mrb arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende ekim annesiyim tüp bebekle 8yıl sonra ikinci tüp bebegim tuttu şuan 31 haftalık gebeyim hamdolsun rabbime allah tüm olmayalara şu mubarek günler hürmetine versin bizimde hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin işallah benim size bir sorum olucak arkadaşlar bilmemm kaç haftalık hamilesiniz ama ben daha dışarı çıkmaya korkuyorum otobüse dolmuşa binmeye korkuyorum sizdemi çıkmıyorsunuz bazen biryerlere gitmek istiyorum ama otobüslere binmeye korkuyorum arada bir arabayla gidecegim yere kapıda binip kapıda inmek şartıyla gidiyorum ama bazende araba olmayınca dışarı çıkmak istiyorum geri vazgeciyorum olurda minik kuşuma bir şey olur diye cevaplarsanız sevinirim
slm hanımlar 22 gün sonra dün sabah taburcu olduk artık evimizdeyiz...bebişlerim gayet iyiler çok şükür ...talha görkem 2200 ömer eymen 2700 gr. olarak hasteneden çıktık...valla ikiz bakmak çok zormuş aynı anda acıkıyolar aynı anda uyanıyolar size tavsiyrm bol bol uyuyun uykusuz günler kapınızda :)))
mrb arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende ekim annesiyim tüp bebekle 8yıl sonra ikinci tüp bebegim tuttu şuan 31 haftalık gebeyim hamdolsun rabbime allah tüm olmayalara şu mubarek günler hürmetine versin bizimde hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin işallah benim size bir sorum olucak arkadaşlar bilmemm kaç haftalık hamilesiniz ama ben daha dışarı çıkmaya korkuyorum otobüse dolmuşa binmeye korkuyorum sizdemi çıkmıyorsunuz bazen biryerlere gitmek istiyorum ama otobüslere binmeye korkuyorum arada bir arabayla gidecegim yere kapıda binip kapıda inmek şartıyla gidiyorum ama bazende araba olmayınca dışarı çıkmak istiyorum geri vazgeciyorum olurda minik kuşuma bir şey olur diye cevaplarsanız sevinirim
maşallah kuzuna canım..ne açıdan öyle dedi peki..benim sorularım pek tuhaf değil mi :)) napiyim enince ayrıntısına kadar öğrenmeyi seeviyorum..
mesela benim doktorumda 35 i geçersen sorun yok demişti ama gidince sorucam yani 35ten sonra istediğim şeyi yapabilir miyim doğumum kolaylaşsın diye yürüyüş yapabilir miyim diye sorucamzaten o saatten sonra küveze girmiyolar onu kastetm,iş olsa gerek belkide değil mi
selam kızlarrr
biz yine 2 gündür hastanedeydiksalı günü 35+0 da kontrolümüz vardı.herşey normaldi,nst dede bir sorun çıkmadı..eve geldik,kendimi kötü hissetmeye başladım..akşam 6 da kasılmalarım başladı..saat tuttum akşam 9 a kadar 7 dkka da bir oldu..9 dan sonra 5 dakkada bire düştü..10 gibi hastaneye gittik..bu sefer kasılmaları durdurmak zor oldu...durmasaydı bu sabah doğum yapacaktık...şimdi eve geldik ama tuvalet dışında kalkmak yok dedi..gerçektende ayaklandığım anda karnım sertleşiyor ve toplanıyolar hemen...son 7 gündeyiz..zor geçicek...yatmaktada zorlanıyorum...şimdi annemde kalıyorum artık...,inşallah günlerine kadar tekrar sorun yaşamam..rabbim yardımcımız olsun..sizlerde dikkat edin kendinize...
hoşgeldin canım Rabbim bağışlasın bende 31+2 yim..valla yumurtalarım olgunlaşma evresinde de doktor çok hareket etme zarar gelmesin yumurtalara dediğinden beri otobüse falan binmedim yaklaşık 8-9 aydır :) ben zaten sürekli yattım hamileliğim boyunca şimdide ihtiyaç için olursa çok çok nadir arabayla gidiyorum,seni çook iiyi anlıyorum,bukadar sabrettik Rabbim tamamına erdirirr inş..
