hayırlı cumalar kızlaarr..
Karasu tavsiye ederim sabunlar çok şık duruyor facebook ta bernaca sabun diye girersen orda var canım..
toobe teşekkür ederim..
lahusa şerbeti için bardakları ne yaptınız kızlr?benim bi arkadaş bardak alıp üstüne kendi süsleme yapmıştı..netten baktım süslemeleri lastiklere tülleyip bardaklara geçirmişler ahh kalkabilsem ayağa neler bulup yapıcam da :))
lale aldıkların çok tatlı güle güle kullansın bebişin inş..
hakikaten karasu bunları nereye sığdırıcaksın izmirde olasım geldi çok merak ediyorum ama fotoğrafçı muhakakk karelerine alır odanıda ozaman foto istiyoruz inş
haklısın mevlütt için yatırabilirsin..
baktım canım çoook güzel şeyler var.aslında ben kurabiye istiyodum ama benim tarih olmadığı için doğuma dolayısıyla planlayamıyorum e belirli bi sürede yapılıyo nihayetinde..
mevlüt istemiyorum ben aslında çünkü kayınvalidem komşularına yapmak istiyo bende pek hazetmiyorum onun eşrafından ama eminim yapalım diye tutturucak..
e kendi arkadaşlarımıda çağırsam salonum büyük ama okadarda milleti ağırlayacak kadar değil bakalım artık..
Cnm bnm masallh ne guzel az kaldi bende geceleri cook zorlaniyorm gun sayiyorum bende bulusmak icin kizimla bizi habersiz birakma saglikla al bebeklerini kucagina insallhhhselam kızlarrr...
annemdeyim bir girip bakıyım dedim...hiç sorun yok çok şükür...aman dikkat edin kendinize...bizde geceler geçmiyor,artık yatakta dönmem mümkün değil gibi bir durumdayım...ama iyiyiz çok şükür...benimkiler maaşallah öyle bir hareketlilerki içerde dans ediyolar sankiii :) gün sayıyoruzz..son 12 günnnnnnn....heyecan had safhada artık...
Kizlarr boguluyorummmm nefes almak cok zor
aynen bazen sanki nefesimin kesildiğini hissediyorum. bu sıcaklar mahvediyor hepimizi.rabbim hepimizin yardımcı olsun.......
Herkese merhaba arkadaslar. Nasilsiniz.Herkes iyidir insallah. Bi kac gündur karnimi elliyorum sertlesiyor sanki yatinca geciyor ayaktayken sert normalmi acaba? Herkese guzel, mutlu hafta sonu diliyorum.
amin canm.... ewet günler gitgide azalıyor benimde dün kontrolum vardı (33+5) hersey yolundaymıs şükür nts ye girdim normal dedi drumuz. 2310 gr olmusuz boyumuzda 47 santim.Amin cnm Rabbim hepimizi saglikla kurtarsın insallhhhhh az kaldı artık nasip şe 3 haftam var Benm kızıma kavuşmak icin insallh cok heyecanlı bu hafta sonu engel mobilya ve temizlik ısımız de biticek 6 gun sonra ben hic çıkmam artık kızımın Odası'n dan dışarı
Herkese merhaba arkadaslar. Nasilsiniz.Herkes iyidir insallah. Bi kac gündur karnimi elliyorum sertlesiyor sanki yatinca geciyor ayaktayken sert normalmi acaba? Herkese guzel, mutlu hafta sonu diliyorum.
Arkadaslar carsamba gecesi cok hafif kanamam olmasi sonucu hastaneye gittik 5cm acilmam vardi dogumu durdurmaya calistilar sabaha kadar 9cm ulasdi dogum durdurulamadi oglumuz ters geldigi icin sezeryanla bebeklerim persembe gunu saat 9:30da 31+3de dunyaya geldi kizim 1450kg oglum 1850kg suan cok kucukler kuvezdeler dualariniza ihtiyamiz var
Arkadaslar carsamba gecesi cok hafif kanamam olmasi sonucu hastaneye gittik 5cm acilmam vardi dogumu durdurmaya calistilar sabaha kadar 9cm ulasdi dogum durdurulamadi oglumuz ters geldigi icin sezeryanla bebeklerim persembe gunu saat 9:30da 31+3de dunyaya geldi kizim 1450kg oglum 1850kg suan cok kucukler kuvezdeler dualariniza ihtiyamiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?