Hoşgeldin aramıza..Sağlıkla vakitlice kucağına almak nasip olsun inşallah.Benimde 7 yıl sonra 2. denememde oldu. Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin nerde varsa bütün isteyen dileyen din kardeşlerimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..Bendede ilk yüklememde gebelik şekeri yüksek çıktı daha sonra düzenli diyet yaptım tekrar ölçtürdüm normal çıktı. Aşırı tatlı ve şekerli şeyler yeme. Bol yeşillik ağırlıklı ve kuru bakliyat, türü beslenmeye çalış. Genelde 32. haftadan sonra hareketler azalırmış diye okumuştum, bebek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş. Hepimizde o tedirginlik oluyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hosgeldin cnm ,gebelik sekerinin bebeğe cok zararı yok diye biliyorum ama diyet yapıyordu sanırım arkadaslar,hareketlere gelince bazen az bazen kuvvetli hissedermiş annneler mesela bizimki sakindi ama dünden beri öle bi dönüyor ki cnmı yakıyo walla
ne bilim valla bacım korkuyorum hayırlısıyla saglık sıhatli bir şekilde kucamıza alsaydık bir kere allahım dert verse iyi olurdu ondan sonrası sizinkide tüp bebekmi kaç aylık benimki 8 girdi hala gezmeye falan çıkmıyorum otobüse falan binmeye korkuyorum arabayla arada bir bir yerlere gidersem ayda bir sizde öylemisiniz
hosgeldin cnm ,gebelik sekerinHin bebeğe cok zararı yok diye biliyorum ama diyet yapıyordu sanırım arkadaslar,hareketlere gelince bazen az bazen kuvvetli hissedermiş annneler mesela bizimki sakindi ama dünden beri öle bi dönüyor ki cnmı yakıyo walla
ne bilim valla bacım korkuyorum hayırlısıyla saglık sıhatli bir şekilde kucamıza alsaydık bir kere allahım dert verse iyi olurdu ondan sonrası sizinkide tüp bebekmi kaç aylık benimki 8 girdi hala gezmeye falan çıkmıyorum otobüse falan binmeye korkuyorum arabayla arada bir bir yerlere gidersem ayda bir sizde öylemisiniz
İnsallh alicaz hepimz saglikla kucGimizabebeklerimizi walla ben ilk ucay hic kipirdamadn yattim simdi ise surekli gez me halindeyim sadece cokmecburi hir durum olmadikca araba kullanmiyrm ama geziyorum du. Yazligagittik 100 km git 100 de don sukur sorun yok arada bir carsiya da gidyorum alisveris icingenelxe yanim da ya esim yaa annem oluyr yanliz hic cikmiyorum disari
İyi haftalar guzel anneler kac gundur yazamadim oncelikle sudenazcim gecmis olsun ama artik korkma bu vakitten sonra gelselerde kuzucuklarinallahin izniyle hic bisey olmaz yeni evinizde saglikli mutlu huzurlu bebeklerinizle beraber bir hayat diliyorum bizi arada haberdar et kendinden. . Karasu besiginiz tulunuz haliniz hepsini gule gule kullaninin insallah elektrik faturasinida hic sorma bircogumuz ayni dertten muzdaripiz ama bir daha mi hamile olucaz simdi kullanmicazda ne zaman kullanicaz o olmasaydi hicbukadar kolay gecirezdim bugunleri bu arada ben uc gundur cok fazla agirlastim yatamiyorum kalkamiyorum yureyemiyorum kasigimda acaip bir agri var sag ayagimin ustune basamiyorum bir de kuyruk sokumumda bir agri var vede ayaklarim ve bacaklarim acaip sisdi 36dan 39cikmisti simdi o bile olmuyor gidsatim kotu anlayacaginiz. . Nazende ayni sertlesmelerden bende muzdaripim ama dr karninin tamami gunde10 kezdenden fazla sertlesirse geliyorsun dedi kontrol altinda tutmaya calisiyorum yerleri daraldikca heryerini hisseder olduk sanirim. .
İyi haftalar guzel anneler kac gundur yazamadim oncelikle sudenazcim gecmis olsun ama artik korkma bu vakitten sonra gelselerde kuzucuklarinallahin izniyle hic bisey olmaz yeni evinizde saglikli mutlu huzurlu bebeklerinizle beraber bir hayat diliyorum bizi arada haberdar et kendinden. . Karasu besiginiz tulunuz haliniz hepsini gule gule kullaninin insallah elektrik faturasinida hic sorma bircogumuz ayni dertten muzdaripiz ama bir daha mi hamile olucaz simdi kullanmicazda ne zaman kullanicaz o olmasaydi hicbukadar kolay gecirezdim bugunleri bu arada ben uc gundur cok fazla agirlastim yatamiyorum kalkamiyorum yureyemiyorum kasigimda acaip bir agri var sag ayagimin ustune basamiyorum bir de kuyruk sokumumda bir agri var vede ayaklarim ve bacaklarim acaip sisdi 36dan 39cikmisti simdi o bile olmuyor gidsatim kotu anlayacaginiz. . Nazende ayni sertlesmelerden bende muzdaripim ama dr karninin tamami gunde10 kezdenden fazla sertlesirse geliyorsun dedi kontrol altinda tutmaya calisiyorum yerleri daraldikca heryerini hisseder olduk sanirim. .
