Gunaydin kizlar dun cok sukur kizimizida eve getirdik minicik elleri ayaklari var ama bi gorseneiz teyzeleri okadar tatliki masallah bakmaya doyamiyorum kizim gelince oglum kocaman gozuktu gozume. . .karasucum hayirli dogumlar diliyorum sana saglikla sihatle kucagina al bebegini. .rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu . .Darisi diger arkadaslarin basina
Cnm evet buyuk gun geldi hamdolsun rabbime saglikla bulusmk nasip olsun insallh melegime dua edin buzekızlar bugün bebişlerimin 2. kontrolü vardı..tam 14 günlük olduk...geçen hafta 7 günlükken kızım 1760gr,oğlumda 2230 gr dı..bugün kızım 1960gr oğlumda 2440gr oldu..çok iyi alışlar dedi doktorum..çok şükür...çok uğraştım bu hafta ama değdii,minnaklarım büyüyor...
karasuuuu canım büyük gün geldi çattı çok şükür..Allah kolaylık versinn inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınız bebişinizi...güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Cnm evet buyuk gun geldi hamdolsun rabbime saglikla bulusmk nasip olsun insallh melegime dua edin buze
Ne guzel senin meleklerinde buyuyroptuk sizi
herkese selam.. sürekli takip ediyorum kızlar ama pek yazamıyorum.. ne güzel yavaş yavaş doğumlar başladı, listenin en altındayım,siz doğurdukça heyecan almaya başladı beni.. Allahım inşşallah bana da gösterir o günü kazasız belasız..
içinizde normal doğum planlayan var mı? normal doğum aklıma çok yatıyor ama tüp bebek olunca acaba bebek açısından sezeryan daha mı iyi bir tercih olur???
bir de bebeğinizin 30 haftalıkken kilosu ne kadardı hatırlıyor musunuz? 29+6 da 1850 gram dedi doktor maşallah, acaba 3 kilo falan doğar mı diye merak ediyorum..
Cnlarim nasipse saatler kaldi mis kokulu ozlemle bekledigimiz kizimi kucagima almaya sukurlr olsun rabbime nadip etti bu mucizeyi bize insallh saglikla kucagimizada almk nasip olsun dua edin bize insallh firsat buldukca hbr veririm egunalim mutlaka sizi de durumumuzdan hbrdar eder rabbim herkese bugunu yasamayi nasip etsin insallhhh allaha emanet olun
canım az kaldı bebeğini koklamaya inş. uyanmşın erkenden
Resimleri bekliyoruz Karasu. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi...
kızlar epidural normal doğumu arastırıyorum
acıkcası doktorların neyi riske atmak istemediğini anlayamıyorum
evet tüp bebek ama cok sükür hersey normal:44:
tabi ilerleyen zamanlarda doğum kanalına girmez,acılma olmaz vs..bu durumlarda normal sezeryan
sizler neler düsünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?