2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ya benim kafam karıştı galiba Benm ki galiba dalın sıvı deterjn dalın yumuşatıcida aldım eve gidince markasına bataryalarım ben memnun kaldım

Hadi iyi alışverişler size.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

İnsallhcnm hepimizin hakkın da hayrli olsun insallhsaglikla kurtarsın Rabbim hepimizi son zamanlar Ağustos'a gelmesi gercekten cok zormus ben inanmıyordm naz yapiyrlardiyrdum ama yasamı gordum cok sonerse alıyorum benmn

hayırlı olsun aldıklaın inş..dagi'nin emzirme atletini önerdi kullanan bi arkadaşım,sütyenden daha kullanışlıymış bende almayı düşünüyorum inş onuda ekleyebilirsin listeye istersen..bende bian önce çantamı tamamlamak istiyorum..ayrı çanta fikride maantıklı aslında ..açıkçası kullanacağı herşeyi yıkamayı düşünüyorum,ama şuan kullanacağı cicilerini,ilerki yaşlardaki cicilerini yıkamıcam malum nekadar bişi olcak bilmiyoruz..

herkese merhaba arkadaslar
evime yeni (dün) geldim,happywomen hayırlı olsun cok sasırdım okuyunca,
cok duygulandım,bebişlerinde uzun,sağlıklı bi ömür sizin olsun insallahh

bakıyorum hazırlıklar tam gaz devam etmekte
bizim de ananemiz mothercare alısverisi yapmıs coğu eksiğimizi tamamlamıs saolsun

bugün kontrolümüz vardı oğlusumuz 1937 gr olmus
sezeryan tarihi de 25 eylül olur dedi

sizler nasılsınız okudum gecmişi ama tek tek alıntı yapamadım

dalin sıvı deterjan alıyorum bugün bide oğluşumun ilk yenidoğan bebek bezini. kenidime de kotex
dagi emzirme atleti - sütyen
medela süt sağma maki.
maxicosi anakucağı
kırmzı saç bandı
bebek hastane çantası
aklıma gelenler
ya bi liste mi yapsak genel hastane çantası için.

bence de iyi olur
dagi emzirme atletinin sütyen kısmı nasıl acaba ben de aldım
ama ucu belli oluyor giyemiyorum
bi de minimizer diye gecen sütyenlerde kullanıslı oluyormus
sarkmayı engelliyormus

sudenaz sana bişey soracaktım merak ettim, aydın bey le falan hiç görüştün mü hamilelik süreceinde. ben bir ara aramak istiyorum bilgi vermek için.

yok canım aydın beyi hiç aramadım..eğer gebeliğim boyunca ciddi bir sorun yaşasaydım mutlaka kendisinin fikrini alırdım...onun dışında aramayı düşünmedim hiç..

haklısın b liste yapmak lazım..
canım mutlaka 8. aydan itibaren lansinoh göğüs ucu kremi kullanın diyolar büyük ihtimal çatlayıp yara olabiliyormuş bu krem çok iyi geliiyomuş,hem al kullan 8den sonra hemde çantana at derim o kremi bende edinicem ilk dışarı çıktığımda..
ilk yenidoğan bezini ne marka aldın ben prima almayı düşünüyorum ıslak mendil koymayı unutma çantaya,ben unibaby yenidoğan ıslak mendil alıcam kullananlar çok memnun aklında bulunsun hiç pişik olmuyomuş bebeler ablam kullanıyo..

valla daginin emzirme atletini bizzat arkadaşta gördüm emziriyo o şuan ama sütyen varmış gibiydi onda göğüs ucu belli değildi..

a
Masallah prensine Saglikla buyusun insallah. Hayirli olsun rabbim saglikla gule gule kullanmayi nasip etsin. Bizde iyiyiz sukurler olsun. Hep birlikte gun sayiyoruz. Senin tarih belli olmus. Hadi hayirli olsun.

