canim dogumdahemen sut gelmezse iyi olur.ayrica iki cocuga sut yetmez buyuk ihtimalle ve iki cocuk birden emzirilemeyecegine gore sagip hazir bulundurmak rahatlik olur diye dusunuyorum
kızlarrr ben dün gece doğum yapıyodum az kalsınndünden önceki gece başlayan bel ağrılarım ve uyuyamazlığım,öğleden sonra şiddetlendi..kasılmalarım başladı önce anlıyamadım ne olduğunu sonra bir titreme krizine girdim akşam 8 gibi yarım saatten fazla durmadan titredim,yerimden kalkıp telefonu elime alamadım bir türlü,sonrasında bir kusmaya başladım,titremem azalınca telefonu kapıp eşimi annemleri aradım...hemen geldiler,benim ayağa kalkacak adım atacak halim yoktu,başım dönüyodu çok,doktorumu aradık tansiyonunu ölçün dedi..ilk sağlık ocağına gittik tansiyon 16/8 çıktı çok yüksekti.doktorum hemen hastaneye çağırdı...gittim tansiyon 14/8 e düştü ama ben bu sefer hem terliyorum hem üşüyorum...sonra nts ye bağladılar yarım saatten fazla.. 2,5 dkka arayla sancılarım geliyor çıktı...sonra doktorum önce sancıları durdurmaya çalışıcaz dedi..durmazsada alıcaz bebekleri...hemen bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yaptılar 2 doz..sonra sancıları kesmek için ilaçlı serumla sabaha kadar yattım....sabaha kadar defalarca nts ye bağlandım..çok şükür sancılarım giderek azaldı ve sonrasında tamamen kesildi...idrardada enfeksiyon çıktı buda erken doğuma sebep oluyomuşşş...onada antibiyotik verdiler..şimdi sadece yemek ve tuvalete kalkmak üzere hep yatış verdi...işin aksi bu akşam taşınıyoruz tabi ben hiç bişeye eleşmiycem artık...neti hemen bağlayamaya bilirler..heber vereyim dedim..annemlerde olursam ordan yazarım yine..kendinizze iyi bakın ....bizede dua edinnn...
bu aradada son 4 günde 2 kilo verdim...şişliklerim bile baya indi..
aynı fikirdeyim kesin ihtiyaç olur. ben de aslında almayı düşünüyorum.
bugün bizim 5. evlilik yıldönümümüz. 5. yılda bebeğimizin mobilyasını sipariş verdik. çok şükür rabbime. Caploonba Loli | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası loli serisi büyüyen yatak ve 3 kapılı dolabından aldık. bide Caploonba Little King - Mini | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası little kıng mini nin alt değiştirme modülünü de aldık. hepsi 3200 tl ye oldu. birazdan da çıkacaz; eşim bana hediye alacak.çok mutluyum bugün kısaca.
Cnm bnm k coook dikkat lutfen dinlen bende en kisazaman da tit yaptiricam ah ah rabbim yardimcimiz olsun insallh hepimizin stres yapma beklicek kuzularin vaktini annesii rabbime emanet olunkızlarrr ben dün gece doğum yapıyodum az kalsınndünden önceki gece başlayan bel ağrılarım ve uyuyamazlığım,öğleden sonra şiddetlendi..kasılmalarım başladı önce anlıyamadım ne olduğunu sonra bir titreme krizine girdim akşam 8 gibi yarım saatten fazla durmadan titredim,yerimden kalkıp telefonu elime alamadım bir türlü,sonrasında bir kusmaya başladım,titremem azalınca telefonu kapıp eşimi annemleri aradım...hemen geldiler,benim ayağa kalkacak adım atacak halim yoktu,başım dönüyodu çok,doktorumu aradık tansiyonunu ölçün dedi..ilk sağlık ocağına gittik tansiyon 16/8 çıktı çok yüksekti.doktorum hemen hastaneye çağırdı...gittim tansiyon 14/8 e düştü ama ben bu sefer hem terliyorum hem üşüyorum...sonra nts ye bağladılar yarım saatten fazla.. 2,5 dkka arayla sancılarım geliyor çıktı...sonra doktorum önce sancıları durdurmaya çalışıcaz dedi..durmazsada alıcaz bebekleri...hemen bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yaptılar 2 doz..sonra sancıları kesmek için ilaçlı serumla sabaha kadar yattım....sabaha kadar defalarca nts ye bağlandım..çok şükür sancılarım giderek azaldı ve sonrasında tamamen kesildi...idrardada enfeksiyon çıktı buda erken doğuma sebep oluyomuşşş...onada antibiyotik verdiler..şimdi sadece yemek ve tuvalete kalkmak üzere hep yatış verdi...işin aksi bu akşam taşınıyoruz tabi ben hiç bişeye eleşmiycem artık...neti hemen bağlayamaya bilirler..heber vereyim dedim..annemlerde olursam ordan yazarım yine..kendinizze iyi bakın ....bizede dua edinnn...
bugün bizim 5. evlilik yıldönümümüz. 5. yılda bebeğimizin mobilyasını sipariş verdik. çok şükür rabbime. Caploonba Loli | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası loli serisi büyüyen yatak ve 3 kapılı dolabından aldık. bide Caploonba Little King - Mini | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası little kıng mini nin alt değiştirme modülünü de aldık. hepsi 3200 tl ye oldu. birazdan da çıkacaz; eşim bana hediye alacak.çok mutluyum bugün kısaca.
