2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

happywomen ne güzel masallah gün gectikçe büyütecek minnoslar
sudenaz tebrikler 18 kilo ikiz gebelik için harika 3 ay sonra eskisinden daha fiitm dersin insallah
karasu seninle bende sayıyorum günleri
nazende ve uykucu tüm arkadaslar günaydın
bende de catlak yok henüz simdilik 12 kilo aldım
son iki ay dikkat ettim sadece 1 kilo aldım
bastan ipi kacırmasam belki de 12 kilo ile bitirebilirdim
neyse bunlar tecrübe hepimize,kuzularımız sağlıkla gelsinde
bugün hastane cantasını hazırlayayım diyorum
bi yerde okudum seker ve kabızlık sorununuz yoksa
son ay gün de 2 bardak süt,2 muz ve 2 yumurta bebeğe kilo aldırıyormus

Him o samn ben bugun iki yumurta yemeliyim gec oldu artikama gerci baxi gunler hep iki tane yiyirfum
Cnm bnm ben daha gecEn hafta hzrladimhastane cantami ana sEnin de vakti yaklsms hazrla dursun insallh vakti de gelick bebegin bizde seni le sayicaz vakit hepimiz ayniduygulari yasadik biz birbirimizi cok iyi anliyrz cunki cekilen acilar yasanankar ayni cunki

arkadaslar hastane cantası nasıl olmalı
küçük valiz çantalar ya da çekmeli küçük valiz olur mu
yoksa özel çantası var mı bununda
hazırlayan varsa foto atabilir mi?

sudenaz çok geçmiş olsun doğumu atlattın. gözün aydın yavrularını da evine aldın. darısı happywoman ın başına inşallah o da kızını biran önce evine sağlıcakla getirir. sudenazcım doğum hikayeni paylaşman çok ii olmuş. moral oldun valla. tabi ki benim de soracakalrım var. spinal anestesi daha iyi demişsin. ben de bi daha ki kontrolümde doktorumla bunu konuşacağım. ben şuanda 32+5 deyim tam 8 kilo aldım. çok şükür fazla şişmedim. ama son 1 aydır kilo almam durdu ben asıl son haftalar çok kilo alıırm sanıyordum.inşallah 10 kiloyla bitiririm. çatlak patlak da yok çok şükür. bu hafta sonu oğluşumun cicilerini yıkadım ütüledim. çantasını hazırladım. kendi çantam kaldı onu da bu hafta sonu hallederim. sonra şeker çukulata işini halledecem. bebeğim de 32. hafta kontrolünde 2250 gr+42 cm dediler. biraz abartı geldi bana kilosu bilmiyorum. inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli eksizsiz kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. bu gün de bebek arabamız gelecek inşallah. chicco trio living travel sistem aldım ben.bebek odamız evin bitmesini bekliyor. ben de senin gibi doğum öncesi taşınacam bi de cumartesi günü bütün gün inşaattaydım koca göbeğimle. eşim kızıyor ama ince işler kaldığı için mecburen bırakamıyorum. canım ben sana kesik yerini soracağım ne alemde. bikini içinde mi uzunluğu kaç cm dir. kiloların çoğu da gitmiş. ayağa kalkma ilk sefer çok zor demişsin. inşallah biz de senin gibi çabuk toparlanır rahatca bebeklerimizle ilgileniriz. benim oğlum şuanda makat geliyormuş. ters duruyor yani. daha döner mi bilmyorum ama ben zaten sezeryan istiyorum. hayırlısı olsun bakalım. hepiniz allaha emanet kalın güzel anneler.

ya uyandım erkenden kramplardan uyuyamıyorumki gece kaç kere kramp girdi de uyandım sayısını unuttum özellikle buaralar çoğaldı doktora sorucam inş..
ya ben hastane çantam için gereken herşeyi hazırladımm ama onlara tülden kese dikicem fistolucam falan herşeyi bu keselere koyup öyle çantaya atıcam yoksa herşey karışıyo düzenli olsun dedim :)
cumarteside bebek ciclerini hazırlıcam hastane çantasına..