peki senin özel bi durumun varmı dışarı çıkmamak için mesela benim kasılmalarım yani karnımın sertliği çok erken haftalarda başladı ve 16.haftamda kanamam oldu bide plesentam aşağıda dolayısıyla istirahat verdi doktor ama diğer arkadaşlar normal hayatlarına devam ettiler gibi..
ayy çok sevindim canım yaa,hoşgeldiniz evinizeee...demek zor oluyomuş haa bakalım biz neler yaşıycaz..yeterki sağlıkları iyi olsun gerisi olur gider inşallah..kendinize çok iyi bakın,müsait olduğun bir zamandada doğum sürecini anlatırsan çok sevinirizz...öptüm sizzzzii
hoşgeldin aramıza canım...tedirginliğin çok normal uzun bir zamandan sonra kavuşmuşsun..bende 5 sene sonra 5. denememde ikizlerime hamileyim başlarda çok titiz olacağımı sanıyodum ama ben hiç yerimde durmadım,evde bile durmadım hiç hep dolandım durdum..çok şükür bir sorunda yaşamadım taki 33. haftaya kadar..şimdi artık son 1 haftam ve evde yatarak geçiriyorum...sende kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran,zaten çoğu gitmiş azı kalmışş..
korkuyorum valla bide aralık ayından beri sıkıldım artık dışarı çıkmak bebişime birşeylere bakmak istiyorum herzamanda araba olmuyor otobüste korkutuyor 1 haftam var diyorsun 34. haftadamı dogumun
Plasentan aşağıda ve ivf gebelik hala otobüse binmekten bahsediyorsun cnaım yaa yapma allah aşkına. Normal gebelerin bile toplu tasımayla seyahat etmesi sakıncalı.. Bende de aynı sorunlar var bu arada
lalecim herhangi bir sorun yok çok şükür ivf gebelik ama hani nebilim çıkım bebegime birşeyele bakım diyorum duramıyorum herzamanda özel araba geçmiyor elime kız birazda yolar görsün bizihamile olmugumuzu dermişim çok mutlu oluyorum o hamile elbisesinin içnde birinin bana hamile gözüyle bakmasına çok bekledim bugünleri nebilim bende böyleyim işte
Biz bugün Ertunç Mega diye baska bir dr.a daha muayene olduk. 1550 gr. olmusuz. 34. haftayı geçersen sorun yok dedi..
selam kızlarrr
biz yine 2 gündür hastanedeydiksalı günü 35+0 da kontrolümüz vardı.herşey normaldi,nst dede bir sorun çıkmadı..eve geldik,kendimi kötü hissetmeye başladım..akşam 6 da kasılmalarım başladı..saat tuttum akşam 9 a kadar 7 dkka da bir oldu..9 dan sonra 5 dakkada bire düştü..10 gibi hastaneye gittik..bu sefer kasılmaları durdurmak zor oldu...durmasaydı bu sabah doğum yapacaktık...şimdi eve geldik ama tuvalet dışında kalkmak yok dedi..gerçektende ayaklandığım anda karnım sertleşiyor ve toplanıyolar hemen...son 7 gündeyiz..zor geçicek...yatmaktada zorlanıyorum...şimdi annemde kalıyorum artık...,inşallah günlerine kadar tekrar sorun yaşamam..rabbim yardımcımız olsun..sizlerde dikkat edin kendinize...
lale sağlıklı olsunlarda canım üç aşağı beş yukarı çocuğa göre değişiyo..bende 4 kilo doğmuşum bakalım biizim kız kaç olacak..
toobe evet iki gün varmış aramızdaa,senin bebiş kaç kilo yakında gittin mi?bide konuştun mu doktorunla doğumunu,nasıl olacak,tarih vs belirtti mi ona göre..ben henüz konuşmadım çok heyecanlıyım ama
yaa hastane çantasını hazırlamayan bi ben kaldım herhalde bende bu cuma eksiklerimi tamamlıcam inş..