merhaba arkadaşlar ben de şuan 29 haftalık gebeyim10 ekimde de dogumum allahın izniyle işallah 8 yıl sonra ikinci tüp bebekle kavuştum bebegime ben halada inanamıyorum rüya gibi geliyor bana bazen rabbim olmayan herkese bu mübarek günler hürmetine versin onlarıda güldürsün gecen hafta doktora gittim gebelik şekeri çıktı çok korkuyorum bebegime bir şey olacak diye doktor korkma hiç bir zararı olmaz dedi ama korkuyorum yide bide size birşey sorucam arkadaşlar hareketlerini bazen çok az hisediyorum örnegin bu iki gündür oluyor ama hafif hafif buda beni korkutuyor cevap verirseniz sevinirim
cnm aman dikkat et , kalabalıksanız hemen yerlestirirler zaten sen sadece komut ver,cok cok sevindim iyi olmanızakızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için..biz dün gece taşındık..gece annemlerde kaldım şimdide yeni eve gidicem bütün kızlartı çağırdım yerleştiricekler ben bakıcam inşallah..şuan iyiyim çok şükür..bakalım devamımız nasıl olcak..kendinize iyi bakın öptük...
kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için..biz dün gece taşındık..gece annemlerde kaldım şimdide yeni eve gidicem bütün kızlartı çağırdım yerleştiricekler ben bakıcam inşallah..şuan iyiyim çok şükür..bakalım devamımız nasıl olcak..kendinize iyi bakın öptük...
merhaba arkadaşlar ben de şuan 29 haftalık gebeyim10 ekimde de dogumum allahın izniyle işallah 8 yıl sonra ikinci tüp bebekle kavuştum bebegime ben halada inanamıyorum rüya gibi geliyor bana bazen rabbim olmayan herkese bu mübarek günler hürmetine versin onlarıda güldürsün gecen hafta doktora gittim gebelik şekeri çıktı çok korkuyorum bebegime bir şey olacak diye doktor korkma hiç bir zararı olmaz dedi ama korkuyorum yide bide size birşey sorucam arkadaşlar hareketlerini bazen çok az hisediyorum örnegin bu iki gündür oluyor ama hafif hafif buda beni korkutuyor cevap verirseniz sevinirim
Ay masallhRabbim daha uzun yıllar nasip etsin insallh esinle evladın la sen iyi almissin canm mobilya yi bizim dolabımız yok sadece yatak emzirme koltuğu ve sifonyeri 3100 verdik bugün de beşik ve halısı 1200 tuttu ve daha eksiğimiz var. Yatağı icin cibinlikli tasarımını ozel perdecimiz yapıcak yatağa 17 metre cibinlikli kumaşı gidecekmiş :18:O da dikimi ile birlikte en 1000 tl civarı olucak esim dıyorki tedavi paralariyla birlikte bak daha dogmadan hastane parası bebek arabası 30 bin lirayı buluyor kızım bana ne Rabbim imkan versin de hepimize hersey yapalım insallhhhh yavrularımıza cnm sen bebek arabasını ne yaptın bak ir ara bayrakli daki hello baby e bak mima maxi bebek arabasını incele mutlaka biz Bayram da alıcaz o arabayı esim cok begen di sana mutluluklar diliyorum cnm eşimle ve bebeğinle nice uzun yıllar
kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için..biz dün gece taşındık..gece annemlerde kaldım şimdide yeni eve gidicem bütün kızlartı çağırdım yerleştiricekler ben bakıcam inşallah..şuan iyiyim çok şükür..bakalım devamımız nasıl olcak..kendinize iyi bakın öptük...
kızlarrr ben dün gece doğum yapıyodum az kalsınndünden önceki gece başlayan bel ağrılarım ve uyuyamazlığım,öğleden sonra şiddetlendi..kasılmalarım başladı önce anlıyamadım ne olduğunu sonra bir titreme krizine girdim akşam 8 gibi yarım saatten fazla durmadan titredim,yerimden kalkıp telefonu elime alamadım bir türlü,sonrasında bir kusmaya başladım,titremem azalınca telefonu kapıp eşimi annemleri aradım...hemen geldiler,benim ayağa kalkacak adım atacak halim yoktu,başım dönüyodu çok,doktorumu aradık tansiyonunu ölçün dedi..ilk sağlık ocağına gittik tansiyon 16/8 çıktı çok yüksekti.doktorum hemen hastaneye çağırdı...gittim tansiyon 14/8 e düştü ama ben bu sefer hem terliyorum hem üşüyorum...sonra nts ye bağladılar yarım saatten fazla.. 2,5 dkka arayla sancılarım geliyor çıktı...sonra doktorum önce sancıları durdurmaya çalışıcaz dedi..durmazsada alıcaz bebekleri...hemen bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yaptılar 2 doz..sonra sancıları kesmek için ilaçlı serumla sabaha kadar yattım....sabaha kadar defalarca nts ye bağlandım..çok şükür sancılarım giderek azaldı ve sonrasında tamamen kesildi...idrardada enfeksiyon çıktı buda erken doğuma sebep oluyomuşşş...onada antibiyotik verdiler..şimdi sadece yemek ve tuvalete kalkmak üzere hep yatış verdi...işin aksi bu akşam taşınıyoruz tabi ben hiç bişeye eleşmiycem artık...neti hemen bağlayamaya bilirler..heber vereyim dedim..annemlerde olursam ordan yazarım yine..kendinizze iyi bakın ....bizede dua edinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?