2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

inşallh cnm evet zaten 3 aylık donmden sonra bebeklerimiz de daha çok buyucek inşallh daha cok konuşucak konumz olucak yaklaşık 4 hafta sonra herkes duzulır inşllh bızım 4 hafta kadar daha yatak istrahtımz var olsun napim diyorum yatmamın sebebi bu olsun şükür rabbıme benımde hafifte olsa benı rahtsız eden mide bulantım var senın sesın pek çıkmıyr yazmana sevındım cnm iyi olmanada rabbım bebişlerimizin keyfini de çıkarmayı nasip etsin kucagımıza da almayı inşallh

evet canım yatmamızın sebebi bu olsun yeterkii...şu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatalımm inşallah...

bende alıştım bulantılara artık takılıyoruzz

Slm kizlar yaa neden kimse yok bizin topikte birde zamn cabuk geciyor hamdolsun rabbime 1ayi geride birakcz nerdeyse dolu dolu 3hafta geride kaliyr rabbim kucagimizada almayi nasip etsin hepinize sevgiler canlarim

yaa kızlar cok ayıp ama yaa neden kımse gelmiyor arada bir yazsanız durumlarınızı

ben arada bir bakıyorum ama kimsecikler yok. sende gelmiyorsun hiç ama. diğer topikte görüyorum seni de bazen ama burda görmüyorum. nasılsın iyisin demi bi sorun yok. ben yarın dr a gidiyorum kalp atışları için. bakalım duyabilecekmiyim.

kızlarrr az önce dr dan geldim bebeişimin kalp atışlarını duydummmm :)))) çok heyecanlı çok güzel bir his. allah herkese yaşamayı nasip etsin. çok mutluyum çokkk. inşallah doğuma kadar sorunsuz olur herşey hepimiz için.

cnmmmm napim bizim burda kimse yok ben de bekleyemem ki bekçi gibihergun bakmaya çalışıyrm diğer topikler çok harketli ama biz de tık yok neyse bakalımilerki gunlerde nasıl olucak çok sevındım cnm duymana rabbım kucağınada almayı nasıp etsın bız daha bılıyrsun belki henuz duymadık kalp atışı çünkü yaramaz kendını göstermıyr ustten 5+5 ten beri kalp atışlarını izliyoruz ama alttan muayne ile bakalım bızım de 6 subat kontrl 9 haftalık olucm artık inşllh duyarız inşllh herşey sorunsuz olur doğuma kadar hepimiz için tabii sonrasında da bugun uzucu bır olay duydum hep dua ediyrm rabbım kurtrsın diye bır arkadşın gece suyu gelmiş 5 aylık kalbi durmuş bebeğin de norml doğm olsun diye bekliyr şimdi lütfn kafaya takmayın hiçbirşy ne olur bırakın evinz de pislensin dert etmeyin bebeğin ve hamileliğin tadını çıkarın ben başladım yapmaya nilla cım rabbım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşllh birdahaki gidişin ne zaman olucak bebeğini görmeye

canım sen alttan muayenede neden duymuyorsun ki kalp atışlarını. bende alttan muayene oldum bugün ama kalp atışları duyuluyor. acaba her makine demi duyulmuyor ki. bir sor istersen dr una. bir daha şubat sonunda gidicem. bazı testler istedi dr onları yaptırıcam bu hafta. kesinlikle haklısın cnm kafaya takma konusunda. hiçbirşey bebeklerimizden kıymetli değil bu hayatta o yüzden takmamak lazım. bende öyle yapmaya çalışıyorum. haftaya işe de başlıcam daha iyi olacak. sen daha iyisin demi artık. inşallah sende duyarsın cnm kalp atışlarını.

inşallh cnm inşallh duyarım ben de bilmemki dr um ustten duyabiliriz altan değil dedi makinedn dir belki de bilmiyorum ben de evet haklısın işe başlamak çok iyi olucak ben ce senın için keşke ben de kalkabilsem ayağa sıkıcı ama olsun tövbe demicektim keşke diye sağlıklı olsun da bebem sorun yok aslında çok yorma cnm kendini işte hımmm baya varmış yaa 1 sonra ben çok sık gittim ya dr alıştım galiba ben 2 haftaya tekrar giderim ay şaka gibi duramıyorum walla yerim de hım ben de dun vardim kan ben den de bir sürü şey istedi cnm sonçları aldım şükür prblem yok inşllh herşey cok güzel olsun hepimiz için

hadi gözün aydın olsun canm darısı bizlere insallah. allahım mutlulugunu daim etsin

kızlarrr moralim bozuk...dün crinone jeli yazdırmak için yakındaki bir kliniğe gittim..dr hadi gel bekleyen yok ultrasondan bakalım dedi üstten gözükür artık diye..hiç aklımda yokken tamam dedim..