Kızlar dün geceden beri kizimin tekmelerini resmen vajinamın tam ustunde hissediyorum edindigim bilgilere gore normalmis diye okudum ama yinede icim rahat degil. varmiicinizde oyle hisseden, korkuyorum.sanki asagidan pat diye cikacak gibi. doktoruma ulasamadim asistanina not biraktim.insallah hemn bana doner. tedirgin ouyorum tekmeleri altta hissettikce

selam güzel anneler ve bebişleri çok uzun zaman oldu girmeyeli ara ara takip etmeye çalıştım sizleri hepinizin iyiolmasına sevindim doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etdsin allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben çalıştığım için sürekli giremedim ama artık evdeyim 32+0 da doğum iznim başladı ve bende tam gaz bütün alışverişlerişleri yapmaya başladım şükür artık pek bi eksiğimiz kalmnadı sadece mobilyalarımızın gelmesini bekliyoruz hastane çantamızıda hazırladık herşey çok güzel allah isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza allayı nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu arada 02 ağustosta dr.gittiğimizde 2350 gr.42,5 cm di maşşallah çok sağlıklı hiç bir problem yok dedi doktor bir dahaki randevumuz 16 Ağustos herhalde bir aksilik olmazsa bizimde doğum tarihimiz belli olur diye düşünüyorum bizden bu kadar kendinize ve minik prens ve prenseslerimize çok iyi bakın

slm canm masalllah bebişine rabbim nazarlardan korusun gün geçtikce hızla büyüyorlar artık. sewindim herseyin yolunda olmasına umarım hep böle devam eder. desene bütün hazırlıklar tamam sayılır rabbim ii günlerde kullanmayı nasip etsin hepsinide...
randevular da sıklasıyor artık benm de 4 agustos tu 16 sına gün verdi sonra her hafta dedi. hepimiz için hayırlısı olsun....

Günaydınnn güzel anneler..
günaydınnn
cnm benim de kaburgam cok acıyorr , arada kasıklarıma da bi tekme atıyor ayy diye fırlıyorum doktor normal dedi endişelenme
hosgeldin,bütün aldıklarınızı güle güle kullanının yavas yavas yaklasıyoruz mutlu sona insallah
cnm artık evdeysen daha sık girmeye calıs bebişine ve sana kocaman sevgiler

araba kullanan var mı aranızda ben birazcık tedirgin olmaya basladım
bebeklerimizin gelişimi için meyve suyu (doğal ) cok faydalıymıs
bebişe kilo aldırıyormus deneyen arkadaslarım var duyrulurr

Maşallah bebişine Sağlığınız daim olsun her zaman.. Şükürler olsun bugünlere ulaştık sağ salim.Hayırlı olsun hazırlıklar bitmiş sayılır ne güzel.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız Rabbim hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

cnm benim de kaburgam cok acıyorr , arada kasıklarıma da bi tekme atıyor ayy diye fırlıyorum doktor normal dedi endişelenme

Çok korktum bi anda ayağını aşağıda hissettim resmen Kaburgam değilde bazen belim çok ağrıyor. Şimdide içerde ordan oraya dans ediyor gibi oynuyor yaramaz kızım elimi karnımın üstüne koydum bi anda elimin olduğu yere bi tekme attı elini hissediyorum der gibi Çok şükür rabbime bu güzel duyguları bize hissettirip yaşattırdığı için.
Canım ben bazen meyveleri taze taze sıkıp içiyorum. Bazende az şekerli hoşaf yapıyorum, özelliklede vişne yapıyorum soğuk soğuk çok güzel oluyor. İnşallah kuzularımıza faydası oluyordur..

Masallhh bebegine rabbim saglikla kucagina almayii nasip etsin sukur cok az kaldi dogumlarimiza guzelce dinlen sende madem izne ciktin yorma kendini

Cnm bnm hic korkma geceyi ben de kizimin cikma cabalaryla gwcirdim uyuyamadum sagdn sola donemiyrdum zor bur gece di bnm kizimda karnimi yaricak sanki ayrica asagidn da fena geciriyor bana uzan dinlen cnm guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…