canım geçmiş olsun sarılık yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyor normal bir durum benimkilerde küvezde sarılık oldular çok şükür hafif atlattılar ...kilo vermeleri de çok normal ki seninkiler az bile vermiş benim görkem 1880 den 1600 e eymen 2140 dan 1900 e düştü bugün 40. günümüz az önce sağlık ocağına götürüp tarttım görkem şu an 3350 eymen de 3980 gr. olmuş o kadar hızlı toparlanıyolar ki sen bile anlamıyosun hiç üzülme...
gaz olayına gelince eymen sürekli bir ıkınma halinde ıkınıyor kızarıyor bacaklarını karnına çekiyor insan öyle gördükçe çok üzülüyo ama bu erken doğan bebeklerde çok görülüyomuş 3,5 ay kadar da sürecek dedi doktor sonra kendiliğinden geçecekmiş bunlar olağan şeyler hiç üzme kendini süt için rezene çayı humana still ve bol su tavsiye ederim kendine ve bebeklerine ii bak :)))
bu arada ben küçük oğlum için anne sütünün içine katılan aptamil eoprotain kullandım 1 kutu bitene kadar kilo alınımını hızlandırıyor doktoruna danışabilirsin...
İnsallh cnm nsdipse bu saatlerde kizim kollarimda olur insallh ay dusncesi bile heyecan verici cok aglicam kesin dusununce bile basliym pitpit aglamaya insallh darisi senin ve digr arkadslarimizin basina
canim sorunsuz problemsiz hayirli dogumlar diliyorum
canım geçmiş olsun sarılık yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyor normal bir durum benimkilerde küvezde sarılık oldular çok şükür hafif atlattılar ...kilo vermeleri de çok normal ki seninkiler az bile vermiş benim görkem 1880 den 1600 e eymen 2140 dan 1900 e düştü bugün 40. günümüz az önce sağlık ocağına götürüp tarttım görkem şu an 3350 eymen de 3980 gr. olmuş o kadar hızlı toparlanıyolar ki sen bile anlamıyosun hiç üzülme...
gaz olayına gelince eymen sürekli bir ıkınma halinde ıkınıyor kızarıyor bacaklarını karnına çekiyor insan öyle gördükçe çok üzülüyo ama bu erken doğan bebeklerde çok görülüyomuş 3,5 ay kadar da sürecek dedi doktor sonra kendiliğinden geçecekmiş bunlar olağan şeyler hiç üzme kendini süt için rezene çayı humana still ve bol su tavsiye ederim kendine ve bebeklerine ii bak :)))
bu arada ben küçük oğlum için anne sütünün içine katılan aptamil eoprotain kullandım 1 kutu bitene kadar kilo alınımını hızlandırıyor doktoruna danışabilirsin...
canim masallah bebislerine buyumusler.oglun bobreginde sorun yoktur insallah dogum oncesi bahsetmistin merak ettim.
canım öncelikle bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim..maaşallah onlara gayet süperler..inşallah bizde öyle oluruzz...mesajın beni gerçekten rahatlattı..aynen dediklerini yaşıyorum..bu gaz sancısı girdimi insan dayanmıyor gerçekten...gaz damlalarıda işe yaramıyor...sen ne yapıyosun bu durumda?
humana çayını bende aldırdım bugün...bakalım inşallah fayda görürüm..çünkü sütüm sağacak kadar gelmiyor artık...gerçi emiyolar ama doyup doymadıklarını bile anlamıyorum...bide canım sana bebekleri kaç kiloyken teslim ettiler? bana bir doktor dediki 2 kg altı bebekler teslim edilmezmiş nasıl verdiler diyor...ama kendi çocuk doktorumuz çok iyiler kilolarını takma diyor...
günaydın
nil,sudenaz oyy yerim ben bebişlerinizi,sağlıkla bol bol kilo alsınlar insallah
karasu son 4 gün demek cok heycanlı hayırlı doğumlar simdiden
Sezeryn dogum yapn arkdslarim ne kadar surede iyilestinz birde ben uyanik olmk istiyrm ama epidurl ya da spinaldm biraz da tedirginim paylasrsanz sevinirm yasadklarinizi
Ay cnm masallh sana insallh ben de çabuk toplanırım iyi oldu yazdığın t ederim bende uyanık olmak istiyorum esim girecek nasipse doguma fotoğrafçı almiyorlar hastanede ben onların anlaşmalı olduğu fotoğrafçıyı istemedim cunki kendim anlaştım başka biriyle arkadasıma hazırladı cok beğendim onn icin uyanık olmak istiyorum ben de bebeğimi kuracağıma almak koklamak öpmek istiyorum hemen o zaman ben de Dr uma Sinan istediğime söylerim tecrübe enazindn sen dn bilgi aldık hamdolsun cnm bak ne günlere geldik Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize insallhhhhcanım ben ilk doğum yaptığım gün akşam kaldırdılar beni yürüyüş için ,o ilk yürüyüş çok zordu,daha doğrusu iki adım atamadım midem bulandı,başım döndü..ama ertesi gün sorun olmadı..ben çok kolay topalandım,herkes şaşıyor..şuan 10 günlüğüz ve ben bütün işimi görebiliyorum..4. gün ben gayet toparlanmıştım..gerçi haliyle ikisine yetişmekten çabuk açıldım sanırım...
