çok sevindim canımm...ne güzel yavaş yavaş herşey yoluna giriyor...
evet kimsecikler girmiyor çünkü hepimizin daha ilk dönemleri bulantılar sorunlar falan inşallah 3 aylıktın sonra iyice canlandırırız buraları..acık toplayalım kendimizi...
inşallh cnm evet zaten 3 aylık donmden sonra bebeklerimiz de daha çok buyucek inşallh daha cok konuşucak konumz olucak yaklaşık 4 hafta sonra herkes duzulır inşllh bızım 4 hafta kadar daha yatak istrahtımz var olsun napim diyorum yatmamın sebebi bu olsun şükür rabbıme benımde hafifte olsa benı rahtsız eden mide bulantım var senın sesın pek çıkmıyr yazmana sevındım cnm iyi olmanada rabbım bebişlerimizin keyfini de çıkarmayı nasip etsin kucagımıza da almayı inşallh
buraya geldim burda da kimse yok
yaa kızlar cok ayıp ama yaa neden kımse gelmiyor arada bir yazsanız durumlarınızı
ben arada bir bakıyorum ama kimsecikler yok. sende gelmiyorsun hiç ama. diğer topikte görüyorum seni de bazen ama burda görmüyorum. nasılsın iyisin demi bi sorun yok. ben yarın dr a gidiyorum kalp atışları için. bakalım duyabilecekmiyim.
kızlarrr az önce dr dan geldim bebeişimin kalp atışlarını duydummmm :)))) çok heyecanlı çok güzel bir his. allah herkese yaşamayı nasip etsin. çok mutluyum çokkk. inşallah doğuma kadar sorunsuz olur herşey hepimiz için.
cnmmmm napim bizim burda kimse yok ben de bekleyemem ki bekçi gibihergun bakmaya çalışıyrm diğer topikler çok harketli ama biz de tık yok neyse bakalımilerki gunlerde nasıl olucak çok sevındım cnm duymana rabbım kucağınada almayı nasıp etsın bız daha bılıyrsun belki henuz duymadık kalp atışı çünkü yaramaz kendını göstermıyr ustten 5+5 ten beri kalp atışlarını izliyoruz ama alttan muayne ile bakalım bızım de 6 subat kontrl 9 haftalık olucm artık inşllh duyarız inşllh herşey sorunsuz olur doğuma kadar hepimiz için tabii sonrasında da bugun uzucu bır olay duydum hep dua ediyrm rabbım kurtrsın diye bır arkadşın gece suyu gelmiş 5 aylık kalbi durmuş bebeğin de norml doğm olsun diye bekliyr şimdi lütfn kafaya takmayın hiçbirşy ne olur bırakın evinz de pislensin dert etmeyin bebeğin ve hamileliğin tadını çıkarın ben başladım yapmaya nilla cım rabbım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşllh birdahaki gidişin ne zaman olucak bebeğini görmeye
canım sen alttan muayenede neden duymuyorsun ki kalp atışlarını. bende alttan muayene oldum bugün ama kalp atışları duyuluyor. acaba her makine demi duyulmuyor ki. bir sor istersen dr una. bir daha şubat sonunda gidicem. bazı testler istedi dr onları yaptırıcam bu hafta. kesinlikle haklısın cnm kafaya takma konusunda. hiçbirşey bebeklerimizden kıymetli değil bu hayatta o yüzden takmamak lazım. bende öyle yapmaya çalışıyorum. haftaya işe de başlıcam daha iyi olacak. sen daha iyisin demi artık. inşallah sende duyarsın cnm kalp atışlarını.
hadi gözün aydın olsun canm darısı bizlere insallah. allahım mutlulugunu daim etsinkızlarrr az önce dr dan geldim bebeişimin kalp atışlarını duydummmm :)))) çok heyecanlı çok güzel bir his. allah herkese yaşamayı nasip etsin. çok mutluyum çokkk. inşallah doğuma kadar sorunsuz olur herşey hepimiz için.
kızlarrr moralim bozuk...dün crinone jeli yazdırmak için yakındaki bir kliniğe gittim..dr hadi gel bekleyen yok ultrasondan bakalım dedi üstten gözükür artık diye..hiç aklımda yokken tamam dedim..
ilk baktırdığımızda 6 haftalıkken benim iki kese vardı biri diğerine göre çok küçüktü ama kalp atışları vardı...ikiside 4mm di
neyse üstten baktık sadece büyük keseli gözüküyor diğeri ortada yok..kanaman oldumu dedi yok dedim..neyse biraz daha çabayla hayal meyal bişey gözüktü hemen vajinal ultrasonla bakıldı ikinci kesede gözüktü ama kese hiç büyümemiş içinde bebiş büyümüş hatta keseyi tamamen doldurmuş artık büyüyecek alan kalmamış..doktor şüpheli konuştu kesenin büyümesi lazım o yüzden şimdi gelişimi yavaş ama kalbi atıyor..şimdi büyük kesedeki 12.5mm olmuş..küçük kesedeki 8.8 mm..bir hafta sonra tekrar baktırcaz..çok endişeliyim..:26:
kızlarrr moralim bozuk...dün crinone jeli yazdırmak için yakındaki bir kliniğe gittim..dr hadi gel bekleyen yok ultrasondan bakalım dedi üstten gözükür artık diye..hiç aklımda yokken tamam dedim..
ilk baktırdığımızda 6 haftalıkken benim iki kese vardı biri diğerine göre çok küçüktü ama kalp atışları vardı...ikiside 4mm di
neyse üstten baktık sadece büyük keseli gözüküyor diğeri ortada yok..kanaman oldumu dedi yok dedim..neyse biraz daha çabayla hayal meyal bişey gözüktü hemen vajinal ultrasonla bakıldı ikinci kesede gözüktü ama kese hiç büyümemiş içinde bebiş büyümüş hatta keseyi tamamen doldurmuş artık büyüyecek alan kalmamış..doktor şüpheli konuştu kesenin büyümesi lazım o yüzden şimdi gelişimi yavaş ama kalbi atıyor..şimdi büyük kesedeki 12.5mm olmuş..küçük kesedeki 8.8 mm..bir hafta sonra tekrar baktırcaz..çok endişeliyim..:26:
slm arkadaşlar. bugün çok ilginç bir gelişme oldu. bugün ben yine dr a gittim dün çok az kanamam olmuştu. ve bugün ikinci bir kalp atışı gördü dr. iki tane kalp atıyor ikiz dedi. ancak benimde ikinci bebek ilk kez bugün göründü çünkü diğerinden çok küçük. diğerinin yarısı kadar. biri 15mm diğeri 7.5 mm. dr muhtemelen bu yaşamayacak ümitlenme dedi ama yinede belli olmaz belki bir iki hafta sonra diğerine yetişir o da büyür dedi. çok sevindim ikiz olmasına ama bir yandan da düşebilir diye ümidim yok. inşallah oda büyür sağlıklı olur.
Canm bnm tebrik ediyorum seniİnşallah yasar diğer bebeğinde durbakalim Rabbim bilir yasar inşallah digeride dua et sende bol bol cnm k d et bizde hbr ver ne zamn gideceksin tekrar dinlen ama sen burada cnm dolanma çok hatta rapor al bir haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?