ilk baktırdığımızda 6 haftalıkken benim iki kese vardı biri diğerine göre çok küçüktü ama kalp atışları vardı...ikiside 4mm di

neyse üstten baktık sadece büyük keseli gözüküyor diğeri ortada yok..kanaman oldumu dedi yok dedim..neyse biraz daha çabayla hayal meyal bişey gözüktü hemen vajinal ultrasonla bakıldı ikinci kesede gözüktü ama kese hiç büyümemiş içinde bebiş büyümüş hatta keseyi tamamen doldurmuş artık büyüyecek alan kalmamış..doktor şüpheli konuştu kesenin büyümesi lazım o yüzden şimdi gelişimi yavaş ama kalbi atıyor..şimdi büyük kesedeki 12.5mm olmuş..küçük kesedeki 8.8 mm..bir hafta sonra tekrar baktırcaz..çok endişeliyim..:26:

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş küçük olan bebişinde biran önce büyür ve gelişir dualarımız seninle sakın kendini üzme rahat ol bebeğin etkilenmesin

şimdi sudenazım bak bu konuyu kendi dr lanla görüştnmü cnm onun cevbı ne sana birde ben de gecn hafta 7+4 te benım de kesem ustten görülmedi alttan hemen muayne edildi ve ben de halen dinlemedım kalp atışı 6 subatta tekrar gidicem fakat ben hep diyrdum ki dr uma ben ıkız isterim diye oda bana diyordu zor o işler kolay değil ikiz gebelk o kadar ençok bir bebeğin iyi geliştiğini diğerbebeğin de daha az geliştiğini görüyoruz diye yani ben ce moral bozma bu tup bebe dr larının karşılaştığı bır durum hem ne mutluki kalp atışları var bugusel bır gelişme cnm bol dua et moral bozmak yokkk

geçmiş olsun canm hiç moralini bozma umarım hersey biran önce yoluna girer. ikizlerden birinin gelişimi 2 3 hafta geriden gelenler bile olabiliyormus. benm de iki kese görünmüştü ama dr küçük olan hakkında pek umutlu konusmamıstı kanaman olursa korkma felan demişti ama 13 gün oldu hiç kanamam felan olmadı. bakalım bizde yarın kalp atısları için kontrole gidecez umarım hersey yolundadır. rabbim herseyden önce hayırlısı neyse onu versin. çift yada tek saglıklı sihhatlı olsunda gerisinin hiç önemi yok

slm arkadaşlar. bugün çok ilginç bir gelişme oldu. bugün ben yine dr a gittim dün çok az kanamam olmuştu. ve bugün ikinci bir kalp atışı gördü dr. iki tane kalp atıyor ikiz dedi. ancak benimde ikinci bebek ilk kez bugün göründü çünkü diğerinden çok küçük. diğerinin yarısı kadar. biri 15mm diğeri 7.5 mm. dr muhtemelen bu yaşamayacak ümitlenme dedi ama yinede belli olmaz belki bir iki hafta sonra diğerine yetişir o da büyür dedi. çok sevindim ikiz olmasına ama bir yandan da düşebilir diye ümidim yok. inşallah oda büyür sağlıklı olur.

Canm bnm tebrik ediyorum seni İnşallah yasar diğer bebeğinde durbakalim Rabbim bilir yasar inşallah digeride dua et sende bol bol cnm k d et bizde hbr ver ne zamn gideceksin tekrar dinlen ama sen burada cnm dolanma çok hatta rapor al bir haftalık

slm cnm. bende az önce üstte yazdım senin msjı da şimdi gördüm. bende aynı durumdayım. tek fark ben daha yeni öğrendim iki tane olduğunu. inşallah ikimizinde ve herkesin bebekleri sağlıklı olur.

slm cnm. teşekkürler. inşallah yaşar ama bakalım artık bekliyoruz. haftaya salı gidicem tekrar. dr da rapor verecek sanırım yine riskli çalışmaman daha iyi dedi çünkü. ama çok şaşırdım ikiz deyince hep tekti şimdiye kadar çünkü. sen nasıl oldun? kanaman yok demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…