2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cnm bnm hic korkma geceyi ben de kizimin cikma cabalaryla gwcirdim uyuyamadum sagdn sola donemiyrdum zor bur gece di bnm kizimda karnimi yaricak sanki ayrica asagidn da fena geciriyor bana uzan dinlen cnm guzelce

bugun kimseden ses yok.heekes iyidir insallah..arkadaslae hastne cantasi hazirlayum dedim.4 takim hastane cikisi,4 tane citcitli badi koydum.biberon mama falanda konuyormu, bide cocuk dogunca gorevlilere sadece bez ve hastane cikisimi veriliyor baska bisey lazimmi.. siz nasil hazirladnz.ayri ayrimi.

slm hanımlar 22 gün sonra dün sabah taburcu olduk artık evimizdeyiz...bebişlerim gayet iyiler çok şükür ...talha görkem 2200 ömer eymen 2700 gr. olarak hasteneden çıktık...valla ikiz bakmak çok zormuş aynı anda acıkıyolar aynı anda uyanıyolar size tavsiyrm bol bol uyuyun uykusuz günler kapınızda :)))

Evinize hoşgeldiniz? Bu süreç zarfında neler yaşadınız? Hangi hasatanede kaldınız? Ne tür tedavi uygulandı? Hep kuvözdeler miydi? Detayları alabiliriz artık eve çıktıgınıza göre..

canm cok sevindim ii olmanıza saglıklı sıhhatlı ewinize dönmenize.. masallah olsun ikisinede rabbim sana ve ogullarına uzun ömürler versin.......
kolay olurmu hiç ikisi birden rabbim yardımcın olsun

çok geçmiş olsun,hastaneden çıkmana çok sevindik kuzularınla..Allah yardımcın olsun hem cidden zor olsa gerek ikiz bebek bakımı,ama tatlarıda bi başkadır eminim :)
evet nasılyaşadın bu ssüreci,hastanede mi kaldın sende?
birde nasıl olmuştu birden doğumun,ne belirtisiyle gitttin canım..

ben happywomenıda çok merak ediyorum ya

lale bgünlerde doktora gittin mi malum aramızda bigün var bebişinin kilosunu merak ettim..
birde napıyosun süürekli ıstırahatte misin yoksa dışarı falan çıkıp normal hayata devam mı

Cnm selam hadi hyrli olsun cantaniz bakalim bende 4 takim koydum bolca bez biberon da emzikte koydum cnm biraz fazla sey koydum belki ama birde pisik kremide koydum ben bunlari kiz bebek oldugu icin ceyiz magzasindn inci ile suslenmis orta boy bir bohcanin icerisine koyduk cok sik baska kucuk boy suslu bir bohca icerisinede dogumhaneye verilicek cantasi hazirlandi simdi evime geln bakmak isteyene gosterdigimzde masallh ne kadar ozenmissin cok sik olmus diyorlar hamile iki arkadsim var bizde biyle yapalim fikir oldu diyorlar babamiz cok titiz oldugu icin o bile gorunce sok oldu cok begendi sana da fikr olsun elimizde tasimicaz onuda valiz icine koyduk ben kizim icin de bembe bir valz aldim onun icine koydum ozel suslu kagit bardak sinderalle baskili kagt tabklar aldim bir masada ikram hazirlanicak insallh pastane tarafindn ne lazimsa o valize koydum kizim icin bizde tam gaz devam ediyor hazrliklar yarin mabilya halimiz ve besigimz geliyor cumartesde perde ve yatagimİzn cibinligi biticek insallh ondan sonra sida zaten cabuk gecer rabbimn izniyle
İnsallh hepimiz saglikla kurtulalim canlarim rabbim evlatlarimzi saglikla hayrla kucagimza almayi nasip etsin dun gece esimle tv ye bakiyorduk arakan muslumanlari cikinca ikimizde duygulndikyerde cadirda yatan cocuklar vardi ee dedim benim karnimdakide cocuk ordaaclik pislik icinde yatan cocuk hamdolsun rabbime biz o kadar zenginyasiyoruzki zaten artik hic birsey yapmcam tabiki kendime hakim olabilrsem ekstra dn o kadar cok hazrlik yapildiki hastaneye o damizi ayirttik sadece dogum tarihimizi bildiricek dr umuz not olarak ta odamiza 3 masa istedik yazan bayan inanmiyorum naptinz siz boyle 3 masalik biz de istiyoruz hediyelerden dedi Yan cnm arkadsim bizde hazirliklarboyle

Sukurlqr olsun saglikla dondunuz evinize rabbim gule gule saglika huzurla buyutmeyi nasip Etsin insallh bebeklerini mutlaka zOrdur ikiz annesi olmak ama bu da zorlukta gecince kyif vericek sana 2. Erkek annesi olmak darisi bize insallh evladimzi alip evimize donelim hayirli ugurlu olsun insallhh bebeklerin

re
Hoşgeldiniz ozaman evinize... Maşallah yakışıklı prenslerine annesi Sağlıkla güle güle büyüt prenslerini...
Zordur ikisine bi anda bakmak doyurmak. Rabbim kolaylıklar versin..

