2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

gunaydın kızlar ıyı haftalar.. kaç gundur yazamadım odamız geldı cumartesı gunu dunde perdemızı halımızı sıparıs verdık ıcını yerlestırdık avızemızı taktık kıyafetlerı dolaba koyunca o kadar az gozuktukı gozume sankı hıc bısey almamısız gıbı geldı acaba bıseyler dahamı alsam :18::18:

Günaydın.. Hayırlı olsun odanız.. Ne güzel hazırlıkları tamamlamışsın. Darısı başıma :)) eğer az geliyorsa gözüne bi kaç parça daha al ama doğduktan sonrada alırsın tabiki. e bide ziyarete gelenlerde getirir. ama yinede kadar senin. tekrardan hayırlı uğurlu olsun odanız...

canım hayırlı olsun odanız....bende birtek gardolap içinin yerleştirmedim..hala mobilya kokuyor çünkü...kıyafetlere sinmesin diye....bide tek eksik halı kaldı...bir ara üşenmesemde çıkıp baksam...

canım hayırlı olsun odanız....bende birtek gardolap içinin yerleştirmedim..hala mobilya kokuyor çünkü...kıyafetlere sinmesin diye....bide tek eksik halı kaldı...bir ara üşenmesemde çıkıp baksam...

sızınkıde hayırlı olsun canım gule gule kullansınlar ınsallah.. benım esım deterjan kullanmama cok fazla musade etmıyor sırkelı ve karbonatlı su ıle sıldık dolapları yerlerıde arap sabunu antı alarjık halı aldık bebeklere dokunmasın dıye ama bebek odası halısı degıl bız odanın ıcıne cızgı fılm karakterlı veya hayvan karakterlı seyler sokmuyoruz ablamın kızının odasında heryerde oyuncak ve sekıller var suan odasında yatmıyor korkudan gozlerının gecelerı parlak gordugunu ve sureklı onu takıp ettıklerını soyluyor...carsamba gunu halı ve perdeyı teslım edecekler bakalım ınsallah guzel olur..bu arada yatagımızı cok begendım padısah koltugu gıbı olmus kısa zamanda foto koyarım ınsallah

Ay masallh hyrli olsun cnm odaniz rabbim huzrla saglikla kullanmalarini nasip etsin insallh

merabalar....
hepinize maaşallah valla ne güzel ciciler almışsınız ne güzl paylaşımlarda bulunmuşsunuz kıskandım valla
bende baktım acaba benim zamanımda doğum yapacaklar acaba grup actı mı bende onlarla olayım diye ama hiç kimse açmamış yaa çok üzüldüm rabbim aldıklarınızı sağlıkla huzurla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
bazılarınızı tanıyorum bazılarınızı tanımıyorum ama inşallah hepiniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...arada girip bakayım bari sizin aldıklarınız yaptıklarınız bana yol göstersin... bende 14. haftanın içindehyim inşallah bi oğlum olacak. ocak sonuna doğucak inşallahhh....

Olsun sen de gel yanımıza cnm ne fark eder biz sendn once doğurucz insallh nasip şe tek fark zaman amin insallh Rabbim hepimize herkese nasip etsinninsallhhh evlatlarımızı kucağımıza almayı ben seni tanıyorum dondurulmuş topignden den

hosgeldin cnm hep gellll

hayırlı olsunnn cnm
foto isterizzzz

merhaba kızlaarrr..kaçgündür yoktum,yeni gittiğim doktor yakın mesafeye gitmeme izin verdi bizde anneannenin yazlığına geldik kızımlaa,dolayısıyla fırsat olmadı..

isim konusunda teşekkür ederim kızlar ben başta berra koyacaktm zaten ama peyamber efendimiz o ismi değiştirdiğinden dolayı vazgeçtim..

buarada bi arkadaş crinone jelden bahsetmiş,ben nerdeyse 4.ayıma kadar iğne kullandım,fitil kullanamadığım için sonra crinone jele başladık şimdiye kaadr kullandım dokktorum doğuma kadar kullanıcaz demişti,ama yeni gittiğim doktor keselim ama psikolojikmen rahat olucaksan devam et dedi yok dedim psikolojimden değil dktor verddiğinden :)artık kullanmıyorum,coraspinide kesti doktor devm edeniniz var mı ?

lalecim sen kasılman olduğunda doktorunun kullanmanı tavsiye ettiğini yazmışsın..kasılmaların ne alemde ne kadarda bi olunca kullamıyosun?benimkini tamamen kesti doktor..

benim kasılmalar malum ayakta biraz duriyim yada oturiyim hemen beliiriyo bazen yatarkende oluyo,sende yada kızlar sizde de böyle oluyor mu..

bide huzursuzum bugünlerde son gittiğim doktoru çok beğendim ama erkek,doğumumu onda yapamam yoksa acaip rahatlatan bi doktor..normal doğum yapabileceğimi söyledi doktor onu yapabilmem için beni rahatlatan biri olmalı bi bayan doktor tavsiye ettileroona gidicem bidahakine..arkadaşım geçenm onda doğum yaptı çok çok memnun kalmış..şimdiden heyecanı sardı doğumun :18:

efeylul canım benim hoşgeldinnn...boşver başka topik aramayı,burda takılırız yaniii,ne farkeder zaman farkı...önemli olan ortak kazancımızzz :)

ben corasprini hala kullanıyorum canım...crinonu ilk 3 ay kullandım sadece...

özlemişim sanki topice girmeyi
evet karasu canım donmuşlarda birlikteydik. kızın olacakmış çok sevindim

ne güzel yaa son günlere gelmek kucağına almak için gün saymak hazırlıklarına başlamak hatta maaşallah sizinkiler bitmiş bile

özlemişim sanki topice girmeyi
evet karasu canım donmuşlarda birlikteydik. kızın olacakmış çok sevindim

ne güzel yaa son günlere gelmek kucağına almak için gün saymak hazırlıklarına başlamak hatta maaşallah sizinkiler bitmiş bile

Cnm bende 7 Temmuz'dan beri kullanmıyorum aspirin cunki Dr um kesti içme dedi ekn dogum beklemiyorum ama gerek yok dedi bn de içmiyorum yanii

Gel cnm sen de aramıza katil evet hamdolsun Rabb'ime insallh kızım olucak cok. Heyecanlı ah diyorum ki o büyük gun biran once saglikla gelsin darısı senin basına insallh cnm senin de pek birsey kalmamiscnm

Kendimi çok yormamaya çalışıyorum yoksa alt taraf serleşiyor ve ağrı oluyor. Progesteron kulanımının bazı yan etkileir oldugu arastırılmış yurt dısında bir arastırmada o yüzden fitil kullanmak yerine dinlenmeyi tercih ediyorum. Uyuyunca düzeliyor çünkü.. ama doktoruma kalsa her kasılamda almamı istiyor üstelik birden fazla sayıda..

Kizlarr iyi geceler cook sicak zor nefes aliyiruz klima acik yaticam yatagim cibinlikli allhtn tulleri actim fakat insallh bu aksam carpmz beni klima optuk hepinizi kizimla sabh seker degistiricez babamiz begenmedi ya en iyi olucak ya da hic olmicak dedi o begenmegince bnm de moralim bozuldu sabh bana yinesekerci yolu gozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…