2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

canim dogumdahemen sut gelmezse iyi olur.ayrica iki cocuga sut yetmez buyuk ihtimalle ve iki cocuk birden emzirilemeyecegine gore sagip hazir bulundurmak rahatlik olur diye dusunuyorum

aynı fikirdeyim kesin ihtiyaç olur. ben de aslında almayı düşünüyorum.

bugün bizim 5. evlilik yıldönümümüz. 5. yılda bebeğimizin mobilyasını sipariş verdik. çok şükür rabbime. Caploonba Loli | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası loli serisi büyüyen yatak ve 3 kapılı dolabından aldık. bide Caploonba Little King - Mini | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası little kıng mini nin alt değiştirme modülünü de aldık. hepsi 3200 tl ye oldu. birazdan da çıkacaz; eşim bana hediye alacak. çok mutluyum bugün kısaca.

kızlarrr ben dün gece doğum yapıyodum az kalsınn dünden önceki gece başlayan bel ağrılarım ve uyuyamazlığım,öğleden sonra şiddetlendi..kasılmalarım başladı önce anlıyamadım ne olduğunu sonra bir titreme krizine girdim akşam 8 gibi yarım saatten fazla durmadan titredim,yerimden kalkıp telefonu elime alamadım bir türlü,sonrasında bir kusmaya başladım,titremem azalınca telefonu kapıp eşimi annemleri aradım...hemen geldiler,benim ayağa kalkacak adım atacak halim yoktu,başım dönüyodu çok,doktorumu aradık tansiyonunu ölçün dedi..ilk sağlık ocağına gittik tansiyon 16/8 çıktı çok yüksekti.doktorum hemen hastaneye çağırdı...gittim tansiyon 14/8 e düştü ama ben bu sefer hem terliyorum hem üşüyorum...sonra nts ye bağladılar yarım saatten fazla.. 2,5 dkka arayla sancılarım geliyor çıktı...sonra doktorum önce sancıları durdurmaya çalışıcaz dedi..durmazsada alıcaz bebekleri...hemen bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yaptılar 2 doz..sonra sancıları kesmek için ilaçlı serumla sabaha kadar yattım....sabaha kadar defalarca nts ye bağlandım..çok şükür sancılarım giderek azaldı ve sonrasında tamamen kesildi...idrardada enfeksiyon çıktı buda erken doğuma sebep oluyomuşşş...onada antibiyotik verdiler..şimdi sadece yemek ve tuvalete kalkmak üzere hep yatış verdi...işin aksi bu akşam taşınıyoruz tabi ben hiç bişeye eleşmiycem artık...neti hemen bağlayamaya bilirler..heber vereyim dedim..annemlerde olursam ordan yazarım yine..kendinizze iyi bakın ....bizede dua edinnn...

bu aradada son 4 günde 2 kilo verdim...şişliklerim bile baya indi..

canım çok geçmiş olsun. aman yediklerine dikkat et ben de bu hafta bir gün hastane de kaldım. sıcaktan herşey bozuluyor. oda bizim bünyemizi sarsıyor işte. 33. haftayı bitirdiniz nasılsa; bundan sonra erken doğumda olsa ben inanıyorum bebişlerin süper sağlıklı doğarlar. allaha emanet olun. herşey gönlünce olsun sakın kendini yorma. serin yerde hafif gıdalar ve az az sık aralıklarla ye. interneti de hemen bağlat merak ederiz seni.

Canım çok gerçmiş olsun.. Çok dikkat et kendine yerinden hiç kalkma bence şurda ne kaldı doğuma. ALLAHın izniyle 18 gün sonra bebeklerin sağlıkla kollarında olacak inşallah.
Kendine çok iyi bak. Sağlığınız daim olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımızdasın.

