amin canm.... ewet günler gitgide azalıyor benimde dün kontrolum vardı (33+5) hersey yolundaymıs şükür nts ye girdim normal dedi drumuz. 2310 gr olmusuz boyumuzda 47 santim.sezeryan olacak benm de eylülün 8 den sonra kararlastırdıgımız bi gün. rabbim hepimizi hayırla saglıkla kurtarsın...
insallah kolaylıkla o işleride halledersiniz canm....
slm canm cok sükür iiyiz sen nasılsın. canm bende de oluyor o sertleşmeler ayaktayken de uzandıgımda da, hatta dier zamanlara göre biraz daha fazlalastı. dün dr söledim normal, artık daha da fazlasacak zaman ilerledikce dedi. rahim kendini doguma hazırlıyor sanırım ama 10 dk da 3 taneden fazla,uzun ve agrılı giren sertleşmeler erken dogum habercisi olmabiliyormus gebelik org daki bi videoda izlemiştim. aklında olsun o derece olursa mutlaka dr ara konus
Arkadaslar carsamba gecesi cok hafif kanamam olmasi sonucu hastaneye gittik 5cm acilmam vardi dogumu durdurmaya calistilar sabaha kadar 9cm ulasdi dogum durdurulamadi oglumuz ters geldigi icin sezeryanla bebeklerim persembe gunu saat 9:30da 31+3de dunyaya geldi kizim 1450kg oglum 1850kg suan cok kucukler kuvezdeler dualariniza ihtiyamiz var
Bebişler hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda çıkarlar kuvözden.. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle..Arkadaslar carsamba gecesi cok hafif kanamam olmasi sonucu hastaneye gittik 5cm acilmam vardi dogumu durdurmaya calistilar sabaha kadar 9cm ulasdi dogum durdurulamadi oglumuz ters geldigi icin sezeryanla bebeklerim persembe gunu saat 9:30da 31+3de dunyaya geldi kizim 1450kg oglum 1850kg suan cok kucukler kuvezdeler dualariniza ihtiyamiz var
Sen yorulunca bebekler de rahatsız olmuş belli ki..Dinlenmeye çalış.. Sancı olayına gelince, düzenli olan sancılar tehlikeliymiş. Ben hastanede kaldıgım gece, öğlen baslamış ve ertesi gün sabaha kadar serumlara rağmen düzelmemişti. Öyle olunca nst'de de gözüküyor zaten ve erken doğum belirtisi kabul ediliyor. Sancılar düzenli değilse çok korkmaya gerek yok..Teşekkür ederim kızlar cvplarınız için.Bende iyiyim şükürler olsun, karnımdaki sertleşme dışında bişeyim yok. Dün biraz fazla yürüdüm yoruldum galiba. Rahatsız eden bi sertleşme değil ama ben yinede tedirgin oldum birazcık.
Dinleniyorum devamlı cuma kontrolüm var. Eğer kasılmada eklenirse sertleşmeye cumadan önce giderim artık.
Arkadaslar carsamba gecesi cok hafif kanamam olmasi sonucu hastaneye gittik 5cm acilmam vardi dogumu durdurmaya calistilar sabaha kadar 9cm ulasdi dogum durdurulamadi oglumuz ters geldigi icin sezeryanla bebeklerim persembe gunu saat 9:30da 31+3de dunyaya geldi kizim 1450kg oglum 1850kg suan cok kucukler kuvezdeler dualariniza ihtiyamiz var
Sen yorulunca bebekler de rahatsız olmuş belli ki..Dinlenmeye çalış.. Sancı olayına gelince, düzenli olan sancılar tehlikeliymiş. Ben hastanede kaldıgım gece, öğlen baslamış ve ertesi gün sabaha kadar serumlara rağmen düzelmemişti. Öyle olunca nst'de de gözüküyor zaten ve erken doğum belirtisi kabul ediliyor. Sancılar düzenli değilse çok korkmaya gerek yok..
Sen yorulunca bebekler de rahatsız olmuş belli ki..Dinlenmeye çalış.. Sancı olayına gelince, düzenli olan sancılar tehlikeliymiş. Ben hastanede kaldıgım gece, öğlen baslamış ve ertesi gün sabaha kadar serumlara rağmen düzelmemişti. Öyle olunca nst'de de gözüküyor zaten ve erken doğum belirtisi kabul ediliyor. Sancılar düzenli değilse çok korkmaya gerek yok..
ben halaaaa bebişin kıyafetleri yıkamadım çantam yok. korktum valla bu hafta sonu ne olursa olsun hazırlığımı tamamlayacağım artık.
bebek kıyafetlerini elde mi makine de mi yıkadınız? deterjan sabun ne önerirsiniz? ben sadece 0-3 ay olanalrı yıkayıp ütüleyeceğim. zaten taşınacağız. mobilyası yeni evimize gelecek. onları o zaman hallederim diye düşünüyorum.
bu arada inşaat hala devam ediyor. haftaya şantiye de olacam. ince yapı başladı. başında durmam lazım (ben mimarım bu arada) evimin her yeri kusursuz olsun istiyorum. KAAN bey annesinin karnında hep şantiye de takıldı bakalım büyüyünce ne seçecek mesleğini.
benimde doktorum vardı bugün ama rahatsızmış iptal ettiler çok üzüldüm(((
Gunaydinn bizim icin artik don 3 hafata insallh birazdn esimle cikicaz bnm cantam icin eksiklerim var cunki ve sin ilarak birkez daha uc hastaneyi gezip bir karar vericez artik bu haftada kizimn odadinin telasiyla gecicek insallh rabbim hepimize saglikli dogum nadip etsin insallh
Bende henüz yıkamadım ama granül sabun alıp makinada yıkamayı düşünüyorum. Ne güzel evinin her yeri istediğin gibi olacak. Şimdiden kolay gelsin sana.
Fazla yorma kendini.Her şey gönlünce olsun inşallah.
Oğluşunda belki mimar olur annesi :)) Vatanına milletine faydalı, hayırlı evlat olmasını nasip etsin rabbim..
bebekler için sıvı deterjan öneriyor herkes,dalininkini alıcam ben inşallah kullananlar çok memnun
olsa keşke ben mesleğimi çok seviyorum isterim onun da mimar olmasını. eşim de mimar.
ben de hacışakir granül sabun ya da dalin sıvı alayım. makinede düşük sıcaklıkta kısa programda yıkayım en güzeli. bu arada herşeyi mi yıkıyoruz ne biliim nevresimler battaniyeler havlular falan. yoksa sadece giyim eşyasını mı? hastane çıkışı chicco 6 lı bebetto 6 lı bide mothercare 6 lı aldım. yeter herhalde . çabuk büyüyolarmış. yoksa bir takım daha alsam mı? hastanede lazım olur mu acaba.kendime de gecelik sabahlık terlik aldım 4 takım. emzirme sütyeni 1 tane aldım ondan bi kaç tane daha almak lazım. filanın sütyenini önerdiler sporcu sütyeni olduğu için sarkmaya karşı da iyiymiş. bir bakın isterseniz. oğlumal kendi çantamı ayrı hazırlayım diye düşünüyorum. on auygun bir bebek çantası almam lazım. çok gözlü bişey. ay daha anakucağı da alınmadı. maxicosi ler güzel onlardan alacam ama gidip bakmak lazım. iş çok daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?