Selm cnm butun gece ayakrydim hastaneye gittim dr 9 10 gibi dogum olur demisti dr umuz ayni fakt gece geldi pasa gittigmde kuzen volta atiyordu esi kolunda suratini gorunce aci icinde ben koptum hele son anlar bagirmaya baslayinca esinun koluna girdim beni gotur burdan dedim ve bnm minij esram cok korktu kacti kizim saklandi resmen tepinen yavrum dn hic tik yok eve geldik 2 gibi basladi bizimle oynamaya ve sabh oldu halen ataktayim 2 de yattim sahur icin kalktim sinea yattik esimle sabh 7 de uyudum iki saat kadar etkilendim galuba nirmal dogum hic bana goredegil ben yapamm yani yapan arkdslarimida tebrik ediyorumm
Buarada evde dogum tabiki saka olurmu cnm esimle dalga geciyorummm ama dun dr um dediki ben sizin odanizi ozel hazirlatirim dogumdn once merak etme ve esimin arkadsi bizim dr umuz bir tane daha arkadsi var o da giricek doguma nadipse iki arkads bir olucak dogumum da dun gece dr um diyorki hadu gel senide cikaralim aradansinra ben stres olumca digumdn sonra dediki sen hic korkma bu kiz bu gece dogmadi ya sukur m etme vaktinden oncede gelmez artik bakalim cnm nadip rabbim biliyor nerde dogucak yavrum bakalim ay artik cok zor nefes aliyorum benn
Aman canim dikkatli ol buyuk cesaret benimde kuzenimin bebegi oldu beni goturmediler bebek dogduktan sonra gittik ben onlari gorunce bile kopmustumayy ne guzel bak istegine gore hazirlarlar odani seninde icine sinmis olur dr acisinda cok sanslisin ozaman esinde girer doguma benimkinin cesareti yok bana diyor epidural.sezeryan olsun benimde ona cesaretim yok. .
Dogum fotografcisi dusunuyormusun yada dusunen arkadas varmi ben cok istiyorum ama 36. Haftayi gorebilrsek ve dogar dogmaz kizimizi ameliyata almazlarsa ayarlicaz
doğum fotoğrafçısı güzel fikir aslında,ama 1.200 falan istiyolar..benim yarı profesyonel makinam var kardeşimin eline tutuşturucam o gün nasibse :)ablamda video çeker,sonrasında kzıım biraz büyüyünce eşim ben ve kızım çekinmek istiyorum seneye yaz olabilir mesela nasib kısmetse tabii..
ya ben epdral sezeryan yaptıramam herhalde o da cesaret ister ama o anı görmek için büyük bi imkan gerçekten..ben doğumda eşime yanımda g,r dedim istemiyo kesinlikle tırsıyor sanırım :))ama normal doğum olursa tüm sancımı onunla odada çekicem nihayetinde :)
merhabalar kızlar.bende tüp bebkle hamıle kaldım.ekımın 9 da dogum yapıcam.buranın bana daha faydalı bır topıc olucagına ınanıyorumçç
Walla cnm bence normal dogum cesaret istiyor epidural sezeryanda hic birseyyok ki kuzenin digumunu gordukten sonra karar verdim bence sen bizdennn cook daha fazla cesaretlisin dogum fotgrfcidi cok istemis benden de o fiyatlari isteseler bende vermem izmirde 750 950 yada en uygunu 500 arasi degisiyor onceden bunlarmi vardi diyr insan ama birseyi cook net goruyorum tup bebek anneleryle norml zahmetsz anne olanlar arasin da cok fark var sanki biz daha hevesliyz hepimiz bir hazrlik icindeyz rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallhhhh
İnsallh cnm rabbim hakkinda hyrli olan dogumu nasip etsin insallhh sana norml dogum de diyrki anne icin cok saglikliama bebek icin hic rht degil sezeryn anne icin zor bebek icin kaliteli raht bir dogum yapabiliyrsan yap cnm norml digum ben artik yaptigim hzrliklariailem disinda kimseyle psylsmiyrm suprz hastanede goruceksnz duyorum bizim daha seker kovamizda var pembe icinde kiz bebekli cubuklu magnetler var sabun iyi fikir bende mi yaptrsam acababenimki cahil cesareti olsa gerekbilmiyorum ya pozitif doğum hikayesi çok duydum buara sanırım ama nasib tabii o an bebeğim için hangisi hayırlıysa o olucak tabiki,dr ne uygun görürse Rabbimin izniyle..evet ya arkadaşlar şaşırıyolar ne bu hazırlık diye ben sabun yaptırıcam bide kutu süslicem inşallah içine ç,kolata koyucam renkli drajelerden,bide bi sitede gördüm pembe uçan balon istiyorum odanın bi köşesinde dursun diye..buarada şeker ağacın çok güzeldi söyleyemedim canım ozaman hayırlı olsun..
Lale şanslısın ozaman canım negüzelmiş
bence de normal doğum cesaret istiyorrr:18:Walla cnm bence normal dogum cesaret istiyor epidural sezeryanda hic birseyyok ki kuzenin digumunu gordukten sonra karar verdim bence sen bizdennn cook daha fazla cesaretlisin dogum fotgrfcidi cok istemis benden de o fiyatlari isteseler bende vermem izmirde 750 950 yada en uygunu 500 arasi degisiyor onceden bunlarmi vardi diyr insan ama birseyi cook net goruyorum tup bebek anneleryle norml zahmetsz anne olanlar arasin da cok fark var sanki biz daha hevesliyz hepimiz bir hazrlik icindeyz rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallhhhh
benimde esim cekicek tabi cesaret edebilirseBenim art direktör bir arkadaşım girecek doğuma dr. ve hastane uygun olursa.. Para ödemeyeceğim..
hosgeldin cnm benimde 7 ekim ama doktorum eylülün son haftası olur dedimerhabalar kızlar.bende tüp bebkle hamıle kaldım.ekımın 9 da dogum yapıcam.buranın bana daha faydalı bır topıc olucagına ınanıyorumçç
nazende fikirlerin cok güzel,bence balon filan cok sık olurbenimki cahil cesareti olsa gerekbilmiyorum ya pozitif doğum hikayesi çok duydum buara sanırım ama nasib tabii o an bebeğim için hangisi hayırlıysa o olucak tabiki,dr ne uygun görürse Rabbimin izniyle..evet ya arkadaşlar şaşırıyolar ne bu hazırlık diye ben sabun yaptırıcam bide kutu süslicem inşallah içine ç,kolata koyucam renkli drajelerden,bide bi sitede gördüm pembe uçan balon istiyorum odanın bi köşesinde dursun diye..buarada şeker ağacın çok güzeldi söyleyemedim canım ozaman hayırlı olsun..
Lale şanslısın ozaman canım negüzelmiş
Bunları aldık. Mobilya yatak vb. de haftaya gelecek insallah..
slm herkese benim 4 gündeür karnımda sertleşme var ve bugun dra gittim rahim boyu 2.2ye düşmüş beynimden vurulmuşa döndüm dr bir hafta sonra bakacaz erken doğum riskim vrmış ne yapacam bilmiyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?