Sağlıkla mutlulukla ve bebeğinle daha nice senelere erişmen dileğiyle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.. Bu arada hayırlı uğurlu olsun odanız. Çok güzel sade ve şık.. Güle güle büyüsün bebeğin içinde inşallah.. ne güzel her zaman mutlu olman dileğiyle

Cnm bnm k coook dikkat lutfen dinlen bende en kisazaman da tit yaptiricam ah ah rabbim yardimcimiz olsun insallh hepimizin stres yapma beklicek kuzularin vaktini annesii rabbime emanet olun

Bizim beşik işimizde bitti besigi de cok guzel kızımın kelebekli mobilyası hastane besigi gibi yanları flexi bebeği annenin raht görebilmesi icin incili ve kelebekli cibinligi ve ozel tasarım antibktriyel halısında yaptırıyoruz oda kelebekli oda perdemiz de ben kelebekli beğenmiştim istemeden takim oldu perdesine besigi ve halısı kızımızın adı da yazılacak kelebeklerin arasına en geç 10 agsts ta size resimlicem kızımın odasını insallhhhh ay hersey cok heyecanlı yaaa biran once o büyük gun gelsin insallh buaradaa hastaneye de bakım esim hastane de beğenmiyor dedim sen hemen o zaman elini çabuk tut bizim kiz gelene kadar hemen hastane de yap en güzeli öyle olucak istanbulda olsaydım tabiki cok seçenek olurdu ama izmirde kısıtlı 3 tane var dgum yapılabilecek ozel hastane

Ay masallh Rabbim daha uzun yıllar nasip etsin insallh esinle evladın la sen iyi almissin canm mobilya yi bizim dolabımız yok sadece yatak emzirme koltuğu ve sifonyeri 3100 verdik bugün de beşik ve halısı 1200 tuttu ve daha eksiğimiz var. Yatağı icin cibinlikli tasarımını ozel perdecimiz yapıcak yatağa 17 metre cibinlikli kumaşı gidecekmiş :18:O da dikimi ile birlikte en 1000 tl civarı olucak esim dıyorki tedavi paralariyla birlikte bak daha dogmadan hastane parası bebek arabası 30 bin lirayı buluyor kızım bana ne Rabbim imkan versin de hepimize hersey yapalım insallhhhh yavrularımıza cnm sen bebek arabasını ne yaptın bak ir ara bayrakli daki hello baby e bak mima maxi bebek arabasını incele mutlaka biz Bayram da alıcaz o arabayı esim cok begen di sana mutluluklar diliyorum cnm eşimle ve bebeğinle nice uzun yıllar

Ay masallh Rabbim daha uzun yıllar nasip etsin insallh esinle evladın la sen iyi almissin canm mobilya yi bizim dolabımız yok sadece yatak emzirme koltuğu ve sifonyeri 3100 verdik bugün de beşik ve halısı 1200 tuttu ve daha eksiğimiz var. Yatağı icin cibinlikli tasarımını ozel perdecimiz yapıcak yatağa 17 metre cibinlikli kumaşı gidecekmiş :18:O da dikimi ile birlikte en 1000 tl civarı olucak esim dıyorki tedavi paralariyla birlikte bak daha dogmadan hastane parası bebek arabası 30 bin lirayı buluyor kızım bana ne Rabbim imkan versin de hepimize hersey yapalım insallhhhh yavrularımıza cnm sen bebek arabasını ne yaptın bak ir ara bayrakli daki hello baby e bak mima maxi bebek arabasını incele mutlaka biz Bayram da alıcaz o arabayı esim cok begen di sana mutluluklar diliyorum cnm eşimle ve bebeğinle nice uzun yıllar

merhaba arkadaşlar ben de şuan 29 haftalık gebeyim 10 ekimde de dogumum allahın izniyle işallah 8 yıl sonra ikinci tüp bebekle kavuştum bebegime ben halada inanamıyorum rüya gibi geliyor bana bazen rabbim olmayan herkese bu mübarek günler hürmetine versin onlarıda güldürsün gecen hafta doktora gittim gebelik şekeri çıktı çok korkuyorum bebegime bir şey olacak diye doktor korkma hiç bir zararı olmaz dedi ama korkuyorum yide bide size birşey sorucam arkadaşlar hareketlerini bazen çok az hisediyorum örnegin bu iki gündür oluyor ama hafif hafif buda beni korkutuyor cevap verirseniz sevinirim

kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için..biz dün gece taşındık..gece annemlerde kaldım şimdide yeni eve gidicem bütün kızlartı çağırdım yerleştiricekler ben bakıcam inşallah..şuan iyiyim çok şükür..bakalım devamımız nasıl olcak..kendinize iyi bakın öptük...

hosgeldin cnm ,gebelik sekerinin bebeğe cok zararı yok diye biliyorum ama diyet yapıyordu sanırım arkadaslar,hareketlere gelince bazen az bazen kuvvetli hissedermiş annneler mesela bizimki sakindi ama dünden beri öle bi dönüyor ki cnmı yakıyo walla

cnm aman dikkat et , kalabalıksanız hemen yerlestirirler zaten sen sadece komut ver,cok cok sevindim iyi olmanıza

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım iyi yapmışsın sen otur tabi. ALLAH nasip ederse doğumdan sonra düzeltmek istediklerini düzeltirsin yeterki sen dikkat et kendine..
Şükürler olsun sağlığınız daim olsun inşallah Herşey ALLAH'ın izniyle iyi olur inşallah.. Sende kendine bebişlere çok iyi bak..

