olsa keşke ben mesleğimi çok seviyorum isterim onun da mimar olmasını. eşim de mimar.
ben de hacışakir granül sabun ya da dalin sıvı alayım. makinede düşük sıcaklıkta kısa programda yıkayım en güzeli. bu arada herşeyi mi yıkıyoruz ne biliim nevresimler battaniyeler havlular falan. yoksa sadece giyim eşyasını mı? hastane çıkışı chicco 6 lı bebetto 6 lı bide mothercare 6 lı aldım. yeter herhalde . çabuk büyüyolarmış. yoksa bir takım daha alsam mı? hastanede lazım olur mu acaba.kendime de gecelik sabahlık terlik aldım 4 takım. emzirme sütyeni 1 tane aldım ondan bi kaç tane daha almak lazım. filanın sütyenini önerdiler sporcu sütyeni olduğu için sarkmaya karşı da iyiymiş. bir bakın isterseniz. oğlumal kendi çantamı ayrı hazırlayım diye düşünüyorum. on auygun bir bebek çantası almam lazım. çok gözlü bişey. ay daha anakucağı da alınmadı. maxicosi ler güzel onlardan alacam ama gidip bakmak lazım. iş çok daha.
Hadi iyi alışverişler size.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
olsa keşke ben mesleğimi çok seviyorum isterim onun da mimar olmasını. eşim de mimar.
ben de hacışakir granül sabun ya da dalin sıvı alayım. makinede düşük sıcaklıkta kısa programda yıkayım en güzeli. bu arada herşeyi mi yıkıyoruz ne biliim nevresimler battaniyeler havlular falan. yoksa sadece giyim eşyasını mı? hastane çıkışı chicco 6 lı bebetto 6 lı bide mothercare 6 lı aldım. yeter herhalde . çabuk büyüyolarmış. yoksa bir takım daha alsam mı? hastanede lazım olur mu acaba.kendime de gecelik sabahlık terlik aldım 4 takım. emzirme sütyeni 1 tane aldım ondan bi kaç tane daha almak lazım. filanın sütyenini önerdiler sporcu sütyeni olduğu için sarkmaya karşı da iyiymiş. bir bakın isterseniz. oğlumal kendi çantamı ayrı hazırlayım diye düşünüyorum. on auygun bir bebek çantası almam lazım. çok gözlü bişey. ay daha anakucağı da alınmadı. maxicosi ler güzel onlardan alacam ama gidip bakmak lazım. iş çok daha.
dalin sıvı deterjan alıyorum bugün bide oğluşumun ilk yenidoğan bebek bezini. kenidime dekotex
dagi emzirme atleti - sütyen
medela süt sağma maki.
maxicosi anakucağı
kırmzı saç bandı
bebek hastane çantası
aklıma gelenler
ya bi liste mi yapsak genel hastane çantası için.
sudenaz sana bişey soracaktım merak ettim, aydın bey le falan hiç görüştün mü hamilelik süreceinde. ben bir ara aramak istiyorum bilgi vermek için.
dalin sıvı deterjan alıyorum bugün bide oğluşumun ilk yenidoğan bebek bezini. kenidime dekotex
dagi emzirme atleti - sütyen
medela süt sağma maki.
maxicosi anakucağı
kırmzı saç bandı
bebek hastane çantası
aklıma gelenler
ya bi liste mi yapsak genel hastane çantası için.
