin ve sana da istediğin gibi gecelik sabahlik aldım dedi cok sevindim bu hafta da ben kendi hastane çantamı Hazirlicam insallh ay günler hemen geçsin esra mizi kucağımıza alicagimiz ani sabırsızlıkla bekliyoruz babamiz Esra ma cok iyi bak iyi bak diye surekli arıyor bizi şimdiden kizi kıymetliHepinizi öpüyoruz kızimla herkese iyi geceler
canım güle güle kullanın..bende bakmıştım bu modele çok güzel gerçekten...
Allah kavuştursun canım...cicilerinizde şimdiden hayırlı olsun....
kızlar wc ye gitme sıklığınız nedir? ben delirmek üzereyim bu konudaaa...resmen 10 dkkada bir wc deyim..oturduğum yerde yok gibi görünsede anında kalktığımda sanki saatlerdir tutuyomuşum gibi...bide gittiğimin hakkını versem gam yemiycem...azıcık azcıcık yapıyom....neyse Allahtan az kaldı,yoksa gerçekten çekilmez bir durum...rabbim bu sıcaklarda yardımcımız olsun..
kızlar wc ye gitme sıklığınız nedir? ben delirmek üzereyim bu konudaaa...resmen 10 dkkada bir wc deyim..oturduğum yerde yok gibi görünsede anında kalktığımda sanki saatlerdir tutuyomuşum gibi...bide gittiğimin hakkını versem gam yemiycem...azıcık azcıcık yapıyom....neyse Allahtan az kaldı,yoksa gerçekten çekilmez bir durum...rabbim bu sıcaklarda yardımcımız olsun..
bende de aynı hele yürüyünce seninkiler daha cok baskı yapıyordur cnm az kaldı sık dişini..
bugün biraz alısveris yaptık kanz da tekstil grubu yüzde elli indirimde bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?