kızlar bebişleriniz kaç kilo şuan yazsanıza kaçıncı haftada aşağı yukarı kaç oluyormuş görelim :)

kese fikri güzelmiş
cnm 33+3 te 2500 gr bu hafta carsamba da kendi doktoruma gidicem yazarım

maşallah kuzuna bende süt ve muza dayanıyım bari kızım kilo alsın,
bizimde 33+2 de 2.335 çıktı,ama karnım kocaman oldu gören doğurcam sanıyo

maşallah kuzuna bende süt ve muza dayanıyım bari kızım kilo alsın,
bizimde 33+2 de 2.335 çıktı,ama karnım kocaman oldu gören doğurcam sanıyo

cnm masallah cok iyi
evet son bi ay yediklerimize cok dikkat etmemiz lazım
bi de pekmez var yazmayı unutmusum
hiç sevmem ama zorla yemeye çalısıcam
1 yemek kasığı yeterliymiş zaten

bende yumurta yiyemiyorumm ama pekmeze bayılırımm :)
ya kızım kıpır kıpır karnım bi oyana bi bu yana gidiyo sende de oluyor mu,
ya da kaçıncı haftaya kadar böyle hareket edebiliyolar,hani yeri daralınca hareketi azalır vs deniliyordu ya ondan dedim

aslında 32.haftadan sonra azalıyor hareketler yalnız yeri daraldığı için daha cok hissediyoruz
benim ki doğum pozisyonunda yani baı asağıda
hep sağ tarafta duruyor yukarıda bacaklarıyla sürekli kaburgamı ittiriyor yaramaz
sağ alt tarfta ise ellerini hissediyorum
elimi koyduğumda tutuyor sanki
muhtesem duygular Allahım isteyem herkese nasip etsin..

Herkese merhaba.. Nasilsiniz güzel anneler ve sirin bebisler. Arkadaslar ben kizimin hickirdigini cok net hissede biliyorum artik . varmi aranizda boyle hisseden. cokmu obur olucak kizim yoksa :)

canım aynen katılıyorum. Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. çok şükür bize bu duyguları tattırdı. Benim oğluşumun kafası direk göbeğimde ayaklar aşağıda o da aşağıya vurdukça rahatsız ediyor. Ama daha bizim var belki döner.

bebek hıçkırdığı zaman ciğerleri gelişiyormuş. Dün hareketleri çok az diye endişe etmiştim. sonra gece bir başladı maşallah sabaha kadar kıpırdadı minişim

bebek hıçkırdığı zaman ciğerleri gelişiyormuş. Dün hareketleri çok az diye endişe etmiştim. sonra gece bir başladı maşallah sabaha kadar kıpırdadı minişim

Bende biraz arastirdim yutma refleksi gelisiyormus diye okudum. Evet insan 1 saat hissetmese hemen tedirgin oluyor. Masallah benim kizimda kipir kipir :) Rabbim yavrularimizi korusun. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canım sezeryan yerim baya aşağıda oldu..bende o kadar aşağıda beklemiyordum..bikiniden çıkması mümkün değil...benim doktor küçük alan açmayla meşhurdur...cm ini bilmiyorum ama büyük değil uzunluğu..

taşınma meselesinde Allah kolaylık versin..bende aynı çok ilgilendim mecburen..git gel sürekli..zor oldu yani...inşallah hayırlısıyla geçersiniz canım..

Kızlar bırakın hiçbirşeyin fazlasını yemeyin ben yedim bazı günler iki yumurta ve bugün kan verdim aksam Azonce bütün vurum kabardı deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzim degerim yüksek çıktı ve dogum saatim one alınacak sabh konusuna Dr la iki gun kaldığı icin korkma ama daha erken hafta olsaydı kesin etken alırdım bebegi dedi herseyi kararın da tüketin karaciğeri yormayın

cnm gecmiş olsun,tabi ki abartmamak gerek ben okuduğumu yazmıstımn
zaten ölsem yiyemem ben 2 yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…