2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

cnm benim 31+3 te 1937 grdı,25 eylül dedi doğum tarihine benim ameliyat,kist artı tüp bebek gecmişim olduğu için sezeryan dedi,bende hazırlamadım daha pijama takımı bile almadım nedense annem acele etme diyor hep

Biz bugün Ertunç Mega diye baska bir dr.a daha muayene olduk. 1550 gr. olmusuz. 34. haftayı geçersen sorun yok dedi..
masallah cnm

hosgeldinnn,hayırlı uğurlu olsun ben ilk 3 ay dikkat ettim sora günlük yasamıma döndüm zaten calıstığım için mecburen hep aktiftim ama dikkat etmekte fayda var

sudecimmm aman dikkat cok az kaldı,bi hafta sonra gelicek meleklerin ve bütün sıkıntıların biticek

ayyy ben bile duygulandım,güle güle kullansın cimcime

Sudenaz çok geçmiş olsun Allahtan bir haftan kalmış,bir hafta dediğin nedir ki ben 8 aydır yatıyorum
ayy çok heyecanlıı bebeğini kucağına alıcaksın bir hafta sonra maşallah subhanallah..

lalecim haklısın yanlış anlamış olabilirim demek ki işime öyle geldi ona yordum ozaman napim yaw neyse bu günleride gördük çok şükür..

happywomen da girip haberdar etse bizi hep aklımda nasıl oldu acaba bebekler..

Karasu hayırlı olsun heyecanını anlayabiliyorum,odası gelsin eminim oradan çıkmazsın ben odası geldikten sonra bigün evde kaldım hep onun odasına gitti ayaklarım..bir arkadaş hiç çıkmıyorum odasından diyor,bebiş doğunca hiç çıkamıycaz haberimiz yok

canim benimde yuksekti olcum yapiyrm. ama iftar yemeklerinde kacirdin diyeti yuksek cikti. diyetinde nelere dikkat ediyrsn .olcumleri ne sekilde yapiyran ilk lokmadan sonra borinci saattemi olcuyorsn.birde degerin kac cikiyr.

Geçmiş olsun canım sanada. Dikkat et yediklerine. Diyetini uygulamaya çalış elinden geldikçe.
Öğlen yemeklerinden 2 saat sonra ölçtür demişti doktor, bende öyle yapıyorum.
2 günde bir ölçtürüyorum 80-85-87-92- biraz tatlı yersem özelliklede üzüm 120 falan çıkıyor.
Şekeri özellikle en çok üzüm çıkarıyormuş. Yemiyorum genelde ama bazen dayanamadığım anlar oldumu 4-5 taneden fazla yemiyorum.
Çavdar ekmeği, az yağlı hatta bazen yağsız sebze yemekleri, yağsız, tuzsuz haşlama yada fırında, kırmızı ve beyaz et yiyorum haftada 2-3 defa.
3 ana 3 ara öğün olarak beslenmeye dikkat ediyorum. ara öğünlerde ekşi elma, ceviz, light yoğurt,çok az meyve, tam tahıllı krakerler yada bisküviler yiyorum.
süt ürünleri ve peynirin ya az yağlı yada light olanlarını tüketmeye çalışıyorum. yarınki kontrolümde rapor yazdırabilirsem şeker ölçüm cihazı yazdırıcam.
Hergün eczaneye git gel sıcaklarda kavruluyorum.Eczane 10 dk mesafede ama o bile bazen yoruyor beni.

ooo senin diyet baya ağırmış bana sadece hamur işi ve tatlı yasak...meyvede yiyorm...sen bu diyetle kilo almıyorsun ozaman öylemi....

ooo senin diyet baya ağırmış bana sadece hamur işi ve tatlı yasak...meyvede yiyorm...sen bu diyetle kilo almıyorsun ozaman öylemi....

Biraz öyle. hamur işi, tatlı, tuzlu ,yağlı, hepsi yasak işte ama bunada şükür meyvede çok az yiyorum. özellikle aşırı tatlı olanları daha az yiyorum. 70 le hamile kaldım,78 kiloyum şuan diyete başlayalı 1 ay oldu 1 ayda pek kilo almadım. İnşallah bebişim almıştır ve sağlığı yerindedir

canım 1 aydır bende kilo almadım ekmeği kestim...sütü lıght içiyorm bu bile yetti hatta bi ara meyve falanda kestim hiç kilo almadım bende merak ediyrm bebişlerimi...inşallah iyilerdir..