bencede kesinlikle uyanık ol...genel anestesi olunca kolay ayılamıyosun,bebeği besleyemiyorsun..verselerde hatırlamıyosun...ağrıları çok daha fazla hissediyosun..ben gittiğim arkadaşların doğumlarından biliyorum...
bana anestesi doktorum epiduralin aslında normal doğumda kullanılan bir anestesi olduğunu,ve sezeryanda epiduralle olunca daha fazla hissedildiğini söyledi...spinal de hiç his yok...sanki hiçbişey yapmamışlar gibi..ben çok memnun kaldım..gülerek çıktım amelyattan..
canım ben ilk doğum yaptığım gün akşam kaldırdılar beni yürüyüş için ,o ilk yürüyüş çok zordu,daha doğrusu iki adım atamadım midem bulandı,başım döndü..ama ertesi gün sorun olmadı..ben çok kolay topalandım,herkes şaşıyor..şuan 10 günlüğüz ve ben bütün işimi görebiliyorum..4. gün ben gayet toparlanmıştım..gerçi haliyle ikisine yetişmekten çabuk açıldım sanırım...
bencede kesinlikle uyanık ol...genel anestesi olunca kolay ayılamıyosun,bebeği besleyemiyorsun..verselerde hatırlamıyosun...ağrıları çok daha fazla hissediyosun..ben gittiğim arkadaşların doğumlarından biliyorum...
bana anestesi doktorum epiduralin aslında normal doğumda kullanılan bir anestesi olduğunu,ve sezeryanda epiduralle olunca daha fazla hissedildiğini söyledi...spinal de hiç his yok...sanki hiçbişey yapmamışlar gibi..ben çok memnun kaldım..gülerek çıktım amelyattan..
Slm kizlar nasilsiniz oglumu persembe gunu eve getirdik cok sukur kizimda dun kuvezden cikti sepete alindi insallah onuda en yakin zamanda aliriz ama teyzeleri o daha cok kucuk oglum cuma gunu 2300 olmustu kizimda persembe gunu 1665di biraz daha buyumesi gerek ogluma evde cok daha iyi bakiyorum ve hemen toparladi ama nil ve sudenazin bahsettigi gibi surekli bir kasilma ve gerilme halinde sanki gazi varmis gibi ve kipkirmizi oluyor bide kakasini yapmakta gucluk cekiyor gunde birkez yapiyor ama inanin hepsi cok ama cok guzel bir duygu rabbim hepinize yasatsin saatlerce oturup izleyeebilirim onu karasucum az kalmis saglikla sihatle al insallah yavrunu kucagina bu arada benden toplamda 25kg almisdim 15kgsu gitti gobek konusuna gelince 10kg fazla olumca gobegimde mevcut ama kuzucuklarimin cani sagolsun bebeklerim 24gunluk oldu ayrica kizlar bebegimin hastane cikis tarihi ilk tup bebek denememizin negatif sonucunu aldigimiz gun bir onceki yil ne kadar uzulurken bu yil hayatimin en mutlu gununu yasadim rabbime hamdolsun bu gunleri yasatti bize
canm bu arada kac kilo gitti dogumdan sonra bide karnın nasıl şişmi hala sezeryandan sonra cabuk inmiyor diorlarda ne kadar dogru
happywomen canım oğlunun eve geçmesine çok sevindim en kısa zamanda kızında yuvasına gelir inş..
Sudenaz maşallah sanabenimde göbek çatlamadı ama prolaktin hormonum yüksekti benimde,20.haftalardan beri süt geliyo benden göğsüm acaip çatladı..13 kilo aldım bende şuana kadar bakalım doğuma kadar kaç olucam..
ya karasu uyuyamaman çok normal bende çok heyecanlıyım doğum vakti yaklaştıkça tırsıyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?