canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...
canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...
slmmmm arkadaşlarr bugunnn transferım oldu inşallah pozitiff olurdaaa bende ekim annesi olarak gelirim aranızaaaaa
slmmmm arkadaşlarr bugunnn transferım oldu inşallah pozitiff olurdaaa bende ekim annesi olarak gelirim aranızaaaaa
huhuuuuuuuu bızım kıslar nerelerdesiniz nasıl gidiyor hamılelik yaa ben surekli yatmamam ragmen bugun biraz dolandım duş aldım saçımı kuruttum ve acayıp belim agrıyor suanda uzandım hiç halım kalmadı birde kötü bişiy oldu soğuk suda kaldım anlamadım su gitti resmen tiredimbattanıye aldım ustume şimdi ağlaya ağlaya yıkandım ay bu hamilelikte insanı bır tuhaf yapıyor önceden olsa gulerdim iştee böyleee
aynı durumdayız canımmm..azıcık bişey yapmaya gelemiyorumm hemen bel ağrısı başlıyor...inşallah en kısa zamanda bu zor dönemi atlatıp hamişliğin keyfini çıkaracağımız zamanda gelecek
slm güzel hamışler topiğiniz hayırlı olsunrabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize zaman göz acıp kapayana kadar gecio herkesin gönlüne göre olur ınşşşş aminnn
günaydın hamile bayanlar nasılssılsız hamileleik nasıl gidiyo takılmıyosunuz diğer topiğe özelliklede sudenaz gözümden kaçmadı
günaydın hamile bayanlar nasılssılsız hamileleik nasıl gidiyo takılmıyosunuz diğer topiğe özelliklede sudenaz gözümden kaçmadı
slm güzel hamışler topiğiniz hayırlı olsunrabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize zaman göz acıp kapayana kadar gecio herkesin gönlüne göre olur ınşşşş aminnn
slm kıslar nasılsınz ayol neden kimsecıkler yok bizim sayfamız daben dr dn gedldim herşy yolunda kanama alanı incelmiş ama halen var yatmaya devam yani 10 gun sonra tekrr gidicez işte böylee
slmmmm. bende bakıyorum arada kimsecikler yok. hamileler dinleniyor sürekli sanırım. sevindim cnm kanama alanının incelmesine. inşallah geçer tamamen bir an önce. bende sabırsızlıkla 31 ini bekliyorum. pıt pıt ları duysam rahatlıcam biraz daha. sen duydun demi?
cnm benm nasılsın ayol hiç gözukmuyrsun işemi başladın yoksa sen?cnm ben 5+5 ten beri kalp atışlarını görüyorum şükür rabbıme ama henuz duyamadık çünkü benm nazlı kendini ustten göstermıyor dr um da cok bastrmk istemıyr bugun yine alttn muayne olduk ay nasıl atıyor pıt pıt super bır goruntuinşallh 10. gun sonra dedi dr gösterir artık 9. hafta diyor beklicez işte bir hafta daha inşallh sen birn önce duyarsın cnm rabbım tamamına erdirsin inşllh cnm k d et
slm kıslar nasılsınz ayol neden kimsecıkler yok bizim sayfamız daben dr dn gedldim herşy yolunda kanama alanı incelmiş ama halen var yatmaya devam yani 10 gun sonra tekrr gidicez işte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?