2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Aman canim dikkatli ol buyuk cesaret benimde kuzenimin bebegi oldu beni goturmediler bebek dogduktan sonra gittik ben onlari gorunce bile kopmustum ayy ne guzel bak istegine gore hazirlarlar odani seninde icine sinmis olur dr acisinda cok sanslisin ozaman esinde girer doguma benimkinin cesareti yok bana diyor epidural.sezeryan olsun benimde ona cesaretim yok. .
Dogum fotografcisi dusunuyormusun yada dusunen arkadas varmi ben cok istiyorum ama 36. Haftayi gorebilrsek ve dogar dogmaz kizimizi ameliyata almazlarsa ayarlicaz

kızlarrr ben de geldim eylül ekim gibi tüpe karar verdim. 3. denemem ve ankara gürgan kliğini düşünüyorum.

hanımlar merhaba,

annem rahatsızdı uzun zamandır pek takip edemedim buraları ama tabi bir yandanda bebeğe cicilerini aldım. aslında 1 günde çılgınlar gibi alışveriş yaparak neredeyse herşeyini aldık eşimle. şimdi bebek arabasına karar veremedim bir türlü küçük olsun katlanınca, bebek için rahat yumuşak olsun, ve fiyatıda makul olsun istiyorum ama bir türlü bulamadım aradığımı. gaza gelip bir kampanyadan fiyatı yarıya düşmüş 400 tl olmuş diye bebeconfort loola aldık bugun iade edicez ben 1.60 boyunda minyom birisiyim imkansız kaldıramam bagaja koyamam zaten bagajımızın tamamını kapladı. ne almalı bilemedim quinny zapp extra güzel geldi ama pahalı ben 500 ayırdım arabaya. işte böyle düşünüp duruyorum. birde şu sezaryen meselesi var ben korkuyorum normal doğumdan tüp bebekliyiz diye sezaryeni kabul ederlermiki ben dr umada sormadım nasıl oluyor bu işler kanun değişince neler değişti diye.

Cnm evt dr acisindn coook sansliyim ben hamdolsun esimde giricek insallh o gunbir gelsin diyrda ikiside cook yakin arkadsi kesin girer nasip bakalim bz berabr duymak istiyoruz kizimizn ilk aglamasini fotografcida kesin olucak bugun gorustuk fotgrafcimizla daha tanismadik ama onumzdeki hafta gorusucez cnm ben epidural istiyorum uyanik olmak istiyorum dr um esramida benimle bir gondericek odama benden once vermicek insallh yanimda kalsin istiyorum kimse almadin benden once kizimi kucagina esime zaten o kadr heyecanli ki kimseye vermm diyor babam dalga geciyor benmle kiz kocan camdan fanus yapsin biz disindan severiz diyor cnm sende epidurl yaptir zaten dikis atarkn hafif uyutuyrlrmis
Walla doguma gitmem biraz yanlis oldu bnm icin annemerken gitmedim diye bana aa cok ayip diyordu saf kadin bnm annem iste kuzenim oda da ciyakliyor gel op kardesini sev karnini diyor esim kacrdi beni neyse darisi basimiza insallhh cnm sende dusun epidural

doğum fotoğrafçısı güzel fikir aslında,ama 1.200 falan istiyolar..benim yarı profesyonel makinam var kardeşimin eline tutuşturucam o gün nasibse :)ablamda video çeker,sonrasında kzıım biraz büyüyünce eşim ben ve kızım çekinmek istiyorum seneye yaz olabilir mesela nasib kısmetse tabii..
ya ben epdral sezeryan yaptıramam herhalde o da cesaret ister ama o anı görmek için büyük bi imkan gerçekten..ben doğumda eşime yanımda g,r dedim istemiyo kesinlikle tırsıyor sanırım :))ama normal doğum olursa tüm sancımı onunla odada çekicem nihayetinde :)

Walla cnm bence normal dogum cesaret istiyor epidural sezeryanda hic birseyyok ki kuzenin digumunu gordukten sonra karar verdim bence sen bizdennn cook daha fazla cesaretlisin dogum fotgrfcidi cok istemis benden de o fiyatlari isteseler bende vermem izmirde 750 950 yada en uygunu 500 arasi degisiyor onceden bunlarmi vardi diyr insan ama birseyi cook net goruyorum tup bebek anneleryle norml zahmetsz anne olanlar arasin da cok fark var sanki biz daha hevesliyz hepimiz bir hazrlik icindeyz rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallhhhh

merhabalar kızlar.bende tüp bebkle hamıle kaldım.ekımın 9 da dogum yapıcam.buranın bana daha faydalı bır topıc olucagına ınanıyorumçç

benimki cahil cesareti olsa gerekbilmiyorum ya pozitif doğum hikayesi çok duydum buara sanırım ama nasib tabii o an bebeğim için hangisi hayırlıysa o olucak tabiki,dr ne uygun görürse Rabbimin izniyle..evet ya arkadaşlar şaşırıyolar ne bu hazırlık diye ben sabun yaptırıcam bide kutu süslicem inşallah içine ç,kolata koyucam renkli drajelerden,bide bi sitede gördüm pembe uçan balon istiyorum odanın bi köşesinde dursun diye..buarada şeker ağacın çok güzeldi söyleyemedim canım ozaman hayırlı olsun..

Lale şanslısın ozaman canım negüzelmiş

İnsallh cnm rabbim hakkinda hyrli olan dogumu nasip etsin insallhh sana norml dogum de diyrki anne icin cok saglikliama bebek icin hic rht degil sezeryn anne icin zor bebek icin kaliteli raht bir dogum yapabiliyrsan yap cnm norml digum ben artik yaptigim hzrliklariailem disinda kimseyle psylsmiyrm suprz hastanede goruceksnz duyorum bizim daha seker kovamizda var pembe icinde kiz bebekli cubuklu magnetler var sabun iyi fikir bende mi yaptrsam acaba nerden yaptiricksn yaz bende bakayim cnm biz hastane odasina zor sigicaz zaten olsun bir kere kizim oluyor heerseyin enguzeli olsun insallh daha bizim evimizde suslenicek t ederiz begenmene sevindin nazbebe de var var ama bizin seker agacimi daha buyuk daha kullanisli sende yapabilirsin cnm

bence de normal doğum cesaret istiyorrr:18:
Benim art direktör bir arkadaşım girecek doğuma dr. ve hastane uygun olursa.. Para ödemeyeceğim..
benimde esim cekicek tabi cesaret edebilirse
merhabalar kızlar.bende tüp bebkle hamıle kaldım.ekımın 9 da dogum yapıcam.buranın bana daha faydalı bır topıc olucagına ınanıyorumçç
hosgeldin cnm benimde 7 ekim ama doktorum eylülün son haftası olur dedi
nazende fikirlerin cok güzel,bence balon filan cok sık olur

mekselin seni merak ettim son gelismelerden haberdar et mekselinden haberi olan varmi arkadaslar

Gunaydin arkadaslarim sukur bur hafta daha bitiyor geldik hafta sonuna ay buyuk gun yaklasiyor hamdolsun geliyoruz yolun sonuna insallh Hafta ici fotgrafcimZla tanisicaz insallh

Kizlar ben bebegim icin hastaneye siparis vericem sizde bakin isteseniz bonnyfood İnceleyin sitesini aklinzda bulunsun sizinle paylasmk istedim ben kek sepeti ve kurabiye yapricam sizde bakun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…