slm arkadasım hosgeldin aramıza...
bende 7 yıl sonra 3 denememde cok şükür gebe kaldım ama ilk aylardan beri hiç bi konuda kısıtlamadım kendimi temizliğimi yapıyorum, alısverişimi yapıyorum,otobüse felan da biniyorum araba olmadıgı zamanlar. gerci cok şükür bende herhangi bir düşük tehlikesi yoktu onun verdiği rahatlıkta var tabi... sende herhangi bir sorun varmıki bu kadar korkuyorsun yoksa cık bence arasıra bu kadar kasma kendini zaman ilerledikce zaten agırlasıyorsun halin kalmıyor bişey yapacak ayaklar şişiyor iice....
canm cok gecmiş olsun umarım su son bir haftayı da en ii sekilde gecirirsiniz.... dikkat et kendine aeo

canm hayırlı olsun beşiğiniz rabbim saglıklı günlerde güle güle yatırmayı nasip etsin....

T ederiz kizlar rabbim gepimize iyi gunlerde kullnmayi nasip etsin insallh odamizda geldi bu sefer ben kapida gorunce karsimda ben basladim aglamaya hamdolsun rabbim bugunleride gosterdi bizlere odamiz kuruldu tabiki prrdelerimiz ve yatagimizn cibinligi eksik engec onlarda cumartesi biticekinsallhh simdilik tek eksigim kizim o da vakti gelince doldurucak insallh kalbimizi evimizi ve odasini

T ederiz kizlar rabbim gepimize iyi gunlerde kullnmayi nasip etsin insallh odamizda geldi bu sefer ben kapida gorunce karsimda ben basladim aglamaya hamdolsun rabbim bugunleride gosterdi bizlere odamiz kuruldu tabiki prrdelerimiz ve yatagimizn cibinligi eksik engec onlarda cumartesi biticekinsallhh simdilik tek eksigim kizim o da vakti gelince doldurucak insallh kalbimizi evimizi ve odasini

Gunaydin kizlarbiz 3 ten beri dolaniyruz kizimla kac kee odasinin kapisini acip baktim hatirlamiyorum oda koktugu icn cam acik iceride klima var kspimiz kapali rabbim diyorum surekli kullanmayi nasip et hepsini insallhh hepinize hayirli cumalar buarada dualarimiz kabul olsun bizimde bu sali dogum tarihimiz kesinlesicek insallh

bizimde odamız gelse ben de cıkamam heralde
amin cnm hep mutlu huzurlu sekilde büyütün insallah

günaydın,hayırlı cumalarrrr
size bisey danısmak istiyorum listede oğlumuzun adı 'demir' yazıyor
sonradan kayınpederin ismini de eklemeye karar verdik
Mehmet.
Yalnız Mehmet Demir olunca sanki soyismi gibi oluyor bu yüzden Mehmet yanına önerebileceğiniz isim var mı kısa olması tercihimiz bizim düsündüklerimiz
Sarp,Bora,Aren,Tuan:44:

canim bugun kontrolun vardi hersey yolundadir insallah donunce yaz mutlaka

günaydın canm hayırlı cumalar...
demir mehmet yapalım :))) aren de güzel bence de canm ama zaten iki isim koysanda genelde cogu kişi tek isim olarak hitap ediyor ve geneldede daha modern olan isim kullanılıyor

süpersiiinn vallaaa bende düşünüyordum iki listeyi nasıl idare etcem diyeeee...bi baktım sen yapmışsın ...karasu gel müdüremiz ol dediiiii...liste işinede el atarım diye düşünmüştümmm neyseki sen hallettin sağolasınnn[/QUOTE] ersin i

kızlar ,ben 5 gün sonra anne olucam nasipse.. normalde 28 ağustos ama, tüp bebek olunca malum 10 15 gün erken alınıyolar:)) rabbim hepimizin kucağında göstersin inşallah sağlık sıhhatle..

Arda.taha. efe. alp.ege .emir. arif. simdilik aklima gelenler bunlar canim :)

Arda.taha. efe. alp.ege .emir. arif. simdilik aklima gelenler bunlar canim :)

toobe mehmet zahit çok hoşuma gidiyor benim ya da Mehmet Emir..ben hala kızımın ismini tam olarak koyamadfım yaw benim halim ne olucaaakkk
valla belirli bi haftadan sonra sen dışarı çıkmakistemiyorsun diyorlardı hak veriyorum şuan sıcak fena ve ağırlaştım evin merdivenlerini çıkarken yorgunluktan ölüyorum ama almam gerekenler varçıkıcaz artık bugün..

Karasu ben sana demiştim çıkmazsın odadan diye ben bide eşimi götürüyorum odaya hadi gel kızımızın odasına gidelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…