Hoşgeldin aramıza..Sağlıkla vakitlice kucağına almak nasip olsun inşallah. Benimde 7 yıl sonra 2. denememde oldu. Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin nerde varsa bütün isteyen dileyen din kardeşlerimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.. Bendede ilk yüklememde gebelik şekeri yüksek çıktı daha sonra düzenli diyet yaptım tekrar ölçtürdüm normal çıktı. Aşırı tatlı ve şekerli şeyler yeme. Bol yeşillik ağırlıklı ve kuru bakliyat, türü beslenmeye çalış. Genelde 32. haftadan sonra hareketler azalırmış diye okumuştum, bebek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş. Hepimizde o tedirginlik oluyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim dilerim herkes eşleri ve evlatlarıyla uzun mutlu hayırlı ömürler sürsün. canım ben bebeğime bir oda dolusu kıyafet oyuncak eşya aldım mecburen onları sığdırmak için 3 kapılı dolap almak zorundaydım. büyüyen yatakla dolabına sadece 3200 verdik. oda nakit olduğu için indiler. şifonyerde ben almadım. dolapta 3 çekmecemiz var. yatak başındada 2 tane. yeterli geldi bana. bide ayrıca alt değiştirme ünitesi aldım. ona da bebek bezleri bakım malzemelerini koyarım diye düşündüm. hem o tekerlekli o yönden de kullanışlı olacak. rabbim hepimize aldıklarımızı hayal ettiğimiz gibi kullanmayı nasip etsin. babacım da sağolsun yatak odası için küçük sallanan beşiğini aldı tüllü süslü bişey.onu yatak odasına koyacağım. şu evimiz de bi bitse bayrama yetişmeyecek bu gidişle ama biran önce taşınıp düzenimi kurmak istiyorum.

canım gözün aydın taşınmışsın darısı benim başıma. benim yanımda ailem de yok hepsi ankara da. gelirler mutlaka yardıma ama yine de zor olacak taşınmak hayırlısı olsun.
kızlar kilolar ne alemde. 60 oldum ben hayatımda ilk defa. 29.haftayı da 60 kiloyla bitirebilirsem iyi olacak... +7,5 kilo dayım.

Slm kızlar dün gecem Cook zor gecti yazliktayz ve hava rüzgarı fakt cok siacaktı bugün evimize gecicez birgeçe daha burda kalmicam dün gercekten agrlastigimi hissettim ilk defa bakalım Rabbim yardimcimz olsun agsts var daha önümüzde gerçi Dr um 27 agsts ta almayı planlıyor sezeryana bakalım hayrlisi artık şükür bu haftada bitti saki gunu kızımızı gormeyegidicez sabh

Ah canim Allah korusu biraz daha beklesin bebeciklerin.. Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

günaydın kızlaarrr..
sudenazcım çok çok geçmiş olsun..nasıl orkmuşsundur kimbilir..şuan iyi olduğuna çok sevindim..
benimde karnımdaki srtleşmeler sızlıyor artık,bazen karnımın sızlamasından çok ürküyorum erken doğum vs olur mu diye,zaten vajnal jelide bıraktım acaaba ondan mı demekten alamıyorum kendimi..bazen karnım aşağı çekiyo sanki..

Slm herkezebebekleriyle mutlu huurlu sqgliklibir hafta diliyorumbugu 34 oldukhamdolsun rabbime artik zaman hepimiz icin azaliyor cok seviniyorum kizimda artik iceridekesin zorlaniyir hareketleri cok Sert yarin sBh dr a gidicez yine kizimi gorucem insallh havalar cook sicak rabbim yardimcimiz olsun buay 325 tl elektrik parasi geldi ama hic klima kapanmadigce gunduz bazi gu ler 2 klima. Irdn calisti naPalim kuzularimiz iyi Olsun da onemi yok paranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…