herkese merhaba arkadaslar
evime yeni (dün) geldim,happywomen hayırlı olsun cok sasırdım okuyunca,
cok duygulandım,bebişlerinde uzun,sağlıklı bi ömür sizin olsun insallahh
bakıyorum hazırlıklar tam gaz devam etmekte
bizim de ananemiz mothercare alısverisi yapmıs coğu eksiğimizi tamamlamıs saolsun
bugün kontrolümüz vardı oğlusumuz 1937 gr olmus
sezeryan tarihi de 25 eylül olur dedi
sizler nasılsınız okudum gecmişi ama tek tek alıntı yapamadım
selam güzel anneler ve bebişleri çok uzun zaman oldu girmeyeli ara ara takip etmeye çalıştım sizleri hepinizin iyiolmasına sevindim doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etdsin allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben çalıştığım için sürekli giremedim ama artık evdeyim 32+0 da doğum iznim başladı ve bende tam gaz bütün alışverişlerişleri yapmaya başladım şükür artık pek bi eksiğimiz kalmnadı sadece mobilyalarımızın gelmesini bekliyoruz hastane çantamızıda hazırladık herşey çok güzel allah isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza allayı nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu arada 02 ağustosta dr.gittiğimizde 2350 gr.42,5 cm di maşşallah çok sağlıklı hiç bir problem yok dedi doktor bir dahaki randevumuz 16 Ağustos herhalde bir aksilik olmazsa bizimde doğum tarihimiz belli olur diye düşünüyorum bizden bu kadar kendinize ve minik prens ve prenseslerimize çok iyi bakın
günaydınnnGünaydınnn güzel anneler..
cnm benim de kaburgam cok acıyorr , arada kasıklarıma da bi tekme atıyor ayy diye fırlıyorumKızlar dün geceden beri kizimin tekmelerini resmen vajinamın tam ustunde hissediyorum edindigim bilgilere gore normalmis diye okudum ama yinede icim rahat degil. varmiicinizde oyle hisseden, korkuyorum.sanki asagidan pat diye cikacak gibi. doktoruma ulasamadim asistanina not biraktim.insallah hemn bana doner. tedirgin ouyorum tekmeleri altta hissettikce
hosgeldin,bütün aldıklarınızı güle güle kullanının yavas yavas yaklasıyoruz mutlu sona insallahselam güzel anneler ve bebişleri çok uzun zaman oldu girmeyeli ara ara takip etmeye çalıştım sizleri hepinizin iyiolmasına sevindim doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etdsin allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben çalıştığım için sürekli giremedim ama artık evdeyim 32+0 da doğum iznim başladı ve bende tam gaz bütün alışverişlerişleri yapmaya başladım şükür artık pek bi eksiğimiz kalmnadı sadece mobilyalarımızın gelmesini bekliyoruz hastane çantamızıda hazırladık herşey çok güzel allah isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza allayı nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu arada 02 ağustosta dr.gittiğimizde 2350 gr.42,5 cm di maşşallah çok sağlıklı hiç bir problem yok dedi doktor bir dahaki randevumuz 16 Ağustos herhalde bir aksilik olmazsa bizimde doğum tarihimiz belli olur diye düşünüyorum bizden bu kadar kendinize ve minik prens ve prenseslerimize çok iyi bakın
selam güzel anneler ve bebişleri çok uzun zaman oldu girmeyeli ara ara takip etmeye çalıştım sizleri hepinizin iyiolmasına sevindim doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etdsin allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben çalıştığım için sürekli giremedim ama artık evdeyim 32+0 da doğum iznim başladı ve bende tam gaz bütün alışverişlerişleri yapmaya başladım şükür artık pek bi eksiğimiz kalmnadı sadece mobilyalarımızın gelmesini bekliyoruz hastane çantamızıda hazırladık herşey çok güzel allah isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza allayı nasip etsin isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu arada 02 ağustosta dr.gittiğimizde 2350 gr.42,5 cm di maşşallah çok sağlıklı hiç bir problem yok dedi doktor bir dahaki randevumuz 16 Ağustos herhalde bir aksilik olmazsa bizimde doğum tarihimiz belli olur diye düşünüyorum bizden bu kadar kendinize ve minik prens ve prenseslerimize çok iyi bakın
cnm benim de kaburgam cok acıyorr , arada kasıklarıma da bi tekme atıyor ayy diye fırlıyorumdoktor normal dedi endişelenme
Kızlar dün geceden beri kizimin tekmelerini resmen vajinamın tam ustunde hissediyorum edindigim bilgilere gore normalmis diye okudum ama yinede icim rahat degil. varmiicinizde oyle hisseden, korkuyorum.sanki asagidan pat diye cikacak gibi. doktoruma ulasamadim asistanina not biraktim.insallah hemn bana doner. tedirgin ouyorum tekmeleri altta hissettikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?