selam kızlarrr
Kizlar besigimiz geldi basi ve ayak ksmi kelebek kesimli ve tulu ozel suslendi ustundekrkebkler ve inci var annem ve babam vardi yanimda eve geldiginde gorunce bir baktim ikiside agliyor duygusal birandi aksam ustude oda miz gelicek insallh cook heyecanli artik hersey bitiyor yavas yavs hamdolsun rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallhh
Hadi hayırlı uğlu olsun.. Güle güle büyüsün içinde prensesin..
karasu gule gule kullan besigini ve odanizi.sudenaz gecmis olsun riskli zamanlar biti sayilir zaten rahat olmya calis.
akasya seninle haftalarimiz ayni en son nezaman gittin kontrole bebisin nekadar.birde canim sende seker cikmismiydi.simdi durumlar nasil
Evet bende şimdi farkettim.En son 26. haftada gittiğimde kızım 840gr dı.. ALLAH nasip ederse yarın gidicem kontrole sabahtan. Gelince yazarım mutlaka.
Malesef ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, 4 günlük diyet sonrasında tekrarladım testi ozaman normal çıkmıştı.
Diyet yapıyorum. iki günde bir şekerimi ölçtürüyorum. Şimdilik normal şükürler olsun. Sende nasıl durumlar. senin kontrol ne zaman.
cnm benim 31+3 te 1937 grdı,25 eylül dedi doğum tarihine benim ameliyat,kist artı tüp bebek gecmişim olduğu için sezeryan dedi,bende hazırlamadım daha pijama takımı bile almadım nedense annem acele etme diyor heplale sağlıklı olsunlarda canım üç aşağı beş yukarı çocuğa göre değişiyo..bende 4 kilo doğmuşum bakalım biizim kız kaç olacak..
toobe evet iki gün varmış aramızdaa,senin bebiş kaç kilo yakında gittin mi?bide konuştun mu doktorunla doğumunu,nasıl olacak,tarih vs belirtti mi ona göre..ben henüz konuşmadım çok heyecanlıyım ama
yaa hastane çantasını hazırlamayan bi ben kaldım herhalde bende bu cuma eksiklerimi tamamlıcam inş..
masallah cnmBiz bugün Ertunç Mega diye baska bir dr.a daha muayene olduk. 1550 gr. olmusuz. 34. haftayı geçersen sorun yok dedi..
hosgeldinnn,hayırlı uğurlu olsun ben ilk 3 ay dikkat ettim sora günlük yasamıma döndüm zaten calıstığım için mecburen hep aktiftim ama dikkat etmekte fayda varmrb arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende ekim annesiyim tüp bebekle 8yıl sonra ikinci tüp bebegim tuttu şuan 31 haftalık gebeyim hamdolsun rabbime allah tüm olmayalara şu mubarek günler hürmetine versin bizimde hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin işallah benim size bir sorum olucak arkadaşlar bilmemm kaç haftalık hamilesiniz ama ben daha dışarı çıkmaya korkuyorum otobüse dolmuşa binmeye korkuyorum sizdemi çıkmıyorsunuz bazen biryerlere gitmek istiyorum ama otobüslere binmeye korkuyorum arada bir arabayla gidecegim yere kapıda binip kapıda inmek şartıyla gidiyorum ama bazende araba olmayınca dışarı çıkmak istiyorum geri vazgeciyorum olurda minik kuşuma bir şey olur diye cevaplarsanız sevinirim
sudecimmm aman dikkat cok az kaldı,bi hafta sonra gelicek meleklerin ve bütün sıkıntıların biticekselam kızlarrr
ayyy ben bile duygulandım,güle güle kullansın cimcimeKizlar besigimiz geldi basi ve ayak ksmi kelebek kesimli ve tulu ozel suslendi ustundekrkebkler ve inci var annem ve babam vardi yanimda eve geldiginde gorunce bir baktim ikiside agliyor duygusal birandi aksam ustude oda miz gelicek insallh cook heyecanli artik hersey bitiyor yavas yavs hamdolsun rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?