Cnm sizede masallh seninde bitmiş hazırlıklar Benm daha hastane çantam hazir değil :18:Ama kızımın herseyi herseyi hazir çikolatamizi doguma gitmeden alıcaz insallh buarada ozel hastane de dogum yapicak herkes gördüğüm kadarıyla ve her ozel o da masa var onun üzerini tulle kaplıcak halam doguma gitmeden ben ve fikir olsun size de katlı kurabiye tabakları aldık babamiz hurma getirmiş cok bir tabak hurma çiko:18:Yqlata seker arabamız sekeragacimiz ve masanın üzerine ikram hazırlanacak pastane ile anlaştık ay ben cok heyecanlaniyorum cnmmm yaa o büyük gunu bekliyorum sabırsızlıkla babam dalgageciyor bizimle arıcam doguma gitmeden herkesi ac gelin hastaneyedicem diyor
masallh yavrularına cnm Rabbim vakitlisaglikli hayrli dogum nasipetsin insallh hepimize oğlun uzun olucak masallh ona kızın da tam haftaya uyumlu o dasuper hamdolsun Rabb'ime bugünlere geldik
İnsallah canim hepimiz sorunsuz devam edelim insallah sende cikolata yaptirmak istemezsen cikolata kutularinin icine hurma koyabilirsin hurmasini yerler iftarda kutusuda hatira kalirbende pek belirgin değil,niye acaba ? :44:
karardılar yanlız bide önceden taş gibiydi şimdi yumuşacıklar
maaşallah bebişlerine canım..çok şükür herşey yolundaymışş..hep böyle devam etsin inşallah...
ohhh maaşallahhh,canım çekti vallaaaa..herşey süper gözüktü gözüme..
ya ben ne yapcam şimdi? ramazanda olacakyaa herkes oruçluu olcak...
bebek şekerini 40 mevlüdünde yapmaya kesin kararlıyımda şimdi hastaneye ne yapsam....yine çikolata yapayım iftardan sonra yesinler dimi? öyle süsler yapmıycam amaaa...
Selam kizlar, vallahi ben bugun ve dun gece ok berbet gecirdim. Hava sicak, terlemektem uyuyamadim. Bebek cok hareket etmedi onu kafaya taktim. Neyse sonra dinledim kalp atislar iiyiydi. Simdi yemek yedik yine fenalik basti yatiyorum biraz tansiyonum dusuyor surekli.
ESRA BEBEĞİN ŞEKERLERİ
Eki Görüntüle 472939
Hayir anlamadim karasunun bebek sekerlerinin egunalde ne isi var:18: cok guzellermis gercekten canim ben bi ucak bileti almaya karar verdim izmire
Cnm ben egunalim e yolladim aksam cepten resmini Esra çığımın seker arabasının oda benim icin ekledi sizlere yarın da seker ağacımızın resmini yollucam tamamen bitince onuda ekilecek kardesim benim icin sizlere al gel cnm bilet seve seve senin icin de hazırlarız ben arabayı ayriyerden sekerleriayri yerden aldım ve dün geceoturduk ailece yaptık süsleme ısını Rabbim herkese nasip etsin insallhhhh
Selam kizlar, vallahi ben bugun ve dun gece ok berbet gecirdim. Hava sicak, terlemektem uyuyamadim. Bebek cok hareket etmedi onu kafaya taktim. Neyse sonra dinledim kalp atislar iiyiydi. Simdi yemek yedik yine fenalik basti yatiyorum biraz tansiyonum dusuyor surekli.
Ya canim bende seni ziyarete gelebilirmiyim valla ole bi anlattinki o odada olasim geldi bence baban cok hakli bi msj sistemi dusunmelisin davetiye niteliginde ziyaretimiz ikramlidir notu olanannem benimle dalga geciyor kizim bu kadar sey hastaneye gidermi en iyisi kargoya verelim diyo bide seninkileri bilse kesin der tasimacilik sirketiyle anlasalim :))ayy bayiliyorum sana acaip gaza getiriyorsun insani rabbim herseyi ama herseyi gonlune gore versin bosver kayinvalidenide takma kafana suan bebeklerimizden daha onemli hicbirsey yok ben ne zihnimi nede gundemimi mesgul ediyorum beni kiran ve uzen kisilerle hepsini rabbime havale ediyorum "Men dakka dukka" LA EDRİ
Anladim canim tesekkur ediyoruz egunal e merakla bekliyorduk cunku. . Ellerinize saglik cok guzel olmuslar gercekten seker agacimizida merakla bekliyoruz bakalim ayy keske hepimiz ayni sehirde olsaydik kim dogum yaparsa toplanip goderdik topikcek
Ay ne guzel yazmışsın haklisin walla hic takilmicam bende bebeğim önemli benim icin
Babamda dalga geçiyor iste Benm le gercekten cok hevesim varmış anne olmaya ne görsem almk istiyorum birde hamdolsun Rabb'ime kızım olsun hep derdim insallh hayırlı evlat olsunlar sende demekki bayabir hazırlık içindesin ne guzel masallh sanada gider gider herşy gider hastaneye yarın sen birde seker ağacımızı gor teyzesi insallh hersey eksiksiz fazla fazla olsun istiyorum ben napimm elimde degilki Rabbim saglikla hayrli dogum nasip etsin hepimize en önemlisi bu
Cnm bnm ayni fikirdeyim seninle insan bunu hayatnda bir ya da en fazla iki kere yasar bende herseyi almk istiyorum kizim icin napim hayatimda ilk defa bebegim olucak insallh rabbimin izniyle rabbin imksn verdigi surece herseyini alicam faxla fazla omrum yettigi yere kadar biz anne oluyoruz insallh cok istemistim rabbimden hyrlu bir kiz evlat simdi hamdolsun rabbime gun sayiyoruz hepimiz o buyuk gun icinHic birsey icimde kalsin istemiyorum bir sefer yasanacak seyler bunlar tekrar dugun vaktime donme imkanim yoksa buda ayni bence ozaman bazi seyler icimde kalmis heralde simdi kimseyi karistirmadan ne istiyosam yapiyorum ama 5yildir hep dedim dogumumda ve allah bir erkek evlat nasip ederse sunnetinde herseyi gonlume gore yapicam cok.sukurde yapiyorum darisi sunnetimizin basina insallah. . Egunalcigi biraz daha yorucaz ama seker agacinida eklerse cok mutlu oluruz
slm arkadaslar ikiz bekleyen anne olarak sut pompasi alcam mecbur elektrikli olanlarindan siz ne marka aldiniz ne markayi oneririsiniz e bebekte activ diye bir sey var indirimde ondan kullanan varmi
Slm canim bizimde ikizimiz olucak ama henuz almadim alsammi bilmiyorum kararasizim galiba bu konuda gerekirse alirim diye dusunuyorum niye sart diye dusunuyorsun anlamadim ayrica benim bilmedigim seyler mi var
kimsecikler yok burda bugün
32.hafta da calısabilir raporu a 31+... olan haftada mı
yoksa 32+..... hafta mı alınıyor acaba?:44:
kimsecikler yok burda bugün
32.hafta da calısabilir raporu a 31+... olan haftada mı
yoksa 32+..... hafta mı alınıyor acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?