Kizlar ben dun yazdiklarinizi ve yazdiklarimi goremiyorum 249syf yok248 sayfa var sadece sizdede oyle mi?????
herkese merhaba nerdeyse 10 sayfa okudum. biz geçen hafta çeşmedeydik. giremedim hiç nete. ramazan başlayınca döndük evimize. dün gece çok rahatsızlandım. reflü mide yanması bulantı derken çok çıkardım. ne yediysem 10 dak sonra gitti. dün bütün gün hastanede geçti. serum taktılar. mide yanması için ilaca başladım. oğluşumuz da 1231 gr olmuş. pazartesi kontrolümüz vardı. biz de durumlar böyle. hafatsonu da inşallah mobilyamızı alacağız. evimiz de inşallah eylül başına bitecek. taşınmak kolay olur inşallah. diyorum 2 kadın çağırcam bir gün toplasınlar ertesi gün yerleştrsinler diye düşünüyorum. inşallah kolay olur. bu arada biz tatildeyken nil kuzularını kucağına almış bile. maşallah üçüne de. darısı bizim başımıza kızlar. artık yavaş yavaş doğum haberleri gelir. aman zamanında sağlıcakla doğsun kuzularımız da.
akasya tskler cnm inceledim hos seyler var
bende sunları beğendim belki isinize yarar
... Buseyna ...
herkese merhaba nerdeyse 10 sayfa okudum. biz geçen hafta çeşmedeydik. giremedim hiç nete. ramazan başlayınca döndük evimize. dün gece çok rahatsızlandım. reflü mide yanması bulantı derken çok çıkardım. ne yediysem 10 dak sonra gitti. dün bütün gün hastanede geçti. serum taktılar. mide yanması için ilaca başladım. oğluşumuz da 1231 gr olmuş. pazartesi kontrolümüz vardı. biz de durumlar böyle. hafatsonu da inşallah mobilyamızı alacağız. evimiz de inşallah eylül başına bitecek. taşınmak kolay olur inşallah. diyorum 2 kadın çağırcam bir gün toplasınlar ertesi gün yerleştrsinler diye düşünüyorum. inşallah kolay olur. bu arada biz tatildeyken nil kuzularını kucağına almış bile. maşallah üçüne de. darısı bizim başımıza kızlar. artık yavaş yavaş doğum haberleri gelir. aman zamanında sağlıcakla doğsun kuzularımız da.
gecmiş olsun cnm,oğlusumuza masallah cok yorma kendini bizde de aynı durum var suan oturduğumuz evi satmayı düsünüyoruz ne zaman satılırsa o zaman tasıncazherkese merhaba nerdeyse 10 sayfa okudum. biz geçen hafta çeşmedeydik. giremedim hiç nete. ramazan başlayınca döndük evimize. dün gece çok rahatsızlandım. reflü mide yanması bulantı derken çok çıkardım. ne yediysem 10 dak sonra gitti. dün bütün gün hastanede geçti. serum taktılar. mide yanması için ilaca başladım. oğluşumuz da 1231 gr olmuş. pazartesi kontrolümüz vardı. biz de durumlar böyle. hafatsonu da inşallah mobilyamızı alacağız. evimiz de inşallah eylül başına bitecek. taşınmak kolay olur inşallah. diyorum 2 kadın çağırcam bir gün toplasınlar ertesi gün yerleştrsinler diye düşünüyorum. inşallah kolay olur. bu arada biz tatildeyken nil kuzularını kucağına almış bile. maşallah üçüne de. darısı bizim başımıza kızlar. artık yavaş yavaş doğum haberleri gelir. aman zamanında sağlıcakla doğsun kuzularımız da.
Slm kizlar kimsecikler yokk bu aksam cok zevkli gecti kizimin seker arabasi vardi yaa onu susledik cubuk tavsan magnetli yaptirdik cok super oldu resimlerini eklicem insallh birde bugun seker agaci yaptirdik o da cok sik harika oldu babamiz yok ona resimlerini cekip gonderdin cok begendi cuma gunude duger magnet susler gelicek agaci dildurucaz tamamn rabbim insallh saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizu hepimize herkese iyi geceler
arkadaslar göğüslerinizde yesil damarlar cıktı mı
zaten ordaydılar galibaama cok belirginlesmiş benimkiler
gecmiş olsun cnm,oğlusumuza masallah cok yorma kendini bizde de aynı durum var suan oturduğumuz evi satmayı düsünüyoruz ne zaman satılırsa o zaman tasıncaz
oğlumuz yeni evde doğsun istiyoruz ama kısmet
Allahım seker ağacı ,seker arabası cook merak ettim
masallah Esra cok sanslı tam prenses olucak
Karasu masallah sana rabbim herseyi gonlune gore versin bizimde hazirliklarimiz bitti sadece haftaya cikolatalar yapilacak okadar cok sukur bugunlere gelebildik darisi isteyen tum kardeslerimizin basina. .