canım çok geçmiş olsun..hakikaten ikiz gebelik normal gebeliklere göre daha zor olsa gerek.Rabbim yardımcın olsun inşallah.
valla benim bi hayli oluyor güniçersinde ama doğursam doğururdum bu sertleşmelere diyip dalga geçiyorum kendimle:18:karnımın tamamı derken bazen karnın üst tarafıda tamamen sert oluyor onumu kastediyorsun yoksa ..
buarada beende 10 gün önce bildiğin şişmiştim yüzüm falan şuan daha indi elhamdulillah..
Cnm cok haklisin inan ilk defa uma degil gelen fatrura napim dedign gibi istesem de bir daha bu kadar gekmez allah eslerimizenol is versin insallh demek agrlastn cnm rabbim yardim ci olsun insallh ikiz gebelik daha zormutlaka dikkat et kendine surekli istirHt et artik rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cnm hepimize ben daha hastane cantami hazirlamadim bugun yarin hazirlarim insallh bnm esim cok titiz daha hastane begenemedi ama izmirmrde 3 tane hastane var dogum yapabilecegim 3. Yu de gordu olmaz dedi dedim evde dogurayim o zamangetr dr u keske acibadem olsa izmirde malesf bakimsiz biraz ozl hastanelr burd vip oda ya bakiyoruzama hic vip degil bi de hastan bulursak butun isler bitick buarada hastanelerde ki misafr karsilanicqk yerdeki masaya bakiyorum kucuk benim o kadar hazirligim var ki hastane icin nasil sigicaz bilmiyorumİnsallh senin bebeklerin dE vaktini bekler annesisen de dinlen cok is yaPma
kızlar merhaba benıde aranıza alırmısınız ben daha önce memorıalde tüp bebek yaptırdım ılk denemem tutmadı ıkıncıyı dondurulmuslarımı koydurdum tuttu ve 7 haftalık ıken dusuk yaptım sımdı ekımde yenıden baslıcam hayırlısıyla yıne memorıalde benle bır baslıcak olan varmıı bu arda ben pkoluyum adet duzenım hıc yok ılac almassam 7 aydan önce olamıyom bile
Amin canim hepimizin esine rabbim saglik calisma gucu helal kazanc versin. .hastane cantanda hazir olunca insan acaip rahatliyor bende surekli bir tedirginlik vardi suan kafam rahat cok sukur izmir buyuk sehir olmasina ragmen 3tanecik hastane olmasi cok tuhaf dogrusu bodrumda bile acibadem var orada yok bence bir an once yapilmali insallah gonlune gore bir yere karar verirsin en kisa zamanda begendigin biryer varsa konus ek bir masa getirirler . .insallah hepimizin bebekleri kendileri icin en hayirli vakitte gelirler
karasu umarım gönlüne göre bi hastane bulursun,ben tekrardan kendi doktoruma gitme kararı aldım,normal doğum yanlısı olduğunu ve rahatlatarak doğum yaptırdığını tecrübe etmiş arkadaşımdan öğrenince fikrim değişti..biliyorsunuz ben normal doğum istiyorum..hepimiizin hakkında hayırlısı olsun inşbazen çok heyecanlanıyorum hem doğum anı için ve kuzumu kucağıma alacağım için inşallah..
amin cümlemizin bacım kaç hafta sonra ölçtürdün diyetini düzeldiği anladın bide şekerli şeylerden kaçını yorumda karpuz falan kafamı bozuyor yazında yiycek bir şey yok malum bu sıcakta iki üç ufak dilimler yiyorum ama çok korkuyorumsen nelerden daha çok kaçtın neler yedin cevaplarsan sevinirim
kızlar merhaba benıde aranıza alırmısınız ben daha önce memorıalde tüp bebek yaptırdım ılk denemem tutmadı ıkıncıyı dondurulmuslarımı koydurdum tuttu ve 7 haftalık ıken dusuk yaptım sımdı ekımde yenıden baslıcam hayırlısıyla yıne memorıalde benle bır baslıcak olan varmıı bu arda ben pkoluyum adet duzenım hıc yok ılac almassam 7 aydan önce olamıyom bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?