2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

cnm gecmiş olsun,tabi ki abartmamak gerek ben okuduğumu yazmıstımn
zaten ölsem yiyemem ben 2 yumurta

Cnm t ederim walla bende uzerine bazen limon bazen yogrt koyarak yiyirdum bende cok faydali oldugunu okudum ve duydum artik bana olan oldu size olmasin bari vucudum aliskn degilki bu kadar saglikli yasamaya Evet bugunu de saymiyrm kaldi geriye son 1 gun bakalim dogum saatimiz kac olucak

benim kızımda hıçkırıyor,çok enteresan bişey ama :)

ya Karasu oturabiliyor musun heyecandan,kuzunu kucağına almana saatler kaldııı süper bişey..

ya bu kramplar beni öldürüyo canım yanıyo bağırrak uyanıyorum,kuzumun canı acımıyordur değil mi:2:
hala bacağımda ağrısı var..

günaydın
nazende magnezyum kullanmıyor musun ?
bende pek olmuyor hafta da 1 filan ama o bile cok acı veriyor
kramp için günde 1 tane muz ya da magnezyum öneriyorlar
bizim baby de hergün hıckırıyor baya uzun sürüyor
karnınız asağı inmeye basladı mı
benimki hala top gibi yukarda göbüs fotoları mı eklesek

evet günde 2 kere magnezyum içiyorum,muz biara çok tüketiyordum şimdi yeniden başladımiyi geliyomuş diye,kabız olmaktan korktuğumdan bi ara uzak durmuştum.
çok tuhaf oluyorum ama o hıçkırırken kızım içimde hıçkırıyo ben onu kucuma alamıyorum karnıma sarıılıyorum acaba nasıl bişey diyorumm :)
valla benim göbek fena büyüdü :)dış karnım büyük demek ki öyle derler ya

Gunsydinn oo bu saatteikizler ayakta galiba

sorma canım bütün gece ayaktayız gündüzleride hep uyuyolar çok yaramazlar çoookkk....senin doğumun da gelmiş rabbim sağlıklı bi şekilde kucağina almayı nasip etsin inş kızını ...güzel haberlerini bekliyoruz ....dualarımız seninle....

ya hıçkırıkları nasıl anlıyorsunuz merak ettim. ben hiç farketmedim oğluşumda. benim göbüş füze gibi sipsivri

Ay masallhh onlara hamdolsun sen kurtuldun darisi hepimizin basina insallh mutlaka hbr vericem size dogum gunu dua edin bize

Ah cnm oturmaya calisiyirum iste bende kendimce birseyler yapiyorum simdi evde ikram edilecek limonatamizi hazirladim buzluga attim bir kismini kolay olsun annem cok yorulsun ustemiyorum yarinda temizlik yatagimiz hazrlandi derken aksam olur insallh esim bu aksam disari cikaricak cunki eve sigamiyorum cok heyecanli aslinda elim surekli karnimda bugunleri aricam biliyorum onun icimdeki oynamasi bile mutluluk veriyor ama gozlerinin icine bakmak ona dokunmak daha zevkli olucak mutlaka buarada ben bugun humana still tea basladim sizde vakti geldiginde mutlaka icin unutmayin cnm

Karasu, çok heyecanlısındır şimdi tahmin edebiliyorum. birde bakmışın bitşin herşey kızın kucağında..
Doğumu hangi hastanede yapacaksın? Saat kaçta ameliyata alacaklar? Genel anestezi mi olacak? Gece kaçtan sonra yemek yeme dedi doktor? Resimleri bekliyoruz mutlaka. Burda yayınlamak istemezsen mail at bize adres verelim..

Hastane çantasına biberon ve emzik koydun mu? Nasıl sterilize ettin?
Diş fırçası ve dş macunu götürmeyi unutma..

