2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

lalecim çoook geçmiş olsun yüreğim ağıma gelerek okudum cümlelerini..Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah canım (

Kizlar bu bizim seker agacimiz egunal teyzemiz sizin ekledi eger bakmak ve siparis vermek isterseniz nazbebe yazin cikiyr nette indirim yazan butinu tiklayin ve agaci inceleyin siDe istersenuz siparste verirsiniz

Kızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnsallah bundan sonra herşey sorunsuz gider. Ben İst.un en iyi özel hastanelerine ve doktorlarına gitttim fakat riskli ameliyatları kimse almak istemiyor ellerinde patlar diye. Zaten lüx otelcilik hizmeti veren pek
çok hastanenin alt yapısı da uygun değil. Servikal yetmezlik olan hasta Memorial Şişli'den transfer olmustu mesela.. Evinde yatılı hemşiresi olmasına rağmen taburcu etmedi hastane..

Ben Solgar marka omega 3 kullanıyorum günde 1 adet..

lalecim cok gecmiş olsun,hepimize tecrübe olsun yasadıkların
cok sükür simdi iyisin,aman dikkat et bol bol dinlen
sunun surası 2 ayımız kaldı insallah
ben sevenseas marka balık hapı kullanıyorum..

Kizlar selm biz geldik kizim buymus 2400 gr olmus Bize yuzunu degil sadece poposunu gosteriyor komik bir durum babamzda kuziyr kulaklarini cekicem zilli diye bugun ailemize bir bebek daha katiliyr annemiz hastanede norml olucak bekliyr galiba iftar vakti gelicek dunya ya oglumuz dua edin litfen kuzenim icin opuyrz hepinizi

canım çok geçmiş olsun..Allah korumuş..bende birkaç gün önce yattım hastanede az daha doğuma giriyodum..ciğer geliştirici verildi..ve sancılar kesildi..şimdi banada yemek ve wc dışında kalkmak yok dedi doktorum...dinlenicez artık yapcak bişey yok...

bugünde kontrolümüz vardı..2500gr civarındalarmış...haftaya son kontrol ve ondan sonraki haftada nasib olursa doğum gerçekleşicek inşallah...rabbim hepimize sağlıklı zamanında doğumlar nasib etsin inşallah...

Karasu sudenaz masallah bebeklerinize kocaman oluyorlar rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah. . Ayy sudenazcim az kaldi cok heyecanlisindir simdi tarih kesimlesince insani bir baska heyecan sariyor dogrusu. . Ben lalenin tecrube ve tavsiyelerinden sonra bugun medelanin sut sagma makinesini aventin gogus kalkanini lansinoh gogus ucu kremini aldim ve hemen cantama ekledim ne olur ne olmaz diye ben hastaneye 4takim koymustum zaten yeter diye dusunuyorum yetmedigi yerde evden getirirler artik. . Dun gece sabah bese kadar hic uyuyamadim geceler dahada zor olmaya basladi klimanin altinda yatiyorum oda dokunucak hasta olucak diye korkuyorum rabbim hepimize yardim etsin yaz hamileligi zormus

Masallh buyumsler rabbim uygun gordugu vakitte saglikla kucagina al insallh bu isler belli olmaz sen yat dinlen hep dolanma cnm cok az kaldi hamdolsun test yaptrdigimiz zamnlar geldi gizumun onune birden ben sendn bir gun once yaptim ne mutluluktu sukurler olsun ki bizde anne olucaktik ta nerden nereye simdi o buyuk gunler hepimiz icin ayri ayri yaklasiyor bizimde 14 temmuz birdahaki kontrol dr um tatile gidiyr haftaya kizimizi goremicem ben rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh sen 12 gun sonra da bizim dogum olucak insallh

Masallh cnm hepimizn bebeklerine hamdolsun zorlu yolun sinuna dogru yaklasiyoruz hepimiz sirayla sen de bnm gobi fazla fazla koymussun rabbim giydirmeyi nasip etsin insallhh ben pompa almadim almicam da ama gogs kremi alicam bak iyi hatirlattin ben bugun de hazrlamadim cantami bnm esin hastane begenmiyt yaa evde dogurmak yatti galiba aklima insallh yarin hazrlicm suanda kuzenm hastanede oldugu icin ben evde yanlizim cnm da hic hazrlamk istemiyor ben bebek dogunca gidicm evdn cunki 2 cm acik rahm sabhtn beri bekliyrmus agrisi varms korkarim etkilenirim fiye gitmiyorum normal dogurucam diye inat etti bizim hatun simdide debeniyormus rabbim kurtarsin insallhh

Aman kuzum gitme stres olursun bak simdi bebegi gorunce neler hissedeceksin bide kuzeninmis ben gecen hafta doguma gelmis cantasi hazir bi kac kisi gordum hastanede dokunsalar agliyacaktim ole duygulandimki anlatamam kendi halim geldi gozumun onune eskiden hamile gorunce cok uzulurdum simdi duygularim daha farkli allah anali babali saglikli uzun omurler versin oglunuza. .bence artik cantani hazirlama vakti geldi canim ihmal.etme atik daha fazla. . Evde dogum konusunda ciddi misin anlamadim dogrusu sezeryan olacaksin nasil olacakki? Ben ilk 4ay hastane begenmedim her dra birsey buluyordum tup bebek drum haric (simdi ise nerede dogum yapacagim belli bile degil hayirlisi diyorum rabbim bebeklerim icin neresi hayirli ise oranin kapilarini acsin bize) esimde evde dogmus benimle dalga geciyordu bak ben evde dogmusum ne guzel olmusum sende bu gidisle evde dogurursun soylim diye cok guluyodum

