2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ya canim bende seni ziyarete gelebilirmiyim valla ole bi anlattinki o odada olasim geldi bence baban cok hakli bi msj sistemi dusunmelisin davetiye niteliginde ziyaretimiz ikramlidir notu olan annem benimle dalga geciyor kizim bu kadar sey hastaneye gidermi en iyisi kargoya verelim diyo bide seninkileri bilse kesin der tasimacilik sirketiyle anlasalim :))ayy bayiliyorum sana acaip gaza getiriyorsun insani rabbim herseyi ama herseyi gonlune gore versin bosver kayinvalidenide takma kafana suan bebeklerimizden daha onemli hicbirsey yok ben ne zihnimi nede gundemimi mesgul ediyorum beni kiran ve uzen kisilerle hepsini rabbime havale ediyorum "Men dakka dukka" LA EDRİ

Son düzenleme:
İnsallah canim hepimiz sorunsuz devam edelim insallah sende cikolata yaptirmak istemezsen cikolata kutularinin icine hurma koyabilirsin hurmasini yerler iftarda kutusuda hatira kalir

Selam kizlar, vallahi ben bugun ve dun gece ok berbet gecirdim. Hava sicak, terlemektem uyuyamadim. Bebek cok hareket etmedi onu kafaya taktim. Neyse sonra dinledim kalp atislar iiyiydi. Simdi yemek yedik yine fenalik basti yatiyorum biraz tansiyonum dusuyor surekli.

Canim cok bunalinca dusa gir kendini sıkıntıya sokmamaya calis evet havalar cok sicak dayanmak guc ayaklarini dik yat tansiyonun dusunce

Hayir anlamadim karasunun bebek sekerlerinin egunalde ne isi var:18: cok guzellermis gercekten canim ben bi ucak bileti almaya karar verdim izmire

Cnm ben egunalim e yolladim aksam cepten resmini Esra çığımın seker arabasının oda benim icin ekledi sizlere yarın da seker ağacımızın resmini yollucam tamamen bitince onuda ekilecek kardesim benim icin sizlere al gel cnm bilet seve seve senin icin de hazırlarız ben arabayı ayriyerden sekerleriayri yerden aldım ve dün geceoturduk ailece yaptık süsleme ısını Rabbim herkese nasip etsin insallhhhh

Anladim canim tesekkur ediyoruz egunal e merakla bekliyorduk cunku. . Ellerinize saglik cok guzel olmuslar gercekten seker agacimizida merakla bekliyoruz bakalim ayy keske hepimiz ayni sehirde olsaydik kim dogum yaparsa toplanip goderdik topikcek

aynen canım yaaa uyumak ne mümkün sıcaktannn...3 gündür geçmiyor geceler...dönemiyorum bileee...bu senede şansızlığımıza normalden fazla sıcaklık var..ama çekicez yapcak bişey yok malesef...

Ay ne guzel yazmışsın haklisin walla hic takilmicam bende bebeğim önemli benim icin
Babamda dalga geçiyor iste Benm le gercekten cok hevesim varmış anne olmaya ne görsem almk istiyorum birde hamdolsun Rabb'ime kızım olsun hep derdim insallh hayırlı evlat olsunlar sende demekki bayabir hazırlık içindesin ne guzel masallh sanada gider gider herşy gider hastaneye yarın sen birde seker ağacımızı gor teyzesi insallh hersey eksiksiz fazla fazla olsun istiyorum ben napimm elimde degilki Rabbim saglikla hayrli dogum nasip etsin hepimize en önemlisi bu

Anladim canim tesekkur ediyoruz egunal e merakla bekliyorduk cunku. . Ellerinize saglik cok guzel olmuslar gercekten seker agacimizida merakla bekliyoruz bakalim ayy keske hepimiz ayni sehirde olsaydik kim dogum yaparsa toplanip goderdik topikcek

Walla ne guzel olurdu ziyaret ederdik bebeklerimizi severdik sagolsun egunalim geldi aklıma rica ettim seve seve eklerimdedi yarn da ağacımızı ekilmez sizlere

Hic birsey icimde kalsin istemiyorum bir sefer yasanacak seyler bunlar tekrar dugun vaktime donme imkanim yoksa buda ayni bence ozaman bazi seyler icimde kalmis heralde simdi kimseyi karistirmadan ne istiyosam yapiyorum ama 5yildir hep dedim dogumumda ve allah bir erkek evlat nasip ederse sunnetinde herseyi gonlume gore yapicam cok.sukurde yapiyorum darisi sunnetimizin basina insallah. . Egunalcigi biraz daha yorucaz ama seker agacinida eklerse cok mutlu oluruz

Cnm bnm ayni fikirdeyim seninle insan bunu hayatnda bir ya da en fazla iki kere yasar bende herseyi almk istiyorum kizim icin napim hayatimda ilk defa bebegim olucak insallh rabbimin izniyle rabbin imksn verdigi surece herseyini alicam faxla fazla omrum yettigi yere kadar biz anne oluyoruz insallh cok istemistim rabbimden hyrlu bir kiz evlat simdi hamdolsun rabbime gun sayiyoruz hepimiz o buyuk gun icin
Egunalim ekler bizim icin usenmez teyzesi kizimin benim simdi carsidayiz geri kalan susleri almaya geldik annem gitti sekerciye ben kendime klimali bir dukkn buldum birsey aldik rica ettim otrdum annemi bekliyorum hava cook sicak yandim zor nefesaldim eve donunce bitiricem aksam gorursunuz insall

slm arkadaslar ikiz bekleyen anne olarak sut pompasi alcam mecbur elektrikli olanlarindan siz ne marka aldiniz ne markayi oneririsiniz e bebekte activ diye bir sey var indirimde ondan kullanan varmi

slm arkadaslar ikiz bekleyen anne olarak sut pompasi alcam mecbur elektrikli olanlarindan siz ne marka aldiniz ne markayi oneririsiniz e bebekte activ diye bir sey var indirimde ondan kullanan varmi

Slm canim bizimde ikizimiz olucak ama henuz almadim alsammi bilmiyorum kararasizim galiba bu konuda gerekirse alirim diye dusunuyorum niye sart diye dusunuyorsun anlamadim ayrica benim bilmedigim seyler mi var

kimsecikler yok burda bugün
32.hafta da calısabilir raporu a 31+... olan haftada mı
yoksa 32+..... hafta mı alınıyor acaba?:44:

Slm canim bizimde ikizimiz olucak ama henuz almadim alsammi bilmiyorum kararasizim galiba bu konuda gerekirse alirim diye dusunuyorum niye sart diye dusunuyorsun anlamadim ayrica benim bilmedigim seyler mi var

canim dogumdahemen sut gelmezse iyi olur.ayrica iki cocuga sut yetmez buyuk ihtimalle ve iki cocuk birden emzirilemeyecegine gore sagip hazir bulundurmak rahatlik olur diye dusunuyorum

Hu hu kızlar Nerdesinz şükür bir hafta daha bitiyor 34 haftaya giriyoruz ay hamdolsun Rabb'ime bugün de babamzla beşik ısını halledicem kızımızın öptük hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…