Cnm iyi hatrlattin bak disfircasi unuttum hemn koyucam ben emzik ve biberon kiydum cezvenin icinde kaybattim cnm spinal olucak cunki esim ve forgrfcida giricek doguma tabiki ikna edebilirse dr um hastaneyi esim kesinde belki frgrfci giremz onun icin uyanik olmak minigimin prensesimizin ilk aglamasini berabr duymk istiyoruz esimle hem heyecan var hemde fazlasiyla duygusallik var uzerim de insallh cnm yolkarim resim kizimin dogum kent hastanesinde oluck oglene alindi 12 gibi girs yapicz hastaneye aksam 8 di yaa bugun degstrdik buarada dr 8 saat oncesine kadar yiyebilirsin dedi zaren heyecandn tikali olurum ben eminim ki oda susleme fotgrfderkn bakmisim dedigin gibi yavrum insallh kucagimda olucak
Tuttumu oldumu hamilemiyim derken bugunlere geldik sukurler olsun rabbime rabbim hepimizi saglikla kurtarsin insallh

Cnm iyi hatrlattin bak disfircasi unuttum hemn koyucam ben emzik ve biberon kiydum cezvenin icinde kaybattim cnm spinal olucak cunki esim ve forgrfcida giricek doguma tabiki ikna edebilirse dr um hastaneyi esim kesinde belki frgrfci giremz onun icin uyanik olmak minigimin prensesimizin ilk aglamasini berabr duymk istiyoruz esimle hem heyecan var hemde fazlasiyla duygusallik var uzerim de insallh cnm yolkarim resim kizimin dogum kent hastanesinde oluck oglene alindi 12 gibi girs yapicz hastaneye aksam 8 di yaa bugun degstrdik buarada dr 8 saat oncesine kadar yiyebilirsin dedi zaren heyecandn tikali olurum ben eminim ki oda susleme fotgrfderkn bakmisim dedigin gibi yavrum insallh kucagimda olucak
Tuttumu oldumu hamilemiyim derken bugunlere geldik sukurler olsun rabbime rabbim hepimizi saglikla kurtarsin insallh

Kızlar büyüyen yatak için 80x 130 cm. ölçüsünde su geçirmez alez arıyorum. Özdilek'den 70x140 cm. almıştım park yatak için. büyüyen yatak için 80x 130 ölçüsünde alanınız var mı? Hangi marka aldınız?

ne heyecan ama yaaa :18::18: inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına... hertık karnında değil kollarının arasında olacak inşallahh rabbim sağlıkla evinize dönmenizi nasip etsin inşallahh...

Amin cnm amin insallh rabbm sizide byu lere saglikla ulastrsin insallh cok az kaldi wuan itibryle tam36saat rabbim kucagima almayi nasip etsin insallh dua edin bize cok heyecanliyim cok uyuyamiyorum dalamiyrm aklim kizimla oluck bulusmada

Gunaydin kizlar dun cok sukur kizimizida eve getirdik minicik elleri ayaklari var ama bi gorseneiz teyzeleri okadar tatliki masallah bakmaya doyamiyorum kizim gelince oglum kocaman gozuktu gozume. . .karasucum hayirli dogumlar diliyorum sana saglikla sihatle kucagina al bebegini. .rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu . .Darisi diger arkadaslarin basina

gözün aydın canım. çok sevindim kızını da sağlıcakla evinize getirmişsiniz. inşallah rabbim bize de gösterir o güzel günü.
karasu şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum. tüm hazırlıklarını keyifle yaşaman dileğiyle...

oda takımını aldığımız yerden aldık simdi baktım cnm markası kidbo diye bisey:44:

oo masallah hosgelmiş prenses

baharb hıckırık kalp atması gibi bisey elini koyduğunda hissediyorsun bizimki coğunlukla göbeğimi bile sallıyor dısardan farkediliyor
benim de füze oldu karnım iyice daha büyür mü acaba

selam kızlar karasu sana hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim ne büyük bir heyecandır darısı bizlerin başına benimde cuma günü dr. randevum var doğum tarihim 05.09.2012 diye belirlenmişti fakat bu kontrolde öne çekebilir doktorum hakkımızda hayırlısı artık

Gözünaydın canım sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt bebişlerini çok sevindim iyi olduğunuza allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı dileyen isteyen herkesede yaşatsın bu duyguları maşallah bebişlerine

sudenaz 33. Haftamız bitti bugün sabah tartıldım 61,50 kilom. Listeyi düzenlerken eklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…