Bugun kontrolumuz vardi oglumuz 44cm 1850gr olmus kizimizda 42cm 1550gr oglusumuz onden gidiyor kizimizda haftasiyla uyumlu cok sukur drum erken dogum beklemiyoruz senden simdilik ters giden birsey yok dedi insallah vakitlice saglikla kucagimiza aliriz yavrularimiz
arkadaslar göğüslerinizde yesil damarlar cıktı mı
zaten ordaydılar galibaama cok belirginlesmiş benimkiler
Karasu masallah sana rabbim herseyi gonlune gore versin bizimde hazirliklarimiz bitti sadece haftaya cikolatalar yapilacak okadar cok sukur bugunlere gelebildik darisi isteyen tum kardeslerimizin basina. .
Bugun kontrolumuz vardi oglumuz 44cm 1850gr olmus kizimizda 42cm 1550gr oglusumuz onden gidiyor kizimizda haftasiyla uyumlu cok sukur drum erken dogum beklemiyoruz senden simdilik ters giden birsey yok dedi insallah vakitlice saglikla kucagimiza aliriz yavrularimiz
Cnm sizede masallh seninde bitmiş hazırlıklar Benm daha hastane çantam hazir değil :18:Ama kızımın herseyi herseyi hazir çikolatamizi doguma gitmeden alıcaz insallh buarada ozel hastane de dogum yapicak herkes gördüğüm kadarıyla ve her ozel o da masa var onun üzerini tulle kaplıcak halam doguma gitmeden ben ve fikir olsun size de katlı kurabiye tabakları aldık babamiz hurma getirmiş cok bir tabak hurma çikolata seker arabamız sekeragacimiz ve masanın üzerine ikram hazırlanacak pastane ile anlaştık ay ben cok heyecanlaniyorum cnmmm yaa o büyük gunu bekliyorum sabırsızlıkla babam dalgageciyor bizimle arıcam doguma gitmeden herkesi ac gelin hastaneyedicem diyor
masallh yavrularına cnm Rabbim vakitlisaglikli hayrli dogum nasipetsin insallh hepimize oğlun uzun olucak masallh ona kızın da tam haftaya uyumlu o dasuper hamdolsun Rabb'ime bugünlere geldik
Himm evet sen haklisin ramazana deng geliyor bebeklerin nasipse olsun cnm sen yine cukulata hazirlat isteyen alır gerisini de evine götürürsün sonuçta aksam seni ziyarete gelen olucak o zaman ikram edersin. Bosver süsleme sen de 40 Mevlüt'ün de yaparsın ben Mevlüt'de erken yapicam herhalde iki hafta icin de yaparım bilirsin Benm pek sevisemedigim bir kayınvalidem var o ben de kalacağı icin dogum oncesi ve sonrasin da hemen yapım da Mevlüt bahanesi olmasın Mevlüt bekliyorum diye okadargeriliyrm ki bayrama gelicek belli olmaz ben diyorum esimeannen gelince sen biz dn heran dogum hbri bekle diyebende pek belirgin değil,niye acaba ? :44:
karardılar yanlız bide önceden taş gibiydi şimdi yumuşacıklar
maaşallah bebişlerine canım..çok şükür herşey yolundaymışş..hep böyle devam etsin inşallah...
ohhh maaşallahhh,canım çekti vallaaaa..herşey süper gözüktü gözüme..
ya ben ne yapcam şimdi? ramazanda olacakyaa herkes oruçluu olcak...
bebek şekerini 40 mevlüdünde yapmaya kesin kararlıyımda şimdi hastaneye ne yapsam....yine çikolata yapayım iftardan sonra yesinler dimi? öyle süsler yapmıycam amaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?