Gunaydin kizlar arada bir ses verin merak ediyorum sizleri malum son haftalara girdik heran hersey olabilir

günaydın cnm,ben serin diye memlekete geldim aslında hava serin ama ben hala terliyorum
dün sol kasığımda batmalar oldu korktum baya ama simdi iyiyim
bi de bacaklarım sızlıyor hep
offf cok sikayet ettim di mi
senin daha zor 2 bebişle ama bugünlerimize binlerce kez sükürler olsun
buarada ben yaklasık 1,5 aydır aynı kilodayım
bebiş kilo almadı mı acaba korkuyorum
son gittiğimizde 3 hafta önden gidiyordu ama..
bu hafta calısabilir raporu alıcam gitmişken oğlumuzu da görürüzz

Dr banada musade etse bende sehir disina cikmak istiyorum cok sıkıldım ama izin yok tadini cikar. .o batmalari hic sorma onlar gun gectikce artiyor rahim kendini doguma hazirliyormus baglar genisliyormus bol bol dinlen sayet bacaklarinda odem olduysa gerilmeden kaybakli sizilar onlar anlattigin hersey bendede mevcut:)) ayy ne guzel kg almamak bebegin aliyordur sen merak etme drum bana aclik sinirinda yasasanda senin besin depolarini bosaltir bebek kendini besler diyor ayrica 1,5 aydir kontrole gitmedin mi artik 2haftada bir gitmemiz gerekiyor bende gunde ortalama 200gr aliyorum:)))) dalga geciyorum kendimle rekora gidiyorum diye vede karnim oyle bir catladiki anlatamam kipkirmizi oldu ve kasintidan aglicam nerdeyse ee derininde esneme kapasitesi var ama onu oyle bir astim ki hic bisey fayda etmiyor artik allah sonumu hayr etsin:))

bende de akşamları bel ağrısı, sürekli bacak sızlamaları devam ediyor. akşamları kasık ağrısı da olmaya başladı. aslında bebeğimin ve benim hastane çantasını hazırlamak istiyorum ama daha yıkamadım bile. ben de bu hafta kilo almadım. şaşılacak şey. süt sağma makinesi hangi marka düşünüyorsunuz araştırdınız mı benim aklımda medela var ama araştırmadım daha. bu sabah 60 kiloydum. yeni bir haftaya da girdik. çok şükür rabbime 29. haftamızı bitirdik. sudenaz tabloya işler misin canım.29 hafta 60 kilo. bende ordan takip ediyorum. 7,5 kilo almış oldum. göbek için mustela kullanıyorum memnunum. kesinlikle tavsiye de ederim.

Selm cnm butun gece ayakrydim hastaneye gittim dr 9 10 gibi dogum olur demisti dr umuz ayni fakt gece geldi pasa gittigmde kuzen volta atiyordu esi kolunda suratini gorunce aci icinde ben koptum hele son anlar bagirmaya baslayinca esinun koluna girdim beni gotur burdan dedim ve bnm minij esram cok korktu kacti kizim saklandi resmen tepinen yavrum dn hic tik yok eve geldik 2 gibi basladi bizimle oynamaya ve sabh oldu halen ataktayim 2 de yattim sahur icin kalktim sinea yattik esimle sabh 7 de uyudum iki saat kadar etkilendim galuba nirmal dogum hic bana goredegil ben yapamm yani yapan arkdslarimida tebrik ediyorumm
Buarada evde dogum tabiki saka olurmu cnm esimle dalga geciyorummm ama dun dr um dediki ben sizin odanizi ozel hazirlatirim dogumdn once merak etme ve esimin arkadsi bizim dr umuz bir tane daha arkadsi var o da giricek doguma nadipse iki arkads bir olucak dogumum da dun gece dr um diyorki hadu gel senide cikaralim aradan sinra ben stres olumca digumdn sonra dediki sen hic korkma bu kiz bu gece dogmadi ya sukur m etme vaktinden oncede gelmez artik bakalim cnm nadip rabbim biliyor nerde dogucak yavrum bakalim ay artik cok zor nefes aliyorum benn

Bence artik kiyafetleri yikama ve canta hazirlama vakti gelmis tedbirli olmalta fayda var ben lalenin anlattiklarindan sonra bayag bir korktum dogrusu dun bizde medela sut sagma makinesi aldik hemen cantama koydum umarim memnun kalirim masallah ne guzelhic kg alamamissin bende lierac kullaniyorum ama hic memnun degilim dogrusu ama ben neredeyse 25kg aldim hic yurumedim hep yattim bide kanim cok dusuk cok uzun suredir cok fazla kan ilaci kullandim haftaya da artmamissa kan takviyesi yapilacak yoksa dr sezeryan cok riskli diyor bebeklerimiz saglikla hayirli vakitte gelsinlerde gerisi cokda onemli degil aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…