r

masallah canim.....dogum haneye vereceginiz bohcada neler var canim.bide hangi hastaneye karar verdin.doguma girecek cocuk doktorlari ve diger ekip hastaneninmi olacak yoksa doktorun ekibini berabermi getiriyr.

lale bgünlerde doktora gittin mi malum aramızda bigün var bebişinin kilosunu merak ettim..
birde napıyosun süürekli ıstırahatte misin yoksa dışarı falan çıkıp normal hayata devam mı

Bu aralar dr.a gitmedim canım ama en son hastanedeyken 1400 gr.dı..Seninki ne kadar olmuş?
Bu sıcakta dışarı çıkmıyorum hiç çok mecbur kalmadıkça. Sadece h. sonları dışarı brunch'a falan gidiyoruz o da yakın yerlere.. Hayat evde geçiyor..Nadiren yemek yapıyorum o da basit şeyler..Evde dinlenme modunda geçiyor. Hem enerjim yok hava sıcak hemde ağırlaştım iyice..

haklısın bende daralıyorum iyice,dün sıcaktan elim kolum biyana gitti evde.şuan klima altında yatmama rağmen hararetim var..
ama haftasonu kızuımın perdelerini sipariş için çıkıcam mecburen birde hastane çantası eksiklikleri için..
biz pazartesi gittik 1.800 olmuş kuzumuz,suyu falan yerinde dedi.ama plesenta hala aşağıda,bu saatten sonra çıkmaz mı acaba onu sormadım hiç

r

masallah canim.....dogum haneye vereceginiz bohcada neler var canim.bide hangi hastaneye karar verdin.doguma girecek cocuk doktorlari ve diger ekip hastaneninmi olacak yoksa doktorun ekibini berabermi getiriyr.

Cnm dogumhaneye verilicek olanda iki bez yeni dogan takimi var sadece battaniyesi ile birlikte baskabirsy yok icinde bnm dr umn esi yenidogan dr esi ile giricek doguma cnm biz kent hastanesine karar verdik bnm dr un ordada ekibi varmis ama esimin cok yaki. Arkadslari var medicalpark ta onlarda israr ile bizegelin diyorlar bir bnm dr um esimin arkadsi zaten baska bir de kadin dogumcu akads var samimi zaten bnm dr la o da giricekdoguma nasipse esimide kandrdilar o da giricek doguma beraber kucaklicaz insallh kizimizi rabbim o gunlerigormeyi nasip etsin insallh hepimize

Bizim kilomuz o kadar yoktur canm daha ağırdan gidiyor. Ben 4 kg. eşim 2,5 kg. doğmuş. Bizim oğlanda babasına çekecek anlaşılan kg. yönünden..

günaydın
nazende,lale bebişlerinizin kilosu cok iyi zaten sağlıklı olsunlarda
benim en yakın ikinizle o yüzden sizi ayrıca takip ediyorum

günaydın
nazende,lale bebişlerinizin kilosu cok iyi zaten sağlıklı olsunlarda
benim en yakın ikinizle o yüzden sizi ayrıca takip ediyorum

lale sağlıklı olsunlarda canım üç aşağı beş yukarı çocuğa göre değişiyo..bende 4 kilo doğmuşum bakalım biizim kız kaç olacak..

toobe evet iki gün varmış aramızdaa,senin bebiş kaç kilo yakında gittin mi?bide konuştun mu doktorunla doğumunu,nasıl olacak,tarih vs belirtti mi ona göre..ben henüz konuşmadım çok heyecanlıyım ama
yaa hastane çantasını hazırlamayan bi ben kaldım herhalde bende bu cuma eksiklerimi tamamlıcam inş..

mrb arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende ekim annesiyim tüp bebekle 8yıl sonra ikinci tüp bebegim tuttu şuan 31 haftalık gebeyim hamdolsun rabbime allah tüm olmayalara şu mubarek günler hürmetine versin bizimde hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin işallah benim size bir sorum olucak arkadaşlar bilmemm kaç haftalık hamilesiniz ama ben daha dışarı çıkmaya korkuyorum otobüse dolmuşa binmeye korkuyorum sizdemi çıkmıyorsunuz bazen biryerlere gitmek istiyorum ama otobüslere binmeye korkuyorum arada bir arabayla gidecegim yere kapıda binip kapıda inmek şartıyla gidiyorum ama bazende araba olmayınca dışarı çıkmak istiyorum geri vazgeciyorum olurda minik kuşuma bir şey olur diye cevaplarsanız sevinirim

Biz bugün Ertunç Mega diye baska bir dr.a daha muayene olduk. 1550 gr. olmusuz. 34. haftayı geçersen sorun yok dedi..

maşallah kuzuna canım..ne açıdan öyle dedi peki..benim sorularım pek tuhaf değil mi :)) napiyim enince ayrıntısına kadar öğrenmeyi seeviyorum..
mesela benim doktorumda 35 i geçersen sorun yok demişti ama gidince sorucam yani 35ten sonra istediğim şeyi yapabilir miyim doğumum kolaylaşsın diye yürüyüş yapabilir miyim diye sorucamzaten o saatten sonra küveze girmiyolar onu kastetm,iş olsa gerek belkide değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…