2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

hoşgeldin canım Rabbim bağışlasın bende 31+2 yim..valla yumurtalarım olgunlaşma evresinde de doktor çok hareket etme zarar gelmesin yumurtalara dediğinden beri otobüse falan binmedim yaklaşık 8-9 aydır :) ben zaten sürekli yattım hamileliğim boyunca şimdide ihtiyaç için olursa çok çok nadir arabayla gidiyorum,seni çook iiyi anlıyorum,bukadar sabrettik Rabbim tamamına erdirirr inş..
peki senin özel bi durumun varmı dışarı çıkmamak için mesela benim kasılmalarım yani karnımın sertliği çok erken haftalarda başladı ve 16.haftamda kanamam oldu bide plesentam aşağıda dolayısıyla istirahat verdi doktor ama diğer arkadaşlar normal hayatlarına devam ettiler gibi..

ayy çok sevindim canım yaa,hoşgeldiniz evinizeee...demek zor oluyomuş haa bakalım biz neler yaşıycaz..yeterki sağlıkları iyi olsun gerisi olur gider inşallah..kendinize çok iyi bakın,müsait olduğun bir zamandada doğum sürecini anlatırsan çok sevinirizz...öptüm sizzzzii

hoşgeldin aramıza canım...tedirginliğin çok normal uzun bir zamandan sonra kavuşmuşsun..bende 5 sene sonra 5. denememde ikizlerime hamileyim başlarda çok titiz olacağımı sanıyodum ama ben hiç yerimde durmadım,evde bile durmadım hiç hep dolandım durdum..çok şükür bir sorunda yaşamadım taki 33. haftaya kadar..şimdi artık son 1 haftam ve evde yatarak geçiriyorum...sende kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran,zaten çoğu gitmiş azı kalmışş..

selam kızlarrr

biz yine 2 gündür hastanedeydik salı günü 35+0 da kontrolümüz vardı.herşey normaldi,nst dede bir sorun çıkmadı..eve geldik,kendimi kötü hissetmeye başladım..akşam 6 da kasılmalarım başladı..saat tuttum akşam 9 a kadar 7 dkka da bir oldu..9 dan sonra 5 dakkada bire düştü..10 gibi hastaneye gittik..bu sefer kasılmaları durdurmak zor oldu...durmasaydı bu sabah doğum yapacaktık...şimdi eve geldik ama tuvalet dışında kalkmak yok dedi..gerçektende ayaklandığım anda karnım sertleşiyor ve toplanıyolar hemen...son 7 gündeyiz..zor geçicek...yatmaktada zorlanıyorum...şimdi annemde kalıyorum artık...,inşallah günlerine kadar tekrar sorun yaşamam..rabbim yardımcımız olsun..sizlerde dikkat edin kendinize...

Plasentan aşağıda ve ivf gebelik hala otobüse binmekten bahsediyorsun cnaım yaa yapma allah aşkına. Normal gebelerin bile toplu tasımayla seyahat etmesi sakıncalı.. Bende de aynı sorunlar var bu arada..

Sen yanlış anlamısın bence dr.u. 34. haftaya kadar doğum yaparsan sgk anlaşmalı bir yere git yoksa kuvöz vb. bebek bakımı ve anne yatısı 100- 150 bin tl. yi bulabilir dedi. 34. haftadan sonra doğum gerçekleşse maddi manevi fazla sıkıntı olmaz dedi. Yoksa tabiki bu dans edebilirsin yada he ristediğini yaparsın anlamına gelmez canm..

Dr.un da dediği gibi wc dısında kalmadan yat, dinlenmek çok önemli..

bende bu aylara kadar çıkmadım dışarıyada doktara falan arabayla gidip geliyorum gecenlerde eşimin işi çıktı dışardaydı ben mecburi otobüsle gittim doktora ama gidene kadarda öldüm korkudan neyseki atlattık acaba çıksam çarşıya falan diye düşündümde bir an

Son düzenleme:

korkuyorum valla bide aralık ayından beri sıkıldım artık dışarı çıkmak bebişime birşeylere bakmak istiyorum herzamanda araba olmuyor otobüste korkutuyor 1 haftam var diyorsun 34. haftadamı dogumun

korkuyorum valla bide aralık ayından beri sıkıldım artık dışarı çıkmak bebişime birşeylere bakmak istiyorum herzamanda araba olmuyor otobüste korkutuyor 1 haftam var diyorsun 34. haftadamı dogumun

doktorunla görğştünmü bu durumu..bir sakınca yok diyosa dolaşmanda bence kasma kendini..zorlanırsan dönersin....ben şuan 35+2 deyim..36+1 de doğum tarihimiz..

