gunaydın kızlar ıyı haftalar.. kaç gundur yazamadım odamız geldı cumartesı gunu dunde perdemızı halımızı sıparıs verdık ıcını yerlestırdık avızemızı taktık kıyafetlerı dolaba koyunca o kadar az gozuktukı gozume sankı hıc bısey almamısız gıbı geldı acaba bıseyler dahamı alsam :18::18:
gunaydın kızlar ıyı haftalar.. kaç gundur yazamadım odamız geldı cumartesı gunu dunde perdemızı halımızı sıparıs verdık ıcını yerlestırdık avızemızı taktık kıyafetlerı dolaba koyunca o kadar az gozuktukı gozume sankı hıc bısey almamısız gıbı geldı acaba bıseyler dahamı alsam :18::18:
canım hayırlı olsun odanız....bende birtek gardolap içinin yerleştirmedim..hala mobilya kokuyor çünkü...kıyafetlere sinmesin diye....bide tek eksik halı kaldı...bir ara üşenmesemde çıkıp baksam...
merabalar....
hepinize maaşallah valla ne güzel ciciler almışsınız ne güzl paylaşımlarda bulunmuşsunuz kıskandım valla
bende baktım acaba benim zamanımda doğum yapacaklar acaba grup actı mı bende onlarla olayım diye ama hiç kimse açmamış yaa çok üzüldümrabbim aldıklarınızı sağlıkla huzurla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
bazılarınızı tanıyorum bazılarınızı tanımıyorum ama inşallah hepiniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...arada girip bakayım bari sizin aldıklarınız yaptıklarınız bana yol göstersin... bende 14. haftanın içindehyim inşallah bi oğlum olacak. ocak sonuna doğucak inşallahhh....
merabalar....
hepinize maaşallah valla ne güzel ciciler almışsınız ne güzl paylaşımlarda bulunmuşsunuz kıskandım valla
bende baktım acaba benim zamanımda doğum yapacaklar acaba grup actı mı bende onlarla olayım diye ama hiç kimse açmamış yaa çok üzüldümrabbim aldıklarınızı sağlıkla huzurla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
bazılarınızı tanıyorum bazılarınızı tanımıyorum ama inşallah hepiniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız...arada girip bakayım bari sizin aldıklarınız yaptıklarınız bana yol göstersin... bende 14. haftanın içindehyim inşallah bi oğlum olacak. ocak sonuna doğucak inşallahhh....
merabalar....
merhaba kızlaarrr..kaçgündür yoktum,yeni gittiğim doktor yakın mesafeye gitmeme izin verdi bizde anneannenin yazlığına geldik kızımlaa,dolayısıyla fırsat olmadı..
isim konusunda teşekkür ederim kızlar ben başta berra koyacaktm zaten ama peyamber efendimiz o ismi değiştirdiğinden dolayı vazgeçtim..
buarada bi arkadaş crinone jelden bahsetmiş,ben nerdeyse 4.ayıma kadar iğne kullandım,fitil kullanamadığım için sonra crinone jele başladık şimdiye kaadr kullandım dokktorum doğuma kadar kullanıcaz demişti,ama yeni gittiğim doktor keselim ama psikolojikmen rahat olucaksan devam et dedi yok dedim psikolojimden değil dktor verddiğinden :)artık kullanmıyorum,coraspinide kesti doktor devm edeniniz var mı ?
Cnm bende 7 Temmuz'dan beri kullanmıyorum aspirin cunki Dr um kesti içme dedi ekn dogum beklemiyorum ama gerek yok dedi bn de içmiyorum yaniimerhaba kızlaarrr..kaçgündür yoktum,yeni gittiğim doktor yakın mesafeye gitmeme izin verdi bizde anneannenin yazlığına geldik kızımlaa,dolayısıyla fırsat olmadı..
isim konusunda teşekkür ederim kızlar ben başta berra koyacaktm zaten ama peyamber efendimiz o ismi değiştirdiğinden dolayı vazgeçtim..
buarada bi arkadaş crinone jelden bahsetmiş,ben nerdeyse 4.ayıma kadar iğne kullandım,fitil kullanamadığım için sonra crinone jele başladık şimdiye kaadr kullandım dokktorum doğuma kadar kullanıcaz demişti,ama yeni gittiğim doktor keselim ama psikolojikmen rahat olucaksan devam et dedi yok dedim psikolojimden değil dktor verddiğinden :)artık kullanmıyorum,coraspinide kesti doktor devm edeniniz var mı ?
özlemişim sanki topice girmeyi
evet karasu canım donmuşlarda birlikteydik. kızın olacakmış çok sevindim
ne güzel yaa son günlere gelmek kucağına almak için gün saymak hazırlıklarına başlamak hatta maaşallah sizinkiler bitmiş bile
lalecim sen kasılman olduğunda doktorunun kullanmanı tavsiye ettiğini yazmışsın..kasılmaların ne alemde ne kadarda bi olunca kullamıyosun?benimkini tamamen kesti doktor..
benim kasılmalar malum ayakta biraz duriyim yada oturiyim hemen beliiriyo bazen yatarkende oluyo,sende yada kızlar sizde de böyle oluyor mu..
bide huzursuzum bugünlerde son gittiğim doktoru çok beğendim ama erkek,doğumumu onda yapamam yoksa acaip rahatlatan bi doktor..normal doğum yapabileceğimi söyledi doktor onu yapabilmem için beni rahatlatan biri olmalı bi bayan doktor tavsiye ettileroona gidicem bidahakine..arkadaşım geçenm onda doğum yaptı çok çok memnun kalmış..şimdiden heyecanı sardı doğumun:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?