2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

huhuuuuuuuu bızım kıslar nerelerdesiniz nasıl gidiyor hamılelik yaa ben surekli yatmamam ragmen bugun biraz dolandım duş aldım saçımı kuruttum ve acayıp belim agrıyor suanda uzandım hiç halım kalmadı birde kötü bişiy oldu soğuk suda kaldım anlamadım su gitti resmen tiredim battanıye aldım ustume şimdi ağlaya ağlaya yıkandım ay bu hamilelikte insanı bır tuhaf yapıyor önceden olsa gulerdim iştee böyleee

canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...

gözün aydın olsun sağlıklı sıhhatli yavrunu kucagına almayı nasip eder ins rabbim

slmmmm arkadaşlarr bugunnn transferım oldu inşallah pozitiff olurdaaa bende ekim annesi olarak gelirim aranızaaaaa

slmmmm arkadaşlarr bugunnn transferım oldu inşallah pozitiff olurdaaa bende ekim annesi olarak gelirim aranızaaaaa

cnm inşallah hıç bırakmasınlar senı bol bol konş annesi kuzularınla kendine bebiş dergileri al ve lütfen hep pozitif ol sakın oldumu olmadımı diye duşunme dogal yaşa sureci mutlu ol lütfen rabbım ayırmasın diyorum kolay geçsin zaman senın için inşallh bol su iç cnm

canım çok şükür değerim arttı 277 dr hersey yolunda dedi keseyi görmek için randevu verdi simdi sabırsızlıkla o günü beklicez rabbim bebişlerimizi korusun...

gözün aydın canımm..tebriklerrrrrrrrrr o zaman listedeki bilgileri ver ekleyelim senide taze anniş

canım hayırlı olsun transferinnn..o zaman en kısa zaman da bekliyoruz seni

aynı durumdayız canımmm..azıcık bişey yapmaya gelemiyorumm hemen bel ağrısı başlıyor...inşallah en kısa zamanda bu zor dönemi atlatıp hamişliğin keyfini çıkaracağımız zamanda gelecek

günaydın hamile bayanlar nasılssılsız hamileleik nasıl gidiyo takılmıyosunuz diğer topiğe özelliklede sudenaz gözümden kaçmadı

aynı durumdayız canımmm..azıcık bişey yapmaya gelemiyorumm hemen bel ağrısı başlıyor...inşallah en kısa zamanda bu zor dönemi atlatıp hamişliğin keyfini çıkaracağımız zamanda gelecek

ay cnm yaa inşallh bakalım ben cuma kontrele gidicem inşllh kanama bolgesi geçmştr cnm ben de kalkarım ayaga yatmak zor walla tadını cıkarmk istiyrm ben de umarım enkısa zaman da keyf yaparız senın de eşin gidiyormuş allah kavştursun diyorum hiç ayrılmazsınz inşallh ben de senı m ediyordum yaa bu kıs nerde diye

slm güzel hamışler topiğiniz hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize zaman göz acıp kapayana kadar gecio herkesin gönlüne göre olur ınşşşş aminnn

slm güzel hamışler topiğiniz hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize zaman göz acıp kapayana kadar gecio herkesin gönlüne göre olur ınşşşş aminnn

t ederiz cnm inşallh dedeiğin gibi çabuk gecer şimdi bana hiç zaman geçmiyor gibi geliyor ahhh ahhh biran once geçsin zaman hayrlı şekilde inşallhh

günaydın hamile bayanlar nasılssılsız hamileleik nasıl gidiyo takılmıyosunuz diğer topiğe özelliklede sudenaz gözümden kaçmadı

haklısın canım..giremiyorum çünkü bulantılar çok kötü..herşeye karşı bir isteksizlik var...sizin topike girince bikaç saat ayırmak lazım yetişmek içinnn...acık fren yapmıyosunuzz

haklısın canım..giremiyorum çünkü bulantılar çok kötü..herşeye karşı bir isteksizlik var...sizin topike girince bikaç saat ayırmak lazım yetişmek içinnn...acık fren yapmıyosunuzz

slm kıslar nasılsınz ayol neden kimsecıkler yok bizim sayfamız da ben dr dn gedldim herşy yolunda kanama alanı incelmiş ama halen var yatmaya devam yani 10 gun sonra tekrr gidicez işte böylee

slm kıslar nasılsınz ayol neden kimsecıkler yok bizim sayfamız da ben dr dn gedldim herşy yolunda kanama alanı incelmiş ama halen var yatmaya devam yani 10 gun sonra tekrr gidicez işte böylee

slmmmm. bende bakıyorum arada kimsecikler yok. hamileler dinleniyor sürekli sanırım. sevindim cnm kanama alanının incelmesine. inşallah geçer tamamen bir an önce. bende sabırsızlıkla 31 ini bekliyorum. pıt pıt ları duysam rahatlıcam biraz daha. sen duydun demi?

cnm benm nasılsın ayol hiç gözukmuyrsun işemi başladın yoksa sen?cnm ben 5+5 ten beri kalp atışlarını görüyorum şükür rabbıme ama henuz duyamadık çünkü benm nazlı kendini ustten göstermıyor dr um da cok bastrmk istemıyr bugun yine alttn muayne olduk ay nasıl atıyor pıt pıt super bır goruntu inşallh 10. gun sonra dedi dr gösterir artık 9. hafta diyor beklicez işte bir hafta daha inşallh sen birn önce duyarsın cnm rabbım tamamına erdirsin inşllh cnm k d et

slm cnm fazla girmiyorum nete o yüzden yokum. işe başlamadım daha ama az kaldı başlıcam yakında. zaten çok sıkıldım evde artık yaaa alışmışım çalışmaya duramıyorum artık evde fenalık geldi resmen. başlayım da işe hareket gelsin hayatıma. kalp atışlarını duymasanda görüyorsun ya önemli olan ya cnm duyarsın nasılsa. ben daha hiç görmedim o yüzden heyecanla bekliyorum bakalım. öyle işte cnm. öpüyorum çok sizi bebeişinle.

çok sevindim canımm...ne güzel yavaş yavaş herşey yoluna giriyor...

evet kimsecikler girmiyor çünkü hepimizin daha ilk dönemleri bulantılar sorunlar falan inşallah 3 aylıktın sonra iyice canlandırırız buraları..acık toplayalım kendimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…