Hoşgeldin aramıza.. Bebimde 2. denememde tuttu şükürler olsun.Bende ALLAH nasip ederse bende ekimde doğum yapıcam.
Aminn rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.
Ben çok mecbur kalmadıkça toplu taşıma araçlarına binmiyorum. Binersemde genelde şöför koltuğunun arkasına oturuyorum.
Binersemde özelliklede teker üstüne oturmamaya dikkat ediyorum. Hepimizin az kaldı kendimize daha çok dikkat etmemiz lazım.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

Cnm bnm gecmis olsun bak cook azkaldi hamdolsun rabbime insallh 7 gun daha duruck bebeklerin cnmm
Bnm de iki kere dedigin gibİ oldu hatta birinde cok ta sancim oldu ama gitmedim hastaneye dun biraz gerildim butunaksam yasadim toplanma karnimda bizimde sali kontrol var kesintarh belli olucak insallh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh

Nazennde cnm yanlız değilsin bende henüz çanta hazırlamadım ama eylülün ilk haftası hazırlarım herhalde..

Kizlar besigimiz geldi basi ve ayak ksmi kelebek kesimli ve tulu ozel suslendi ustundekrkebkler ve inci var annem ve babam vardi yanimda eve geldiginde gorunce bir baktim ikiside agliyor duygusal birandi aksam ustude oda miz gelicek insallh cook heyecanli artik hersey bitiyor yavas yavs hamdolsun rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallhh

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.İnşallah doğum zamanın gelene kadar bişey olmaz.
Biraz daha sabret hayırlısıyla 1 hafta sonra kuzuların kollarında olucak inşallah. bebişlere söyle azcık daha dayansınlar :))
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.. Kendinize iyi bakın. ALLAHA emanet olun

Hadi hayırlı uğlu olsun.. Güle güle büyüsün içinde prensesin..

Hadi hayırlı uğlu olsun.. Güle güle büyüsün içinde prensesin..

karasu gule gule kullan besigini ve odanizi.sudenaz gecmis olsun riskli zamanlar biti sayilir zaten rahat olmya calis.

akasya seninle haftalarimiz ayni en son nezaman gittin kontrole bebisin nekadar.birde canim sende seker cikmismiydi.simdi durumlar nasil

Evet bende şimdi farkettim.En son 26. haftada gittiğimde kızım 840gr dı.. ALLAH nasip ederse yarın gidicem kontrole sabahtan. Gelince yazarım mutlaka.
Malesef ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, 4 günlük diyet sonrasında tekrarladım testi ozaman normal çıkmıştı.
Diyet yapıyorum. iki günde bir şekerimi ölçtürüyorum. Şimdilik normal şükürler olsun. Sende nasıl durumlar. senin kontrol ne zaman.

canim benimde yuksekti olcum yapiyrm. ama iftar yemeklerinde kacirdin diyeti yuksek cikti. diyetinde nelere dikkat ediyrsn .olcumleri ne sekilde yapiyran ilk lokmadan sonra borinci saattemi olcuyorsn.birde degerin kac cikiyr.

cnm benim 31+3 te 1937 grdı,25 eylül dedi doğum tarihine benim ameliyat,kist artı tüp bebek gecmişim olduğu için sezeryan dedi,bende hazırlamadım daha pijama takımı bile almadım nedense annem acele etme diyor hep

Biz bugün Ertunç Mega diye baska bir dr.a daha muayene olduk. 1550 gr. olmusuz. 34. haftayı geçersen sorun yok dedi..
masallah cnm

hosgeldinnn,hayırlı uğurlu olsun ben ilk 3 ay dikkat ettim sora günlük yasamıma döndüm zaten calıstığım için mecburen hep aktiftim ama dikkat etmekte fayda var

sudecimmm aman dikkat cok az kaldı,bi hafta sonra gelicek meleklerin ve bütün sıkıntıların biticek

ayyy ben bile duygulandım,güle güle kullansın cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…